Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ακριβώς.

Να θυμηθούμε δε ότι μετά την Ουγγρική επανάσταση του '56 και την εισβολή των Ρώσων 200.000 Ούγγροι έφυγαν από την χώρα τους και εγκαταστάθηκαν σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης και κυρίως την Αυστρία.

Τι θα έπρεπε να κάνουν οι Δυτικοί; Να τους γυρίσουν πίσω για να αντισταθούν στον Κομμουνισμό από την χώρα τους;

Ή ας πούμε όταν έφευγαν οι Έλληνες στην κατοχή και με καΐκια περνούσαν στην Τουρκία για να καταλήξουν στην Παλαιστίνη και την Αίγυπτο για να καταταχθούν στον Ελληνικό Στρατό Μέσης Ανατολής τι θα έπρεπε να γίνει; Να τους γυρίσουν πίσω οι Τούρκοι;

Ο πόλεμος στην Συρία δεν είναι ένας κοινός πόλεμος. Ο ISIS δεν είναι ένας κοινός, τυπικός στρατός κατοχής.

Σωστα ναι το ειχα ξεχασει και αυτο με την Κατοχη, που την κανανε οι δικοι μας προς Τουρκια και Μεση Ανατολη, δηλαδη την αντίστροφη διαδρομή.
Αλλο θεμα η ανακατανομη των προσφύγων και αν μπορεί και πόσους η Ελλάδα μπορεί να δεχτεί , αλλα άλλο να αμφισβητεί κανείς ότι οι Σύριοι που φεύγουν θεωρούνται πρόσφυγες και πρέπει να τύχουν της αντίστοιχης μεταχείρισης.
Με την ευκαιρία θα έπρεπε ΟΛΟΙ να εγκατασταθούν στις ανατολικές χώρες της Ε.Ε. . Είναι οι μόνες που δεν έχουν καθόλου αριθμό ούτε προσφύγων ούτε μεταναστών ( πρακτικά ). Χώροι υπάρχουν μπόλικοι. Οι άλλες χώρες είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένες ήδη . Που να πάνε?
Αλλά οι "κακοί"  "φασίστες" Γερμανοί που έχουν και πολλούς ξένους στη χώρα τους ήδη τους καλοσωρίζουν και ανοίγουν τις πόρτες τους , ενώ οι Ούγγροι, Σλοβάκοι, Πολωνοί, Τσέχοι, Λιθουανοί, Σλοβένοι κλωτσάνε.
Αλλά καλά να πάθει η Ε.Ε. Ίσως από τα μεγαλύτερα λάθη της ιστορικα ( μη πω το μεγαλύτερο ) να τους βάλει όλους αυτούς μαζικά στους κόλπους της . Πίεση ΗΠΑ? Τέλοσπάντων γενικότερη κουβέντα αυτή...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
παιδομάζωμα δηλαδή αλα εμφύλιο συμμοριτοπόλεμο ....
Είπα όποιος θέλει. Και προφανώς αυτά έχουν safety nets,θα ελέγχει η Ευρώπη υπό ποιούς όρους μπαίνει ένα παιδί μέσα.
ηδη υπάρχουν περιπτώσεις που γονείς βάζουν τα παιδιά τους σε βάρκες και τα στέλνουν στα σύνορα..ποια η διαφορά? Παιδομάζωμα είναι να δώσεις στα παιδάκια το δικαίωμα σε μια ζωή ίδια με των παιδιών σου?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
την ανακοινωση των βιομηχανων της γερμανιας την ακουσατε;
Καλοσοριζουν τους δουλους.

Ναι, σίγουρα.

Αυτούς χρειάζεται η BMW, η Daimler, η  Bayer, η BASF και η SAP.

Τι άλλη ανοησία θα διαβάσουμε εδώ μέσα.

Δεν πας καλλίτερα να βγάλεις καμιά πατάτα;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σωστα ναι το ειχα ξεχασει και αυτο με την Κατοχη, που την κανανε οι δικοι μας προς Τουρκια και Μεση Ανατολη, δηλαδη την αντίστροφη διαδρομή.
Αλλο θεμα η ανακατανομη των προσφύγων και αν μπορεί και πόσους η Ελλάδα μπορεί να δεχτεί , αλλα άλλο να αμφισβητεί κανείς ότι οι Σύριοι που φεύγουν θεωρούνται πρόσφυγες και πρέπει να τύχουν της αντίστοιχης μεταχείρισης.
Με την ευκαιρία θα έπρεπε ΟΛΟΙ να εγκατασταθούν στις ανατολικές χώρες της Ε.Ε. . Είναι οι μόνες που δεν έχουν καθόλου αριθμό ούτε προσφύγων ούτε μεταναστών ( πρακτικά ). Χώροι υπάρχουν μπόλικοι. Οι άλλες χώρες είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένες ήδη . Που να πάνε?
Αλλά οι "κακοί"  "φασίστες" Γερμανοί που έχουν και πολλούς ξένους στη χώρα τους ήδη τους καλοσωρίζουν και ανοίγουν τις πόρτες τους , ενώ οι Ούγγροι, Σλοβάκοι, Πολωνοί, Τσέχοι, Λιθουανοί, Σλοβένοι κλωτσάνε.
Αλλά καλά να πάθει η Ε.Ε. Ίσως από τα μεγαλύτερα λάθη της ιστορικα ( μη πω το μεγαλύτερο ) να τους βάλει όλους αυτούς μαζικά στους κόλπους της . Πίεση ΗΠΑ? Τέλοσπάντων γενικότερη κουβέντα αυτή...

ο πρόσφυγας δεν είναι μετανάστης... ο πρόσφυγας χρειάζεται προσωρινή περίθαλψη και αρωγή μέχρις ότου επιλυθεί το πρόβλημα που τον οδήγησε στην προσφυγιά...

πρακτικά οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να τύχουν περίθαλψης και αρωγής και μόλις με το καλό (και ελπίζω σύντομα) πάει στο διάολο το ισλαμικό κράτος να επιστρέψουν στην πατρίδα τους...

οι μετανάστες είναι άλλο πράγμα και κατά την γνώμη μου η Ευρώπη δεν πρέπει να δέχεται οικονομικούς μετανάστες... να τους στέλνει πίσω ...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Και στην Ρωσία έχει πολύ χώρο. Έλα όμως που δεν θέλει να πάει εκεί κανένας.

Για κάποιο περίεργο λόγο όλοι θέλουν να πάνε στην Ευρώπη. Και σε ποιά Ευρώπη; Στην νεοφιλελεύθερη Ευρώπη, αυτή που περιορίζει το κοινωνικό κράτος, στην Ευρώπη των ανισοτήτων και της φτώχειας.

Απορώ που οι δικοί μας αριστεροί δεν πάνε στους Σύρους πρόσφυγες να τους ενημερώσουν για το που θέλουν να πάνε. Μα είναι δυνατόν οι Έλληνες προοδευτικοί να μην τους σταματάνε και να πηγαίνουν ανενόχλητοι στην δυστυχία τους;

Αλλά το θέμα του διαμοιρασμού των προσφύγων της Συρίας είναι ιδιαίτερα οξύ λόγω της αμεσότητας του και του αριθμού των ανθρώπων που έχουν εκτοπιστεί.
Και προφανώς η κατανομή τους θα έπρεπε να είχε γίνει υπό τον ΟΗΕ και να συμμετείχαν όλες οι χώρες του κόσμου.

Διότι σήμερα τι συμβαίνει;

Turkey : 1.8m
Lebanon: 1.2m
Jordan: 628,427
Iraq: 247,861
Egypt: 133,000
Saudi-Arabia: 0
Kuwait: 0
Qatar: 0
UAE: 0

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ναι, σίγουρα.

Αυτούς χρειάζεται η BMW, η Daimler, η  Bayer, η BASF και η SAP.

Τι άλλη ανοησία θα διαβάσουμε εδώ μέσα.

Δεν πας καλλίτερα να βγάλεις καμιά πατάτα;
[URL unfurl="true"]https://refugeesgr.wordpress.com/2015/09/05/o-πρόεδρος-του-γερμανικού-σεβ-για-τους-μ/[/url]
οτι πεις νουμερο.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Δεν ξέρω τι μόρφωση έχεις εσύ αλλά δεν πρέπει να σε βοήθησε και πολύ γιατί αντί να φέρεις κάποιο επιχείρημα σχολίασες μόνο την ορθογραφία μου,πράγμα που δείχνει ότι είσαι λειψός στην επιχειρηματολογία η απλά ήθελες να βγάλεις το άχτι σου...σε κάθε περίπτωση κακό του κεφαλιού σου  :)

Βαριέμαι τύπε να αντικρούω τις μπαρούφες σου.
Έχω αράξει μπροστά στη θάλασσα και πίνω τα ποτάκια μου τώρα οπότε ας φέρεις όσους λάθρους θέλεις, εδώ που είναι δεν θα έρθουν να με ενοχλήσουν.
Όταν κατεβαίνω στο κέντρο τους βλέπω βέβαια, αλλά τους έχω πλέον συνηθίσει.
Χαλάει η αισθητική μου φυσικά βλέποντάς τους αλλά ακριβώς γι αυτό δεν μένω πλέον στο κέντρο, εκεί που να σκεφτείς έχω μεγαλώσει. Ουσιαστικά κι εγώ πρόσφυγας είμαι, με διώξανε από το σπίτι μου και κατέφυγα στην ξενιτιά των Β.Π. και των παραθαλασσίων εξοχικών. :)

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Οι σουνιτες προσφυγες από τη συρια,  εξεγερθηκαν εναντια στο κοσμικο-δικτατορικο καθεστως του ασαντ πριν πεντε χρονια, το οποιο όμως εξασφαλιζε την ασφαλεια ολων των εθνοτήτων και θρησκευτικών ομαδων που αποτελουν το συριακο πληθυσμο, με σκοπο να καταλαβουν την εξουσια (με ότι μπορει να σημαινε αυτό για ολους τους αλλους).

Η πλοιοψηφια των αλεβιτων, δρουζων, κουρδων και χριστιανων ταχθηκαν στο πλευρο του ασαντ, αλλοι περισσοτερο και αλλοι λιγοτερο, σε κάθε περιπτωση όμως απέναντι από τους ισλαμιστες στασιαστες που ενεργουσαν καθοδηγούμενοι από τη ΣΑ και το Καταρ.

Αυτό εδωσε την ευκαιρια στα κτηνη του ισις, προερχομενοι οι περισσοτεροι από τον καυκασο, το κοσσοβο ,την τουρκια και τη βορεια αφρικη να καπελωσουν την "επανασταση" και να επεκταθουνε μετα το ιρακ και στη συρια.

Οι αποτυχημένοι "επαναστατες" καταζητούμενοι από τη νομιμη κοσμικη κυβερνηση του ασαντ και μη θελωντας να ζησουν στο χαλιφατο που βοηθεισαν να δημιουργηθεί, μας κουβαλιωνται στη ευρωπη για να σωθουν από την καταστροφή που οι ιδιοι δημιουργησαν.

Αναρωτηθείτε ολοι. Γιατι οι προσφυγες είναι ολοι σουνιτες? Που είναι οι αλεβιτες, οι δρουζοι, οι κουρδοι, οι χριστιαννοι? Πολεμανε με το οπλο στο χερι για τα σπιτια τους, τις οικογενειες τους και την κοσμικη-πολυεθνικη/πολυθρησκευτικη πατριδα τους. Είναι οι σουνιτες που αφου κατεστρεψαν τη χωρα τους, ερονται να καταστρεψουν και τις δικες μας. Αυτους τους δειλους θα επρεπε να λυπηθούμε?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Βαριέμαι τύπε να αντικρούω τις μπαρούφες σου.
Έχω αράξει μπροστά στη θάλασσα και πίνω τα ποτάκια μου τώρα οπότε ας φέρεις όσους λάθρους θέλεις, εδώ που είναι δεν θα έρθουν να με ενοχλήσουν.
Όταν κατεβαίνω στο κέντρο τους βλέπω βέβαια, αλλά τους έχω πλέον συνηθίσει.
Χαλάει η αισθητική μου φυσικά βλέποντάς τους αλλά ακριβώς γι αυτό δεν μένω πλέον στο κέντρο, εκεί που να σκεφτείς έχω μεγαλώσει. Ουσιαστικά κι εγώ πρόσφυγας είμαι, με διώξανε από το σπίτι μου και κατέφυγα στην ξενιτιά των Β.Π. και των παραθαλασσίων εξοχικών. :)

ακόμη διακοπές είσαι ρε αθεόφοβε ??? σαν τον λέφτη έχεις γίνει μου φαίνεται  :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
ακόμη διακοπές είσαι ρε αθεόφοβε ??? σαν τον λέφτη έχεις γίνει μου φαίνεται  :grin:

Σάββατο είναι βρε ξεκούτη, σήμερα (ξανα)ήρθα.

Κι εκτός αυτού και 9 μήνες στους 12 να κάνω διακοπές τα δικά μου έτοιμα τρώω, τον Λέφτη τον πληρώνει η ΔΕΗ αργομισθία...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σάββατο είναι βρε ξεκούτη, σήμερα (ξανα)ήρθα.

Κι εκτός αυτού και 9 μήνες στους 12 να κάνω διακοπές τα δικά μου έτοιμα τρώω, τον Λέφτη τον πληρώνει η ΔΕΗ αργομισθία...

και εγω σήμερα από τις 11 το πρωί μέχρι τις τρείς το μεσημέρι έπινα μπύρες αραχτός σε αυτό με τις πράσινες τέντες... είχε αρκετή λιακάδα σήμερα

URL]]

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
 :effemine: ε οχι και νοικοκιρεους τα φασισταρια!

Πιο πολύ γαμήσι αξίζει στον παλιόπουστα που λαδώθηκε να σου βγάλει χαρτιά ελληνοποίησης.
Παίρνεις και επιδόματα παλλινοστούντα, μόγγολε?

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Πιο πολύ γαμήσι αξίζει στον παλιόπουστα που λαδώθηκε να σου βγάλει χαρτιά ελληνοποίησης.
Παίρνεις και επιδόματα παλλινοστούντα, μόγγολε?
:jerking: οχι βλακα μου επιδομα δεν περνω, εκτως τον αλλων ξοδεψα και 24 μηνες απο την ζωη μου στον ελληνικο γαμοστρατο ως Ι.Ε.Α :vomit: ... βλεπεις ημουν μικρος και δεν ηξερα!!! Αλλα ολα οκ, αυτα ανηκουν στο παρελθων και με εχω συνχωρισει
Εσυ ποτε θα συνχωρισεις τον εαυτο σου για την φασιστοσκατοψυχια σου? περιφανο δυτικο  :2funny: ψωφημι??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ακομη εδω περιφερεται ο ανθελληνας?
Δεν σε πεταξανε ακομη εξω?

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
βρασταδιαλα μεγαλιοτατε ρουφιχτη του δεξιου μου αρχιδιου!! Τι ειναι εδω?? το τσιφληκι σου??

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
:jerking: οχι βλακα μου επιδομα δεν περνω, εκτως τον αλλων ξοδεψα και 24 μηνες απο την ζωη μου στον ελληνικο γαμοστρατο ως Ι.Ε.Α :vomit: ... βλεπεις ημουν μικρος και δεν ηξερα!!! Αλλα ολα οκ, αυτα ανηκουν στο παρελθων και με εχω συνχωρισει
Εσυ ποτε θα συνχωρισεις τον εαυτο σου για την φασιστοσκατοψυχια σου? περιφανο δυτικο  :2funny: ψωφημι??

Δε σε χαλασε ψαρα :grin: Ρε χαλαρωστε με τον τυπο, σας κανει χαβαλε και εσεις τσιμπατε :grin:

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
:grin: Νταξι να μην ειμαι και αχαριστος, πηρα και καλα πραματα απο εκει! :grin: Μα γιατι μου το χαλας? γιατι δεν αφηνεις της φασιστοσαπιοκοιλιες να συνεχισουν??
Μονο και μονο η εικονα απο τους αφρους που βγαζουν απο τα στοματα τους με κανει και ξερο :wanker: ω

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
:grin: Νταξι να μην ειμαι και αχαριστος, πηρα και καλα πραματα απο εκει! :grin: Μα γιατι μου το χαλας? γιατι δεν αφηνεις της φασιστοσαπιοκοιλιες να συνεχισουν??
Μονο και μονο η εικονα απο τους αφρους που βγαζουν απο τα στοματα τους με κανει και ξερο :wanker: ω

Tα ξαδερφάκια σου είναι αυτά?
Εσύ πότε λες να βάλεις καμιά βόμβα?

Συνημμένα

• boston marathon bombers.jpg
    boston marathon bombers.jpg
    9,6 KB · Εμφανίσεις: 16
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Tα ξαδερφάκια σου είναι αυτά?
Εσύ πότε λες να βάλεις καμιά βόμβα?
Ειδες καυλεα Φιντελε,  τα ορθια ζωα   δεν μασανε!!! γουσταρουν να ξοδευονται σε μαλακιες :vomit: τους ικτειρω. Παρολα αυτα τους χρησιμοποιω, σπαω πολυ πλακα!! :sunglasses:
παλιατσε μου Πουστελλα  λυπαμε ρε γαμωτο! Εχω κατι δουλιες να κανω και δεν θα μπορεσω να κατσω ωστε να με διασκεδασεις! :birdman:

Συνημμένα

• mouth-foaming-300x200.jpg
    mouth-foaming-300x200.jpg
    10,7 KB · Εμφανίσεις: 15
  • mouth-foaming-300x200.jpg
    mouth-foaming-300x200.jpg
    10,7 KB · Εμφανίσεις: 13

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom