Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ΠΙΕΡΙΑ: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΗ

Οι 200 μετανάστες που φιλοξενούνται στο Κτήμα Ηρακλή στην Κάτω Μηλιά προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι στον αποκλεισμό της 13ης Εθνικής Οδού Κατερίνης - Ελασσόνας μπροστά από το Κτήμα Ηρακλή.
Οι λόγοι του αποκλεισμού του δρόμου που επικαλούνται οι μετανάστες είναι οι συνθήκες διαβίωσής τους. Διαμαρτύρονται για την ποιότητα του φαγητού, τις εγκαταστάσεις και τους χώρους υγιεινής, αλλά και την κακή σύνδεση στο ίντερνετ λόγω χαμηλού σήματος wi-fi.
Ο δρόμος μέχρι αυτή τη στιγνή παραμένει κλειστός και γίνονται διαπραγματεύσεις με την αστυνομία, ώστε να σταματήσουν την κατάληψη του δρόμου οι μετανάστες, προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
ΠΙΕΡΙΑ: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΗ

Οι 200 μετανάστες που φιλοξενούνται στο Κτήμα Ηρακλή στην Κάτω Μηλιά προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι στον αποκλεισμό της 13ης Εθνικής Οδού Κατερίνης - Ελασσόνας μπροστά από το Κτήμα Ηρακλή.
Οι λόγοι του αποκλεισμού του δρόμου που επικαλούνται οι μετανάστες είναι οι συνθήκες διαβίωσής τους. Διαμαρτύρονται για την ποιότητα του φαγητού, τις εγκαταστάσεις και τους χώρους υγιεινής, αλλά και την κακή σύνδεση στο ίντερνετ λόγω χαμηλού σήματος wi-fi.
Ο δρόμος μέχρι αυτή τη στιγνή παραμένει κλειστός και γίνονται διαπραγματεύσεις με την αστυνομία, ώστε να σταματήσουν την κατάληψη του δρόμου οι μετανάστες, προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Πραγματικα απανθρωπος ρατσισμος
ουτε VDSL για αγαπημενα μας προσφυγοπουλα?

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
εκανα σημερα μια βολτα συνταγμα μοναστηρακι... η περιοχη γεματη καφετι τυπους και τουριστριες. οι μισοι αφρικανοι που ειδα ειχανε και μια τουριστρια (η ελληνιδα) παρεα. η οποια δεν ηταν παρεα δικια μου. ηθελα να κατσω στην πλατεια μοναστηρακιου και τα 3/4 των θεσεων ηταν πιασμενα απο καφετι τυπους.

πως ακριβως επωφελουμαι εγω απο αυτη την κατασταση παλιο μαλακες? δωστε μου ενα λογο γιατι να μη ψηφισω οποιον υποσχεθει οτι θα τους εξαφανισει? και αυτους και τις ελληνιδες που τους καθονται και για τις οποιες πληρωνω φορους.

πες μου ρε παλιομαλακα νικο πλατ? γιατι με συμφερει να ειναι αυτοι οι τυποι στη χωρα μου, να πηδανε τις τουριστριες που ηρθαν στη χωρα μου επειδη αραζουν ολη την ωρα μοναστηρακι οταν εγω δουλευω, και να καθονται στη θεση που θελω να καθησω και εγω να μενω με το πουλι στο χερι και ορθιος? πες μου ρε αρχιδι? να δω τι μαλακια θα πεις τωρα αν εχεις τα αρχιδια. δωσε μου ενα λογο πως επωφελουμαι

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
πως εγω θα ειμαι ψυχικα υγειης οταν βλεπω οτι στη χωρα μου που πρεπει να ειμαι εγω ο μαγκας υπαρχει μια μαστιγα που καταναλωνει τους πορους μου και εγω τους κοιταω? η μηπως η ψυχικη υγεια η δικια μου ως ελληνα στην ελλαδα εχει λιγοτερη αξια απο τη σωματικη υγεια ενως εκατομυριου ξενων? για ποιον δουλευει ο τσιπρας? για ολο τον κοσμο η για τους ελληνες?

σημερα ο ελληνας δε χωραγε να καθησει στην πλατεια της πολης του επειδη ηταν γεματη αλοφυλλους αντρες.. γιατι????

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
γιατι ρε πουστη πρεπει να ανταγωνιζομαι τυπους που δεν θα επρεπε να βρισκονται καν εδω???? και που δεν εχουν φερει καν τις αδερφες τους να της πηδηξουμε??? ποσο μαλακας ειναι πια ο ελληνας???

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
εκανα σημερα μια βολτα συνταγμα μοναστηρακι... η περιοχη γεματη καφετι τυπους και τουριστριες. οι μισοι αφρικανοι που ειδα ειχανε και μια τουριστρια (η ελληνιδα) παρεα. η οποια δεν ηταν παρεα δικια μου. ηθελα να κατσω στην πλατεια μοναστηρακιου και τα 3/4 των θεσεων ηταν πιασμενα απο καφετι τυπους.

πως ακριβως επωφελουμαι εγω απο αυτη την κατασταση παλιο μαλακες? δωστε μου ενα λογο γιατι να μη ψηφισω οποιον υποσχεθει οτι θα τους εξαφανισει? και αυτους και τις ελληνιδες που τους καθονται και για τις οποιες πληρωνω φορους.

πες μου ρε παλιομαλακα νικο πλατ? γιατι με συμφερει να ειναι αυτοι οι τυποι στη χωρα μου, να πηδανε τις τουριστριες που ηρθαν στη χωρα μου επειδη αραζουν ολη την ωρα μοναστηρακι οταν εγω δουλευω, και να καθονται στη θεση που θελω να καθησω και εγω να μενω με το πουλι στο χερι και ορθιος? πες μου ρε αρχιδι? να δω τι μαλακια θα πεις τωρα αν εχεις τα αρχιδια. δωσε μου ενα λογο πως επωφελουμαι
Σου τρωνε τις γκομενες οι αστεγοι μικροπωλητες του Μοναστηρακιου, αγορι μου? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Πώς πρεπει να εισαι για να σου τρωνε αυτοι τις γκομενες? Ουτε να το φανταστω δε μπορω!!!

1202444_1365400432501_full.jpg

:rockon:

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Σου τρωνε τις γκομενες οι αστεγοι μικροπωλητες του Μοναστηρακιου, αγορι μου? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Πώς πρεπει να εισαι για να σου τρωνε αυτοι τις γκομενες? Ουτε να το φανταστω δε μπορω!!!

1202444_1365400432501_full.jpg

:rockon:

βρε γελοιε τυπε οταν ο μαυρος καθεται ολη μερα στο μοναστηρακι και σπρωχνει τα βραχιολακια του μιλωντας με οοοοολες τις τουριστριες και ελληνιδες που θα περασουν απο εκει καποια δε θα του κατσει??? αν δεν τον ειχες εκει και τον ειχες στη φυλακη να σπαει πετρες θα ειχε την παραμικρη πιθανοτητα?? εβρισκομενος την πλατεια δε μου στερει μια πιθανοτητα στις 10000? γιατι να το επιτρεψω???

και πες οτι ειμαι ο πιο ασχημος του κοσμου. αν αυτος δεν υπηρχε θα υπηρχε μια περισσοτερη γυναικα για εμενα. δηλαδη η παρανομια του τυπου και ο σταρχιδισμος του κρατους μου στερουν μια πιθανοτητα. με συμφερει ρε μουνοπανο???? τι να κανουμε που ειμαι ασχημος καποια απεγνωσμενη θα βρισκοταν αν δεν της την επευτε ο αφρικανοασιατης

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
βρε γελοιε τυπε οταν ο μαυρος καθεται ολη μερα στο μοναστηρακι και σπρωχνει τα βραχιολακια του μιλωντας με οοοοολες τις τουριστριες και ελληνιδες που θα περασουν απο εκει καποια δε θα του κατσει??? αν δεν τον ειχες εκει και τον ειχες στη φυλακη να σπαει πετρες θα ειχε την παραμικρη πιθανοτητα?? εβρισκομενος την πλατεια δε μου στερει μια πιθανοτητα στις 10000? γιατι να το επιτρεψω???

και πες οτι ειμαι ο πιο ασχημος του κοσμου. αν αυτος δεν υπηρχε θα υπηρχε μια περισσοτερη γυναικα για εμενα. δηλαδη η παρανομια του τυπου και ο σταρχιδισμος του κρατους μου στερουν μια πιθανοτητα. με συμφερει ρε μουνοπανο???? τι να κανουμε που ειμαι ασχημος καποια απεγνωσμενη θα βρισκοταν αν δεν της την επευτε ο αφρικανοασιατης
Δεν ειναι μονο η ασχημια, τυπε. Αν και ειμαι σιγουρος οτι δειχνεις χειροτερα και απο ενα κουβα με σκατα (αν πρεπει να μαντεψω συμφωνα με τα κομπλεξ που φαινεται να κουβαλας), εχει σημασια και τι οχετος θα βγει οταν ανοιξεις το στομα σου... Και παλι συμφωνα με αυτα που βλεπω, αν ισως δειχνεις απλος κουβας με σκατα, οταν ανοιγεις το στομα σου πρεπει να δειχνεις τουλαχιστον ως βυτιο με σκατα... Οποτε, καταλαβαινεις... Παντως εχεις ενα δικιο. Κι εγω θα εβριζα τους παντες και θα παθαινα υστερια αν μου ετρωγαν τις γκομενες αστεγοι μικροπωλητες του Μοναστηρακιου. Συμπασχω κατα ενα μερος. :grouphug: :hi:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
τι να κανουμε που ειμαι ασχημος καποια απεγνωσμενη θα βρισκοταν αν δεν της την επευτε ο αφρικανοασιατης
της λες για αγαπη αλλα η μικρη γουσταρει τον αραπη τον μαυρο τον σκυλο τον μπλακ;  :2funny:

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Δεν ειναι μονο η ασχημια, τυπε. Αν και ειμαι σιγουρος οτι δειχνεις χειροτερα και απο ενα κουβα με σκατα (αν πρεπει να μαντεψω συμφωνα με τα κομπλεξ που φαινεται να κουβαλας), εχει σημασια και τι οχετος θα βγει οταν ανοιξεις το στομα σου... Και παλι συμφωνα με αυτα που βλεπω, αν ισως δειχνεις απλος κουβας με σκατα, οταν ανοιγεις το στομα σου πρεπει να δειχνεις τουλαχιστον ως βυτιο με σκατα... Οποτε, καταλαβαινεις... Παντως εχεις ενα δικιο. Κι εγω θα εβριζα τους παντες και θα παθαινα υστερια αν μου ετρωγαν τις γκομενες αστεγοι μικροπωλητες του Μοναστηρακιου. Συμπασχω κατα ενα μερος. :grouphug: :hi:

πες οτι ειμαι ενας κουβας με σκατα. πως ακριβως επωφελουμαι απο την υπαρξη ενος εκατομυριου single ανδρων στην πολη μου???????? σε αυτο απαντα. ευχαριστω εκ των προτερων μπουλη

(για την ιστορια φυσικα και υπαρχουν γυναικες που γουστρουν το διαφορετικο, γουσταρουν και μονο που οι τυποι τους μιλανε αγγλικα, γουσταρουν επειδη ειναι "πιο αντρες απο εμενα" αφου περπατησαν τη μιση αφρικη για να φτασουν εδω.. ενω εγω τα εχω ολα ετοιμα... και τι με αυτο??? ζητησα ποτε εισγωμενο ανταγωνισμο? πες μου πως επωφελουμαι η παρε τα χυσια μου στη μαπα σου. αντε να σε δω

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
παρεπιπτοντως αυτοι που εσυ λες αστεγους μενουν κεντρο κεντρο (διπλα στις τουριστριες) και ντυνονται στην πενα ενω εγω φοραω τη βερμουδα που εχω 5 χρονια και τα παπουτσια 3 απλα επειδη δε νομιζω οτι χρειαζομαι καινουρια. καταλαβες μπουχεσα???? γιατι να ανταγωνιζομαι τυπους που το παιζουν στυλατοι τη στιγμη που η παρουσια τους και μονο ειναι παρανομη??? πρεπει να προσπαθησω σονι και καλα λιγο περισσοτερο? γιατι?????

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
πες οτι ειμαι ενας κουβας με σκατα. πως ακριβως επωφελουμαι απο την υπαρξη ενος εκατομυριου single ανδρων στην πολη μου???????? σε αυτο απαντα. ευχαριστω εκ των προτερων μπουλη

(για την ιστορια φυσικα και υπαρχουν γυναικες που γουστρουν το διαφορετικο, γουσταρουν και μονο που οι τυποι τους μιλανε αγγλικα, γουσταρουν επειδη ειναι "πιο αντρες απο εμενα" αφου περπατησαν τη μιση αφρικη για να φτασουν εδω.. ενω εγω τα εχω ολα ετοιμα... και τι με αυτο??? ζητησα ποτε εισγωμενο ανταγωνισμο? πες μου πως επωφελουμαι η παρε τα χυσια μου στη μαπα σου. αντε να σε δω
Μπορει να σου ειναι δυσκολο να το πιστεψεις, αλλα στα παπαρια μου τι σε επωφελει ή οχι. Ποτε δεν υποστηριξα οτι ενδιαφερομαι να απαντησω σ'αυτη τη χαζη ερωτηση. Απλα ηθελα να σε δουλεψω λιγο που σε εχει βαρεσει τοσο η αγαμια και η απορριψη στο κεφαλι ωστε να μπεις 3 το πρωι να γραψεις οτι σου τρωνε τις γκομενες οι μικροπωλητες και οι αστεργοι του Μοναστηρακιου. :jerking: Δεν μπορουσα να αφησω τετοια ευκαιρια χαμενη. Οσο για τις ονειρωξεις σου περι σεξουαλικης επαφης μαζι μου, σορρυ αλλα δεν ενδιαφερομαι...

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Μπορει να σου ειναι δυσκολο να το πιστεψεις, αλλα στα παπαρια μου τι σε επωφελει ή οχι. Ποτε δεν υποστηριξα οτι ενδιαφερομαι να απαντησω σ'αυτη τη χαζη ερωτηση. Απλα ηθελα να σε δουλεψω λιγο που σε εχει βαρεσει τοσο η αγαμια και η απορριψη στο κεφαλι ωστε να μπεις 3 το πρωι να γραψεις οτι σου τρωνε τις γκομενες οι μικροπωλητες και οι αστεργοι του Μοναστηρακιου. :jerking: Δεν μπορουσα να αφησω τετοια ευκαιρια χαμενη. Οσο για τις ονειρωξεις σου περι σεξουαλικης επαφης μαζι μου, σορρυ αλλα δεν ενδιαφερομαι...

τραβα ψωφα παραδιπλα

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
οταν δεν εισαι αρκετα εξυπνος για να καταλαβεις... βγαλε για λιγο τις γκομενες αφου εκει it takes 2 to tango (στην πραγματικοτητα δν ισχυει αυτο αλλα τεσπα)

ας παμε στις θεσεις: η πλατεια εχει σχεδιαστει για 500 ατομα και μαζευονται 1500 εκ των οποιων οι 1000 ειναι αντρες.

θα περασω το ιδιο καλα οσο να ηταν 500? θα εχω την ιδια ανεση να καθησω οπου γουσταρω?

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Πω πω πω...

Πρέπει μόνο με προφυλακτικό να γαμάς, και να μην φιλάς. Ούτε λόγος για δωρητής αίματος βέβαια...

Πόσο δηλητήριο θα στάξεις πια; Πόσο...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Επειδη βαριεμαι να διαβαζω, αν λετε για Μοναστηρακι, εχει καταντησει μια βρωμερη τριτοκοσμικη χαβουζα εξ αιτιας των μαυριδερων που στρατοπεδευουν εκει. Οι τουριστριες δεν καθονται ουτε λεπτο.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
επικό το πόστ σου
αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα σου είναι ότι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες σου πηδάνε της γυναίκες???
μάλλον χωρίς να πληρώσεις δεν μπορείς να γαμήσεις ούτε τον αιώνα τον άπαντα ίσως γιατί όταν ανοίγεις το στόμα σου οι γυναίκες θέλουν να κρυφτούν
και επειδή η αγαμία σε έχει βαρέσει κατακέφαλα

επίσης για να μην τρομάξεις υπάρχουν και πολλές γυναίκες προσφυγές και μετανάστριες
όπως επίσης το πάθος, το σεξ, τον έρωτα που είναι ζωή δεν οριοθετείτε από χρώμα, φυλές και έθνη

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Επειδη βαριεμαι να διαβαζω, αν λετε για Μοναστηρακι, εχει καταντησει μια βρωμερη τριτοκοσμικη χαβουζα εξ αιτιας των μαυριδερων που στρατοπεδευουν εκει. Οι τουριστριες δεν καθονται ουτε λεπτο.

ναι ρε συ στο μοναστηράκι δεν θα βρεις κανένα τουρίστα

η μαλακία πάει σύννεφο

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6

Και κάθονται και τους καθονται. Δεν εισαι αρκετα παρατηρητικός. Οταν ερχεται η τουριστρια που στη χωρα της δε της μιλαει κανεις και με το που πατάει το ποδι της την πλησιαζουν Αφρικανοί με τα βραχιολάκια τους, της τα σπρώχνουν χαϊδεύοντας της το χερι πετούν οι άμυνες γιατι οι Αφρικανοί κανουν "δουλεια" ((με τον ιδιο τροπο που πεφτουν και απεναντι στον μπαρμαν), τοτε αναπόφευκτα  καποια απαυτες θα τους κατσει.. Για να μη μιλησουμε για τις ξεφτυλισμενες ελληνιδες

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
επικό το πόστ σου
αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα σου είναι ότι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες σου πηδάνε της γυναίκες???
μάλλον χωρίς να πληρώσεις δεν μπορείς να γαμήσεις ούτε τον αιώνα τον άπαντα ίσως γιατί όταν ανοίγεις το στόμα σου οι γυναίκες θέλουν να κρυφτούν
και επειδή η αγαμία σε έχει βαρέσει κατακέφαλα

επίσης για να μην τρομάξεις υπάρχουν και πολλές γυναίκες προσφυγές και μετανάστριες
όπως επίσης το πάθος, το σεξ, τον έρωτα που είναι ζωή δεν οριοθετείτε από χρώμα, φυλές και έθνη
ε

Ρε ξεφτίλα διαφωνείς ότι το Μοναστηράκι ειναι σχεδιασμένο να δεχεται χ αριθμό ατόμων και τωρα δεχεται 10χ και ειναι κ ολοι αντρες? ξεκινά απο εκεί.. Θα μπου προκαλέσει πρόβλημα έμενα αυτό? ξεκινά από εκεί και επαγωγικά θα καταλήξουμε και στις γυναικες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom