αυτος δεν εχει καταλαβει ότι βρισκεται σε εφαρμογη σχεδιο των αμερικανων, που εκτελείται από τουρκους και σαουδαραβες και στοχευει στην μεταφορα πολεμων (τζιχαντ) μεσα στην ευρωπη.
Καμία επαφή με το περιβάλλον, ε;
αυτος δεν εχει καταλαβει ότι βρισκεται σε εφαρμογη σχεδιο των αμερικανων, που εκτελείται από τουρκους και σαουδαραβες και στοχευει στην μεταφορα πολεμων (τζιχαντ) μεσα στην ευρωπη.
γιδια ολκης.Απάντησε ήδη άλλο μέλος.
Άντε τώρα να την πέσεις σε κανένα αθώο σκυλάκι.
τις καταστασεις τις δημιουργησαν στην χωρα του
το παιδι δεν ειναι απειλη
την ειδαΔες την φωτογραφία. Μόνο αυτό.
γιδια ολκης.
Οταν εστελναν, και καλα, ειρηνευτικες δυναμεις μερικοι... και πολλοι αριστεροι φωναζατε κατω ο δικτατορας σανταμ, κατω ο φασιστας ο αραφατ και στηριζατε τα ζωα της αντιστασης.
Οταν πεσανε αυτοι ξεκινησαν οι φιλοι μας οι μουσουλμανοι να καθαριζουν κοσμο και κυριως χριστιανους.
Απο την αλλη, το μονο που ακουμε τοσα χρονια ειναι οι φιλοι μας οι τουρκοι, που εχουν σφαξει κυπριους, ποντιους, κουρδους και προσφατα κανουν και τους δουλεμπορους για τη δικια τους κονομα.
Κρατηστε τις αερολογιες για παρτυ σας.
Μου παραθετεις και το αστροπελεκι τον κου τσου κιολας, τον δηλωμενο ρατσιστη. Μαλλον επειδη εχετε την ιδια αντιληψη σε καποια πραγματα.
ετοιμαζεσαι για να παρουσιασεις το παμε πακετο;Δες την φωτογραφία του παιδιού και πες αυτά που έγραψες.
ετοιμαζεσαι για να παρουσιασεις το παμε πακετο;
ΝΑΙ τσολια κοντοψωλιας ειμαι ρατσιστης, Με τους ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥΣΜου παραθετεις και το αστροπελεκι τον κου τσου κιολας, τον δηλωμενο ρατσιστη. Μαλλον επειδη εχετε την ιδια αντιληψη σε καποια πραγματα.
εσυ δεν καταφερες να κανεις ουτε τον εαυτο σου ανθρωπο.Όχι. Ούτε μπορώ να σε κάνω άνθρωπο.
Κατα δηλωση σου εισαι ρατσιστης και συγκεκριμενα με τους Ελληνες.ΝΑΙ τσολια κοντοψωλιας ειμαι ρατσιστης, Με τους ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥΣ
εσυ δεν καταφερες να κανεις ουτε τον εαυτο σου ανθρωπο.
Παλι καλα που δε μας εγραψες οτι φταιει και το κρατος των Αθηνων. Μερικοι εχετε τσακωθει με την πραγματικοτητα.
συρε στον ΟΤΕ και πες του να σου κοψει το ιντερνετ.
οχου μωρε καιμενε... κουρασα!Κατα δηλωση σου εισαι ρατσιστης και συγκεκριμενα με τους Ελληνες.
Ειδες εσυ κανενα ρατσιστη να κατηγοριοποιειται; ολοι στο ιδιο τσουβαλι ειναι, τα κατακαθια του ανθρωπινου ειδους.
εισαι σα να λεμε μελος της Κ.Κ.Κ. με βουλες στο σεντονι.
Δες την φωτογραφία του παιδιού και πες αυτά που έγραψες.
δηλαδή ρε πηγάσιε τι ακριβώς περιμένεις να κάνουμε... ?? όλοι λυπόμαστε αλλά τι ακριβώς νομίζεις ότι πρέπει να γίνει ??
πχ
(1) να αδειάσει η Συρία από τους κατοίκους της και να έρθουν στην Ευρώπη ??
(2) να επέμβει η διεθνής κοινότητα και να καθαρίσει τα τζιχάντια ??
τι πρέπει να γίνει κατά την γνώμη σου ??
αφορισμούς όλοι ξέρουμε να κάνουμε καμμιά πρόταση όμως δεν ακούμε ... όλο ακουω "κάντε κάτι ρε"
Καλώς τον, εσύ τουλάχιστον έχεις νιονιό ρε μπαγάσα.
Αντιγράφω:
Εδω και λίγες ωρες, στα social media όλου του πλανήτη, κυκλοφορεί μια φωτογραφία, με ενα αγοράκι που το κύμα εχει "βγάλει" στα τουρκικά παραλία.
Ενα αγοράκι, που μαζι με τους γονείς του προσπάθησε να διασχίσει τη θάλασσα που χωρίζει την "κόλαση" της Μέσης Ανατολής απο τον "παράδεισο" της Ευρώπης.
Στο κορμάκι του παιδιού αυτού, βλέπω την κορη μου, τον ανιψιό μου, τα παιδάκια των φίλων μου. Ειναι τοσο γαλήνια η στάση του σώματός του, που νομίζεις οτι κοιμάται στην ακρογιαλιά...
Απο σεβασμό, αλλα στην πραγματικότητα απο οδύνη, δεν θα δημοσιεύσουμε αυτην τη φωτογραφιά. Ναι ειναι αληθεια οτι ο κοσμος πρέπει να μάθει. Πρέπει να καταλάβει τι γινεται λίγα μέτρα εξω απο το "σπίτι" μας. Αλλα... δεν παει το χέρι στο "enter".
Το μικρο αγοράκι απο τη Συρία που "ξαπλώνει" στην ακρογιαλιά με τα ρουχαλάκια και τα παπουτσάκια του, ειναι για μενα προσωπικά ο,τι πιο στενάχωρο εχω δει στα 10 χρονια, που κανω αυτην τη δουλεια. Γύρισα στο σπίτι, πήρα αγκαλιά το παιδι μου, τη γυναίκα μου, τον σκύλο μας και έκλαψα.
Ειναι ανείπωτο αυτο που συμβαίνει και ειναι ανείπωτο το ποσο ανήμπορος νιώθεις να βοηθήσεις ουσιαστικά.
Πραγματικά, δεν ξερω γιατι τα γράφω αυτα τωρα. Ίσως μονο για να τα βγάλω απο μεσα μου. Ίσως γιατι πιστεύω οτι πολλοί απο εσας, θα νιώσετε οπως εγω.
Αγκαλιάστε τα παιδια σας, τα μικρά σας αδέλφια, τους φίλους σας και σκεφτείτε οτι δεν απέχουμε οσο νομίζουμε απο τους γονείς αυτού του παιδιού. Η τραγωδία, ο πόνος, η απελπισία δεν εχουν χρώμα, θρησκεία και διαβατήριο.
Να ειστε καλά, να θυμάστε τι πραγματικά εχει σημασία στη ζωη, και... να βοηθήσετε! Οσο μπορείτε. Οχι με likes και share. Να βοηθήσετε οπως θα θέλατε να βοηθούσε κάποιος το δικό σας παιδι.
Μεσα απο την καρδια μου, μεσα απο την καρδιά όλων μας στο site, πρέπει να κανουμε ο,τι μπορούμε, ώστε να κανουμε το μικρο αυτο αγοράκι το τελευταίο "σύμβολο" της τραγωδίας.
Τουλάχιστον, να προσπαθήσουμε...
κυρΓκατζέττας
δηλαδή ρε πηγάσιε τι ακριβώς περιμένεις να κάνουμε... ?? όλοι λυπόμαστε αλλά τι ακριβώς νομίζεις ότι πρέπει να γίνει ??
πχ
(1) να αδειάσει η Συρία από τους κατοίκους της και να έρθουν στην Ευρώπη ??
(2) να επέμβει η διεθνής κοινότητα και να καθαρίσει τα τζιχάντια ??
τι πρέπει να γίνει κατά την γνώμη σου ??
αφορισμούς όλοι ξέρουμε να κάνουμε καμμιά πρόταση όμως δεν ακούμε ... όλο ακουω "κάντε κάτι ρε"
καλώ σε βρήκα αλλά στο ερώτημα μου δεν απάντησες κουφαλίτσα ;)
Απ΄όσο ξέρω, οι Σύριοι προσπαθούν να βρουν την ασφαλέστερη διαφυγή. Οι γειτονικές χώρες γέμισαν, οι πιο "πλούσιοι" ψάχνονται για Ευρώπη, μέσω Ελλάδας.
Αλλά.. Μιλάμε για παιδιά ρε, για ΠΑΙΔΙΑ.