Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Εσύ τελικά όπου γάμος και χαρά και η Μαγδάλω πρώτη έτσι;;;

Πάντως έχεις κόψει καπίστρι είναι εμφανές!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σε φαντάζομαι όμως!!!! Είσαι ο κλασσικός σπαζαρχίδας, μανιαμούνιας κομπιουτεράς με τα πατομπούκαλα!!!Αυτός που δεν υπαρχει άνθρωπος που να του λέει καλημέρα και μόνο σε chat  μπορεί να μιλήσει με κάποιον!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έ ρε κόσμος που κυκλοφορεί!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μέσα έπεσες τύπε :jerking:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
931
Πόντοι
96
Αθλιότητα Observer: Έλληνες πληρώνουν 10 ευρώ για σεξ με πρόσφυγες στην πλατεία Βικτωρίας

Να γιατί σκούζουν κάποιοι υπέρ των λαθρομεταναστών

Στην πλατεια βικτωριας εκανε πιατσα ο Γεωργιανος που ψαρεψε τοτε ο Σεργιανοπουλος .

Ποσα να ζητανε οι φτωχοζιγκολο στην πλατεια Βικτωριας??

Ολο και καμια αδελφη θα προτεινε καμια "φιλοξενια" σε κανα "παλικαρι" απο τη Συρία .

Ο observer παραθετει τις μαρτυριες όπως τις ακουσε .

Κατα τα αλλα μεγαλη μαστιγα οσοι νομιζουν οτι μπορουν να σωσουν τον κοσμο από την ασφαλεια του καναπέ τους .

Προβλέπω οτι στην Ελλάδα θα κολλήσουν 100000 προσφυγες . 

Η ελληνικη κοινωνια ειναι υπερ των προσφυγων οσο αυτοι ειναι περαστικοι οταν κολλησουν ομως η ελληνικη κοινωνια θα τους μισησει οπως εκανε την δεκαετια του 1990 με τους Αλβανους και τις Ρωσίδες .

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Η ελληνικη κοινωνια ειναι υπερ των προσφυγων οσο αυτοι ειναι περαστικοι οταν κολλησουν ομως η ελληνικη κοινωνια θα τους μισησει οπως εκανε την δεκαετια του 1990 με τους Αλβανους και τις Ρωσίδες .

Τις ρωσσίδες πάντως δεν τις μισήσαμε όλοι...Μόνο οι γυναίκες!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
  Στην πλατεια βικτωριας εκανε πιατσα ο Γεωργιανος που ψαρεψε τοτε ο Σεργιανοπουλος .

Ποσα να ζητανε οι φτωχοζιγκολο στην πλατεια Βικτωριας??

Ολο και καμια αδελφη θα προτεινε καμια "φιλοξενια" σε κανα "παλικαρι" απο τη Συρία .

Ο observer παραθετει τις μαρτυριες όπως τις ακουσε .

Κατα τα αλλα μεγαλη μαστιγα οσοι νομιζουν οτι μπορουν να σωσουν τον κοσμο από την ασφαλεια του καναπέ τους .

Προβλέπω οτι στην Ελλάδα θα κολλήσουν 100000 προσφυγες . 

Βαλε κάνα μηδενικό ακομα

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Τι κωλοτρώγεσαι ρε βλάκα?
Θες ξεφτύλισμα σαν τον τσάμπο :think:

Ναι.Μπορείς;;;Θα μου καταστρέψεις το χαρακτήρα μου στο online  που παιζουμε μαζί;;;;Δε θα μου πεις για το καινουργιο firmware για το ρουτεράκι του ΟΤΕ που πιάνει ασύλληπτες ταχύτητες;;; Τι θα κάνεις;;;

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Έλα; Σοβαρά; Με ποιο κλώνο σου γνωρίστηκες για πες;;; :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:

Με εμένα ρε παπάρα... και σε πληροφορώ ότι πέρασε το τεστ της πρώτης μέρας σφαλιάρας άψογα... τώρα θα τον ξαναβρώ για να περάσει την διαβολοβδομάδα...

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Με εμένα ρε παπάρα... και σε πληροφορώ ότι πέρασε το τεστ της πρώτης μέρας σφαλιάρας άψογα... τώρα θα τον ξαναβρώ για να περάσει την διαβολοβδομάδα...

Α στην Αγγλία είναι κι αυτός;;; Εντάξει!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Πάντως για να μην τον άντεξες ακόμα κι εσύ και να τον άρχισες στη σφαλιάρα πρέπει να είναι περίπτωση ψυχιατρείο ο τυπάκος!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εκτός αν είναι δικός σου κλώνος οπότε κακώς μιλάω σε μια θλιβερή περιπτωση ανθρωπίνου δείγματος!!! :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Α στην Αγγλία είναι κι αυτός;;; Εντάξει!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Πάντως για να μην τον άντεξες ακόμα κι εσύ και να τον άρχισες στη σφαλιάρα πρέπει να είναι περίπτωση ψυχιατρείο ο τυπάκος!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εκτός αν είναι δικός σου κλώνος οπότε κακώς μιλάω σε μια θλιβερή περιπτωση ανθρωπίνου δείγματος!!! :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Εγώ τύπε είμαι ανοιχτός ανθρωπος.
Αν θέλεις να σε κεράσω ένα καφεδάκι...

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
08:30 με 13:00 αυριο θα είμαι Ζωγράφου
Αν σε φέρει ο δρόμος θα περιμένω πμ

Φοιτηταριό;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δε θα με φέρει ο δρόμος καμάρι μου γιατί δε μένουμε στην ίδια πόλη.Και να μέναμε όμως σιγά μην πάω να πιω καφέ με σένα!!!Να κουβεντιάσουμε τι;Αφού στο τέλος ή θα σε παρατήσω και θα σηκωθώ να φύγω ή θα σε πλακώσω στις μάπες με αυτά που λες!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Καταστάσεις που υποθέτω δε σου είναι καθόλου άγνωστες!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Φοιτηταριό;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δε θα με φέρει ο δρόμος καμάρι μου γιατί δε μένουμε στην ίδια πόλη.Και να μέναμε όμως σιγά μην πάω να πιω καφέ με σένα!!!Να κουβεντιάσουμε τι;Αφού στο τέλος ή θα σε παρατήσω και θα σηκωθώ να φύγω ή θα σε πλακώσω στις μάπες με αυτά που λες!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Καταστάσεις που υποθέτω δε σου είναι καθόλου άγνωστες!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ελα εσυ και καλά θα περάσεις..

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ρε χέστη του πληκτρολογίου ας τις μαλακίες μην σου γαμήσω ότι έχεις.
Κουράδα

Αλήθεια έχω απορία: έχεις καταφέρει να βγάλεις γκόμενα ποτέ;Έτσι ρε παιδί μου για αλλαγή να δεις πως είναι....!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom