barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.269
- Πόντοι
- 5.506
Τύπε μέχρι που πρέπει να φτάσουν οι δήθεν προσφυγες πολεμου για να γλιτώσουν από τον πόλεμο? Μέχρι την Γερμανία είναι καλά? Νορβηγία? Να το πάμε Αμερική? Ποσο μακριά πρέπει να πάνε? Άντε να πούμε γιατί η κοροιδία πάει σύννεφο, αυτοί οι προσφυγες βάζουν σε κίνδυνο την ζωή των παιδιών τους και δεν φτάνει αυτό έρχονται σε μια χωρα που ενώ δεν έχει φαγητό να ταΐσει τα δικά της παιδιά είναι τόσο θρασύτατοι που απαιτούν να τους ανοίξουν τα σύνορα και δεν υπακούουν ούτε στην αστυνομία σε μια χωρα που τους φιλοξενεί! Σε μια χωρα που έχουν έρθει δήθεν για να σώσουν την ζωή τους!
Επίσης η μετανάστευση των παλιών χρονων δεν έχει σχέση με τον τρόπο που συμβαίνει τώρα, μην μπλέκουμε 2 τόσο χαοτικές εποχές!
Και μην βιαστείς να με πεις φασίστα γιατί εγώ υποστήριζα τους προσφυγες όσο δεν πάει από πέρυσι αλλα ρε φιλε τα έχουν γαμήσει όλα, δεν είναι έτσι όπως νόμιζα. Προσπαθούν πάνω σε μια δικαιολογία να περάσουν σε ανεπτυγμένες χώρες με το έτσι θέλω! Χώρες τις οποιες βάση θρησκείας μισούν τον τρόπο ζωής και παρόλα αυτά θέλουν να ζήσουν εκεί να κλέψουν τα επιδόματα τους και να τους επιβάλουν τα δικά τους αυθαίρετα θέλω! Δες τι συμβαίνει στην Δανία που γέμισε η χωρα μουσουλμάνους που είναι άνεργοι, γκαστρώνονται οι γυναίκες και κάθονται στα σπίτια γαμώντας τα χρήματα που με κόπο ο Δανέζος πολίτης τα δίνει. Ξέρεις πως τα ταμεία της Δανίας τα έχουν ξεκολιάσει? Που ήταν μια χωρα υπόδειγμα!
Κατ' αρχάς, σέβομαι απόλυτα το γεγονός οτι έχεις το θάρρος να παραδέχεσαι οτι έκανες λάθος, με την προπαγάνδα και την παραπληροφόρηση που έπεσε από τους ΑΡΔ. Δεύτερον, δεν έχεις σε κανένα να απολογείσαι αν διανοηθεί να σε αποκαλέσει αυθαίρετα φασίστα.
Τρίτον και το πιο ουσιώδες,
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ΠΗΔΩΝΤΑΣ ΜΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΑ ΣΤΟΥ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ" ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.