Για να προστατευσουμε την πατριδα πρεπει πρωτα να πιστευσουμε στο γενος. Υπαρχει το γενος των Ελληνων, το γενος των Αλβανων, των Βουλγαρων και ουτω καθ εξης. Μεχρι πριν λιγα χρονια το καθε γενος ειχε το χωραφι του. Το εσπερνε, το καλλιεργουσε και αναλογα με τις ικανοτητες του το καθε γενος, το ειχε φτασει σε ενα επιπεδο.
Μετα καποιοι προδοτες πολιτικοι εφεραν στο δικο μας χωραφι, στην πατριδα μας δηλαδη, αλλα γενη. Να σπειρουν εδω και αυτα, να μας ανταγωνιστουν, να παρουν απο εμας αυτα που η πατριδα εχει να δωσει.
Εμεις στα δικα τους χωραφια δε μπηκαμε. Το δικο μας μοιραστηκαμε. Απο το δικο μας στερηθηκαμε. Τα παιδια μας αφησαμε ακληρα για να παρουν αυτοι.
Στα ελληνικα πανεπιστημια δινουν εξετασεις και περνανε Αλβανοπουλα και αλλα παιδια των ξενων. Αφηνουν τα Ελληνοπουλα απ εξω. Γιατι εγω ο Ελληνας να πληρωνω για να σπουδασει το παιδι του Αλβανου και το δικο μου παιδι να ειμαι αναγκασμενος να το στειλω στο εξωτερικο, να πληρωσω 2 φορες, διαφορετικα να το αφησω αγραμματο;
Αν θελουν οι ξενοι να σπουδαζουν στα δικα μας πανεπιστημια να πληρωνουν απο την τσεπη τους. Να δημιουργηθουν νεα τμηματα. Οχι να διαγκωνιζουν τους Ελληνες. Αλλιως ας ανοιξουμε τα πανεπιστημια μας σε ολους τους υποψηφιους φοιτητες του πλανητη Γη. Τι παραπανω υποχρεωση εχουμε σαν Ελληνες στους μεταναστες απο οτι σε ολους τους υπολοιπους ανθρωπους του κοσμου; Ας πληρωσουμε για να σπουδασουν οι Κινεζοι λοιπον και οποιος αλλος περναει τις εξετασεις. Γιατι οχι;
Προσφατα εγινε αστυνομικη επιχειρηση στα Εξαρχεια οπου εξαρθρωθηκε σπειρα Αλβανων εμπορων ναρκωτικων. Αναμεσα τους και δυο νεαροι με τατουαζ UCK. Γεννημενοι στην Ελλαδα. Κατοικοι Εξαρχειων. Που πηγαν σε εξαρχειωτικα σχολεια. Ρωτηστε ενα δασκαλο απο σχολειο των Εξαρχειων ποσα ειναι ελληνοπουλα και ποσα αλβανικη σπορα. Η γειτονια εχει αλβανοποιηθει.