Επισκέπτης
είχαν κάνει καμμιά συμφωνία τα Σκόπια και οι Σέρβοι ???
Ρε μαν σε οσα σου εχω πει αποδειχτηκε οτι εχω δικιο.Εσυ λες τι θα ηθελες να γινεται οχι τι ισχυει.
Ε ευχαριστω πολυ,εγω δεν θα ηθελα να ερχεται κανενας,μονο τουριστες να ερχονται.Γινεται αυτο;
Οχι.Εσυ προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι φταινε οι σημερινοι μαλακες.Ναι ειναι μαλακες αλλα σε αυτο το θεμα δεν φταινε.Φταιει η ΕΕ καθαρα.Υποστηριξτε μια φορα την χωρα σας περα απο κομματικες προτιμησεις.
Βρε ανθρωπε μου,ειχαν κανει αυτη την συμφωνια,ναι η οχι;Την παραβιασαν,ναι η οχι;
Ουτε οι προηγουμενοι φταινε σε αυτο το θεμα.Δεν μπορει να υπαρξει αλλη πολιτικη.Η αυτη την πολιτικη ακολουθεις,ετσι οπως ερχονται,η τους πνιγεις.Που ειδες να λεω οτι φταινε οι σημερινοι? Και οι προηγουμενοι ιδια πολιτικη ειχαν. Απλα σημερα ενταθηκε το φαινομενο γιατι ευνοουν και οι συνθηκες, πολεμος κλπ.
Ουτε οι προηγουμενοι φταινε σε αυτο το θεμα.Δεν μπορει να υπαρξει αλλη πολιτικη.Η αυτη την πολιτικη ακολουθεις,ετσι οπως ερχονται,η τους πνιγεις.
Ουτε οι προηγουμενοι φταινε σε αυτο το θεμα.Δεν μπορει να υπαρξει αλλη πολιτικη.Η αυτη την πολιτικη ακολουθεις,ετσι οπως ερχονται,η τους πνιγεις.
Αν επαιζε,λες να μην ειχε γινει τοσες δεκαετιες;Θα γινονταν τωρα,ξαφνικα,με κοντα στο 1 μυριο προσφυγες.Δεν γινονταν οταν ερχονται λιγοι,θα γινει τωρα που ερχονται πολλοι.να τους στείλεις από κει που ήρθανε δεν παίζει δηλαδή ???
Για τους σερβους δεν ξερω,οι σκοπιανοι ειχαν συμφωνησει μιας και ειναι δευτερη χωρα που θα περναγαν.είχαν κάνει καμμιά συμφωνία τα Σκόπια και οι Σέρβοι ???
Αν επαιζε,λες να μην ειχε γινει τοσες δεκαετιες;Θα γινονταν τωρα,ξαφνικα,με κοντα στο 1 μυριο προσφυγες.Δεν γινονταν οταν ερχονται λιγοι,θα γινει τωρα που ερχονται πολλοι.
παίζει και παραπαίζει αρκεί να αφήσουμε στην μπάντα τους κακώς εννούμενους και παρατραβηγμένους από τα μαλλιά ανθρωπισμούς...
καράβια παροπλισμένα έχει όσα θέλεις στην Κυνοσούρα... τους φορτώνεις τους πας στα όρια χωρικών υδάτων πχ του Πακιστάν και το πλήρωμα επιβιβάζεται στο συνοδευτικό και αφήνει το καράβο να συνεχίσει τον δρόμο του...
Το χω ξαναπει το ξαναλεω,λυση ειναι αποχωρηση απο την ΕΕ και πληρης διαλυση της.Κλεινουμε τα συνορα,πεταμε εξω οσους δεν ειναι νομιμα εδω και μετα ερχονται οσοι θελουν,μονο με τουριστικες βιζες.Στα αρχιδια μας οι εισαγωγες,τροφιμα παραγουμε,δεν χρειαζομαστε απο εξω.
ερωτημα προς το εμπειρο κοινο
τι θα κανουν οι σκοπιανοι αν μαζευτουν 20.000 τυποι, κανουν ντου και σπασουν τα συρματα?
μηπως αυτό είναι το σχεδιο του λαθρο-μουζαλα?![]()
ερωτημα προς το εμπειρο κοινο
τι θα κανουν οι σκοπιανοι αν μαζευτουν 20.000 τυποι, κανουν ντου και σπασουν τα συρματα?
Oι σκοπιανοί θα γαμήσουνερωτημα προς το εμπειρο κοινο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χωρίς κανέναν ηθικό ενδοιασμό...