Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ρε φίλε, αφού έχεις τόση κάψα με την πάρτη μου γιατί δεν θέλεις να με γνωρίσεις :think:
Και να σου θυμίσω ότι το bou.com είναι ένα σάιτ ψυχαγωγίας

1.Δε μένεις στο διπλανό τετράγωνο.
2.Ακόμα κι αν έμενες δεν έχω καμία όρεξη να παίζω φάπες,να τρέχω στο τμήμα και να σου πληρώνω αγωγές και αποζημιώσεις.Προτιμώ να βάλω τα λεφτά μου στην ψησταριά και να τα κάνω προσάναμμα.Άσε που θα πάνε και χαμένες διότι ως γνωστόν - και για να σε φτιάξω κιόλας:Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς!!!
3.Το bou είναι θεματικό σάιτ με φορουμ ανταλλαγής απόψεων ποικίλης ύλης.Δε σε παίρνω από πισω ξέρεις.Όποιο σοβαρό θέμα κι αν ανοίξω τσούπ πετάγεσαι και κάνεις τον κήνσορα!!!!Δεν έχεις αφήσει νήμα για νήμα που να μην πεταχτείς!!!Έχεις άποψη για ΟΛΑ και είναι και ΠΑΝΤΑ σωστή!!! Νισάφι!!!

Όσο πετάγεσαι και μου εξαντλείς την υπομονή θα σε περνάω γενεές δεκατέσσερις να ξέρεις!!!

Για την ταμπακιέρα έχεις να πεις τιποτα;

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
1.Δε μένεις στο διπλανό τετράγωνο.
2.Ακόμα κι αν έμενες δεν έχω καμία όρεξη να παίζω φάπες,να τρέχω στο τμήμα και να σου πληρώνω αγωγές και αποζημιώσεις.Προτιμώ να βάλω τα λεφτά μου στην ψησταριά και να τα κάνω προσάναμμα.Άσε που θα πάνε και χαμένες διότι ως γνωστόν - και για να σε φτιάξω κιόλας:Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς!!!
3.Το bou είναι θεματικό σάιτ με φορουμ ανταλλαγής απόψεων ποικίλης ύλης.Δε σε παίρνω από πισω ξέρεις.Όποιο σοβαρό θέμα κι αν ανοίξω τσούπ πετάγεσαι και κάνεις τον κήνσορα!!!!Δεν έχεις αφήσει νήμα για νήμα που να μην πεταχτείς!!!Έχεις άποψη για ΟΛΑ και είναι και ΠΑΝΤΑ σωστή!!! Νισάφι!!!

Όσο πετάγεσαι και μου εξαντλείς την υπομονή θα σε περνάω γενεές δεκατέσσερις να ξέρεις!!!

Για την ταμπακιέρα έχεις να πεις τιποτα;

Αλλαξε βαποράκι γιατί σε χαλάνε αυτά που σου δίνει

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Αλλαξε βαποράκι γιατί σε χαλάνε αυτά που σου δίνει

Εγώ δεν είμαι πρεζάκιας σας κι εσένα τελειωμένε!!! :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Αλήθεια τι autocorrect έχει το κινητό σου;Πρέπει να είναι πολύ καλό για να σου διορθώνει τα ορθογραφικά δεδομένου ότι δεν έχεις βγάλει ούτε το δημοτικό!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Εγώ δεν είμαι πρεζάκιας σας κι εσένα τελειωμένε!!! :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Αλήθεια τι autocorrect έχει το κινητό σου;Πρέπει να είναι πολύ καλό για να σου διορθώνει τα ορθογραφικά δεδομένου ότι δεν έχεις βγάλει ούτε το δημοτικό!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι τύπε.
Εφυγα 500χμ μακριά απο το σπίτι μου για δουλειά ανειδίκευτου εργάτη.
Πώ ρε μπαγάσα όλα τα πιάνεις

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ναι τύπε.
Εφυγα 500χμ μακριά απο το σπίτι μου για δουλειά ανειδίκευτου εργάτη.
Πώ ρε μπαγάσα όλα τα πιάνεις

Το κακομοίρο το αφεντικό σου!!! :'( :'( :'( :'(

Το εκβίασες και σε πήρε; :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Πες μας ρε φίλε πραγματικά τι παίρνεις
Θέλω και εγώ :rockon: :rockon: :rockon:

Από αυτό που πουλάς αλλά δε σε αφήνει το αφεντικό σου να παρεις γιατί είναι για τους καλούς πελάτες!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πέρα από την πλάκα θα ήθελα πολύ να μάθω τι δουλειά είναι αυτή που, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου τουλάχιστον, σου επιτρέππει να είσαι 25 ώρες το 24ωρο στο bou και να αμπελοφιλοσοφείς...!!!

Εγώ μόνο εισοδηματίας ή δημόσιος υπάλληλος μπορώ να σκεφτώ.

Αν δουλεύεις στο δημόσιο κερατά θα σε περάσω στο σουβλί πραγματικά!!!! :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Από αυτό που πουλάς αλλά δε σε αφήνει το αφεντικό σου να παρεις γιατί είναι για τους καλούς πελάτες!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πέρα από την πλάκα θα ήθελα πολύ να μάθω τι δουλειά είναι αυτή που, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου τουλάχιστον, σου επιτρέππει να είσαι 25 ώρες το 24ωρο στο bou και να αμπελοφιλοσοφείς...!!!

Αν δουλεύεις στο δημόσιο κερατά θα σε περάσω στο σουβλί πραγματικά!!!! :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Δεν μπορείς να κάνεις την δουλειά μου τύπε, προυποθέτει να φύγεις απο το πατρικό σου.
Οπότε μην ζουλεύεις, κάτσε να φας το φαγητό της μαμας σου και να πας να παίξεις τάβλι με τον διψήφιο αριθμό ατόμων που έχεις γνωρίσει σε όλη σου την ζωή

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.852
Πόντοι
6.515
χαλαρώστε τυποι  :priest:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Δεν μπορείς να κάνεις την δουλειά μου τύπε, προυποθέτει να φύγεις απο το πατρικό σου.
Οπότε μην ζουλεύεις, κάτσε να φας το φαγητό της μαμας σου και να πας να παίξεις τάβλι με τον διψήφιο αριθμό ατόμων που έχεις γνωρίσει σε όλη σου την ζωή

Εγώ σου λέω ότι μπορεί να κάνουμε και την ίδια δουλεια!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
537
Like
80.108
Πόντοι
41.129

άλλος ενας αγανακτησμενος ελληνας που τρωει το σανο που του δινουν οι δημοσιογραφοι αμασητο και μαλιστα του βαζει και σως από πανω για να γλιστραει και να πηγαινει πιο γρηγορα κατω... τυπε κρατα και κανα ευρω να γαμησεις καμμια ποθτανα μη τα δινεις όλα για τους δημοσιους υπαλληλους.
:coffee: :coffee: :coffee:

μη βιαστεις να με πεις δημοσιο υπαλληλο δεν είμαι...

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
άλλος ενας αγανακτησμενος ελληνας που τρωει το σανο που του δινουν οι δημοσιογραφοι αμασητο και μαλιστα του βαζει και σως από πανω για να γλιστραει και να πηγαινει πιο γρηγορα κατω... τυπε κρατα και κανα ευρω να γαμησεις καμμια ποθτανα μη τα δινεις όλα για τους δημοσιους υπαλληλους.
:coffee: :coffee: :coffee:

μη βιαστεις να με πεις δημοσιο υπαλληλο δεν είμαι...

Αστοχία υλικού!!!! Ξανασκέψου το και έλα ξανα να δώσεις το Σεπτεμβριο!!!! :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:

Εμένα μόνο οι φιλελέδες μου φταίνε πραγματικά!!!Γιατί θέλουν να εξαφανίσουν όλους τους υπόλοιπους, καλούς, κακούς,δουλευτεράδες, τεμπέληδες, όλους όμως προκειμένου να χορτάσουν αυτοί!!!Κάτι που δε γίνεται διότι έχουν στομάχι σακί χωρίς πάτο!!!

sexdreamer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2014
Κριτικές
83
Like
447
Πόντοι
361

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
[URL unfurl="true"]http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/frikh-sth-mosxa-mayrontymenh-gynaika-krata-kommeno-kefali-paidiou-ekleise-stathmos-toy-metro.3932173.html[/url]

Όπου να'ναι θα τα δούμε και εδώ αυτά.
Τα εγκλήματα του Ισλάμ περνάνε στα ψιλά.
Το ζώο με τη μαντήλα! Τι έκανε! :headbang:
Τώρα θα σου πουν για την Ιερά εξέταση τον μεσαίωνα , για την Υπατία , τον Αλλάριχο και άλλες μαλακίες περί εξισώσεως των θρησκειών...
Αυτός ο λαός , αυτά θέλει και αυτά θα πάθει. ΣΥΡΙΖΑ και αντιμνημόνιο ήθελε , ΣΥΡΙΖΑ και αντιμνημόνιο θα λάβει.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Τώρα θα σου πουν για την Ιερά εξέταση τον μεσαίωνα , για την Υπατία , τον Αλλάριχο και άλλες μαλακίες περί εξισώσεως των θρησκειών...
Αυτός ο λαός , αυτά θέλει και αυτά θα πάθει. ΣΥΡΙΖΑ και αντιμνημόνιο ήθελε , ΣΥΡΙΖΑ και αντιμνημόνιο θα λάβει.
Aντιμνημονιο εχουμε τωρα δηλαδη  :think:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Aντιμνημονιο εχουμε τωρα δηλαδη  :think:

Αριστερή κυβέρνηση που προωθεί την πολυπολιτισμικότητα.
ΕΣΥ τους ψήφισες φάε πολυπολιτισμικότητα τώρα, το αντιμνημονιο θα αργήσει λίγο :tooth:

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Αριστερή κυβέρνηση που προωθεί την πολυπολιτισμικότητα.
ΕΣΥ τους ψήφισες φάε πολυπολιτισμικότητα τώρα, το αντιμνημονιο θα αργήσει λίγο :tooth:
"Και τί να ψήφιζα δηλαδή ;
Τα λαμόγια που μας έφεραν ως εδώ ; "

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom