Μην απαντάς εν θερμώ, διάβασε πιο προσεκτικά χωρίς να προσπαθείς να κολλήσεις την ταμπέλα του ηλίθιου, ανεγκέφαλου φασίστα με όποιον διαφωνείς.
Κάνουμε διάλογο, με τους περιορισμούς ενός forum. Το να προσπαθείς να μειώσεις τον συνομιλητή σου επειδή διαφωνείς μαζί του, δεν σε τιμά.
Τα έγραψες εσύ;;;;
Δεν νομίζω, σε ένα blog τα διάβασα για πρώτη φορά (να μην κάθομαι να ψάχνω τώρα) . Θίγεσαι και αισθάνεσαι ότι πρέπει να υποστηρίξεις τον αρχικό συγγραφέα;;;;
Προσπαθώ να μειώσω μόνον εκείνους που κακοπροαίρετα προσπαθούν να παραποιήσουν τα γεγονότα κα αναφέρουν διάφορες ανακρίβειες.
Αλλά αν αντιγράφεις το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις είναι να δίνεις ην πηγή.
Επειδή μάλλον δεν διάβασες καλά το επίμαχο post μου, η Δανέζικη νομοθεσία είναι αυστηρότερη γιατί απαιτεί:
1. Γνώση της Δανέζικης γλώσσας είτε με ειδικό τεστ είτε έχοντας περάσει τις εξετάσεις μετά την τρίτη τάξη του Γυμνασίου
2. Να περάσει από τεστ πολίτη που εξετάζει τις γνώσεις του για τη Δανέζικη κοινωνία, κουλτούρα και ιστορία
3.Να μη χρωστά στο κράτος
4. Να συντηρεί τον εαυτό του, να μην έχει δεχτεί κανενός είδους κρατικής κοινωνικής βοήθειας ή επιδόματος 4.5 τουλάχιστον από τα τελευταία 5 χρόνια
....αλλά μάλλον τα παραπάνω κριτήρια είναι ασήμαντα για σένα..... :S
Δεν είναι βέβαια δικό σου post αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.
Και φυσικά διάβασα και παραδιάβασα αυτά που αναγράφονται και μάλιστα διάβασα και όλη την σχετική Δανέζικη νομοθεσία. Αυτό βέβαια είναι φανερό από τις πληροφορίες που ανφέρονται στο δικό μου post. Πλην όμως εσύ θεωρείς ότι δεν διάβασα προσεκτικά το κακομεταφρασένο, κακογραμμένο και ανακριβές post που άκριτα αναπαράγεις.
Εσύ τώρα την Δανέζικη νομοθεσία την έχεις διαβάσει;;;;
Αμφιβάλλω, όπως είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις διαβάσει καν την Ελληνική νομοθεσία. Τόσο την υπάρχουσα όσο και το Σχέδιο Νόμου.
Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν ο Ν. 3284/2004 προβλέπει την εξέταση όσων πολιτογραφούνται από επιτροπή του υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με την γνώση της γλώσσας με την διαδικασία της συνέντευξης. Τι αλλάζει η νέα νομοθεσία;;;
Μόνον ότι οι εξετάσεις γίνονται σε επίπεδο περιφέρειας και όχι κεντρικά και προβλέπει ότι στην επιτροπή συμμετέχει και εκπρόσωπος του Συνηγόρου του Πολίτη. Οι μελλοντικοί Έλληνες έχουν την δυνατότητα να καταθέσουν οποιαδήποτε έγγραφα πιστοποιούν ότι έχουν διδαχθεί την Ελληνική γλώσσα.
Γιατί λοιπόν το Δανέζικο σύστημα είναι πιό αυστηρό;;;;;;
Ξέρεις τι περιλαμβάνουν τα Δανέζικα τεστ;;;
Και το κυριώτερο ξέρεις ότι οι απαντήσεις στην Δανία δημοσιεύονται πριν από το τεστ έτσι ώστε η όλη υπόθεση καταντά παπαγαλία;;;;
Τώρα για τα επιδόματα κλπ σε παραπέμπω στο προηγούμενο post μου. Και να αφήσεις κατά μέρος τις νουθεσίες. ΕΣΥ να διαβάζεις προσεκτικά. Και απάντησε αν θέλεις και τα συγκεκριμένα ερωτήματα που έκανα. Συγκεκριμένες απαντήσεις αν μπορείς, εεεεεεε........
Όσο για την υποχρέωση να μην χρωστάνε στο Δημόσιο. Θεωρείς εσύ ότι κανένας από τους μετανάστες χρωστάει στο Δημόσιο;;;;
Πιστεύεις ότι πχ υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν αποδώσει ΦΠΑ;;;;;;
Πες μου μόνον ότι θα πηγαίνουν στην ΔΟΥ για να πάρουν φορολογική ενημερότητα.......