Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
επειδή το έβαλα σε λάθος νήμα το βάζω και εδώ

[size=20pt]1 μέρα αντιρατσιστικού φεστιβάλ όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην πανεπιστημιούπολη

Τι παίζει σήμερα στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ – Παρασκευή 1 Ιουλίου[/size]

«Πρόσφυγες Καλοδεχούμενοι»!
Όσους φράχτες και αν σηκώσουν,
εμείς θα ζήσουμε μαζί!

Δείτε το πρόγραμμα των κεντρικών συζητήσεων, των συναυλιών και του παιδότοπου την Παρασκευή 1 Ιουλίου στο 19ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ της Αθήνας, στην Πανεπιστημιούπολη στα Ιλίσια.

Συζητήσεις 7.30 μ.μ.

Συμφωνία ΕΕ–Τουρκίας: Ευρώπη-Φρούριο και Ελλάδα-Φυλακή (ΧΩΡΟΣ Α)
Συντονιστής: Γιώργος Μανιάτης (Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών)

Ομιλητές και ομιλήτριες: Ερμιόνη Φρεζούλη (Χιακή Συμπολιτεία), Γεωργία Σπυροπούλου (Διεθνής Αμνηστία), Θανάσης Κούρκουλας (Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό), Γιάννης Ανδρουλιδάκης (Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους Οικονομικούς και Πολιτικούς Πρόσφυγες)

Η άνοδος της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη – Η δίκη της Χρυσής Αυγής (ΧΩΡΟΣ Β)
Συντονιστής: Δημοσθένης Παπαδάτος (Rednotebook)
Ομιλητές και ομιλήτριες: Christine Gerber (Παρεμβασιακή Αριστερά – Γερμανία), Τάκης Γιαννόπουλος (Antinazi Zone), Ελευθερία Κουμάντου (Πρωτοβουλία Golden Dawn Watch), Κώστας Παπαδάκης (συνήγορος πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής), Beppe Caccia (Κοινωνικό Κέντρο Βενετίας)

Χώροι στέγασης προσφύγων – Το παράδειγμα του City Plaza (ΧΩΡΟΣ Γ)
Συντονίστρια: Χριστίνα Παλασίδη (City Plaza)
Ομιλητές και ομιλήτριες: Rabee Abodarah (πρόσφυγας από τη Συρία), Τόνια Κατερίνη (πρόεδρος Συλλόγου Αρχιτεκτόνων), Σίμος Σιμωτάς (yabasta.gr), Στέφανος Μπατσής (Κατάληψη Στέγης Προσφύγων/Μεταναστών Νοταρά)

Εργαστήριο 7.00 μ.μ.
Από το Ορλάντο ως την Αθήνα: διασταυρώσεις ομοφοβίας, έμφυλης βίας, ρατσισμού (θεματικός χώρος LGBTQI+)

Συναυλίες

Κεντρική σκηνή 9.30 μ.μ.

Deaf Radio
Bad Movies
The Noise Figures
Tuber
Μεταναστευτική σκηνή 9.30 μ.μ.

Μουσικοχορευτικό από τη γεωργιανή κοινότητα
Refugees Music band (πρόσφυγες από το Ιράν και το Αφγανιστάν)
Mike Jamore
DJ Theo
From A to Z
Hydraulic Cupcake
307 Jam Squad
Κυνηγημένες Ψυχές
Hip Hop Καφενές
Ρεμπέτικη Σκηνή 10.30 μ.μ.

Σαλταδόροι
Παιδότοπος 6.00-9.00 μ.μ.

«Ψυχοκινητικά παιχνίδια» από την Ομάδα Άπειρον
«Moυσικά ταξίδια» από το Κέντρο Παιδαγωγικής και Καλλιτεχνικής Επιμόρφωσης «Η Σχεδία»
Εκθέσεις φωτογραφίας

«Διαδρομές Προσφύγων» των φωτορεπόρτερ Γιάννη Λιάκου, Μάριου Λώλου, Στέλιου Μισίνα, Κώστα Νταντάμη, Νίκου Παλαιολόγου
«Ειδομένη, το τέλος του ταξιδιού» του Βασίλη Μαθιουδάκη
«Endless» της Ελεάνας Κωνσταντέλλος
Θεματικοί χώροι

LGBTQI+, Καταλήψεις στέγασης προσφύγων, No Border, Blockupy, Δομές και συλλογικότητες αλληλεγγύης, Αυτοδιαχειριζόμενα εργοστάσια

Κουζίνες

Διεθνείς κουζίνες με φαγητά και γλυκά από Αφγανιστάν, Μαλαισία, Φιλιππίνες, Αιθιοπία, Ζιμπάμπουε, Καμερούν, Μαδαγασκάρη, Μοζαμβίκη, Νίγηρα, Νιγηρία, Ν. Αφρική, Σενεγάλη, Σιέρα Λεόνε, Σουδάν, Τανζανία Ιράν, Τουρκία, Κουρδιστάν και παραδοσιακό ρακάδικο

Info
19ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αθήνας: 1,2,3 Ιουλίου 2016 –Πανεπιστημιούπολη, Ιλίσια
Είσοδος: 5€ ανά ημέρα | 10€ για όλο το τριήμερο | ελεύθερη για άνεργους/μετανάστες
Ώρα έναρξης συζητήσεων: 7.00 μ.μ.
Ώρα έναρξης συναυλιών: 9.30 μ.μ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μας έχεις ζαλίσει ρε μαλάκα νικολιό με τους λάθρους... γαμώ τα "ταξικά" σου αδέλφια...

από ότι καταλαβαίνω είσαι λαθρολάγνος όχι γιατί τους γουστάρεις αλλά για να εξασφαλίσεις κανένα εξάμηνο αργομισθίας στο δημόσιο με τις συμβασούλες του Τζίφρα και μετά να πάρεις και πάλι το επίδομα ανεργίας και να κάθεσαι...

ΥΓ πριν φάς στις "διεθνείς" κουζίνες  πάρε καλού κακού κανά δυό immodium... όχι  τίποτα αλλά με την μπίχλα που κουβαλάνε δεν θα μπορείς να μαζέψεις τον κώλο σου

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ομιλητές και ομιλήτριες: Ερμιόνη Φρεζούλη (Χιακή Συμπολιτεία), Γεωργία Σπυροπούλου (Διεθνής Αμνηστία), Θανάσης Κούρκουλας (Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό), Γιάννης Ανδρουλιδάκης (Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους Οικονομικούς και Πολιτικούς Πρόσφυγες)

Για πες τιποτα και για το βιογραφικο των ομιλιτών
Τι κανουν for a living :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Για πες τιποτα και για το βιογραφικο των ομιλιτών
Τι κανουν for a living :think:

ο Ανδρουλιδάκης ήταν στο ΒΗΜΑ και τον σουτάρανε... τώρα είναι στο ΚΟΚΚΙΝΟ...

ο Κούρκουλας είναι υπάλληλος στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ (!!!) έκανε 8 χρόνια να βγάλει το πολυτεχνείο στην Πάτρα...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
μας έχεις ζαλίσει ρε μαλάκα νικολιό με τους λάθρους... γαμώ τα "ταξικά" σου αδέλφια...

από ότι καταλαβαίνω είσαι λαθρολάγνος όχι γιατί τους γουστάρεις αλλά για να εξασφαλίσεις κανένα εξάμηνο αργομισθίας στο δημόσιο με τις συμβασούλες του Τζίφρα και μετά να πάρεις και πάλι το επίδομα ανεργίας και να κάθεσαι...

ΥΓ πριν φάς στις "διεθνείς" κουζίνες  πάρε καλού κακού κανά δυό immodium... όχι  τίποτα αλλά με την μπίχλα που κουβαλάνε δεν θα μπορείς να μαζέψεις τον κώλο σου

1αν με δεχτούν στο πρόγραμμα οι συμβάσεις θα είναι 8 μήνες και θα βγω ταμείο ανεργίας για επιπλέον 8 μήνες επειδή δεν ολοκλήρωσα τώρα ολόκληρο το διάστημα ανεργίας μου όλα αυτά αν μαζέψω μόρια και με δεχτούν το τονίζω ΑΝ
2ον τόσα χρόνια στο αντιρατσιστικό έχω φάει και ήταν πεντακάθαρα και πολύ καλύτερα από κάτι βρώμικα στη Συγγρού η ακόμα και στα σουβλατζίδικα κοντά στο μοναστηράκι
3ον πες στους φίλους σου που μένουν Ελλάδα να έρθουν στο αντιρατσιστικό θα έχει χορό μουσική ποτά πάρτι και διασκέδαση όλοι μαζί 

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
ο Ανδρουλιδάκης ήταν στο ΒΗΜΑ και τον σουτάρανε... τώρα είναι στο ΚΟΚΚΙΝΟ...

ο Κούρκουλας είναι υπάλληλος στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ (!!!) έκανε 8 χρόνια να βγάλει το πολυτεχνείο στην Πάτρα...

ρε άσχετε ο ανδρουλιδάκης τον απέλυσαν από το βήμα επειδή έλεγε αλήθειες και από το κόκκινο έφυγε μόνος του πλέον γράφει σε μπλόκ της ριζοσπαστικής αριστεράς (την πραγματική όχι του τσίπρα)

επιπλέον ο ανδρουλιδάκης το τελευταίο διάστημα έχει κατέβει σε πορείες με τα μπλόκ των ροσινάντε μιας αναρχοαυτόνομης πολιτικής ομάδας (ενάντια στη βία όμως) που δεν εντάσσεται σε κάποιο κόμμα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
1αν με δεχτούν στο πρόγραμμα οι συμβάσεις θα είναι 8 μήνες και θα βγω ταμείο ανεργίας για επιπλέον 8 μήνες επειδή δεν ολοκλήρωσα τώρα ολόκληρο το διάστημα ανεργίας μου όλα αυτά αν μαζέψω μόρια και με δεχτούν το τονίζω ΑΝ
2ον τόσα χρόνια στο αντιρατσιστικό έχω φάει και ήταν πεντακάθαρα και πολύ καλύτερα από κάτι βρώμικα στη Συγγρού η ακόμα και στα σουβλατζίδικα κοντά στο μοναστηράκι
3ον πες στους φίλους σου που μένουν Ελλάδα να έρθουν στο αντιρατσιστικό θα έχει χορό μουσική ποτά πάρτι και διασκέδαση όλοι μαζί 

(1) μια χαρά θα σε δεχτούν... σιγά μην κάτσουν να ασχοληθούν με μόρια οι συριζαίοι... ειδικά αν φιλήσεις καμμιά κατουρημένη ποδιά κανενός βουλευτή την τσίμπησες την οκτάμηνη αργομισθία... και φυσικά το επίδομα ανεργίας μετά μέχρι την επόμενη

(2) μμμμ ο κώλος σου είναι εκπαιδευμένος λοιπόν

(3) οι φίλοι μου είναι σοβαροί και δεν πάνε σε πανηγύρια που έχει ζώα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ρε άσχετε ο ανδρουλιδάκης τον απέλυσαν από το βήμα επειδή έλεγε αλήθειες και από το κόκκινο έφυγε μόνος του πλέον γράφει σε μπλόκ της ριζοσπαστικής αριστεράς (την πραγματική όχι του τσίπρα)

αααα σκληρά εργαζόμενος και αυτός... ταμείο ανεργίας ??

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

επιπλέον ο ανδρουλιδάκης το τελευταίο διάστημα έχει κατέβει σε πορείες με τα μπλόκ των ροσινάντε μιας αναρχοαυτόνομης πολιτικής ομάδας (ενάντια στη βία όμως) που δεν εντάσσεται σε κάποιο κόμμα
Για πες μία :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

οτι η ΕΕ είναι κακό πράγμα... ότι ο Σόιμπλε είναι ο κακός ο δράκος που ρουφάει το αίμα των παιδιών... ότι οι εβραίοι φταίνε για όλα..

ότι την ελλάδα την έχει βάλει μάτι το διεθνές σιωνιστικό σύστημα...

ότι οι έλληνες λιμενοφύλακες βουλιάξανε χιλιάδες βάρκες με μετανάστες και πνίξανε εκατοντάδες χιλιάδες από δαύτους

δεν σου φτάνουν αυτά ?

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Και ζει ακομα μετα απο τετοιες αποκαλύψεις :tooth: :tooth: :tooth:

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Οσο σκεφτομαι οτι ολα αυτα τα αριστερα μιασματα σιτιζονται με τον ενα η τον αλλο τροπο στο πρυτανειο  ωστε να μπορουν απερισπαστοι  να προδιδουν τον ελληνικο λαο με πιανει πονοκεφαλος. Δε θα βγει καμια κυβερνηση να ξαναανοιξει τα ξερονησια;

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Οσο σκεφτομαι οτι ολα αυτα τα αριστερα μιασματα σιτιζονται με τον ενα η τον αλλο τροπο στο πρυτανειο  ωστε να μπορουν απερισπαστοι  να προδιδουν τον ελληνικο λαο με πιανει πονοκεφαλος. Δε θα βγει καμια κυβερνηση να ξαναανοιξει τα ξερονησια;
Ρωτα τους ψηφοφορους :S
Χωρις πουτσα δεν βαζουμε μυαλο

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
(1) μια χαρά θα σε δεχτούν... σιγά μην κάτσουν να ασχοληθούν με μόρια οι συριζαίοι... ειδικά αν φιλήσεις καμμιά κατουρημένη ποδιά κανενός βουλευτή την τσίμπησες την οκτάμηνη αργομισθία... και φυσικά το επίδομα ανεργίας μετά μέχρι την επόμενη

(2) μμμμ ο κώλος σου είναι εκπαιδευμένος λοιπόν

(3) οι φίλοι μου είναι σοβαροί και δεν πάνε σε πανηγύρια που έχει ζώα

1ον είμαι περήφανος και ότι κερδίζω το κερδίζω αξιοκρατικά με τα μόρια μου δεν έχω λόγο να παρακαλέσω κανένα και όπως είδες πολλοί πρώην σύντροφοι μου είναι τώρα σε θέσεις μετακλητών υπαλλήλων
2ον όποιος άντρας ασχολείτε συνέχεια με κώλους αντρικούς έχει θέμα ομοφιλοφυλίας να το ψάξεις
3ον οι φίλοι σου που πιστεύουν στον ανταγωνισμό και στην επικράτηση του ισχυρότερου είναι ζώα που επιζητούν και θέλουν αν κάνουν το κόσμο μια ζούγκλα και όχι όσοι πάνε σε ένα αντιρατσιστικό φεστιβάλ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
1ον είμαι περήφανος και ότι κερδίζω το κερδίζω αξιοκρατικά με τα μόρια μου δεν έχω λόγο να παρακαλέσω κανένα και όπως είδες πολλοί πρώην σύντροφοι μου είναι τώρα σε θέσεις μετακλητών υπαλλήλων
2ον όποιος άντρας ασχολείτε συνέχεια με κώλους αντρικούς έχει θέμα ομοφιλοφυλίας να το ψάξεις
3ον οι φίλοι σου που πιστεύουν στον ανταγωνισμό και στην επικράτηση του ισχυρότερου είναι ζώα που επιζητούν και θέλουν αν κάνουν το κόσμο μια ζούγκλα και όχι όσοι πάνε σε ένα αντιρατσιστικό φεστιβάλ

δηλαδή ρε νικολιό για να καταλάβω... θεωρείς τον εαυτό σου άξιο που καταφέρνεις να μαζεύεις μόρια από ανεργία ??

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

το χώρο του ΕΚΠΑ ουσιαστικά μιλάμε για το πάρκιν και χώρους πρασιάς και αναψυχής του χορηγεί η πρυτανία μετά από αίτηση
και τους χορηγεί για οποιοδήποτε πολιτικό πολιτιστικό φεστιβάλ ιδεών
όπως και το αντιρατσιστικό

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
το χώρο του ΕΚΠΑ ουσιαστικά μιλάμε για το πάρκιν και χώρους πρασιάς και αναψυχής του χορηγεί η πρυτανία μετά από αίτηση

Απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

νικολιό δεν μου απαντας ομως και με στεναχωρείς...

θεωρείς ότι είσαι άξιος επειδή μαζεύεις μόρια ανεργίας ??

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
νικολιό δεν μου απαντας ομως και με στεναχωρείς...

θεωρείς ότι είσαι άξιος επειδή μαζεύεις μόρια ανεργίας ??

κοίτα επειδή θέλω να ξεκινήσω για το φεστιβάλ
είμαι άξιος μιας και σε κάθε θέση μπαίνω βάση των μορίων που ορίζει η εκάστοτε προκήρυξη με τους όρους και τις προυποθέσεις και βάση μορίων για την ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom