Επισκέπτης
λιαζονται κατα μηκος της εθνικης οδου... σανο ελληνα γιατι αυτο σου αρεσει.
λιαζονται κατα μηκος της εθνικης οδου... σανο ελληνα γιατι αυτο σου αρεσει.
"Και τί να ψήφιζα δηλαδή ;
Τα λαμόγια που μας έφεραν ως εδώ ; "
Και παμε στο αλλο το σεναριο.Εβγαζες παλι τους σαμαρα - βενιζελο.Δεν θα ερχονταν λες ολοι αυτοι;Αριστερή κυβέρνηση που προωθεί την πολυπολιτισμικότητα.
ΕΣΥ τους ψήφισες φάε πολυπολιτισμικότητα τώρα, το αντιμνημονιο θα αργήσει λίγο![]()
Και παμε στο αλλο το σεναριο.Εβγαζες παλι τους σαμαρα - βενιζελο.Δεν θα ερχονταν λες ολοι αυτοι;
Φίλε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.Και παμε στο αλλο το σεναριο.Εβγαζες παλι τους σαμαρα - βενιζελο.Δεν θα ερχονταν λες ολοι αυτοι;
Δικαιωμα σου να το πιστευεις.Εγω τις θεωρω τα ιδια σκατα και τις 2 κυβερνησεις.Εγω αλλο ρωτησα ομως.Φίλε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.
Η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου είναι ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ από αυτή του Τσίπρα. Όσο σαν λαός είμαστε εγωπαθείς και λειτουργούμε με το συναίσθημα και όχι με τη λογική , δεν υπάρχει μέλλον
της στραβης ψωλης της φταινε οι τριχες...Και παμε στο αλλο το σεναριο.Εβγαζες παλι τους σαμαρα - βενιζελο.Δεν θα ερχονταν λες ολοι αυτοι;
Φιλε μου εμενα η δικη μου ισια ειναι,δοξα τον Ραο.της στραβης ψωλης της φταινε οι τριχες...
Σου είπα . ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ. Τί άλλο θες να σου πω...Δικαιωμα σου να το πιστευεις.Εγω τις θεωρω τα ιδια σκατα και τις 2 κυβερνησεις.Εγω αλλο ρωτησα ομως.
Αμυγδαλεζες για 500-600 χιλιαδες προσφυγες.Μαλιστα.ενω οταν υπηρχε η Αμυγδαλεζα,δεν ερχονταν,σταματησαν ξερω γω.Aς ήταν μαντρωμένοι στην Αμυγδαλέζα και σε όσες άλλες Αμυγδαλέζες χρειαζόνταν και ας έρχονταν όσοι ήθελαν.
Δεν νομιζω να ήθελαν και πολλοί
εγω λεω οτι φταει ο ιμπεριαλισμος, ο πολεμος, οι εξωγηινοι, οι προφητειες του Νοστραδαμου, οι μασονοι, λεσχη Μπιλντεμπεργκ κ.α.... βαλτε οτι σας αρεσει, η κυβερνησαρα με τιποτααααααααΦιλε μου εμενα η δικη μου ισια ειναι,δοξα τον Ραο.
Δεν γινονταν δηλαδη;Πλακα κανουμε;Δεν ερχονταν προσφυγες επι Σαμαρα Βενιζελου θες να πεις;Σου είπα . ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ. Τί άλλο θες να σου πω...
Εσύ αν γινόντουσαν όλα αυτά επί Σαμαρά - Βενιζέλου , θα έβγαινες να πεις "δηλαδή με τον Τσίπρα δεν θα έμπαιναν όλοι αυτοί ; "
Από τις 11.00 έως τις 18.00
Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για πρόσφυγες την Κυριακή στο Σύνταγμα
Και παμε στο αλλο το σεναριο.Εβγαζες παλι τους σαμαρα - βενιζελο.Δεν θα ερχονταν λες ολοι αυτοι;
Πως θα ερχονταν λιγοτεροι φιλε;θα ηθελα να μου το αναλυσεις αυτο.Πες μου το σκεπτικο σου.Θα έρχονταν πολλοί λιγότεροι ...
προφυλακτικα?![]()