Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Το ελεύθερο κράτος δίνει την ελευθερία στην γυναίκα μουσουλμάνα να έρθει στην Ελλάδα και να μην ξαναφορέσει μπούργκα ποτέ. Πόσο ποιο απλά να το πω? Όπως μπορεί ο Χριστιανός να κυκλοφορεί με 100 σταυρούς και κομποσκύνια πάνω του έτσι έχει δικαίωμα και ο μουσουλμάνος να φοράει τα δικά του.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι γυναίκες σε αυτές τις χώρες έχουν χάσει τον σεβασμό που τους αξίζει αλλά αυτό είναι ένα από χιλιάδες θέματα που έχουν εκεί. Παρόλα αυτά αν μια γυναίκα θέλει να έρθει στην Ελλάδα και να φοράει μπούργκα επειδή έτσι νιώθει ποιο άνετα ποιός είμαι εγώ που θα της το απαγορεύσω?

Απλά βλέπω ότι ο μέσος Έλληνας ξαγνικά βρήκε θέμα να ασχολείται με τις μπούργκες και τα κοράνια και δεν κοιτάει που του βιάζουν τη ζωή κάθε αυτοί που κάθε λίγο και λιγάκι ανεβάζει στην διακυβέρνηση της χώρας του.
καλά τα λες, άμα δεν είμαστε προοδευτικοί τόσο ώστε να επιτρέψουμε το μισογυνισμό και την καταπίεση της μουσουλμάνας, τι σκατά προοδευτικοί μπορούμε να λεγόμαστε;
εγώ λέω να επιτρέψουμε και τις κλειτοριδεκτομές.
αφού θα περπατάνε σα ντουζιέρες, θα είναι καλύτερο και γι' αυτές να μην καψώνουν κιολας.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
καλά τα λες, άμα δεν είμαστε προοδευτικοί τόσο ώστε να επιτρέψουμε το μισογυνισμό και την καταπίεση της μουσουλμάνας, τι σκατά προοδευτικοί μπορούμε να λεγόμαστε;
εγώ λέω να επιτρέψουμε και τις κλειτοριδεκτομές.
αφού θα περπατάνε σα ντουζιέρες, θα είναι καλύτερο και γι' αυτές να μην καψώνουν κιολας.
Είναι σαν να μη μιλάω Ελληνικά. Ίσως το όποιος θέλει μπορεί να φοράει ότι θέλει αρκεί να μην θίγει και να μην επεμβαίνει στην ελευθερία του άλλου να μην είναι αρκετά σαφές.  :dunno:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
 είναι απόλαυση να τα ακούς αυτά από ένα μετανάστη

Mα ακριβώς γι αυτό μιλάει χωρίς κόμπλεξ μπας και τον αποκαλέσουν ξενοφοβικό μια που και ο ίδιος είναι ξένος στην καταγωγή του!

Ακριβώς όπως ο Πέτρος Τατσόπουλος ή η Σώτη Τριανταφύλλου μπορούν να εκφέρουν παρόμοιες απόψεις επειδή έχουν ένα "αριστερό" παρελθόν και η ρετσινιά του "ρατσιστή-φασίστα" δεν τους αγγίζει ή τουλάχιστον δεν τους ενοχλεί, όπως ενοχλεί (θα έλεγα τρομάζει!) κάτι φλούφληδες δήθεν δεξιούς, σαν τον Χατζηδάκη τον Στυλιανίδη ή το ίδιον τον Καραμανλή.

Για όσους δεν το ξέρουν κι εγώ υπήρξα αριστερός στα νιάτα μου, στρατευμένος μάλιστα και την αριστερή ιδεολογία την έχω γνωρίσει και την έχω φτύσει, οπότε επίσης η ρετσινιά του "φασίστα-ρατσιστή", ιδίως εκφερόμενη από οπαδούς του κόκκινου φασισμού εναντίον μου, δεν με αγγίζει διόλου αντιθέτως θα έλεγα ότι μου αποδεικνύει ότι σκέφτομαι σωστά.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ναι,ο Τραμουντάνα μίλησε για θέμα ασφάλειας ως προς το ότι η μπούργκα κρύβει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Και τα φημέ τζάμια τα κρύβουν επίσης. Και είναι και ξενόφερτο έθιμο...και είναι και επικίνδυνα επειδή ο οδηγός δεν βλέπει που πάει λόγο της μαυρίλας. Αλλά δεν βλέπω κανέναν πατριώτη να φωνάζει για αυτό το ξενόφερτο έθιμο που εισήχθη στην κοινωνία μας.

γιατί έχεις την εντύπωση ότι τα φυμέ τζάμια στα αυτοκίνητα επιτρέπονται ???

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Είναι σαν να μη μιλάω Ελληνικά. Ίσως το όποιος θέλει μπορεί να φοράει ότι θέλει αρκεί να μην θίγει και να μην επεμβαίνει στην ελευθερία του άλλου να μην είναι αρκετά σαφές.  :dunno:
μάλλον δε θες να καταλάβεις ότι η μπούργκα είναι μια μέθοδος καταπίεσης του Ισλαμ την οποία θεωρείς ότι την παρέχεις ως ελευθερία στη μουσουλμάνα.

Αυτό που θίγεται με τη μπούργκα είναι η θέση της γυναίκας σε μια ελεύθερη κοινωνία, και η μπούργκα ως ένα μέσο καταπίεσης του Ισλάμ θα πρέπει να απαγορεύεται εάν και εφόσον θέλουμε να μιλάμε για δικαιώματα, ισότητα και ελευθερίες.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
γιατί έχεις την εντύπωση ότι τα φυμέ τζάμια στα αυτοκίνητα επιτρέπονται ???
Δεν επιτρέπονται..απλά δεν βλέπω πολλούς να κατακρίνουν μια ξενόφερτη συνήθεια που υποτιμά την νοημοσύνη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν επιτρέπονται..απλά δεν βλέπω πολλούς να κατακρίνουν μια ξενόφερτη συνήθεια που υποτιμά την νοημοσύνη.

εδώ αν δεν κάνω λάθος μιλάμε για τους λαθρομετανάστες κατι τις συνήθειες τους...

αν θες να μιλήσουμε για τις μαλακισμένες συνήθειες των ελλήνων σε άλλο νήμα...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
μάλλον δε θες να καταλάβεις ότι η μπούργκα είναι μια μέθοδος καταπίεσης του Ισλαμ την οποία θεωρείς ότι την παρέχεις ως ελευθερία στη μουσουλμάνα.

Αυτό που θίγεται με τη μπούργκα είναι η θέση της γυναίκας σε μια ελεύθερη κοινωνία, και η μπούργκα ως ένα μέσο καταπίεσης του Ισλάμ θα πρέπει να απαγορεύεται εάν και εφόσον θέλουμε να μιλάμε για δικαιώματα, ισότητα και ελευθερίες.
Εγώ μαζί σου είμαι...το θέμα είναι ότι υπάρχουν γυναίκες μουσουλμάνες που ζουν ελεύθερες σε χώρες της Ευρώπης και φοράνε ακόμα μπούργκα επειδή το θεωρούν κομάτι της θρησκείας τους. Θα τους το απαγορεύσεις?

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16

12509480_10207355768986907_3091819667525767346_n.jpg

:tooth:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πως υποτιμούν τη νοημοσύνη σου τα φιμέ τζάμια;
μήπως σε ειρωνεύονται;
μήπως μας δουλεύεις ή συμβαίνει κάτι πιο βαθύ;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
εδώ αν δεν κάνω λάθος μιλάμε για τους λαθρομετανάστες κατι τις συνήθειες τους...

αν θες να μιλήσουμε για τις μαλακισμένες συνήθειες των ελλήνων σε άλλο νήμα...
Ισχύει ότι άλλο είναι το θέμα..το ανέφερα επειδή είπες ότι τα σαλβάρια και οι μπούργκες δεν ταιριάζουν στην κοινωνία μας...και έφερα ως αντιπαράδειγμα και άλλα που δεν ταιριάζουν..

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Εγώ μαζί σου είμαι...το θέμα είναι ότι υπάρχουν γυναίκες μουσουλμάνες που ζουν ελεύθερες σε χώρες της Ευρώπης και φοράνε ακόμα μπούργκα επειδή το θεωρούν κομάτι της θρησκείας τους. Θα τους το απαγορεύσεις?
ναι.
το γιατί είναι κρυμμένο στην παραβολή ( :dancing: ) μου με το λιοντάρι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ναι, γιατι οχι? Εκεινοι γιατι απαγορευουν στη γυναικα να κυκλοφορει με μινι στο Ριαντ?
Οποιος επιλεγει να παει σε καποια χωρα, οφειλει να σεβεται την χωρα που τον φιλοξενει.
Και πρωτιστως να προσπαθει να αφομοιωνεται. Αν ηθελε να κανει ό,τι και στην χωρα του, να εμενε σε αυτην.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
πως υποτιμούν τη νοημοσύνη σου τα φιμέ τζάμια;
μήπως σε ειρωνεύονται;
μήπως μας δουλεύεις ή συμβαίνει κάτι πιο βαθύ;
Α δεν υποτιμά την νοημοσύνη του ανθρώπου μια συνήθεια που θέλει να βάζεις στο πεδίο ορατότητας που έχεις όταν οδηγείς κάτι που σου κόβει το 20% της εικόνας αυτού που βλέπεις ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙΣ το ξαναλέω...με μόνο κέρδος...να φαίνετε το αμάξι σου ποιο..ωραίο? γρήγωρο? vip? πες μου εσύ...ειδικά όταν αυτά τα βλέπεις σε κάτι micra και κάτι πεζο του 92

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ισχύει ότι άλλο είναι το θέμα..το ανέφερα επειδή είπες ότι τα σαλβάρια και οι μπούργκες δεν ταιριάζουν στην κοινωνία μας...και έφερα ως αντιπαράδειγμα και άλλα που δεν ταιριάζουν..
Και εαν η θρησκεια καποιου επιβαλλει να κυκλοφορει γυμνος στους δρομους επειδη τα ρουχα ειναι διαβολικα, πρεπει να το σεβαστουμε κι αυτο?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ναι, γιατι οχι? Εκεινοι γιατι απαγορευουν στη γυναικα να κυκλοφορει με μινι στο Ριαντ?
Οποιος επιλεγει να παει σε καποια χωρα, οφειλει να σεβεται την χωρα που τον φιλοξενει.
Και πρωτιστως να προσπαθει να αφομοιωνεται. Αν ηθελε να κανει ό,τι και στην χωρα του, να εμενε σε αυτην.
Και έιμαστε ένα και όμοια εμεις με τους 100 χρόνια πίσω βλάχαρους που ζουν εκεί? Ο πολιτισμός φαίνεται από την ανωτερότητα όχι από την εκδικητικότητα ούτε από τα ''αντίποινα''.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Και εαν η θρησκεια καποιου επιβαλλει να κυκλοφορει γυμνος στους δρομους επειδη τα ρουχα ειναι διαβολικα, πρεπει να το σεβαστουμε κι αυτο?
Έλα ρε συ Άλεξ αφού είπα ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει μέχρι στο σημείο που θίγει τον άλλον. Η μπούργκα και το σαλβάρι δεν θίγουν αισθητικά κανέναν τουλάχιστον κανέναν λογικό άνθρωπο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και έιμαστε ένα και όμοια εμεις με τους 100 χρόνια πίσω βλάχαρους που ζουν εκεί? Ο πολιτισμός φαίνεται από την ανωτερότητα όχι από την εκδικητικότητα ούτε από τα ''αντίποινα''.

δηλαδή επειδή αυτοί είναι βλάχαροι πρέπει να δείξουμε ανωτερότητα και να γίνουμε και εμείς ???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Έλα ρε συ Άλεξ αφού είπα ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει μέχρι στο σημείο που θίγει τον άλλον. Η μπούργκα και το σαλβάρι δεν θίγουν αισθητικά κανέναν τουλάχιστον κανέναν λογικό άνθρωπο.

εντάξει και εγώ είμαι δωδεκαθειστής... να κυκλοφορώ με τήβεννο λοιπόν...

τι λες ρε επιτέλους ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom