Επισκέπτης
τι θες ρε χουλιγκανοπρεζακια???
καυλωνουν με αυτα οπως η χηρα μητσι,με το οσονουπω στρατηγε μου..
κράτα τους ζεστούς τότε..
έχω δουλειά τώρα,σε λίγο θ'αναλάβω
τι θες ρε χουλιγκανοπρεζακια???
καυλωνουν με αυτα οπως η χηρα μητσι,με το οσονουπω στρατηγε μου..
Κοίτα να δεις λεβέντη, εγώ δεν την έκανα για έξω για τα φράγκα όπως εσύ και ταυτόχρονα να το παίζω σοσιαλιστής....
μιθωτός ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ στη θάλασσα....ψαρακι ακους???
μπα..κράτα τους ζεστούς τότε..
έχω δουλειά τώρα,σε λίγο θ'αναλάβω
ΠΠ το παπι..ξεκίνα από τον αυτοπροσδιορισμό.
Τι σημαίνει καπιταλιστής και πώς ορίζεται.
μπα..
την πεφτω για υπνο..
τελειωνει το τσιμεντο..
happy new fear ρε..
θα τα πουμε τηλεφωνικα..
μπουμπα & λοιποι φιλοι των απανταχου πακηδων,καλα γαμησια το νεο ετος..
φασιστοπουστρακια ευχομαι να σας μαραθει ΑΜΕΣΑ,να μην βρισκετε πουθενα ασπρη ψωλη να γλυψετε..
...καλές μαύρες στον κώλο σου......
επισης χρονια πολλα φιλεμπουμπα & λοιποι φιλοι των απανταχου πακηδων,καλα γαμησια το νεο ετος..
φασιστοπουστρακια ευχομαι να σας μαραθει ΑΜΕΣΑ,να μην βρισκετε πουθενα ασπρη ψωλη να γλυψετε..
καλη χρονια και καλο τρεξιμομπουμπα & λοιποι φιλοι των απανταχου πακηδων,καλα γαμησια το νεο ετος..
μην παρασυρεσαι στεκα...καλές μαύρες στον κώλο σου......
πρασινοι λαγοι-πρασινοι λαγοι..
& τρεχατε & τρεχατε
σαν παλαβοι πηγαινατε
που σας κυνηγαγε η 7
σας εκανε τον κωλο ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..
κλαψεεεεεεεεεεεεεεε ιπποτη..
γνωστο ειναι αυτο..στέκα δε μπας να γαμήσεις πρωτοχρονιάτικα να ξεκαβλώσεις;
καμμιά σχέση δεν είχες δεν έχεις και δε θα έχεις με πολιτισμένα κράτη γιατί είσαι
[move]ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.[/move]
απλά πράγματα.
ασε λοιπόν τα Δανέζικα μοντέλα.
γιατι τωρα τι ειμαστε νομιζεις;πηγα πριν καιρο στο παζαρι του πειραια και απελπιστικα.ολο πακιστανοι,αλβανοι.αν ηταν και κανας ελληνας,του βουταγαν και το πορτοφολι και χαιρονταν.γνωστο ειναι αυτο..
για αυτο σε καμια 10αρια χρονια θά'σαι πακισταν...
Υ.Γ.ρε μαλακα η φωτο που'χεις βαλει στην υπογραφη αλλοτε φαινεται,αλλοτε φαινεται ενα ασπρο..στο'χει πει κανενας αλλος ή συμβαινει μονο με εμενα που'μαι αντιπαλος??
Υ.Γ.ρε μαλακα η φωτο που'χεις βαλει στην υπογραφη αλλοτε φαινεται,αλλοτε φαινεται ενα ασπρο..στο'χει πει κανενας αλλος ή συμβαινει μονο με εμενα που'μαι αντιπαλος??
γνωστο ειναι αυτο..
για αυτο σε καμια 10αρια χρονια θά'σαι πακισταν...
...το ξαναδημοσιεύω....
Μετά τη «σημαία ευκαιρίας» που προσφέρουν κάποιες χώρες σε πλοιοκτήτες για αυξήσουν τον εμπορικό τους στόλο και τα έσοδά τους (πχ Παναμάς, Κύπρος, Λιβερία), η Ελλάδα θα προσφέρει ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ για να προσελκύσει πάμπτωχο πληθυσμό από χώρες του τρίτου κόσμου.
Βέβαια, στόχος μας είναι να γίνουμε σαν την Δανία....
Όμως πώς γίνεται κάποιος Δανός πολίτης ???
Στη Δανία κάποιος γίνεται πολίτης αν:
* Έχει έναν γονέα Δανό πολίτη με τη γέννηση του
* Εάν υιοθετηθεί έως την ηλικία των 12 ετών από Δανό πολίτη
* Εάν η μητέρα του παντρευτεί Δανό πολίτη πριν γίνει 18 ετών
* Με δήλωση για πολίτες Νορδικών χωρών (Φινλανδία, Ισλανδία, Νορβηγία, Σουηδία), μια απλοποιημένη διαδικασία πολιτογράφησης υπό προϋποθέσεις
* Με πολιτογράφηση
Βλέπουμε δηλαδή πως στη Δανία η ιθαγένεια λαμβάνεται αυτόματα μόνο με βάση το δίκαιο του αίματος, με τις αυτονόητες διαδικασίες (υιοθεσία, γάμος) στις οποίες ένα παιδί εντάσσεται σε μια οικογένεια Δανού πολίτη ο οποίος δεν είναι ο φυσικός του γονέας.
Ιθαγένεια με πολιτογράφηση