kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
δύσκολος στόχος, αλλά στόχος...
ελα ρε τυπε
που χαθηκες εμειναν τα αμεα του συριζα μονο
θελουμε πολιτικη σκεψη και λογο
δύσκολος στόχος, αλλά στόχος...
ΣΥΡΙΖΑ, τύπε.
Θυμασαι που σου λεγα οτι ο τσιπρας θα συνεχισει τα μνημονια γιατι δεν γινοταν αλλιως,και μου ελεγες τα δικα σου;ΣΥΡΙΖΑ, τύπε.
o kou tsou που λετε οτι δεν ειναι ελληνας, απ οτι καταλαβαινω εχει σα μητρικη γλωσσα της ελληνικη
και οχι τη ρωσικη
δεν θυμαμαι αν ειπε οτι γεννηθηκε εδω αλλα δημοτικο γυμνασιο πηγε εδω
ο μετεχων της ελληνικης παιδειας ειναι ελληνας ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ
με λιγα λογια ο γιαννης αντετοκουμπο που εχει μητρικη γλωσσα τα ελληνικα ειναι ελληνας
ο κουφος και ο καλαθης που εχουν τα αγγλικα και μετειχαν της αμερικανικης παιδειας
ειναι πρωτα αμερικανοι
ξεχασες το τεως μη θρησκευομενος/αθεος.
Προφανώς ο εξυπνάκιας τέως καταληψίας - τέως πρωθυπουργός εννοεί πως δεν μπορεί να υπάρχει χαραγμένη συνοριακή γραμμή πάνω στο νερό. Λες και πάνω στα βουνά που μπορεί, υπάρχει. Οπότε ούτε χερσαία σύνορα δεν έχουμε, αφού τίποτα δεν τα ορίζει σαφώς πέρα από κάποια νοητή γραμμή!
Για "χωρικά ύδατα" αλήθεια δεν έχει ακούσει τίποτα ή δεν του αρέσει η έκφραση, την βρίσκει πολύ "εθνικιστική";
Ακραία επικίνδυνος λέμε!
ξεχασες το τεως μη θρησκευομενος/αθεος.
το κακο ειναι οταν ανεβουν τα νουμερα και απο τεως αθεος να γινεις τσιπρας.Κι εγώ είμαι άθεος φίλε, αλλά είμαι πατριώτης και νιώθω Έλληνας.
Ο Τσίπρας είναι άπατρις (ως διεθνιστής αριστερός) και τον πατριωτισμό τον επεκαλέσθη απλά όταν πουλούσε τζάμπα μαγκιά στην Μέρκελ. Τώρα που τα βρήκαν τον ξέχασε κι αυτόν...
το κακο ειναι οταν ανεβουν τα νουμερα και απο τεως αθεος να γινεις τσιπρας.
η συντριπτικη πλειοψηφια της βουλης ειναι.Εν τάξει, καραγκιοζάκος ψευτάκος είναι!
ο συριζα ειναι χωρισμενος σε 2 στρατοπεδαη λέξη "μνημόνιο" είχε χαρακτηρισθεί ως προδοτική.
Να χαιρεσαι και εσυ αυτους που ψηφιζες.Κανε την αυτοκριτικη σου και μετα λες για τους αλλους.Ψευτες και καραγκιοζηδες ειναι ολοι οσοι ειναι στην βουλη.Εν τάξει, καραγκιοζάκος ψευτάκος είναι! Ότι είναι της μόδας πουλάει.
Εδώ τώρα μας λέει πως το δικό του μνημόνιο είναι το καλό, από εκεί που ακόμα και η λέξη "μνημόνιο" είχε χαρακτηρισθεί ως προδοτική.
Να τον χαίρονται όσοι τον ψηφίζουν...
Να χαιρεσαι και εσυ αυτους που ψηφιζες.Κανε την αυτοκριτικη σου και μετα λες για τους αλλους.Ψευτες και καραγκιοζηδες ειναι ολοι οσοι ειναι στην βουλη.
Kαι ποιος ειναι αυτος,κατα την γνωμη σουΥπάρχει και διαβάθμιση στο πόσο καραγκιόζης μπορεί να γίνει κάποιος κι αυτός το έχει σπάσει το καραγκιοζόμετρο!
Και δεν θα ψηφίσω κάποιον "καλόν", όντως δεν βρίσκω κάτι τέτοιο, αυτόν που θεωρώ πως έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να διώξει τον πιο κακό θα ψηφίσω, πολύ απλά...