Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Ποια ανοδο ρε τυπε. Εφτασε ποτε η ελλαδα σε υψος που δε μυριζει το σκατο των ελληνων που τη κατοικουν;

Μαλλον εισαι κοντος και δεν το καταλαβες, προτεινω να αρχισεις να ψαχνεις για σκαμνακι να παρεις μια ανασα και συ

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ζεις μεσα στην αρνηση του γεγονοτος οτι ο τρεχων πληθυσμος, της Ελλαδας και οποιασδηποτε αλλης γεωγραφικης περιοχης, ειναι ηδη πολυπολιτισμικος και δεν υπαρχει καν καποιο προτυπο ή εστω τυπικα ορισμενο προφιλ "Ελληνα" ωστε να υπαρξει "αλλοιωση". Για να μην αρχισουμε για το γενετικο κομματι. Το να διαχωριζεις ελληνες απο τουρκους ή σλαβους ή αιγυπτιους κτλ ειναι καθαρα στερεοτυπικο και εξυπηρετει - εκτος απο την ευκολια αναφορας σε μια συγκεκριμενη γεωγραφικα/κρατικα οργανωμενη ομαδα - μονο τη ξενοφοβια σου.

Καμια αρνηση. Που τη βλεπεις την αρνηση; Ανικανοι να συνδιαλεχθειτε αναπαραγετε την καθεστωτικη αριστερη προπαγανδα. Θα δωσω το αιμα μου για να ξαναγινει η Ελλαδα ελληνικη!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Ποια ανοδο ρε τυπε. Εφτασε ποτε η ελλαδα σε υψος που δε μυριζει το σκατο των ελληνων που τη κατοικουν;
Ε, αμα εβλεπε κανεις στη τηλεοραση το 1970 1980 διεθνεις αγωνες ποδοσφαιρου  και ειχε διαφημισεις στο γηπεδο Olympic Airways και METAXA και τωρα βλέπεις παντου Turkish Airways και αλλων τουρκικων κολοσσών, δε βλέπεις τη διαφορα;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Εγω εχω ακομα κουβερτα "Πειραικη - Πατραικη".

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ζεις μεσα στην αρνηση του γεγονοτος οτι ο τρεχων πληθυσμος, της Ελλαδας και οποιασδηποτε αλλης γεωγραφικης περιοχης, ειναι ηδη πολυπολιτισμικος και δεν υπαρχει καν καποιο προτυπο ή εστω τυπικα ορισμενο προφιλ "Ελληνα" ωστε να υπαρξει "αλλοιωση". Για να μην αρχισουμε για το γενετικο κομματι. Το να διαχωριζεις ελληνες απο τουρκους ή σλαβους ή αιγυπτιους κτλ ειναι καθαρα στερεοτυπικο και εξυπηρετει - εκτος απο την ευκολια αναφορας σε μια συγκεκριμενη γεωγραφικα/κρατικα οργανωμενη ομαδα - μονο τη ξενοφοβια σου.
αμα ξυπνησεις θα ειναι αργα

αν δεν καταλαβαινεις πως η κουλτουρα του καθε λαου ειναι διαφορετικη, δεν μπορεις να καταλαβεις και το προβλημα.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Αν το δει καποιος λιγο σφαιρικα, η υποστηρηξη των αλληλεγγυων (κατευθυνομενη φυσικα για οποιον μπορει να το δει)

α εξαθλιωσε τους μεταναστες και κλασσικα τους χρησιμοποιησε ως φτηνα εργατικα χερια

β Ανεβασε την ακροδεξια σε ολοκληρο τον δυτικο κοσμο (να μιλησω λιγο εδω και για τα ελληνικα δεδομενα, το να βλεπει ενας στην ηλικια μου πρωην σκιναδες στην βουλη ειναι κατι που δεν χωρα το μυαλο μου)

Επλεπα πριν λιγο τα ποσοστα του τραμπ οτι ειναι ιδια με της χιλαρι (40% εκαστος)

Στανταρ φαινεται οτι ετσι οπως παει το πραγμα θα υπαρχουν ασχημες εξελιξεις

Ο και καλα ανθρωπισμος που ταισαν τα αριστερα βλητα θα γινει οπλο και δικαιολογια για σκληρη εκδικηση

Τι πιστευετε εσεις οτι δεν το ηξεραν και απλα προεκυψε, η οτι ηταν αυτο το αρχικο σχεδιο και ο κοσμος σαν μαλακας που ειναι το εχαψε;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Αν το δει καποιος λιγο σφαιρικα, η υποστηρηξη των αλληλεγγυων (κατευθυνομενη φυσικα για οποιον μπορει να το δει)

α εξαθλιωσε τους μεταναστες και κλασσικα τους χρησιμοποιησε ως φτηνα εργατικα χερια

β Ανεβασε την ακροδεξια σε ολοκληρο τον δυτικο κοσμο (να μιλησω λιγο εδω και για τα ελληνικα δεδομενα, το να βλεπει ενας στην ηλικια μου πρωην σκιναδες στην βουλη ειναι κατι που δεν χωρα το μυαλο μου)

Επλεπα πριν λιγο τα ποσοστα του τραμπ οτι ειναι ιδια με της χιλαρι (40% εκαστος)

Στανταρ φαινεται οτι ετσι οπως παει το πραγμα θα υπαρχουν ασχημες εξελιξεις

Ο και καλα ανθρωπισμος που ταισαν τα αριστερα βλητα θα γινει οπλο και δικαιολογια για σκληρη εκδικηση

Τι πιστευετε εσεις οτι δεν το ηξεραν και απλα προεκυψε, η οτι ηταν αυτο το αρχικο σχεδιο και ο κοσμος σαν μαλακας που ειναι το εχαψε;
Σωστα. Και τον Αδωνι Γεωργιαδη,Βοριδη,Πλευρη αυτοι τους νομιμοποιησαν και τους εβαλαν στη Βουλη από το 0,1% που ηταν.Με όλα εκεινα τα γεγονότα που γινονταν στις γειτονιες με τους λαθρομετανάστες με την υποστηριξη των αλληλεγγυων και την ανοχη και αδιαφορια του κρατους. Οποτε ο κοσμος στραφηκε και προς τα κει πολύ ανετα,κατι που ουτε θα μπορουσε ν φανταστεί πριν.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Για να προστατευσουμε την πατριδα πρεπει πρωτα να πιστευσουμε στο γενος. Υπαρχει το γενος των Ελληνων, το γενος των Αλβανων, των Βουλγαρων και ουτω καθ εξης. Μεχρι πριν λιγα χρονια το καθε γενος ειχε το χωραφι του. Το εσπερνε, το καλλιεργουσε και αναλογα με τις ικανοτητες του το καθε γενος, το ειχε φτασει σε ενα επιπεδο.

Μετα καποιοι προδοτες πολιτικοι εφεραν στο δικο μας χωραφι, στην πατριδα μας δηλαδη, αλλα γενη. Να σπειρουν εδω και αυτα, να μας ανταγωνιστουν, να παρουν απο εμας αυτα που η πατριδα εχει να δωσει.

Εμεις στα δικα τους χωραφια δε μπηκαμε. Το δικο μας μοιραστηκαμε. Απο το δικο μας στερηθηκαμε. Τα παιδια μας αφησαμε ακληρα για να παρουν αυτοι.

Στα ελληνικα πανεπιστημια δινουν εξετασεις και περνανε Αλβανοπουλα και αλλα παιδια των ξενων. Αφηνουν τα Ελληνοπουλα απ εξω. Γιατι εγω ο Ελληνας να πληρωνω για να σπουδασει το παιδι του Αλβανου και το δικο μου παιδι να ειμαι αναγκασμενος να το στειλω στο εξωτερικο, να πληρωσω 2 φορες, διαφορετικα να το αφησω αγραμματο;

Αν θελουν οι ξενοι να σπουδαζουν στα δικα μας πανεπιστημια να πληρωνουν απο την τσεπη τους. Να δημιουργηθουν νεα τμηματα. Οχι να διαγκωνιζουν τους Ελληνες. Αλλιως ας ανοιξουμε τα πανεπιστημια μας σε ολους τους υποψηφιους φοιτητες του πλανητη Γη. Τι παραπανω υποχρεωση εχουμε σαν Ελληνες στους μεταναστες απο οτι σε ολους τους υπολοιπους ανθρωπους του κοσμου; Ας πληρωσουμε για να σπουδασουν οι Κινεζοι λοιπον και οποιος αλλος περναει τις εξετασεις. Γιατι οχι;

Προσφατα εγινε αστυνομικη επιχειρηση στα Εξαρχεια οπου εξαρθρωθηκε σπειρα Αλβανων εμπορων ναρκωτικων. Αναμεσα τους και δυο νεαροι με τατουαζ UCK. Γεννημενοι στην Ελλαδα. Κατοικοι Εξαρχειων. Που πηγαν σε εξαρχειωτικα σχολεια. Ρωτηστε ενα δασκαλο απο σχολειο των Εξαρχειων ποσα ειναι ελληνοπουλα και ποσα αλβανικη σπορα. Η γειτονια εχει αλβανοποιηθει.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Αμα γινει πολεμος τελος οι αλλοδαποι στην Ελλαδα. Θα τα διορθωσουμε ολα απο την αρχη.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Αμα γινει πολεμος τελος οι αλλοδαποι στην Ελλαδα. Θα τα διορθωσουμε ολα απο την αρχη.

Σε μια νύχτα φτιάχνουν αυτά.

Το ΕΜΠ, ας μου το αναθέσουν να το τακτοποιήσω μόνος μου.
Τους πουτάνων γιούς αναρχικούς που είναι εκεί μέσα από το 1984
που ψηφίστηκε το πουτάνας άσυλο.

koumpater

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
8
Like
246
Πόντοι
281

koumpater

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
8
Like
246
Πόντοι
281
αμα ξυπνησεις θα ειναι αργα

αν δεν καταλαβαινεις πως η κουλτουρα του καθε λαου ειναι διαφορετικη, δεν μπορεις να καταλαβεις και το προβλημα.
Το προβλημα το εχω καταλαβει 100% και βρισκεται στο μυαλο σου και των ομοιων σου.

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.769
Πόντοι
6.255
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΡΗΝΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΝΙΓΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

Συνημμένα

• 13716213_905572042920025_5012421148183238360_n.jpg
    13716213_905572042920025_5012421148183238360_n.jpg
    37 KB · Εμφανίσεις: 22
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Το κρίμα στο λαιμό σας αλληλέγγυα πουστράκια
Εύχομαι οι επόμενοι να είστε εσείς γαμώ τα πάντα σας.

96BR59h.jpg

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Δε βρισκομαι εντος του βοθρου σας πλεον. Γλιτωσα.

Καλα εκανες...

Βασικα μια και το ειπες, σκεφτομουν προσφατα, γιατι δεν υπαρχει συγχρονη δικαστικη ποινη "εξορια";

Οχι σε ξερονησια και τετοια μπρουταλ, απλα να απαγορευτει σε καποιον να ξαναπατησει το ποδι του σε ελληνικο εδαφος για παντα. Ετσι, επειδη με τις μαλακιες που λεει-κανει ροκανιζει την κοινωνικη συνοχη και γινεται η 5η φαλαγγα

Θα ελυνε αρκετα προβληματα πιστευω κατι τετοιο

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ποιο ειναι το αντιστοιχο κομμα της Λεπεν στη Γερμανια;

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.466
Πόντοι
786
AfD (στο περίπου)

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Σε μια νύχτα φτιάχνουν αυτά.

Το ΕΜΠ, ας μου το αναθέσουν να το τακτοποιήσω μόνος μου.
Τους πουτάνων γιούς αναρχικούς που είναι εκεί μέσα από το 1984
που ψηφίστηκε το πουτάνας άσυλο.

μαρσάρεις το τανκς?????φασίστα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Stories