Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Mήπως να αφησουμε την υπηρεσιακη κυβερνηση καμια διετια?

Μεσα σε μια εβδομαδα καταφερε να αδειασει τη Μυτιληνη απο τους προσφυγες.
Ναι και τους εστειλαν στον πειραια ολους.Με τα εισητηρια φυσικα 15% πανω απο την τιμη τους,το ιδιο και τα προιοντα στα κυλικεια των πλοιων.
Καλες μπιζνες οι εφοπλισταδες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ναι και τους εστειλαν στον πειραια ολους.Με τα εισητηρια φυσικα 15% πανω απο την τιμη τους,το ιδιο και τα προιοντα στα κυλικεια των πλοιων.
Τι λες βρε παιδι μου. Βρηκες παλι τη συνωμοσια εσυ. Ε ας τους αφηνανε στη Μυτιληνη. Οπως ειπε σημερα και η Τασια, οι ξενοδοχοι και τα περιπτερα ειχαν πλουτισει απο τους Συριους.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.119
Πόντοι
6.515
Κι εγώ είμαι άθεος φίλε, αλλά είμαι πατριώτης και νιώθω Έλληνας.
Ο Τσίπρας είναι άπατρις (ως διεθνιστής αριστερός) και τον πατριωτισμό τον επεκαλέσθη απλά όταν πουλούσε τζάμπα μαγκιά στην Μέρκελ. Τώρα που τα βρήκαν τον ξέχασε κι αυτόν...

μια απατη, τζαμπα μαγκας, δεν δουλεψε ποτε, αμφιβαλλω αν ανοιξε και βιβλιο ή περναγε με τις συνδικαλιστικες μαγκες.
Ας οψεται ο απίθανος αντωνης που τον ανεδειξε  :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Πρόσφυγες να εχουν παντως λεφτα και να πληρωνουν εισιτηρια, δεν εχω ξανακουσει.

Ειναι μαλλον μοντερνα εκδοση "προσφυγων".
Εγω ηξερα οτι προσφυγας ειναι αυτος που φευγει απο το σπιτι του με τα ρουχα που φοραει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
μια απατη, τζαμπα μαγκας, δεν δουλεψε ποτε, αμφιβαλλω αν ανοιξε και βιβλιο ή περναγε με τις συνδικαλιστικες μαγκες.
Τι μπορει να κανει ο Αντωνης και ο καθε Αντωνης απεναντι σε εναν ορυμαγδό ψεματων και λαικισμου?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Το θλιβερο συμπερασμα, ειναι ότι οσες φορες δινεται ο λογος στο λαο, τα κανει μπαχαλο.

Δοθηκε ο λογος στη βαση της ΝΔ, βγαλανε τον Σαμαρα.
Μετα ηρθε ο "διορισμενος" Μειμαρακης, δεκα φορες καλυτερος.

Μετα δοθηκε ο λογος στο εκλογικο σωμα, βγαλανε Συριζα-Ανελ.
Μετα ηρθε η διορισμενη υπηρεσιακη, λυνει το ενα θεμα μετα το αλλο απο μερα σε μερα.
Οταν λες δεκα φορες καλυτερος,μπορεις να εξηγησεις ως προς τι;Στο μπαχαλο και την καταστροφη;Αν ναι συμφωνουμε.
Με την δικογραφια για τα υποβρυχια τι γινεται,ειπε ψεματα παλι;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

με τιμές καταλόγου χωρίς εκπτώσεις ήταν τα εισητήρια… και όσο για τα κυλικεία ισχύει ο νόμος προσφοράς και ζήτησης.. σε ελεύθερη αγορά ζούμε παίκτη μου…
και όποιος γουστάρει…

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Οταν λες δεκα φορες καλυτερος,μπορεις να εξηγησεις ως προς τι;Στο μπαχαλο και την καταστροφη;Αν ναι συμφωνουμε.
Με την δικογραφια για τα υποβρυχια τι γινεται,ειπε ψεματα παλι;
Δέκα φορες καλυτερος ως αρχηγος του κομματος.

Δεν γνωριζω καμια δικογραφια για υποβρυχια που να αφορα τον Μειμαρακη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
με τιμές καταλόγου χωρίς εκπτώσεις ήταν τα εισητήρια… και όσο για τα κυλικεία ισχύει ο νόμος προσφοράς και ζήτησης.. σε ελεύθερη αγορά ζούμε παίκτη μου…
και όποιος γουστάρει…
Μα σε αυτό το συστημα δεν φαγωθηκαν να εισελθουν οι προσφυγες? Στο συστημα της ευρωπης και της ελευθερης αγορας? Δεν καταλαβα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Mήπως να αφησουμε την υπηρεσιακη κυβερνηση καμια διετια?

Μεσα σε μια εβδομαδα καταφερε να αδειασει τη Μυτιληνη απο τους προσφυγες.

Όπως τα λες!
Ο δε Χριστοδουλάκης δεν έκανε μόνο έργο σε λίγες μέρες, εκεί που οι Συριζαίοι σε μήνες δεν κάνανε τίποτα, αλλά δεν άντεξε και το ανέφερε το πόσο άστοχες ενέργειες και ολιγωρίες είχε κάνει η προκάτοχη κυβέρνηση, σε πολλαπλά επίπεδα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Όπως τα λες!
Ο δε Χριστοδουλάκης δεν έκανε μόνο έργο σε λίγες μέρες, εκεί που οι Συριζαίοι σε μήνες δεν κάνανε τίποτα, αλλά δεν άντεξε και το ανέφερε το πόσο άστοχες ενέργειες και ολιγωρίες είχε κάνει η προκάτοχη κυβέρνηση, σε πολλαπλά επίπεδα.
Καλά εκανε. Γιατι να μην το αναφερει? Αφου ειχαμε για 7 μηνες την χειροτερη κυβερνηση εβερ, να μην βγουν στην επιφανεια αυτα μπας και γλυτωσουμε και δεν ξαναβγουν?
Κοινωνικη προσφορα κάνει ο Χριστοδουλακης.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.119
Πόντοι
6.515
Τι μπορει να κανει ο Αντωνης και ο καθε Αντωνης απεναντι σε εναν ορυμαγδό ψεματων και λαικισμου?

να μην πηδηξει τους αυτοαπασχολουμενους με φορους, απειλες κατασχεσης, κοψιμο παροχων υγειας, δυσβάσταχτες εισφορες, προκαταβολες φορου, ενφια και απειλες τραπεζικων καταθέσεων τυπε  :S

δεν εχουν σχεση αυτά που εκανε με φιλελευθερη οικονομια.

Αν δεν τον αφηνε το πεζοδρομιο να εβγαινε να ελεγε στο λαο την αληθεια και να παραιτούνταν με το κεφαλι ψηλα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ολοι τους τα ιδια σκατα ειναι.αεργοι χαραμοφαηδες.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Το θλιβερο συμπερασμα, ειναι ότι οσες φορες δινεται ο λογος στο λαο, τα κανει μπαχαλο.

Δοθηκε ο λογος στη βαση της ΝΔ, βγαλανε τον Σαμαρα.
Μετα ηρθε ο "διορισμενος" Μειμαρακης, δεκα φορες καλυτερος.

Μετα δοθηκε ο λογος στο εκλογικο σωμα, βγαλανε Συριζα-Ανελ.
Μετα ηρθε η διορισμενη υπηρεσιακη, λυνει το ενα θεμα μετα το αλλο απο μερα σε μερα.

Άργησες λίγο, αλλά τελικά το κατάλαβες κι εσύ πως η επιλογή Σαμαρά στην ηγεσία της ΝΔ δεν ήταν κι η καλύτερη! ;)
Όπως τα λες, μετά κάποιοι αντίστοιχοι (ίσως οι ίδιοι ενίοτε) ψήφισαν τον Τσίπρα και τον Καμμένο.

Μάλλον είμαστε ημιτριτοκοσμικό κράτος και η δημοκρατία στην πράξη είναι δύσκολη υπόθεση, διότι απαιτεί ένα μίνιμουμ πολιτικής ωριμότητος...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Τι λες βρε παιδι μου. Βρηκες παλι τη συνωμοσια εσυ. Ε ας τους αφηνανε στη Μυτιληνη. Οπως ειπε σημερα και η Τασια, οι ξενοδοχοι και τα περιπτερα ειχαν πλουτισει απο τους Συριους.

Λες να κάναμε μαλακία τελικά και να έπρεπε να τους αφήναμε στα νησιά κάμποσους μήνες να επιμηκύνουμε την "τουριστική περίοδο"; :cheesy:
Ρε τί άλλες μπαρούφες θα μας πούνε τα συριζόνια!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
να μην πηδηξει τους αυτοαπασχολουμενους με φορους, απειλες κατασχεσης, κοψιμο παροχων υγειας, δυσβάσταχτες εισφορες, προκαταβολες φορου, ενφια και απειλες τραπεζικων καταθέσεων τυπε  :S

δεν εχουν σχεση αυτά που εκανε με φιλελευθερη οικονομια.

Αν δεν τον αφηνε το πεζοδρομιο να εβγαινε να ελεγε στο λαο την αληθεια και να παραιτούνταν με το κεφαλι ψηλα
Και μετα να λεγατε οτι δραπετευσε?
Το μονο προβλημα που ειχε η κυβερνηση Σαμαρα-Βενιζελου ηταν επικοινωνιακο.
Αντι να βγαινουν και να δινουν εκατο συνεντευξεις οπως ο Βαρουφακης ή διαγγελματα οπως ο Τσιπρας, προτιμουσαν να δουλευουν. Και φυσικα εφεραν αποτελεσμα μεσα σε μολις δυο χρονια.
Τα υπολοιπα ειναι απλως προιον της ανωριμοτητας του ελληνικου λαου, που πιστεψε οτι τα μνημονια καταργουνται με ενα αρθρο και ενα νομο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Λες να κάναμε μαλακία τελικά και να έπρεπε να τους αφήναμε στα νησιά κάμποσους μήνες να επιμηκύνουμε την "τουριστική περίοδο"; :cheesy:
Ρε τί άλλες μπαρούφες θα μας πούνε τα συριζόνια!
Η Τασια επισης κατεληξε στη διαπιστωση οτι το "ανδρικο κατεστημενο" δεν της συγχωρεσε ποτέ οτι ενω ηταν γυναικα, ανελαβε ενα τοσο σημαντικο ποστο.

Μιλαμε η γυναικα τα εχει χαμενα. Ενα παραληρημα ιδεοληψιας και εμμονών.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πρόσφυγες να εχουν παντως λεφτα και να πληρωνουν εισιτηρια, δεν εχω ξανακουσει.

Ειναι μαλλον μοντερνα εκδοση "προσφυγων".
Εγω ηξερα οτι προσφυγας ειναι αυτος που φευγει απο το σπιτι του με τα ρουχα που φοραει.

πρόσφυγες με λεφτά σημαίνει ότι φύγανε προγραμματισμένα με σκοπό να αποφύγουν τυχόν μελλούμενα… συνεπώς είχανε προλάβει και ρευστοποιήσανε ότι είχανε και κουβαλήσανε μαζί τους οτιδήποτε έχει αξία…

(1) πρόσφυγες ήταν αυτοί που φύγανε το 22 από την Σμύρνη (και την περιοχή της Ιωνίας) κυνηγημένοι από το μαχαίρι του Κεμάλ… αυτοί φύγανε ξεβράκωτοι και ξεμπαρκάρανε όπου κοντύτερα μπορέσανε,ακόμη και στα παράλια της Συρίας και από κει μεταφερθήκανε στην Ελλάδα

(όπως καλή ώρα η πρώτη ξαδέλφη του παππού μου με τον άντρα της τον Σμυρνιό)

(2) πρόσφυγες ήταν και αυτοί που φύγανε μετά την συνθήκη της Λωζάννης το 23 στα πλαίσια της ανταλλαγής των πληθυσμών.. αυτοί προλάβανε και πήρανε ότι κινητό και ρευστό διαθέτανε

(όπως καλή ώρα οι παπούδες μου και από μάνα και από πατέρα που φύγανε το 23 από την Ανατολική Θράκη προλαβαίνοντας όμως να μαζέψουν την κινητή περιουσία τους και να την μεταφέρουν στην Ελλάδα ο μεν της μάνας μου με καίκι σαν καπετάνιος που ήτανε ο δε δεύτερος με τραίνο σαν γιατρός έχοντας την οικονομική άνεση και τις διασυνδέσεις με την εταιρεία που διαχειριζόταν το Οριαν Εξπρες)

(3) πρόσφυγες ήταν και αυτοί που απελαθήκανε το 1964 από την Κωνσταντινούπολη… και αυτοί ξεβράκωτοι φύγανε γιατί δεν τους επιτρέψανε να πάρουνε μαζί τους τίποτε ούτε καν να κάνουν ανάληψη τις καταθέσεις που είχαν σε τράπεζες…

οι Σύριοι που κατακλύζουν την Ευρώπη δεν ανήκουν στις κατηγορίες (1) και (3) .. προσομοιάζουν με την κατηγορία (2) χωρίς όμως την υποχρεωτικότητα της αναχώρησης τους

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μα σε αυτό το συστημα δεν φαγωθηκαν να εισελθουν οι προσφυγες? Στο συστημα της ευρωπης και της ελευθερης αγορας? Δεν καταλαβα.

δεν αντιλέγω… μάλλον επικροτώ…

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και όποιος γουστάρει…
Αρα τρελη κονομα εγινε,συμφωνουμε λοιπον..Οχι οτι ενδιαφερθηκε το κρατος ξαφνικα...Να φανε και λιγα ακομη οι εφοπλιστες,τωρα που τελειωνει η σαιζον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom