Αφελεις γιατι;Οπως λενε και οι οπαδοι της κυβερνησης,θα τους προωθησουμε με τσαμπουκα στην Ευρωπη,σαμπως θα τους ρωτησουμε;Κουτοφραγκοι ειναι.Οι Σκοπιανοι τους εδωσε να καταλαβουν οτι αυτο το σεναριο που εχουν στο μυαλο τους,τελος.Κι ας κανουν απο δω και περα καλα.
Προσπαθώ να πω ότι το κόλπο είναι στημένο από όλους, απλά οι Σκοπιανοί δέχτηκαν με χαρά να το εκτελέσουν. Οι μόνοι που δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι ότι όλοι αυτοί οι βάρβαροι επιδρομείς θα μας μείνουν εδώ αμανάτι είμαστε εμείς, εννοώ ο λαός γιατί μάλλον οι αληταράδες της κυβέρνησης το ξέρουν αλλά δεν τους νοιάζει.
Νομίζω όμως ότι είμαστε άξιοι να μας συμβεί ότι πρόκειται να μας συμβεί και σύντομα! Όταν σε λίγους μήνες οι λάθροι θα βιάζουν με κάθε ευκαιρία τις νυν "αλληλέγγυες" νέες κοπέλες που σπεύδουν να τους προσφέρουν βοήθεια το μόνο που θα σκεφθώ είναι ότι εγώ τους τα έλεγα κι αυτές δεν με άκουγαν.
Το ότι σ' αυτές συμπεριλαμβάνονται η κόρη μου και η παρέα της (από παιδιά ευπόρων οικογενειών των Β.Π.) δεν αλλάζει κάτι. Τόσο το χειρότερο και γι αυτές...