Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αν καταλαβα καλα ψηφιζουμε ολοι νδ επειδη ο συριζα με την πολιτικη του ανικανοτητα γεμισε λαθραιους την ελλαδα.
Συνεπως βαγγελα γιατι η Τασια ειναι ανικανη,και με το βαγγελα θα σταματησουν να ερχονται

Eσυ ψηφισε τασια ρε τυπε δε σου το απαγορευει κανεις

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ρε αει σύρε και γαμίσου παπάρα μας έχεις ζαλίσει τ'αρχίδια
σκατοψυχε καριολη
εισαι ο ιδιος μεταναστης και βριζεις τους μεταναστες  :jerking:
65 χρονων μαλακας εισαι απ το πρωι ως το βραδυ στο σαιτ
get a life  βλαμμενε  :birdman:

και οταν δεν συμφωνεις με αλλους να μην τους βριζεις

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σκατοψυχε καριολη
εισαι ο ιδιος μεταναστης και βριζεις τους μεταναστες  :jerking:
65 χρονων μαλακας εισαι απ το πρωι ως το βραδυ στο σαιτ
get a life  βλαμμενε  :birdman:

και οταν δεν συμφωνεις με αλλους να μην τους βριζεις

ηλίθιε εγώ δεν είμαι μετανάστης ... εγώ είμαι κάτοικος της ενωμένης ευρώπης και απλά πήγα σε μια άλλη πόλη της χώρας μου... και δεν πήγα με το έτσι θέλω βλάκα...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
γαμιεσε  :birdman: anyway 

ειπα οτι δεν θα ξαναασχολειθω μαζι σου αν με παραθετεις
αλλα οχι και να με βριζεις καριολη αρχιδι του κερατα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
σιγά τους αγωνιστές .. .κλεφτρόνια του κερατά είναι που μπουκάρανε και θέλουν να γαμήσουν και τον ιδιοκτήτη...

αμα ήταν αγωνιστές τα τσογλάνια θα είχανε καθήσει στην πατρίδα τους, θα είχανε πάρει τα όπλα και θα είχανε γαμίσει τα τζιχάντια... αλλά εκεί βλέπεις περιμένουν να πάει ο ευρωπαίος και ο αμερικάνος να καθαρίσει για την πάρτη τους...

Mη ξυνουμε πληγες τωρα... Γιατι το 22, πολεμησαν οι Ελληνες της Ιωνιας το στρατο του Κεμαλ? Συνέδραμαν τον Ελληνικο Στρατο εκει περα ή έστω αμύνθηκαν μετά οταν ο Τουρκικός Στρατός αντεπιτέθηκε? Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις. Ο Ελληνικός Στρατός μόνο πολεμούσε ( ασχέτως της έκβασης τελικά ).
Και για την Κύπρο του 1974 να πούμε το ίδιο? Να μέναν εκεί να πολεμούσαν αν ηταν ετσι και τωρα που υπάρχει κατοχή να κάνουν ότι κάνουν οι Παλαιστίνιοι στη Δυτική Όχθη και τη Γάζα.
Οι δε Ούγγροι φασίστες δε κατάλαβα, κάναν καμιά μαγκιά που την έπεσαν στον ταλαίπωρο κόσμο που περίμενε να πάει Γερμανία? Αν αύριο μεθαύριο μπουκάρουν οι Ρώσσοι σε αυτούς ( και όλους αυτούς που τώρα θέλουν να κρατήσουν "καθαρά" τα... "άρια" (!!!!  εδώ γελάμε)έθνη τους, ανατολικοευρωπαίοι που δε δέχονται δήθεν πρόσφυγες! ) και τρέχουν σα τα ποντίκια προς τη Δύση, νομίζω θα πρέπει να το θυμούνται αυτό οι Δυτικοί...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Όσο εμείς οι ''ανεπτιγμένοι'' δεν είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε ότι η ανθρωπιά δεν χωρίζετε σε έθνη και σύνορα τόσο θα ξεθωριάζει το ''ανεπτιγμένοι''
Δεχόμαστε χωρίς πολύ μεγάλη διαμαρτυρία να ξοδεύουν εκατομοίρια ευρώ άπληστοι και διεφθαρμένοι αλήτες που βάζουν υπογραφές που αφορούν την ζωή μας λες και είναι τρίλιζα...
και δεν δεχόμαστε ν κάνουμε χώρο για τα παιδάκια του κόσμου που είχαν την ατυχία να γεννηθούν σε λάθος ήπειρο.
Έχουμε αναπτυχθεί μόνο τεχνολογικά γιατί από ανθρωπιά είμαστε πίσω ακόμα πολύ....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Όσο εμείς οι ''ανεπτιγμένοι'' δεν είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε ότι η ανθρωπιά δεν χωρίζετε σε έθνη και σύνορα τόσο θα ξεθωριάζει το ''ανεπτιγμένοι''
Δεχόμαστε χωρίς πολύ μεγάλη διαμαρτυρία να ξοδεύουν εκατομοίρια ευρώ άπληστοι και διεφθαρμένοι αλήτες που βάζουν υπογραφές που αφορούν την ζωή μας λες και είναι τρίλιζα...
και δεν δεχόμαστε ν κάνουμε χώρο για τα παιδάκια του κόσμου που είχαν την ατυχία να γεννηθούν σε λάθος ήπειρο.
Έχουμε αναπτυχθεί μόνο τεχνολογικά γιατί από ανθρωπιά είμαστε πίσω ακόμα πολύ....

Ωχου ρε τυπε με αυτα τα γλυκαναλατα δακρυβρεχτα. Αστο να παει στα κομματια ρε τυπε. Γιατι αν ειναι εχει καποιος μια θετικη σταση στο θεμα, με αυτα που γραφεις θα πει " α σιχτιρ ουτε ενας μεσα". Αστο περισσοτερο κακο κανεις παρα καλο

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Γιατί ρε τύπε είναι ψέμματα? Δε μιλάω για την Ελλάδα που δεν έχει μαντίλι να κλάψει. Η Ευρώπη μπορεί να δεχτεί έστω τους ανήλικους μετανάστες. Είναι παράλογο? Δεν το κάνουν γιατί πρώτα από όλα οι λαοί δεν έχουν τέτοια παιδεία. Εδώ στην Ελλάδα ακριβώς επειδή βλέπεις φαινόμενα του τύπου ''ούτε ένας μέσα'' είμαστε υπό ανάπτυκτοι στο θέμα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

κατ'αρχήν το ''ανεπτιγμένοι'' γράφεται "ανεπτυγμένοι" και το "εκατομοίρια" ως "εκατομύρια"

δεύτερον και ουσιαστικότερον... δεν υπάρχει λάθος ήπειρος... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να κάνω χώρο σε μία ήπειρο με περιορισμένους φυσικούς πόρους και ήδη πυκνοκατοικημένη για να έρθουν άνθρωποι από μία πλουσιότατη σε φυσικούς πόρους αλλά και δυνατότητες ήπειρο σαν την Αφρική (ειρήστω εν παρόδω για την οποία έχουν αναλωθεί τεράστια ποσά οικονομικής βοηθείας και ασύλληπτος όγκος τεχνικής και υλικής τοιαύτης μέγα μέρος της οποίας σήπεται αχρηστευθείσα λόγω ανικανότητος των κατοίκων δια την λειτουργίαν της)

τρίτον και εν κατακλείδι... την ατυχία την οποία αναφέρεις δεν την προκάλεσα εγώ οι οι συγκάτοικοι μου στην ήπειρο αυτή, ούτε την υπέθαλψα... παράλληλα όμως δεν είμαι διατεθειμένος να την πολεμήσω ενώ αντίθετα είμαι διατεθειμένος να πληρώσω για να την πολεμήσουν οι κάτοικοι της ηπείρου αυτής...

τι δεν καταλαβαίνεις από όλα αυτά...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Mη ξυνουμε πληγες τωρα... Γιατι το 22, πολεμησαν οι Ελληνες της Ιωνιας το στρατο του Κεμαλ? Συνέδραμαν τον Ελληνικο Στρατο εκει περα ή έστω αμύνθηκαν μετά οταν ο Τουρκικός Στρατός αντεπιτέθηκε? Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις. Ο Ελληνικός Στρατός μόνο πολεμούσε ( ασχέτως της έκβασης τελικά ).
Και για την Κύπρο του 1974 να πούμε το ίδιο? Να μέναν εκεί να πολεμούσαν αν ηταν ετσι και τωρα που υπάρχει κατοχή να κάνουν ότι κάνουν οι Παλαιστίνιοι στη Δυτική Όχθη και τη Γάζα.
Οι δε Ούγγροι φασίστες δε κατάλαβα, κάναν καμιά μαγκιά που την έπεσαν στον ταλαίπωρο κόσμο που περίμενε να πάει Γερμανία? Αν αύριο μεθαύριο μπουκάρουν οι Ρώσσοι σε αυτούς ( και όλους αυτούς που τώρα θέλουν να κρατήσουν "καθαρά" τα... "άρια" (!!!!  εδώ γελάμε)έθνη τους, ανατολικοευρωπαίοι που δε δέχονται δήθεν πρόσφυγες! ) και τρέχουν σα τα ποντίκια προς τη Δύση, νομίζω θα πρέπει να το θυμούνται αυτό οι Δυτικοί...

Ακριβώς.

Να θυμηθούμε δε ότι μετά την Ουγγρική επανάσταση του '56 και την εισβολή των Ρώσων 200.000 Ούγγροι έφυγαν από την χώρα τους και εγκαταστάθηκαν σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης και κυρίως την Αυστρία.

Τι θα έπρεπε να κάνουν οι Δυτικοί; Να τους γυρίσουν πίσω για να αντισταθούν στον Κομμουνισμό από την χώρα τους;

Ή ας πούμε όταν έφευγαν οι Έλληνες στην κατοχή και με καΐκια περνούσαν στην Τουρκία για να καταλήξουν στην Παλαιστίνη και την Αίγυπτο για να καταταχθούν στον Ελληνικό Στρατό Μέσης Ανατολής τι θα έπρεπε να γίνει; Να τους γυρίσουν πίσω οι Τούρκοι;

Ο πόλεμος στην Συρία δεν είναι ένας κοινός πόλεμος. Ο ISIS δεν είναι ένας κοινός, τυπικός στρατός κατοχής.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Γιατί όλοι εσείς οι μπουρδολόγοι που αυτοαποκαλείστε "προοδευτικοί" είσαστε όλοι αγράμματοι ρε πούστη μου;
Ούτε το γυμνάσιου δεν έχετε τελειώσει; :)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Γιατί ρε τύπε είναι ψέμματα? Δε μιλάω για την Ελλάδα που δεν έχει μαντίλι να κλάψει. Η Ευρώπη μπορεί να δεχτεί έστω τους ανήλικους μετανάστες. Είναι παράλογο? Δεν το κάνουν γιατί πρώτα από όλα οι λαοί δεν έχουν τέτοια παιδεία. Εδώ στην Ελλάδα ακριβώς επειδή βλέπεις φαινόμενα του τύπου ''ούτε ένας μέσα'' είμαστε υπό ανάπτυκτοι στο θέμα.

δηλαδή για να καταλάβω προτείνεις διαδικασία παιδομαζώματος ?? προτείνεις διαδικασία χωρισμού των ανηλίκων από τους ενηλίκους ??

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
την ανακοινωση των βιομηχανων της γερμανιας την ακουσατε;
Καλοσοριζουν τους δουλους.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
κατ'αρχήν το ''ανεπτιγμένοι'' γράφεται "ανεπτυγμένοι" και το "εκατομοίρια" ως "εκατομύρια"

δεύτερον και ουσιαστικότερον... δεν υπάρχει λάθος ήπειρος... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να κάνω χώρο σε μία ήπειρο με περιορισμένους φυσικούς πόρους και ήδη πυκνοκατοικημένη για να έρθουν άνθρωποι από μία πλουσιότατη σε φυσικούς πόρους αλλά και δυνατότητες ήπειρο σαν την Αφρική (ειρήστω εν παρόδω για την οποία έχουν αναλωθεί τεράστια ποσά οικονομικής βοηθείας και ασύλληπτος όγκος τεχνικής και υλικής τοιαύτης μέγα μέρος της οποίας σήπεται αχρηστευθείσα λόγω ανικανότητος των κατοίκων δια την λειτουργίαν της)

τρίτον και εν κατακλείδι... την ατυχία την οποία αναφέρεις δεν την προκάλεσα εγώ οι οι συγκάτοικοι μου στην ήπειρο αυτή, ούτε την υπέθαλψα... παράλληλα όμως δεν είμαι διατεθειμένος να την πολεμήσω ενώ αντίθετα είμαι διατεθειμένος να πληρώσω για να την πολεμήσουν οι κάτοικοι της ηπείρου αυτής...

τι δεν καταλαβαίνεις από όλα αυτά...
Πολύ σωστά όλα αυτά που λες και συμφωνώ.
Όμως το πρόβλημα είναι άμεσο και στην πόρτα σου. Αν στου χτυπήσει την πόρτα ένα παιδάκι και σου ζητήσει να φάει επειδή έχει να φάει μια βδομάδα θα του δόσεις ένα πιάτο φαί η θα το πετάξεις έξω και θα του πεις δεν σε χρηματοδοτώ επειδή δεν με συμφέρει?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πολύ σωστά όλα αυτά που λες και συμφωνώ.
Όμως το πρόβλημα είναι άμεσο και στην πόρτα σου. Αν στου χτυπήσει την πόρτα ένα παιδάκι και σου ζητήσει να φάει επειδή έχει να φάει μια βδομάδα θα του δόσεις ένα πιάτο φαί η θα το πετάξεις έξω και θα του πεις δεν σε χρηματοδοτώ επειδή δεν με συμφέρει?

δες την παραπάνω απάντηση μου ....

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Γιατί όλοι εσείς οι μπουρδολόγοι που αυτοαποκαλείστε "προοδευτικοί" είσαστε όλοι αγράμματοι ρε πούστη μου;
Ούτε το γυμνάσιου δεν έχετε τελειώσει; :)
Δεν ξέρω τι μόρφωση έχεις εσύ αλλά δεν πρέπει να σε βοήθησε και πολύ γιατί αντί να φέρεις κάποιο επιχείρημα σχολίασες μόνο την ορθογραφία μου,πράγμα που δείχνει ότι είσαι λειψός στην επιχειρηματολογία η απλά ήθελες να βγάλεις το άχτι σου...σε κάθε περίπτωση κακό του κεφαλιού σου  :)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
δηλαδή για να καταλάβω προτείνεις διαδικασία παιδομαζώματος ?? προτείνεις διαδικασία χωρισμού των ανηλίκων από τους ενηλίκους ??
ΌΧι. Προτείνω η Ευρώπη να έχει ένα πρόγραμμα έτσι ώστε όποιος γονέας θέλει να μπορεί να στείλει το παιδί του στην Ευρώπη έστω σε ορφανοτροφίο (με κάθε νόμιμα χαρτιά) για να μπορέσει να έχει μια τύχη στο να μορφωθεί και να ζήσει χωρίς να είναι είτε πρόσφυγας είτε λαθρομετανάστης.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
δες την παραπάνω απάντηση μου ....
Αυτά που λες είναι θεωρητικά όμως,το πρακτικό και το δεδομένο είναι ότι έχουμε στις πόρτες μας μικρά παιδιά που δεν έχουν που να πάνε γιατί στις χώρες τους υπάρχει πόλεμος και στην Ευρώπη δεν τους θέλουν.

Έχουμε μια πραγματική κατάσταση,το τι θα έπρεπε να γίνετε και τι είναι το σωστό είναι δευτερεύον.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΌΧι. Προτείνω η Ευρώπη να έχει ένα πρόγραμμα έτσι ώστε όποιος γονέας θέλει να μπορεί να στείλει το παιδί του στην Ευρώπη έστω σε ορφανοτροφίο (με κάθε νόμιμα χαρτιά) για να μπορέσει να έχει μια τύχη στο να μορφωθεί και να ζήσει χωρίς να είναι είτε πρόσφυγας είτε λαθρομετανάστης.

παιδομάζωμα δηλαδή αλα εμφύλιο συμμοριτοπόλεμο ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom