Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Μέσα οι Ρωσίδες μέσα οι Ουκρανίδες μέσα οι Ρουμάνες μέσα οι Βουλγάρες μέσα οι Αλβανίδες μέσα Ινδές και οι Πακιστανές!!!  :pipa2: :zfuck: :fuck1:  :pipa3:

Όξω οι Ρωσοι όξω οι Ουκρανοί όξω οι Ρουμάνοι όξω οι Βουλγάροι όξω οι Ινδοι και όξω τα Αλβανιά και τα Πακιστανιά!!!  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Επισκέπτης
ι πιατσα ειναι αγρια...
θα επιβιοσει ο πιο δινατοσ...
γινετε κτινοδισ θιριοδισ και ογκοδισ.
πλεον στιν καλτ μπουρδελιαρα αθινα που ζουμε μονο οι κτινοδισ και θιριοδισ χιστεσ θα επιβιοσουν.
οι μεταναστεσ ειναι αγριοι ετοιμοι για ολα.
δεν εχουν τιν ευαισθισια και τιν ανθροπια του ελινα.
ειναι ετοιμοι για ολα.
θα σκοτοσουν για να φανε!!!ειανι αγρια θιρια!!!!!
καλι επιβιοσι σε οσουν τελικα επιβιοσουν!
οι ιπολοιποι αστα λα βιστα μπειμπι!
αυτι διστιχοσ εινια ι αλιθεια χιστεσ μου!!!!!!οσο πικρι και αν ακουγετε!
ι πιατσα ειναι αγρια και καυτι!

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
δεν διαφωνούμε οτι υπάρχουν και τραγικές καταστάσεις αλλά κάποια στιγμη θα πρέπει να κοιτάξουμε και λίγο εγωιστικα την Ελλαδα μας, την χώρα μας. Δεν τοποθετούντε όλοι οι μετανστες σε ενα τσουβάλι. Αλλα για να μην γίνουμε εμείς μεταναστες στην ίδια μας την χώρα καλό θα ήταν να πάρουμε μέτρα τα οποία να προάγουν την ζωή του Ελληνα πολιτη ο οποιος με την δυσβάσταχτη φορολογία δίνει την δυνατότητα σε χιλιάδες μετανάστες να έχουν δικαιώματα, επιδόματα, δωρεάν περίθαλψη, παιδεία και άλλα. Επισής τα θύματα δεν είναι μόνο οι μετανάστες αλλά είναι και ελλήνες οι οποιοι έχουν πεσει και πέφτουν θύματα των μεταναστων, οι οποιοι μπορει ο γονεας, ο αδερφός, η αδερφή, ο γειτονας, ο περιπτερας, η οποιοσδήποτε. Οτι θερίζεις σπέρνεις. Και για να μην μιλάτε εκ του ασφαλούς κάποιοι κατεβείτε και περπατήστε βράδυ στο κέντρο της αθήνας, και οχι σε περιοχες Κολονακι και συνταγμα αλλά προς Ομόνοια μερια και στους περιξ δρόμους.
Αυτοι θέλουν να αποκτήσουν την Ελληνικη υπηκοοτητά?????

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ρε δεν εχουμε προβλημα με τους μεταναστες με τους επαγγελματιες ζητιανους και τους εγκληματιες εχουμε, οι περισσοτεροι ελληνες τουλαχιστον...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ρε δεν εχουμε προβλημα με τους μεταναστες με τους επαγγελματιες ζητιανους και τους εγκληματιες εχουμε, οι περισσοτεροι ελληνες τουλαχιστον...

Ρε καθε φορα που οδηγεις στην Αθηνα σου σπανε τα αρχιδια οι καθαριστες τζαμιων στα φαναρια. Η κατασταση ειναι πλεον πολυ κουραστικη.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ρε καθε φορα που οδηγεις στην Αθηνα σου σπανε τα αρχιδια οι καθαριστες τζαμιων στα φαναρια. Η κατασταση ειναι πλεον πολυ κουραστικη.
Εισαι πολυ σωστος...Εγω εχω βρει την σωστη αντιμετωπιση και στριβουν κατευθειαν

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αυτο δεν το ειχα σκεφτει...
Πιανει δοκιμασε το. Επισης και το στραβωμενο υφος με κοφτες ατακες του στυλ "παρε δρομο" ή "δινε του", ειναι αποτελεσματικο ενω αν ολα, σπανια, αποτυχουν κανει τα τζαμια αλλα παιρνει τα @@ μου.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
ι πιατσα ειναι αγρια...
θα επιβιοσει ο πιο δινατοσ...
γινετε κτινοδισ θιριοδισ και ογκοδισ.
πλεον στιν καλτ μπουρδελιαρα αθινα που ζουμε μονο οι κτινοδισ και θιριοδισ χιστεσ θα επιβιοσουν.
οι μεταναστεσ ειναι αγριοι ετοιμοι για ολα.
δεν εχουν τιν ευαισθισια και τιν ανθροπια του ελινα.
ειναι ετοιμοι για ολα.
θα σκοτοσουν για να φανε!!!ειανι αγρια θιρια!!!!!
καλι επιβιοσι σε οσουν τελικα επιβιοσουν!
οι ιπολοιποι αστα λα βιστα μπειμπι!
αυτι διστιχοσ εινια ι αλιθεια χιστεσ μου!!!!!!οσο πικρι και αν ακουγετε!
ι πιατσα ειναι αγρια και καυτι!
όσο μυώδεις και ογκώδεις και κτηνώδεις και να γίνουμε χύστη μου,αυτοί είναι 10 φορές περισσότεροι εκεί στα γκέτο τους και κουβαλάνε και ό,τι λογής όπλο γουστάρεις.
έχει συμβεί να κλέβουν φίλο μου στο σταθμό Λαρίσης, να τους κυνηγάμε, να φωνάζουμε βοήθεια κλπ και να πετάγονται άλλοι 5-6 να μας σπρώχνουν,να βγάζουν μαχαίρια και κανένας έλληνας να μη βοηθάει,μόνο να κοιτάνε.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
όσο μυώδεις και ογκώδεις και κτηνώδεις και να γίνουμε χύστη μου,αυτοί είναι 10 φορές περισσότεροι εκεί στα γκέτο τους και κουβαλάνε και ό,τι λογής όπλο γουστάρεις.
έχει συμβεί να κλέβουν φίλο μου στο σταθμό Λαρίσης, να τους κυνηγάμε, να φωνάζουμε βοήθεια κλπ και να πετάγονται άλλοι 5-6 να μας σπρώχνουν,να βγάζουν μαχαίρια και κανένας έλληνας να μη βοηθάει,μόνο να κοιτάνε.
αυτοι ειναι σαν τα σκυλια..συχναζουν παντα στο ιδιο σημειο..να ξαναπατε οργανωμενοι..

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
αυτοι ειναι σαν τα σκυλια..συχναζουν παντα στο ιδιο σημειο..να ξαναπατε οργανωμενοι..
φίλε το σκεφτήκαμε στην αρχή,αλλά μόλις έφυγε η παρόρμηση, η 2η σκέψη ήταν:πού να μπλέκουμε τώρα,εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες φονιάδες ενώ αυτοί δεν έχουν ενδοιασμούς,σε τρώνε στο φτερό χωρίς 2η σκέψη!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
φίλε το σκεφτήκαμε στην αρχή,αλλά μόλις έφυγε η παρόρμηση, η 2η σκέψη ήταν:πού να μπλέκουμε τώρα,εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες φονιάδες ενώ αυτοί δεν έχουν ενδοιασμούς,σε τρώνε στο φτερό χωρίς 2η σκέψη!

εχεις δικιο φιλε..... για αυτο δεν πρεπει να κανουμε μαγκιες σε αυτες τις περιπτωσεις,  ποσοι <<ηρωες>> εχουν πεθανει ετσι χωρις λογο

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
εχεις δικιο φιλε..... για αυτο δεν πρεπει να κανουμε μαγκιες σε αυτες τις περιπτωσεις,  ποσοι <<ηρωες>> εχουν πεθανει ετσι χωρις λογο
ισχύει,απλά σε πιάνει και ένας θυμός,ένα παράπονο,λες μπαίνει τώρα αυτός μέσα στο σπίτι μου,με κλέβει στην κεντρική πλατεία της χώρας μου,δεν είμαι ρε γαμώτο στο Πακιστάν ή στη Νιγηρία να το βουλώσω,είμαι μέρα μεσημέρι στο μετρό της πόλης μου και να κάτσω να κάνω την κότα;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ισχύει,απλά σε πιάνει και ένας θυμός,ένα παράπονο,λες μπαίνει τώρα αυτός μέσα στο σπίτι μου,με κλέβει στην κεντρική πλατεία της χώρας μου,δεν είμαι ρε γαμώτο στο Πακιστάν ή στη Νιγηρία να το βουλώσω,είμαι μέρα μεσημέρι στο μετρό της πόλης μου και να κάτσω να κάνω την κότα;

αμα ομως κανεις καμια φορα τον <<ηρωα>> και εισαι με τον κολλητο σου η με την κοπελα σου, και αντι να τους δειρεις σε δερνουν και σκοτωνουν τον κολλητο σου, η βιαζουν την κοπελλα σου.... τοτε θα προτιμουσες να σε ειχαν σκοτωσει εκεινη την στιγμη!

και δεν ειναι θεμα μεταναστων η εγκληματικοτητα ειναι κοινωνικο φαινομενο, ακομα και να φυγουν οι μετανστες θα υπαρχει εγκληματικοτητα

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
αμα ομως κανεις καμια φορα τον <<ηρωα>> και εισαι με τον κολλητο σου η με την κοπελα σου, και αντι να τους δειρεις σε δερνουν και σκοτωνουν τον κολλητο σου, η βιαζουν την κοπελλα σου.... τοτε θα προτιμουσες να σε ειχαν σκοτωσει εκεινη την στιγμη!

και δεν ειναι θεμα μεταναστων η εγκληματικοτητα ειναι κοινωνικο φαινομενο, ακομα και να φυγουν οι μετανστες θα υπαρχει εγκληματικοτητα
συμφωνώ ότι θα υπάρχει όπως υπήρχε και πριν έρθουν,αλλά πλέον έχει αυξηθεί πάρα πολύ, δε συγκρίνεται

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
σφαχτε τους ξενους πριν μας σφαξουν!

Stories

Νέο!

Stories