Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Να το χτίσουν... να βγουν και από την ΕΕ να δούμε τί θα τους κάνουν όλους όσους θα μπαίνουν στη χώρα μετά.

Γιατί τώρα η Γαλλία κρατάει τα μπόσικα στο Καλαί. Μετά θα κάνει το μαλάκα, θα λέει οι μετανάστες μπήκαν μέσω... Σκωτίας.

Βέβαια είσαι τόσο βλήμα που στους Βρετανούς που στην ουσία φέρνουν τους μετανάστες (αφού τα χουν κάνει πουτάνα σε όλο τον κόσμο), τους βαράς και παλαμάκια.

Τόσο μαλακας είσαι...

Και αυτο σου το εμαθαν στην ΚΝΕ :2funny: :2funny: :2funny:
Φταιει η Δύση που σουνιτες και σιιτες σφαζονται
απο πάντα
Φταιει η Δύση που των πλούτο αφροασιατικών χωρών τον
εκμεταλεύονται φύλαρχοι και πολέμαρχοι
Φταιει η Δύση και για τις κλειτοριδοκτομες  :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Μπορείς να μου πεις ποια η διαφορά του Σύριου μετανάστη που ψάχνει δουλειά στη Γερμανία με τον αντίστοιχο Έλληνα και Πορτογάλο;

Μη μου πεις ο πρώτος δεν ανήκει στην ΕΕ, είναι γελοίο. Βρες τίποτα πιο ουσιαστικό...

Εχεις ταξιδεψει ποτε σε Ευρωπαικη μεγαλουπολη ? Μαλλον οχι. Γιατι αν ειχες θα ειχες δει ποιοι πουλανε ναρκωτικα στους δρομους. Και στο Αμστερνταμ, και στη Βαρκελωνη και στη Νικαια που εχω παει και στο Βερολινο που ζω τωρα, ΜΑΥΡΟΙ και ΑΡΑΒΕΣ σπρωχνουν μαυρο και πρεζα. Ουτε Πορτογαλους ειδα να πουλαν, ουτε Ελληνες. Τυχαιο ?
Ελα να σε κανω βολτες αργα στο Βερολινο να δεις ποιοι δημιουργουν προβληματα. Μπουλουκια απο μεθυσμενους Αραβες που με δυο μπυρες γινονται ντιρλα και φωναζουν, σπανε οτι βρουν και πλακωνονται συνηθως μεταξυ τους. Μα απο Ελληνες δεν ειδα τετοια συμπεριφορα, ουτε απο Πορτογαλους. Αντε να ειδα Ρωσους μεθυσμενους, αλλα αυτοι σπανια προκαλουν. Και φυσικα ολοι αυτοι που αναφερω, Ρωσοι, Ελληνες, Πορτογαλοι, αλλα και Πολωνοι, Ιταλοι ποτε κανεις τους δεν ανατιναχτηκε σε γηπεδο, μετρο κτλ.
Καταλαβες τωρα ποια ειναι η διαφορα ή δεν σε αφηνει η "αντιρατσιστικη" λογικη σου.

Υποψην, συγκατοικω με Ρωσο και Συριο αυτη την εποχη. Προτειμω αλλους 10 Ρωσους μπεκριδες απο το μαλακισμενο-βρωμιαρη που βαλαμε στο σπιτι.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Εχεις ταξιδεψει ποτε σε Ευρωπαικη μεγαλουπολη ? Μαλλον οχι. Γιατι αν ειχες θα ειχες δει ποιοι πουλανε ναρκωτικα στους δρομους. Και στο Αμστερνταμ, και στη Βαρκελωνη και στη Νικαια που εχω παει και στο Βερολινο που ζω τωρα, ΜΑΥΡΟΙ και ΑΡΑΒΕΣ σπρωχνουν μαυρο και πρεζα.

Εντάξει ......

στη ΝΥ όμως ....
δεν υπάρχουν αράπηδες μαύροι να σπρώχνουν πρέζα !!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Καταλαβαίνεις ότι το πρόβλημα δεν είναι οι 50 μετανάστες από τη Σρι Λάνκα αλλά οι 50*10000 από εμπόλεμες ζώνες και δη Συρία ή να το αναλύσουμε;

Ο μουζάλας σου δηλώνει επίσημα ότι 7 στους 10 δεν είναι καν πρόσφυγες και εσύ από αυτό καταλαβαίνεις ότι η πλειοψηφία είναι από εμπόλεμες ζώνες και δη Συρία;
Ανώτερα μαθηματικά φαντάζομαι..

Ναι,ανέλυσέ το μας μία..

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Δεν σηκώνει ανάλυση boy ....

ούτε διάλογο .....

γιατί ξεπερνά τα όρια του διαλόγου τέτοια διαφορά.

Εσείς θέλετε να γεμίσει η χώρα μουσουλμάνους, που θα γίνουν πλειοψηφία σε χρονικό διάστημα μιας γενιάς και λιγότερο.

Εμείς όχι μόνο δεν θέλουμε ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ μουσουλμάνο , αλλά θέλουμε να φύγουν και όσο γίνεται περισσότεροι από αυτούς που ήρθαν τα πρηγουμενα χρόνια.

Η διαφορά μας, θα λυθεί όπως την προηγούμενη φορά , το 1944-1949.
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
ΟΥΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ...
Απο τους γνωστους σου,απο τον κυκλο σου,παιζει καραμπινα στα σπιτια;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ο μουζάλας σου δηλώνει επίσημα ότι 7 στους 10 δεν είναι καν πρόσφυγες και εσύ από αυτό καταλαβαίνεις ότι η πλειοψηφία είναι από εμπόλεμες ζώνες και δη Συρία;
Ανώτερα μαθηματικά φαντάζομαι..

Ναι,ανέλυσέ το μας μία..
Ρωτα λογικα πραγματα εσυ και περιμενε απαντησεις.Αφου χωραμε ολοι είναι η σωστη απαντηση.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Απο τους γνωστους σου,απο τον κυκλο σου,παιζει καραμπινα στα σπιτια;

Οι δικοί μου κολλητοί ... που δεν είναι μάλλον αντιπροσωπευτικό δείγμα ....
έχουν κάμποσα  .......

Από απλώς γνωστούς ..... σίγουρα όχι όλοι. Αλλά σίγουρα πολύ περισσότεροι σε σχέση με πριν 10 χρόνια.

Το τραγικό είναι ότι κάποιοι έχουν αγοράσει κυνηγετικά, δήθεν για ασφάλεια , τα έχουν στη ντουλάπα, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΦΥΣΙΓΓΙ ΠΟΤΕ..... και αισθάνονται σίγουροι με αυτά !!!!!!!!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Θεσσαλονικη τα βαποράκια ειναι σχεδον
αποκλειστικα αραβες
Ενα περασμα απο την Ροτοντα θα το επιβεβαιώσει
Μεχρι περσυ ηταν μια ωραια περιοχη
Τώρα γινεται γκετο :priest:

Επισκέπτης
Εντάξει ......

στη ΝΥ όμως ....
δεν υπάρχουν αράπηδες μαύροι να σπρώχνουν πρέζα !!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αμερικη δεν πηγα, δεν εχω αποψη. Τι εχω δει στην Ευρωπη λεω. Και τι ζω τωρα.

Ο συγκατοικος που εφερε στο σπιτι ο Ρωσος, γιατι αυτος διαχειριζεται το διαμερισμα που μενουμε, δεν ειναι προσφυγας, αλλα φοιτητης. Πρεπει να ειναι απο καλη οικογενεια. Αλλα ρε τυπε τετοιο βρωμιαρη δεν εχω ξανα συναντησει. Βρωμαει η κουζινα λεμε και το σαλονακι. Ο Ρωσος στ΄αρχιδια του κι εγω που δεν την παλευω αλλο με τη βρωμα του Αραβα, ψαχνω σπιτι να την κανω απο δω.
Φανταζομαι πως θα ειναι αυτοι που δεν ειναι απο καλες οικογενειες :headbang: :headbang:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506

Ο συγκατοικος που εφερε στο σπιτι ο Ρωσος, γιατι αυτος διαχειριζεται το διαμερισμα που μενουμε, δεν ειναι προσφυγας, αλλα φοιτητης. Πρεπει να ειναι απο καλη οικογενεια. Αλλα ρε τυπε τετοιο βρωμιαρη δεν εχω ξανα συναντησει. Βρωμαει η κουζινα λεμε και το σαλονακι. Ο Ρωσος στ΄αρχιδια του κι εγω που δεν την παλευω αλλο με τη βρωμα του Αραβα, ψαχνω σπιτι να την κανω απο δω.
Φανταζομαι πως θα ειναι αυτοι που δεν ειναι απο καλες οικογενειες :headbang: :headbang:
ο σύριος φοιτητής που ξερεις εσύ είναι βρωμιάρης όποτε είναι όλοι βρωμιάριδες....

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Εχεις ταξιδεψει ποτε σε Ευρωπαικη μεγαλουπολη ? Μαλλον οχι. Γιατι αν ειχες θα ειχες δει ποιοι πουλανε ναρκωτικα στους δρομους. Και στο Αμστερνταμ, και στη Βαρκελωνη και στη Νικαια που εχω παει και στο Βερολινο που ζω τωρα, ΜΑΥΡΟΙ και ΑΡΑΒΕΣ σπρωχνουν μαυρο και πρεζα. Ουτε Πορτογαλους ειδα να πουλαν, ουτε Ελληνες. Τυχαιο ?
Ελα να σε κανω βολτες αργα στο Βερολινο να δεις ποιοι δημιουργουν προβληματα. Μπουλουκια απο μεθυσμενους Αραβες που με δυο μπυρες γινονται ντιρλα και φωναζουν, σπανε οτι βρουν και πλακωνονται συνηθως μεταξυ τους. Μα απο Ελληνες δεν ειδα τετοια συμπεριφορα, ουτε απο Πορτογαλους. Αντε να ειδα Ρωσους μεθυσμενους, αλλα αυτοι σπανια προκαλουν. Και φυσικα ολοι αυτοι που αναφερω, Ρωσοι, Ελληνες, Πορτογαλοι, αλλα και Πολωνοι, Ιταλοι ποτε κανεις τους δεν ανατιναχτηκε σε γηπεδο, μετρο κτλ.
Καταλαβες τωρα ποια ειναι η διαφορα ή δεν σε αφηνει η "αντιρατσιστικη" λογικη σου.

Υποψην, συγκατοικω με Ρωσο και Συριο αυτη την εποχη. Προτειμω αλλους 10 Ρωσους μπεκριδες απο το μαλακισμενο-βρωμιαρη που βαλαμε στο σπιτι.

Η αντιρατσιστική λογική μου λέει ότι δεν είναι στο DNA ούτε των Αράβων ούτε των μαύρων να τα σπάνε και να σμπρώχνουν ναρκωτικά στην πιάτσα.

Sorry για το προσωπικό, αλλά εγώ δεν πιστεύω ότι ο μέσος εκτος ΕΕ μετανάστης στη Γερμανία έχει πλακωθεί ή έχει γίνει λιώμα περισσότερες φορές από σένα.

Ζω στο εξωτερικό

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Δεν χρειάζεται καμία προσωπική εμπειρία..

Όποιος θέλει,ας περάσει από μια γειτονιά αράβων ή τούρκων να δει σε τι κατάσταση είναι οι κοινόχρηστοι χώροι σε σύγκριση με τις άλλες γειτονιές.

Αλλά το πιο σημαντικό είναι η εκληματικότητα που φορείς της είναι συγκεκριμένες εθνοτικές ομάδες.
Και σε βαριά εγκληματικότητα Έλληνες και πολλές άλλες εθνικότητες,δε θα βρείτε..

Παραλίμνιε,την άλλη Παρασκευή θα μαι Βερολίνο.
Άμα το ψήνεις για καμιά μπύρα τα λέμε μέσω pm.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16

Να πας να μείνεις με κανέναν Γάλλο ή κανέναν Άγγλο που είναι παστρικοί...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Η αντιρατσιστική λογική μου λέει ότι δεν είναι στο DNA ούτε των Αράβων ούτε των μαύρων να τα σπάνε και να σμπρώχνουν ναρκωτικά στην πιάτσα.

Ποιος σου είπε ότι είναι στο DNA;
Εξαιτίας της κουλτούρας που κουβαλάνε και των κοινωνιών από όπου προέρχονται, έχουν αυτή τη συμπεριφορά σε μεγάλη συχνότητα.
Π.χ. η στάση τους απέναντι στις γυναίκες είναι καθαρά πολιτισμικό θέμα.

Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να δεις την πραγματικότητα γιατί έχεις εγκλωβιστεί στις ιδεοληψίες σου.

Επίσης μην ξεχάσεις την ανάλυση που μου έταξες  :rolleyes:

Καταλαβαίνεις ότι το πρόβλημα δεν είναι οι 50 μετανάστες από τη Σρι Λάνκα αλλά οι 50*10000 από εμπόλεμες ζώνες και δη Συρία ή να το αναλύσουμε;

Επισκέπτης

Sorry για το προσωπικό, αλλά εγώ δεν πιστεύω ότι ο μέσος εκτος ΕΕ μετανάστης στη Γερμανία έχει πλακωθεί ή έχει γίνει λιώμα περισσότερες φορές από σένα.

Ζω στο εξωτερικό

Ναι αλλα δεν απαντας γιατι το κανουν αφου δεν ειναι στο DNA τους. Εσυ εγραψες για Πορτογαλους κι Ελληνες και ποιες οι διαφορες τους με τους Αραβες. Υποψην για εμενα ολοι οι Αραβες ειναι το ιδιο. Ζωα.

Εγω δεν ειμαι υποδειγμα μεταναστη. Εγω ειμαι συλεκτης εμπειριων. Αμα αυριο μου τη δωσει τα μαζευω και γυριζω στο χωριο μου. Η μπορει να την κανω για αλλη χωρα.
Και ναι, εχω πλακωθει, πινω ξυδια και μαστουρωνω, αλλα σεβομαι τη χωρα και τους κατοικους που βρισκομαι. Εχω φιλους Γερμανους και οσο ειμαι εδω προσπαθω να ενταχθω στην κοινωνια τους.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Ποιος σου είπε ότι είναι στο DNA;
Εξαιτίας της κουλτούρας που κουβαλάνε και των κοινωνιών από όπου προέρχονται, έχουν αυτή τη συμπεριφορά σε μεγάλη συχνότητα.
Π.χ. η στάση τους απέναντι στις γυναίκες είναι καθαρά πολιτισμικό θέμα.

Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να δεις την πραγματικότητα γιατί έχεις εγκλωβιστεί στις ιδεοληψίες σου.

Επίσης μην ξεχάσεις την ανάλυση που μου έταξες  :rolleyes:

Είναι θέμα αφομοίωσης. Δες πόσο διαφοροποιούνται οι επόμενες γενιές μεταναστών (έχει μπόλικους Τούρκους και Έλληνες εκεί που είσαι).

Εαν λες κι εσύ σα το Λάκη ότι το 0.5 μύριο ξένοι που μπήκαν στη Γερμανία δεν είναι από τη Συρία αλλά από τη Σομαλία και τη Σρι Λάνκα, δεν έχει νόημα να κάνω καμία ανάλυση.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Είναι θέμα αφομοίωσης. Δες πόσο διαφοροποιούνται οι επόμενες γενιές μεταναστών (έχει μπόλικους Τούρκους και Έλληνες εκεί που είσαι).

Εαν λες κι εσύ σα το Λάκη ότι το 0.5 μύριο ξένοι που μπήκαν στη Γερμανία δεν είναι από τη Συρία αλλά από τη Σομαλία και τη Σρι Λάνκα, δεν έχει νόημα να κάνω καμία ανάλυση.

Μια μικρή μειοψηφία των τούρκων είναι ενταγμένη στη γερμανική κοινωνία και γενικά είναι πιο μετριοπαθείς μουσουλμάνοι από όλους τους υπόλοιπους οι οποίοι ΔΕΝ έχουν ενταχθεί αυτοβούλως στην πλειοψηφία τους παρά τα πολλά χρόνια που ζουν εδώ.

Εγώ απλά σου παρέθεσα τη δηλώση του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ υπουργού μουζάλα που λέει ότι 7 στους 10 στις δομές,δεν είναι πρόσφυγες,αλλά μετανάστες και απλά περιμένω να μου πεις πως από την δική σου ανάλυση προκύπτει ότι η πλειοψηφία στα camp είναι "από εμπόλεμες ζώνες και δη από τη Συρία";
Δεν νομίζω να είμαι παράλογος..

Και επειδή εμένα το γερμανικό κράτος δεν μου κόβει επίδομα για να ζω,αλλά αντίθετα πληρώνω το επίδομα του κάθε πακιστανού,μαροκινού και αλγερινού πρόσφυγα πολέμου :rolleyes:,θα την πέσω και θα διαβάσω με μεγάλο ενδιαφέρον την ανάλυσή σου αύριο..

Επισκέπτης
Παραλίμνιε,την άλλη Παρασκευή θα μαι Βερολίνο.
Άμα το ψήνεις για καμιά μπύρα τα λέμε μέσω pm.

Μεσα ειμαι. Στειλε π.μ. λιγες μερες πριν ερθεις να σου δωσω το κινητο μου.
Charlottenburg - Schoneberg μενω και δουλευω, αλλα σε γενικες γραμμες παντου παω αν εχω κεφι και καλη παρεα.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Εγώ απλά σου παρέθεσα τη δηλώση του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ υπουργού μουζάλα που λέει ότι 7 στους 10 στις δομές,δεν είναι πρόσφυγες,αλλά μετανάστες και απλά περιμένω να μου πεις πως από την δική σου ανάλυση προκύπτει ότι η πλειοψηφία στα camp είναι "από εμπόλεμες ζώνες και δη από τη Συρία";

Και επειδή εμένα το γερμανικό κράτος δεν μου κόβει επίδομα για να ζω,αλλά αντίθετα πληρώνω το επίδομα του κάθε πακιστανού,μαροκινού και αλγερινού πρόσφυγα πολέμου :rolleyes:,θα την πέσω και θα διαβάσω με μεγάλο ενδιαφέρον την ανάλυσή σου αύριο..

Όλοι τους είναι λαθρομετανάστες αναφορικά με την Ελλάδα, καθώς δεν συνορεύουμε με χώρα σε εμπόλεμη κατάσταση.

Είναι πρόσφυγες οι Σύριοι και οι της Υεμένης και μόνο, και μόνο για τις γειτονικές τους χώρες.

Έτσι απλά, έτσι λιτά, έτσι όμορφα.

Όλα τα άλλα είναι η αριστερή συνεισφορά στην άνοδο της ΧΑ.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Μια μικρή μειοψηφία των τούρκων είναι ενταγμένη στη γερμανική κοινωνία και γενικά είναι πιο μετριοπαθείς μουσουλμάνοι από όλους τους υπόλοιπους οι οποίοι ΔΕΝ έχουν ενταχθεί αυτοβούλως στην πλειοψηφία τους παρά τα πολλά χρόνια που ζουν εδώ.

Δηλαδή το 2ης γενιάς Τουρκάκι δεν έχει ενταχθεί στην Γερμανική κοινωνία;
Έχεις παρατηρήσει ο ίδιος κάποια παρεμβατική συμπεριφορά ή το λες απλά επειδή τα βλέπεις να τρώνε Donner;

Σου κάνει ή νομίζεις ότι θα κάνω το γραφείο τύπου του Μουζάλα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom