Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

εξακολουθείς να μην απαντάς στο ερώτημα μου το οποίο είναι

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ???? για να πάψουν επιτέλους αυτοί οι άνθρωποι να αναγκαζονται να είναι πρόσφυγες

εκτός αν θεωρείς σωστό το να είναι πρόσφυγες και απλά να τους δεχτούμε στην Ευρώπη και αλλού (όπως λεει αυτή η Μεγαλούδη την οποία να θέλουμε την πιστεύουμε)...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
A! Και σου γαμεί κάποια επιχειρήματα.......

ποιά ακριβώς επιχειρήματα μου γαμεί ??

το ότι πρέπει να βρεθεί μια λύση έτσι ώστε να πάψουν οι άνθρωποι αυτοί να γίνονται πρόσφυγες ??

για το πρόβλημα δεν βλέπω λύση που είναι ότι γίνονται πρόσφυγες... εστιάζεσαι στην αντιμετώπιση του προβλήματος και όχι στην λύση του

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
εξακολουθείς να μην απαντάς στο ερώτημα μου το οποίο είναι

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ???? για να πάψουν επιτέλους αυτοί οι άνθρωποι να αναγκαζονται να είναι πρόσφυγες

εκτός αν θεωρείς σωστό το να είναι πρόσφυγες και απλά να τους δεχτούμε στην Ευρώπη και αλλού (όπως λεει αυτή η Μεγαλούδη την οποία να θέλουμε την πιστεύουμε)...

Να μην πεθαίνουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ θέλω. Τα υπόλοιπα βρείτε τα μόνοι σας.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εμεις δεν ειμαστε ακριβως Δυτικοι ομως. Τωρα αν εσυ εχεις αλλο εμεις και εισαι Γαλλος, Αγγλος η Αμερικανος, μπορει

προφανώς ο πηγάσιος74 θεωρεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα που οι άνθρωποι αναγκα΄ζονται να γίνουν πρόσφυγες και ότι τα πάντα λύνονται περιθάλποντας τους και δεχόμενους τους στις χώρες μας ...

για τους λόγους που τους ωθούν στην προσφυγια δεν πειράζει άστους να υπάρχουν...
τι θα γίνει στο κάτω κάτω της γραφής ? θα γίνουν και άλλοι πρόσφυγες και τι πειράζει ?? θα τους δεχτούμε και αυτούς... και πάει λέγοντας...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ποιά ακριβώς επιχειρήματα μου γαμεί ??

το ότι πρέπει να βρεθεί μια λύση έτσι ώστε να πάψουν οι άνθρωποι αυτοί να γίνονται πρόσφυγες ??

για το πρόβλημα δεν βλέπω λύση που είναι ότι γίνονται πρόσφυγες... εστιάζεσαι στην αντιμετώπιση του προβλήματος και όχι στην λύση του

Σου γάμησε εσένα και του Άλεξ επιχειρήματα όπως "γιατί δεν πάνε σε γειτονικές χώρες". Θέλεις να τα ψάξω;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ααα μάλιστα... να μην πεθαίνουν άνθρωποι ... βάζεις στους ανθρώπους και τους τζιχαντιστές ??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σου γάμησε εσένα και του Άλεξ επιχειρήματα όπως "γιατί δεν πάνε σε γειτονικές χώρες". Θέλεις να τα ψάξω;

με μένα μιλάς και όχι με τον άλεξ... για δείξε μου που είπα ότι γιατί δεν πανε σε γειτονικές χώρες... ??

και στο φινάλε η προσφυγια πρέπει να είναι κάτι προσωρινό και όχι μόνιμο...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
με μένα μιλάς και όχι με τον άλεξ... για δείξε μου που είπα ότι γιατί δεν πανε σε γειτονικές χώρες... ??

και στο φινάλε η προσφυγια πρέπει να είναι κάτι προσωρινό και όχι μόνιμο...

Ρε Τραμυ, είσαι έντιμος ρε μαλάκα. Το έγραψες ή όχι για τις γειτονικές χώρες;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Δε λεω φυσικα να μην συνδραμει η Ελλαδα προς τους Συρους αλιμονο! Αλλα αλλο λεω, σκατα εκει τα εκανανα Γαλλοι, Αγγλοι κυριως.
Αν και να σου πω την αληθεια? Θα επρεπε κατα τη γνωμη μου η Ελλαδα να ειχε εμπλοκη και να επαιρνε το πλευρο το Ασαντ.
Οι χωρες εκει περα ειχαν σταθερα καθεστωτα, Ασαντ, Σανταμ, Κανταφι και πηγαν οι αλητες και τις διαλυσανε. Επι Σανταμ το Ιρακ τη δεκαετια του 70 ηταν χωρα με επιπεδο ζωης ανωτερο απο πολλες ευρωπαικες χωρες. Μετα εγινε ο πολεμος με το Ιραν που τους ξεζουμισε και επειτα, μετα την προβοκατσια με το Κουβειτ, οι Δυτικοι ( οι οριτζιναλ οχι εμεις... :grin: ) αποφασισαν να τους διαλυσουν! Γιατι?? Και τελικα τα βλεπουμε τωρα με τον ΙΣΙΣ κλπ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πες μου Ναι ή Όχι μην το ψάχνω άδικα.

λέω Οχι

λέω να πάνε στις πλούσιες αραβικές χώρες (Σαουδική Αραβία, Εμιράτα, Κουβέιτ) οι οποίες διαθέτουν τα μέσα να τους περιθάλψουν ... οι οποίες δεν είναι γειτονικές

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Δε λεω φυσικα να μην συνδραμει η Ελλαδα προς τους Συρους αλιμονο! Αλλα αλλο λεω, σκατα εκει τα εκανανα Γαλλοι, Αγγλοι κυριως.
Αν και να σου πω την αληθεια? Θα επρεπε κατα τη γνωμη μου η Ελλαδα να ειχε εμπλοκη και να επαιρνε το πλευρο το Ασαντ.
Οι χωρες εκει περα ειχαν σταθερα καθεστωτα, Ασαντ, Σανταμ, Κανταφι και πηγαν οι αλητες και τις διαλυσανε. Επι Σανταμ το Ιρακ τη δεκαετια του 70 ηταν χωρα με επιπεδο ζωης ανωτερο απο πολλες ευρωπαικες χωρες. Μετα εγινε ο πολεμος με το Ιραν που τους ξεζουμισε και επειτα, μετα την προβοκατσια με το Κουβειτ, οι Δυτικοι ( οι οριτζιναλ οχι εμεις... :grin: ) αποφασισαν να τους διαλυσουν! Γιατι?? Και τελικα τα βλεπουμε τωρα με τον ΙΣΙΣ κλπ.

Κάπως έτσι. Γραμμένους μας έχουν αλλά ίσως και να έδιναν μία σημασία.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.281
Πόντοι
8.006
Κατσε ρε φιλε γιατι θα μας τρελανεις.

Πηρες αποκλειστικοτητα και εργολαβια την ευαισθησια εσυ?
Οτι δεν θελεις να πεθαινουν ανθρωποι?

Τι εννοεις δηλαδη ρε φιλε, οτι εμεις θελουμε να πεθαινουν ανθρωποι?

Ξερεις ομως κατι? Ειναι πολυ ευκολο να λες γενικοτητες και να μην προτεινεις τιποτα. Τι παει να πει "βρειτε τα μονοι σας"?

Να υποθεσω οτι στο βωμο της γενικοτητας "να μην πεθαινουν ανθρωποι" δεν θα ειχες προβλημα να ερθουν εδω πεντε εκατομμυρια συριοι και να σβησουμε σαν κρατος και εθνος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Eνταξει να διαχωριζουμε συγκεκριμενα Συριους προσφυγες, απο πχ λαθρομεταναστες- λαθροεισβολεις απο τιποτα μαροκα αλγεριες κλπ.
Οι Συριοι δεν ειναι τιποτα ρεμαλια, σοβαροι ανθρωποι ειναι, μεσοαστοι οι περισσοτεροι, μορφωμενοι, οικογενειαρχες, που η κατασταση τους ωθησε να φυγουν. Δεν ειναι και περιπατος στο δασος το οτι γινεται εκει περα.
Αν ηταν τιποτα μαροκινοαλγερινοι αληταμπουρες θα ελεγα και εγω βαρα στο ψαχνο και κακο ψοφο να μη πατησει κανεις παρανομα το ποδι του σε ελληνικο εδαφος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.281
Πόντοι
8.006

Και την Σερβια την διαλυσανε.
Πόσοι Σερβοι ηρθαν προσφυγες στην Ελλαδα?

Οποιος εχει κρατος διαλυμενο, καθεται να το φτιαξει. Δεν το εγκαταλειπει.
Επισης οποιος εχει πολεμο, δεν φευγει. Καθεται και πολεμαει.

Απο πότε ειναι λογος να φευγουν αντρες εικοσι χρονων απο μια χωρα επειδη εχει...πολεμο?
Να κατσουν στις χωρες τους να τις φτιαξουν.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Eνταξει να διαχωριζουμε συγκεκριμενα Συριους προσφυγες, απο πχ λαθρομεταναστες- λαθροεισβολεις απο τιποτα μαροκα αλγεριες κλπ.
Οι Συριοι δεν ειναι τιποτα ρεμαλια, σοβαροι ανθρωποι ειναι, μεσοαστοι οι περισσοτεροι, μορφωμενοι, οικογενειαρχες, που η κατασταση τους ωθησε να φυγουν. Δεν ειναι και περιπατος στο δασος το οτι γινεται εκει περα.
Αν ηταν τιποτα μαροκινοαλγερινοι αληταμπουρες θα ελεγα και εγω βαρα στο ψαχνο και κακο ψοφο να μη πατησει κανεις παρανομα το ποδι του σε ελληνικο εδαφος.

Γιατί πρέπει να βάζεις ταμπέλες σε ανθρώπους; Για πες. Ουσιαστική απάντηση όμως, όχι ο Πολωνός ήταν Λευκορώσος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom