Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Το εληνικο δημοσιο φταιει που αναγκαζεται να μαζευει μορια.

Mαζεύει τα μόρια των φίλων του , των λάθρων ...

gangbang.jpg

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.852
Πόντοι
6.515
1αν με δεχτούν στο πρόγραμμα οι συμβάσεις θα είναι 8 μήνες και θα βγω ταμείο ανεργίας για επιπλέον 8 μήνες επειδή δεν ολοκλήρωσα τώρα ολόκληρο το διάστημα ανεργίας μου όλα αυτά αν μαζέψω μόρια και με δεχτούν το τονίζω ΑΝ
2ον τόσα χρόνια στο αντιρατσιστικό έχω φάει και ήταν πεντακάθαρα και πολύ καλύτερα από κάτι βρώμικα στη Συγγρού η ακόμα και στα σουβλατζίδικα κοντά στο μοναστηράκι
3ον πες στους φίλους σου που μένουν Ελλάδα να έρθουν στο αντιρατσιστικό θα έχει χορό μουσική ποτά πάρτι και διασκέδαση όλοι μαζί 

νικο τι μαθαίνεις, οι μετανάστες καθαριζουν τουλάχιστον τις τουαλέτες τους ή οι συμβασιούχοι του τσιπρα θα το κανουν κι αυτό?  :S

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
«[size=18pt]Αυτοί οι έξυπνοι, σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι θέλουν να γυρίσουν σπίτι τους»[/size] λέει η Χέντεϊ. «Θέλουν να γυρίσουν στις κοινότητες και στις γειτονιές τους. Θέλουν τα παιδιά τους να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους. Θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο πανεπιστήμιο και είναι εγκλωβισμένοι. Είναι εγκλωβισμένοι. Και είναι απίστευτα θλιμμένοι. Είναι κατανοητό. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα γι' αυτούς. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα πράγματα για αυτούς» σημείωσε η Χέντεϊ.

Η Χέντεϊ σε σειρά αναρτήσεών της στο Twitter έκανε λόγο για μία «εμπειρία ζωής» και είπε: «Με κάνει να αισθάνομαι ντροπή όταν συμπεριφερόμαστε σαν να μην είναι δικό μας πρόβλημα. Είναι. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα καλοί μου άνθρωποι».

Και συνέχισε: «Γνώρισα κάποιους φανταστικούς, δυνατούς ανθρώπους σήμερα. Ανθρώπους που μας χρειάζονται για να τους στηρίξουμε».

Ποιοι "έξυπνοι και σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι" ρε ζώο;
Tο μόνο που θέλουν είναι να καβαντζώσουν τα επιδόματα και να μην ξαναγυρίσουν ΠΟΤΕ στις δικές τους χώρες.

Kαι άμα το ψήνεις πάρε τους στην έπαυλή σου γαμώ τα εκατομμύριά σου.
Κουλτουριάρηδες ηθοποιοί του κώλου,γαμω τα σπίτια σας πρωινιάτικα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.264
Πόντοι
5.506
Επίσκεψη σε καταυλισμό στη Λέσβο
Να κάνουμε περισσότερα για τους πρόσφυγες, λένε σταρ του Game of Thrones

Είπαν, έτρεξε ένα δάκρυ στο μάγουλο τους και μετά αποσύρθηκαν στη ΣΟΥΙΤΑ ΤΟΥ 5ΆΣΤΕΡΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΤΟΥΣ να απολαύσουν ένα γεύμα φτωχό και ταπεινό με σούσι, συναγρίδα ψητή, χαβιάρι και γαλλικό κρασί.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.852
Πόντοι
6.515
Είπαν, έτρεξε ένα δάκρυ στο μάγουλο τους και μετά αποσύρθηκαν στη ΣΟΥΙΤΑ ΤΟΥ 5ΆΣΤΕΡΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΤΟΥΣ να απολαύσουν ένα γεύμα φτωχό και ταπεινό με σούσι, συναγρίδα ψητή, χαβιάρι και γαλλικό κρασί.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

δεν βρεθηκε στο νησι ο τσιπρας να τους φορεσει κι από ένα σωσιβιο  :orchestra:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
Σαν τον κλουνει που μας τα ειχε πρηξει με τους λαθρο
και στην βιλα  εχει 200 σεκιουριτυ και μαντροτοιχους 75 μετρα  :2funny:

στρατοδικειο για τους προδοτες της πατριδας τους λαθρολιποτακτες

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.852
Πόντοι
6.515
Που τους παίρνουν ρε;

Στο Westeros ή στο Winterfell;

οι αγγλοι προτιμησαν να ρισκαρουν τις οικονομικες συνεπειες από το να υποδεχονται, να συντηρουν και να δινουν επιδόματα στους κάθε λογης μεταναστες που δεν τους αρεσει ο τοπος τους  :S

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Σαν τον κλουνει που μας τα ειχε πρηξει με τους λαθρο
και στην βιλα  εχει 200 σεκιουριτυ και μαντροτοιχους 75 μετρα  :2funny:

στρατοδικειο για τους προδοτες της πατριδας τους λαθρολιποτακτες

τα λαικα δικαστηρια ειναι για σας γερμανοτσολιαδες φασιστες λουμπεν στοιχεια μπραβοι της νυχτας κοκαινοεμποροι της κακιας ωρας ιδιοκτητες μεγαλων παε νταβαδες και σαπακια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
σου είπε κανένας ότι μου αρέσει που είμαι άνεργος? η ότι επέλεξα να λήξουν τη σύμβαση με τη δεη που είχα?
εργαζόμενος θέλω να είμαι με δικαιώματα και αξιοπρεπή μισθό διαβίωσης
"Δεν φταιω που ειμαι ανεργος, επειδη δεν επελεξα να ληξει η συμβαση μου".

Εισαι σχιζοφρενης?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
τα λαικα δικαστηρια ειναι για σας γερμανοτσολιαδες φασιστες λουμπεν στοιχεια μπραβοι της νυχτας κοκαινοεμποροι της κακιας ωρας ιδιοκτητες μεγαλων παε νταβαδες και σαπακια
Ετσι τύπε χώσε γερα  :rockon:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
παντου ρε

και τωρα μην ξαναδεις got γιατι ειναι αριστεριστικο και φεμινιστικη σειρα

αντε γεια

Ναι,δε θα ξαναδω GOT επειδή το βλήμα η Headey πουλάει παπατζηλίκι σε ΦΕΛΛΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΛΑΓΝΟΥΣ από την ασφάλεια της βίλας της.  :jerking:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265

οι σταλινοτσολιαδες πρεζεμπορες αριστεροαναρχικοι που πουλανε προστασια και πρεζα στο κεντρο της αθηνας μιλανε και απο πανω  :2funny:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
οι σταλινοτσολιαδες πρεζεμπορες αριστεροαναρχικοι που πουλανε προστασια και πρεζα στο κεντρο της αθηνας μιλανε και απο πανω   :2funny:

στα εξαρχεια οσοι πουλανε εχουν ασχημο τελος

αντε γεια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.264
Πόντοι
5.506

Έχεις δίκιο συριζοπροσκυνημένε, για το ίνδαλμα σου δε χρειάζεται ούτε λαικό δικαστήριο, κατευθείαν

images

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom