Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.848
Πόντοι
6.515
Τώρα είναι αργά για δάκρυα. Μόνο που η ιστορία επαναλαμβάνεται. Και οι λαθροπρόσφυγες το ίδιο κάνουνε αλλά ακόμα πιό απροκάλυπτα. Σε λίγα χρόνια τα μουσλίμια θα έχουν κυριαρχήσει και θα έχουν επιβάλει τη Σαρία και οι Έλληνες θα έχουν γίνει μια ενοχλητική μειονότητα μέσα στη χώρα. Τα αναρχοκουμούνια θα ηδονίζονται από άγρια χαρά και οι διάφοροι Λιάτσοι θα κάνουν ρεπορτάζ και θα προωθούν απροκάλυπτα τους λαθροεποίκους. Εως ότου διαλυθεί τελείως το Έθνος και χωριστεί σε διάφορα κομμάτια που θα πάρουν σαν ύαινες οι γείτονες. Τότε τυπικά θα γίνουν και οι μεγάλες εκκαθαρίσεις με τις ευλογίες των "συμμάχων". 

:rockon:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
υπηρχαν δουλειες στην οικοδομη τυπε, κι ετσι η μεγαλη μαζα (πλην των κακοποιων) προσεφερε κατι.

Τωρα δεν υπαρχει τιποτα, τελεωσαμε  :S

τιποτα δεν τελειωσε

δεν εχουμε πολιτικους να αρχισουμε

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
υπηρχαν δουλειες στην οικοδομη τυπε, κι ετσι η μεγαλη μαζα (πλην των κακοποιων) προσεφερε κατι.

Τωρα δεν υπαρχει τιποτα, τελεωσαμε  :S

έχεις την εντύπωση ότι όσοι πρόσφυγες είναι στην ελλάδα θέλουν να μείνουν στην ελλάδα?

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.459
Πόντοι
216
Οι Αλβανοι αποδειχτηκαν ανωτερη φυλη απ τον Ελληνα (Ελληνας ειμαι κι εγω).
Αποδειχτηκαν πιο έξυπνοι απο τον Ελληνα.
Δε ξερω Αλβανο να καθεται, σημερα στην Ελλαδα της κρισης...
εν αντιθεση με τους Ελληνες που λιωνουν στις καφετέριες λέγοντας αμπελοφιλοσοφίες

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
«Ναι μεν αλλα» για τη συμφωνία από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
Φώφη Γεννηματά: Μπορεί να υπάρξει πολύ σοβαρό εθνικό ζήτημα μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο προσφυγικό
19/03/201609:024

Αστερίσκους για την τύχη των 45.000 ανθρώπων που παραμένουν στην Ελλάδα και την επανέναρξη της συζήτησης για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ βάζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Την ανησυχία της για το ενδεχόμενο να υπάρξει πολύ σοβαρό εθνικό ζήτημα αν παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν μετά τη συμφωνία που επετεύχθη την Παρασκευή στις Βρυξέλλες για το προσφυγικό εξέφρασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Αν και χαρακτήρισε θετικό γεγονός την ύπαρξη της συμφωνίας η κυρία Γεννηματά έβαλε αστερίσκους που αφορούν:

- το σοβάρο ζήτημα με τους 45.000 πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στο ελληνικό έδαφος καθώς αυτό που φαίνεται είναι ότι θα παραμείνουν εδώ. «Η κυβέρνηση να μας δώσει το χρονοδιάγραμμα για την μετεγκατάσταση αυτών των ανθρώπων» είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

- την επανέναρξη της συζήτησης για την ένταξη της Τουρκίας. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει αναφορά στη συμφωνία για την επανεβαίωση της απόφασης του ευρωπαϊκού συμβουλίου του Ελσίνκι για την επίλυση των συνοριακών διαφορών είναι λάθος

«Η αίσθησή μου είναι πως θα είναι δύσκολο να εφαρμοστεί στην πράξη η συμφωνία» συμπλήρωσε η κυρία Γεννηματά τονίζοντας ότι «αυτή τη στιγμή έχει γίνει το "κλειδί" η Τουρκία και η Ευρώπη παίζει άμυηνα. Το πρόβλημα έχει μετατραπεί σε διμερές ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία».

Οσον αφορά το αν ο κ. Τσίπρας και τη συμφωνία των πολιτικών αρχηγών η κυρία Γεννηματά είπε ότι «είχα πάντοτε την άποψη ότι ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να υπηρετήσει τη συμφωνία των πολιτικών αρχηγών. Στην οικονομική κρίση προστέθηκε και η προσφυγική κρίση με ευθύνη της κυβέρνησης αλλά και των Ευρωπαίων που δεν μπορούν να κρύβονται πίσω από τα ελληνικά λάθη για τις παραλείψεις τους»

Τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι σε εγρήγορση γιατί όπως είπε «θεωρώ ότι μπορεί η Τουρκία να υποχώρησε στις απαιτήσεις αλλά όχι και ότι δεν θα επανέλθει».

Όσον αφορά τη στάση του ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση που του ζητηθεί να συμμετάσχει στην κυβέρνηση η κυρία Γεννηματά ήταν κατηγορηματική: «δεν πρόκειται να γίνουμε δεκανίκι κανενός. Τη λύση πρέπει να δώσει αυτή η Βουλή με τη συμμετοχή των δύο πρώτων κομμάτων. Αν επιμείνει ο Τσίπρας για εμάς τότε αναλαμβάνει την ευθύνη να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές».

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
Οι Αλβανοι αποδειχτηκαν ανωτερη φυλη απ τον Ελληνα (Ελληνας ειμαι κι εγω).
Αποδειχτηκαν πιο έξυπνοι απο τον Ελληνα.
Δε ξερω Αλβανο να καθεται, σημερα στην Ελλαδα της κρισης...
εν αντιθεση με τους Ελληνες που λιωνουν στις καφετέριες λέγοντας αμπελοφιλοσοφίες
Είσαι και εσύ από αυτούς πού απολαμβάνουν αλβανική πουτσα ;

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Δεν τα ξερω αυτα τα μαγαζια καθολου. Φοιτητριες μαζευουν; η αναρχοαπλυτες; Με τι παρεα ειχες παει;

Φοιτητριες, αναρχοαπλυτες, wannabe αναρχοαπλυτες, μιλφες που το παιζουν κοριτσακια, απ'ολα εχει ο μπακτσες.
Γύρω απο την πλατεια είναι όλα.
Στο γκρι, το φλοραλ και γενικα σε μαγαζια με παγκους και ιντερνετ πάω μονος ;)
Στα υπολοιπα +1

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Οι πρώτοι Αλβανοί δούλευαν σε ο,τι έβρισκαν.
Τα παιδια τους τα κόβω κακομαθημένα καγκουροσκυλα.
Τα κοβω να ψοφάνε απο την πεινα αφού ουτε να κλέψουν δεν θα βρισκουν

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66

Συνημμένα

• Capture  ds t.JPG
    Capture ds t.JPG
    61,1 KB · Εμφανίσεις: 20

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
μην απορήσετε μετά αν οι επιζώντες βρεθούν στην ελλάδα μιας και η χώρα είναι πέρασμα

[size=20pt]Βομβαρδίστηκε ξανά η Συρία
Γυναίκες και παιδιά ανάμεσα στα θύματα[/size]

Δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν σήμερα από μια σειρά αεροπορικών βομβαρδισμών στην πόλη Ράκα, στα βόρεια της Συρίας, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, που έχει την έδρα του στη Βρετανία.

Στους νεκρούς συμπεριλαμβάνονται γυναίκες και παιδιά, ενώ έχουν τραυματιστεί περισσότεροι από 60 άνθρωποι. Δεν έχει διευκρινιστεί αν τις επιθέσεις πραγματοποίησαν συριακές ή ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις.

Η εκεχειρία εφαρμόζεται στη Συρία εδώ και τρεις εβδομάδες, μειώνοντας την πολεμική βία, παρά τα σποραδικά επεισόδια παραβίασής της κι ενώ γίνονται προπαρασκευαστικές συνομιλίες για την ουσιαστική έναρξη των διαπραγματεύσεων στη Γενεύη.

Στην εκεχειρία δε συμπεριλαμβάνονται η αλ-Κάιντα, το Μέτωπο αλ-Νούσρα αλλά και το Ισλαμικό Κράτος που έχουν -εκ των πραγμάτων- ορίσει ως πρωτεύουσα τους την πόλη Ράκκα.

πηγη 

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Φοιτητριες, αναρχοαπλυτες, wannabe αναρχοαπλυτες, μιλφες που το παιζουν κοριτσακια, απ'ολα εχει ο μπακτσες.
Γύρω απο την πλατεια είναι όλα.
Στο γκρι, το φλοραλ και γενικα σε μαγαζια με παγκους και ιντερνετ πάω μονος ;)
Στα υπολοιπα +1

δηλαδή στα εξάρχεια όλοι είναι αναρχικοί αριστεροί δεν υπάρχουν

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
δηλαδή στα εξάρχεια όλοι είναι αναρχικοί αριστεροί δεν υπάρχουν

Oλα αυτα τα θεωρω χαζοβιολικα.
Ρε νικ, μπορει να εχουμε καθησει και σε διπλανά τραπέζια :rockon:
Μπορει και φευγαλέα να μας έχουν συστήσει :wanker:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
μην απορήσετε μετά αν οι επιζώντες βρεθούν στην ελλάδα μιας και η χώρα είναι πέρασμα

[size=20pt]Βομβαρδίστηκε ξανά η Συρία
Γυναίκες και παιδιά ανάμεσα στα θύματα[/size]

Οντως στην Ράκα πέφτουν βομβες.
Ας πήγαιναν στην Λατάκκεια που υπάρχει ρωσικη βαση, θα ήταν ασφαλείς.
Αντε ας πήγαιναν και μέχρι την Τουρκία, εκει σίγουρα δεν θα τους έρχονταν καμιά βομβα στο κεφάλι.
Στην ΕΕ εκτος απο επιδόματα τι άλλο θέλουν :think:

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Oλα αυτα τα θεωρω χαζοβιολικα.
Ρε νικ, μπορει να εχουμε καθησει και σε διπλανά τραπέζια :rockon:
Μπορει και φευγαλέα να μας έχουν συστήσει :wanker:

μπορεί να έχουμε καθίσει σε διπλανά τραπέζια α έχουμε συστηθεί δε νομίζω
μπα δε νομίζω εγώ κάνω παρέες με αριστερούς οργανωμένους σε συλλογικότητες εσύ αμφιβάλω αν έχεις κατέβει έστω και σε μια πορεία
γενικά έχω βγαίνω σε πολλά μαγαζιά στα εξάρχεια καραγκιόζη, ποδήλατο, μαύρο γάτος, χασάν,πέντε δρόμοι, πυξίδα,εξωστρεφή από άνοιξη και μετά, ρακουμέλ, ροζαλία,υποβρύχιο, κολεκτίβα,κουπερατίβα λογικά αν βγαίνεις εξάρχεια όλο και κάπου θα έχουμε καθίσει σε διπλανά τραπέζια    

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Οντως στην Ράκα πέφτουν βομβες.
Ας πήγαιναν στην Λατάκκεια που υπάρχει ρωσικη βαση, θα ήταν ασφαλείς.
Αντε ας πήγαιναν και μέχρι την Τουρκία, εκει σίγουρα δεν θα τους έρχονταν καμιά βομβα στο κεφάλι.
Στην ΕΕ εκτος απο επιδόματα τι άλλο θέλουν :think:

μια καλύτερη ζωή ίσως σου πέρασε ποτέ από το μυαλό?

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
μπορεί να έχουμε καθίσει σε διπλανά τραπέζια α έχουμε συστηθεί δε νομίζω
μπα δε νομίζω εγώ κάνω παρέες με αριστερούς οργανωμένους σε συλλογικότητες εσύ αμφιβάλω αν έχεις κατέβει έστω και σε μια πορεία
γενικά έχω βγαίνω σε πολλά μαγαζιά στα εξάρχεια καραγκιόζη, ποδήλατο, μαύρο γάτος, χασάν,πέντε δρόμοι, πυξίδα,εξωστρεφή από άνοιξη και μετά, ρακουμέλ, ροζαλία,υποβρύχιο, κολεκτίβα,κουπερατίβα λογικά αν βγαίνεις εξάρχεια όλο και κάπου θα έχουμε καθίσει σε διπλανά τραπέζια    

Αν δεις τύπο συνομιληκο σε φλωραλ, γκρι με vaio μπορει να είμαι εγώ :erection:
Πέντε δρόμους συνηθως παιζω τάβλι
Στα υπολοιπα δεν έχω κάποιο ιδιαιτερο γνωρισμα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.848
Πόντοι
6.515
έχεις την εντύπωση ότι όσοι πρόσφυγες είναι στην ελλάδα θέλουν να μείνουν στην ελλάδα?

δεν την εχω αυτή την εντυπωση, εσυ εχεις την εντυπωση ότι ο γερμανος κι ο αυστριακος εχουν την ορεξη του τσιπρα να φιλοξενησουν το μισο ισλαμ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom