και ποιος σου είπε ότι δεν τους θέλουμε?Επίσης προς ενημέρωσή σου υπάρχουν λαθραία τσιγάρα λαθραία καύσιμα λαθραίοι άνθρωποι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
πάντως δεν σε βρίσκω ενημερωμένο φιλελε υπάρχουν και φωνές από φιλελεύθερους στην εε που ουσιαστικά θέλουν να βάλουν τους μετανάστες να εργάζονται τσάμπα
ωραία η πατρίδα που συνέχεια επικαλέισαι και αγαπάς έχει ανάγκη από ρευστό μπορείς να μεταφέρεις εδώ τις καταθέσεις που έχεις στο εξωτερικό η να δηλώνεις εδώ τα εισοδήματα σου και να φορολογήσε
εγώ πάλι πιστεύω
ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΓΗ ΣΥΝΟΡΟ ΜΑΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ
να κάνουμε ένα δημοψήφισμα να δούμε αν τους θέλουμε ή όχι .... όπως πρότεινε και ο Ούγγρος ... και το αποτέλεσμα να είναι δεσμευτικό
εεε και ας τους βάλουν να δουλεύουν τζάμπα αφού τους ταίζουν τους ποτίζουν τους παρέχουν στέγη παιδεία και υγεία... κάπως πρέπει να το ανταποδώσουν και αυτοί...
αν μου δώσει η κυβέρνηση διαβεβαίωση ότι ότι ώρα θελήσω μπορώ να τα ξαναπάρω και δεν θα ισχύουν κάπιταλ κοντρολς και λοιπές μαλακίες, με φορολογεί με την κλίμακα που ισχύει εδώ (και όχι όσο του καυλώσει του λωλοστεφανή του τρύφωνα) να το κάνω...
αλλά κανενας δεν με διαβεβαιώνει ότι δεν θα μου δεσμεύσει τα λεφτά μου ο κάθε μαλάκας για να δώσει επιδόματα σίτισης...
τράβα λοιπόν να ζήσεις στον ουρανό εσύ παρέα με τα αγγελάκια του Τροτσκι και με τον Τσάβεζ...