noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
εγω προτείνω η αντιπροσωπεία που θα στείλουμε να αποτελείται από τα μέλη των πρωκτικών εξτρεμιστών και της ακάποτο-κλαν...
εγω προτείνω η αντιπροσωπεία που θα στείλουμε να αποτελείται από τα μέλη των πρωκτικών εξτρεμιστών και της ακάποτο-κλαν...
Οκ αλλα ετσι θα χασει την ευκαιρια ο μουνιβαγωνης, ο μαστερ, ο τσαμπο (που ειναι αυτος?) και ολοι οι αλλοι να κανουν τη θεωρια τους πραξη.
αυτοί θα προτάξουν τα στήθη τους, συγνώμη τους κώλους τους για να υπερασπιστούν τις λαθρες απέναντι στα στίφη των πρωκτικών εξτρεμιστών... ;)
Το Ισλαμικό κράτος δημιουργήθηκε και εξοπλίστηκε και από καπιταλιστικά κράτη και πριν στραφεί όπως το τέρας Φραγκεστάιν ενάντια στους κατασκευαστές του, εξυπηρετούσε με απόλυτη αφοσίωση τους δημιουργούς του, βάζοντας στο στόχαστρο του τα Κουρδικά κινήματα αντίστασης, όπως και των Λιβανέζων και των Παλαιστινίων.
Στην προκειμένη περίπτωση ισχύει η ρήση «έσπειραν ανέμους, θερίζουν θύελλες».
δεν καταλαβα το θυαπολυπολιτισμου....τι εννοει η φωτογραφια η δεξια??????????????????????
είναι η κοπελιτσα εκεινη που την σακατεψε ο πακιστανοςδεν καταλαβα το θυαπολυπολιτισμου....τι εννοει η φωτογραφια η δεξια??????????????????????
είναι η κοπελιτσα εκεινη που την σακατεψε ο πακιστανος
Γιατι ειναι θυμα ρατσισμου ο αραπας ρε παιδια?δεν καταλαβα το θυαπολυπολιτισμου....τι εννοει η φωτογραφια η δεξια??????????????????????
Γιατι ειναι θυμα ρατσισμου ο αραπας ρε παιδια?
Επειδη τον πιασαν να μην εχει πληρωσει εισητηριο?
Τους λευκους δεν τους πιανουν?Δεν νομιζω?
Αυτός είχε εισιτήριο. Απλά είχε μια μεγάλη βαλίτσα και του είπε ο security να τη βάλει στο τελευταίο βαγόνι όπως λέει ο κανονισμός. Λίγο παρατραβηγμένο και άνευ λόγου η παρατήρηση εκτός και αν είχε εντολές ο security για κάτι τέτοιο. Ούτε θεωρώ ότι έπεσε θύμα ρατσισμού επειδή του είπε να βάλει τη βαλίτσα πίσω. Μετά τις επιθέσεις στο Βέλγιο ίσως αναθεωρήσουν και απαγορέψουν τελείως τα μεγάλα δέματα στο ΜΕΤΡΟ. Το συγκεγκριμένο περιστατικό ήταν ανάξιο λόγου. Μαλάκας ο security μαλάκω και η γκόμενα που αντέδρασε έτσι. (Συριζαία αντιφα που υπερασπίστηκε τον αλλοδαπό στο τραίνο).Γιατι ειναι θυμα ρατσισμου ο αραπας ρε παιδια?
Ειδες το βιντεο; Εσυ αυτο καταλαβες;Γιατι ειναι θυμα ρατσισμου ο αραπας ρε παιδια?
εγω λεω οχιΑξιζει να ριξουμε πορτα σε ολους τους λάθρο προκειμένου να μην έχουν και αλλες κοπέλες την μοιρα της Μυρτως?
Εστω και αν αδικουσαμε κάποιους.
Εγω λέω ναι