Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Αυτοί που έκαναν τις μαγκιές τελευταίως στην Ελλάδα ΗΤΑΝ ΣΥΡΙΟΙ ;;;
Τα θύματά τους ;;;;

Για Αλγερινούς, Μαροκινούς και κάτι τέτοια ακούω ......

Καλά, κι εγώ ακούω ότι είναι Αυστραλοί...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Και κάπως έτσι βρέθηκες κι εσύ στη Γερμανία...

Όχι ότι σου οφείλω και καμιά εξήγηση..
Αλλά εγώ είχα ΠΡΟΥΠΟΓΡΆΨΕΙ το συμβόλαιό μου από την Ελλάδα,γιατί έκριναν ότι με τα προσόντα μου έχω να τους ΠΡΟΣΦΕΡΩ πράγματα όπερ και εγένετο και μετά από 3 χρόνια με έχουν στον αφρό,όπως και άλλους νεομετανάστες Έλληνες με προσόντα.
Νεομετανάστες όπως εγώ,αρχίσαμε να πληρώνουμε φόρους ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΜΟΝΉΣ ΜΑΣ και δεν απαιτήσαμε ΠΟΤΕ τίποτα από το Γερμανικό κράτος.

Επίσης,πήγα ξέροντας τη γλώσσα και δε θέλω ούτε να "αλλάξω" τους Γερμανούς,ούτε οι Έλληνες σχηματίζουμε γκέτο και no go areas παρά το γεγονός ότι είμαστε χιλιάδες,ούτε στην ελληνική ιδιοσυγκρασία υπάχει Taharrush να βιάζουμε "άπιστες"
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3395390/The-Arabic-gang-rape-Taharrush-phenomenon-sees-women-surrounded-groups-men-crowds-sexually-assaulted-spread-Europe.html]¨http://www.dailymail.co.uk/news/article-3395390/The-Arabic-gang-rape-Taharrush-phenomenon-sees-women-surrounded-groups-men-crowds-sexually-assaulted-spread-Europe.html[/url]

Όταν λοιπόν πας να συγκρίνεις τους Έλληνες μετανάστες με λαθροΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,να πλένεις πρώτα το στόμα σου.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Είμαι σκούρος... εσύ φαντάζομαι άσπρος.

8a688a6d9abdc398244d49e01de301cd.jpg

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Αν ζουσε
θα μας εβριζε και αυτος
που θελουμε να φυγουν οι σκουροι
Αριστεροπουστακια σας ευχομαι την μοιρα του :priest:

Συνημμένα

• 060613102039_9529.gif
    060613102039_9529.gif
    96,6 KB · Εμφανίσεις: 44

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Εσενα πουστάκι σου μαθανε στην ΚΝΕ
οτι οι κατοικοι της Μ.Ασιας ηταν Τουρκοι
Απο την εποχή του Ομηρου
Και οτι οι Σκοπιανοι ειναι Μακεδονες
Το λαθος μας ειναι οτι αφησαμε τα
σκατοκούμμουνα ατιμωρητα

Σιωπή Μόγγολάκι μη σε απελασουμε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656
Όχι ότι σου οφείλω και καμιά εξήγηση..
Αλλά εγώ είχα ΠΡΟΥΠΟΓΡΆΨΕΙ το συμβόλαιό μου από την Ελλάδα,γιατί έκριναν ότι με τα προσόντα μου έχω να τους ΠΡΟΣΦΕΡΩ πράγματα όπερ και εγένετο και μετά από 3 χρόνια με έχουν στον αφρό,όπως και άλλους νεομετανάστες Έλληνες με προσόντα.
Νεομετανάστες όπως εγώ,αρχίσαμε να πληρώνουμε φόρους ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΜΟΝΉΣ ΜΑΣ και δεν απαιτήσαμε ΠΟΤΕ τίποτα από το Γερμανικό κράτος.

Επίσης,πήγα ξέροντας τη γλώσσα και δε θέλω ούτε να "αλλάξω" τους Γερμανούς,ούτε οι Έλληνες σχηματίζουμε γκέτο και no go areas παρά το γεγονός ότι είμαστε χιλιάδες,ούτε στην ελληνική ιδιοσυγκρασία υπάχει Taharrush να βιάζουμε "άπιστες"
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3395390/The-Arabic-gang-rape-Taharrush-phenomenon-sees-women-surrounded-groups-men-crowds-sexually-assaulted-spread-Europe.html]¨http://www.dailymail.co.uk/news/article-3395390/The-Arabic-gang-rape-Taharrush-phenomenon-sees-women-surrounded-groups-men-crowds-sexually-assaulted-spread-Europe.html[/url]

Όταν λοιπόν πας να συγκρίνεις τους Έλληνες μετανάστες με λαθροΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,να πλένεις πρώτα το στόμα σου.
αυτη η καραμελα ,οτι πανε για δουλεια οι λαθρομεταναστες κι ειδικα τωρα τετοιες εποχες που η ανεργια καλπαζει στην ευρωπη,ειναι το ανεκδοτο των τελευταιων ετων  που λεγεται ως επιχηρημα απο μεγαλοσχημους παπαρες,αλλα κ μικροσχημους οπως ο ανωθεν  :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656
Εδώ τι ΓΡΑΦΕΙ ;;;;;;;

[size=17pt]Σενεγαλέζοι εναντίον Αλγερινών !!![/size]

Πρόσφυγες όλοι ... Σύριοι .........

Γαμώ το ΣΥΡΙΖΑ.
η Γερμσνια κι η Αυστρια εδωσε ασυλο τελευταια σε Συριους κατα μεγαλο μερος
ομως η υπολοιπη ευρωπη ελλαδα ιταλια ισπανια κλπ εμπασαν κ μπαζουν μεσα κατ εξοχην αλλες φυλες απο αραπια του μαγκρεπ εως αφγανους πακηδες κλπ φρουτα
αυτοι αργα αλλα σταθερα μπαινουν στην Γερμανια,με σκοπο να παρουν το ασυλο κ να τα ξυνουν μεχρι θανατου.. :hi:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Σιωπή Μόγγολάκι μη σε απελασουμε

Μεξικάνε ......

γράφε όσο μπορείς, boy, υπέρ της λαθρολαγνείας του ΣΥΡΙΖΑ και των πουσταράδων που τον ψηφίζουν.

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ.

Μας κάνεις καλύτερη διαφήμιση από αυτή που κάνουμε μόνοι μας !!!!!!!

[size=19pt]ΓΡΑΦΕ , ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ !!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της Google, στη Γερμανία μπήκαν μισό μύριο Σύριοι τον τελευταίο χρόνο.

Εσύ υποστηρίζεις δηλαδή ότι δεν είναι Σύριοι; Από που είναι; Απ' το Ιραν;

Πραγματικα τύποι,κάποιοι ελπίζω να τα παίρνετε από καμιά ΜΚΟ..
Δεν μπορεί να τρώτε τόσο σανό.

Για να φτάσει να πει ο λαθρολάγνος μουζάλας αυτό:
www.eleftherostypos.gr/politiki/39850-moyzalas-sthn-voylh-tora-exoyme-metanasteutiko-kai-oxi-prosfygiko-provlima/]http://www.eleftherostypos.gr/politiki/39850-moyzalas-sthn-voylh-tora-exoyme-metanasteutiko-kai-oxi-prosfygiko-provlima/[/url]

εσύ λες να ναι σύριοι;

Θέλετε και αριστερή φυλλάδα..

www.topontiki.gr/article/154178/804465-prosfyges-kai-metanastes-2015-stis-aktes-tis-elladas-apo-77-hores]http://www.topontiki.gr/article/154178/804465-prosfyges-kai-metanastes-2015-stis-aktes-tis-elladas-apo-77-hores[/url]

Από 77 χώρες οι "Σύριοι"..

Αλλά αύριο,πάλι τα ίδια θα γράφετε..

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Εδώ τι ΓΡΑΦΕΙ ;;;;;;;

[size=17pt]Σενεγαλέζοι εναντίον Αλγερινών !!![/size]

Πρόσφυγες όλοι ... Σύριοι .........

Γαμώ το ΣΥΡΙΖΑ.

Ντάξει, και στον Κάβο πλακώθηκαν καμια 10αριά Βρετανοί τουρίστες.

Να πούμε ότι το μισό μύριο που μπήκε στη Γερμανία είναι Βρετανοί;

Κούνα το κεφάλι σου λίγο ρε Λάκη μπας και κάνει επαφή κανας νευρώνας γιατί με τη λογική είστε σφαγμένοι...

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Πραγματικα τύποι,κάποιοι ελπίζω να τα παίρνετε από καμιά ΜΚΟ..
Δεν μπορεί να τρώτε τόσο σανό.

Για να φτάσει ταπί ο λαθρολάγνος μουζάλας αυτό:
www.eleftherostypos.gr/politiki/39850-moyzalas-sthn-voylh-tora-exoyme-metanasteutiko-kai-oxi-prosfygiko-provlima/]http://www.eleftherostypos.gr/politiki/39850-moyzalas-sthn-voylh-tora-exoyme-metanasteutiko-kai-oxi-prosfygiko-provlima/[/url]

εσύ λες να ναι σύριοι;

Θέλετε και αριστερή φυλλάδα..

www.topontiki.gr/article/154178/804465-prosfyges-kai-metanastes-2015-stis-aktes-tis-elladas-apo-77-hores]http://www.topontiki.gr/article/154178/804465-prosfyges-kai-metanastes-2015-stis-aktes-tis-elladas-apo-77-hores[/url]

Από 77 χώρες οι "Σύριοι"..

Αλλά αύριο,πάλι τα ίδια θα γράφετε..

Καταλαβαίνεις ότι το πρόβλημα δεν είναι οι 50 μετανάστες από τη Σρι Λάνκα αλλά οι 50*10000 από εμπόλεμες ζώνες και δη Συρία ή να το αναλύσουμε;

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ντάξει, και στον Κάβο πλακώθηκαν καμια 10αριά Βρετανοί τουρίστες.

Να πούμε ότι το μισό μύριο που μπήκε στη Γερμανία είναι Βρετανοί;

Κούνα το κεφάλι σου λίγο ρε Λάκη μπας και κάνει επαφή κανας νευρώνας γιατί με τη λογική είστε σφαγμένοι...

Ειπε ενας κομμουνιστης
το 2016 :2funny: :2funny: :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656
Καταλαβαίνεις ότι το πρόβλημα δεν είναι οι 50 μετανάστες από τη Σρι Λάνκα αλλά οι 50*10000 από εμπόλεμες ζώνες και δη Συρία ή να το αναλύσουμε;
μαλλον 5 απο Σριλανκα... :grin:
κι αλλοι 15 απο ΠΑΚΙΣΤΑΝ..κ το καναν ζητημα.... :grin:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
ή να το αναλύσουμε;

Δεν σηκώνει ανάλυση boy ....

ούτε διάλογο .....

γιατί ξεπερνά τα όρια του διαλόγου τέτοια διαφορά.

Εσείς θέλετε να γεμίσει η χώρα μουσουλμάνους, που θα γίνουν πλειοψηφία σε χρονικό διάστημα μιας γενιάς και λιγότερο.

Εμείς όχι μόνο δεν θέλουμε ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ μουσουλμάνο , αλλά θέλουμε να φύγουν και όσο γίνεται περισσότεροι από αυτούς που ήρθαν τα πρηγουμενα χρόνια.

Η διαφορά μας, θα λυθεί όπως την προηγούμενη φορά , το 1944-1949.
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
ΟΥΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ...

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16

Να το χτίσουν... να βγουν και από την ΕΕ να δούμε τί θα τους κάνουν όλους όσους θα μπαίνουν στη χώρα μετά.

Γιατί τώρα η Γαλλία κρατάει τα μπόσικα στο Καλαί. Μετά θα κάνει το μαλάκα, θα λέει οι μετανάστες μπήκαν μέσω... Σκωτίας.

Βέβαια είσαι τόσο βλήμα που στους Βρετανούς που στην ουσία φέρνουν τους μετανάστες (αφού τα χουν κάνει πουτάνα σε όλο τον κόσμο), τους βαράς και παλαμάκια.

Τόσο μαλακας είσαι...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656
η αναλυσηη εγινε και συμφωνησαν οτι θα αφομειωθουν ολα τα φρουτα αυτα...
στην Γαλλια Βελγιο πχ..
το αποτελεσμα?
κατεστραμενες χωρες,ενα μπουρδελο κ μισο αμφοτερες φοβασαι να περπετησεις μετα τις επτα το απογευμα,ενω μερα περιφερονται παντου αραπαδες αραβες κ  μαντυλομενς γυφτισες... :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom