Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
καλά τα λες, άμα δεν είμαστε προοδευτικοί τόσο ώστε να επιτρέψουμε το μισογυνισμό και την καταπίεση της μουσουλμάνας, τι σκατά προοδευτικοί μπορούμε να λεγόμαστε;Το ελεύθερο κράτος δίνει την ελευθερία στην γυναίκα μουσουλμάνα να έρθει στην Ελλάδα και να μην ξαναφορέσει μπούργκα ποτέ. Πόσο ποιο απλά να το πω? Όπως μπορεί ο Χριστιανός να κυκλοφορεί με 100 σταυρούς και κομποσκύνια πάνω του έτσι έχει δικαίωμα και ο μουσουλμάνος να φοράει τα δικά του.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι γυναίκες σε αυτές τις χώρες έχουν χάσει τον σεβασμό που τους αξίζει αλλά αυτό είναι ένα από χιλιάδες θέματα που έχουν εκεί. Παρόλα αυτά αν μια γυναίκα θέλει να έρθει στην Ελλάδα και να φοράει μπούργκα επειδή έτσι νιώθει ποιο άνετα ποιός είμαι εγώ που θα της το απαγορεύσω?
Απλά βλέπω ότι ο μέσος Έλληνας ξαγνικά βρήκε θέμα να ασχολείται με τις μπούργκες και τα κοράνια και δεν κοιτάει που του βιάζουν τη ζωή κάθε αυτοί που κάθε λίγο και λιγάκι ανεβάζει στην διακυβέρνηση της χώρας του.
εγώ λέω να επιτρέψουμε και τις κλειτοριδεκτομές.
αφού θα περπατάνε σα ντουζιέρες, θα είναι καλύτερο και γι' αυτές να μην καψώνουν κιολας.