Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ειπα πριν σε χωρα εκτος Ε.Ε. διαβαζε λιγο ή βαλε γυαλια μυωπιας

συνεχίζεις να σφυράς αδιάφορα.

εξήγησε τι σχέση έχει η χώρα από την οποία ήρθαν.
δε σου επιβάλλουν τους νόμους τους, οπότε τι σκούζεις?

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ομοφοβικέ!!!

image_preview

Πες μας τώρα καμμιά καλή άφιξη τουρίστριας, (μεγαλοαστέ αριστερέ της δεξιάς τσέπης με τους πακιστανούς φτηνούς υπάλληλους)
απο το να λιγουρευομαι μουστακαληδες....ζηλευεις ρε κοροιδο;

Επισκέπτης
καθολου των ακρων. απλα το να πας εκει και να αφησεις τα παντα πισω σου θελω να δω τι σκεφτεσαι οτι θα αντιμετωπισεις εκει. θα σε δεχθουν με ανοικτες αγκαλες θα πουν καλως την κοριτσαρα μας ή θα εχεις αλλη αντιμετωπιση??? αυτο θελω να μου απαντησεις

μα γτ να το κανω???! σε πολλες χωρες δε θα ειχα καλη αντιμετωπιση. τι παει να πει αυτο?
οκ ας κανουμε υποθεσεις. πες οτι παω εκει με τα τατουαζ μου, με ολα μου τα πιρσινγκς, με τα ξεκωλα μου ρουχα. και ωωω με λιθοβολουν.
βγαζουμε καποιο συμπερασμα? ΟΧΙ!

ειμαι εδω, ειναι κι αυτοι εδω, και εχουν τα ιδια δικαιωματα με μενα. ειμαστε ισοι. το καταλαβαινεις?
το να συμπεριφερομαι σε ρατσιστες, ρατσιστικα, με κανει και μενα ρατσιστρια.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
απο το να λιγουρευομαι μουστακαληδες....

Μα εσύ υποστηρίζεις τους φτηνούς πάκηδες εραστές  :2funny:

ζηλευεις ρε κοροιδο;

Τι να ζηλέψω ακριβώς? Το να εκμεταλλευομαι την ανθρώπινη δυστυχία?
Προτιμώ να έχω τα χέρια μου και την συνείδηση μου καθαρά. Αντίθετα με σένα.  ;)

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
συνεχίζεις να σφυράς αδιάφορα.

εξήγησε τι σχέση έχει η χώρα από την οποία ήρθαν.
δε σου επιβάλουν τους νόμους τους, οπότε τι σκούζεις?
τραβα μεχρι το πακισταν να κατσεις φιλελευθερη της πλακας και αν δεν γυρισεις πισω με το νιμου ραμμενο εμενα να μην με λενε γιαννη. κατι τετοια μυαλα περιμενουν εκει σαν τα δικα σου.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΔΕΝ μπορεί να αμφισβητηθεί το γεγονός ότι απότοκος της Γαλλικής Επανάστασης είναι τα εθνικά κράτη όπως άλλωστε και το δικό μας. Η Αστική Δημοκρατία, η ισότητα των πολιτών και ο Κοινοβουλευτισμός αποτελούν δικά της παιδιά. Πρέπει βέβαια να συνυπολογιστούν και άλλα φαινόμενα όπως η Αμερικανική Ανεξαρτησία και ο αντιγαλλικός συνασπισμός των ευρωπαίων αμέσως μετά. ωστόσο είναι αδιαμφισβήτητο το ότι η Γαλλική Επανάσταση έφερε έννοιες όπως Ελευθερία, Αυτοδιάθεση των Λαών και Έθνος στα λεξικά πολλών χωρών...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μα γτ να το κανω???! σε πολλες χωρες δε θα ειχα καλη αντιμετωπιση. τι παει να πει αυτο?
οκ ας κανουμε υποθεσεις. πες οτι παω εκει με τα τατουαζ μου, με ολα μου τα πιρσινγκς, με τα ξεκωλα μου ρουχα. και ωωω με λιθοβολουν.

άσε που άμα πας σε μια χώρα όπου απαγορεύεται να είσαι ξέκωλο οφείλεις να το σεβαστείς.
αλλιώς ξέρεις ότι θα σε λιθοβολήσουν.

ακριβώς το ανάλογο συμβαίνει και εδώ.
αλλά προκειμένου να βρούμε ένα επιχείρημα πετάμε μια μαλακία μπας και βαρεθεί να μιλάει ο άλλος...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τραβα μεχρι το πακισταν να κατσεις φιλελευθερη της πλακας και αν δεν γυρισεις πισω με το νιμου ραμμενο εμενα να μην με λενε γιαννη. κατι τετοια μυαλα περιμενουν εκει σαν τα δικα σου.

καλά καλά τραγούδα τσοπάνη, μπας και πείσεις κανέναν ότι ξέρεις για τι πράγμα μιλάς  :2funny: :2funny: :2funny:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Μα εσύ υποστηρίζεις τους φτηνούς πάκηδες εραστές  :2funny:

Τι να ζηλέψω ακριβώς? Το να εκμεταλλευομαι την ανθρώπινη δυστυχία?
Προτιμώ να έχω τα χέρια μου και την συνείδηση μου καθαρά. Αντίθετα με σένα.  ;)
Τους υποστηριζω γιατι καλυπτουν τις σεξουαλικες αναγκες,τις δικες σου  και μερικων αλλων.....βρε χαζοζηλιαρη,τις χρυσοπληρωνω τις κυριες...αυτες με εκμεταλευονται!!!!! ΖΗΛΙΑΡΗ...ΧΑΖΟΥΛΗ....

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195

ειμαι εδω, ειναι κι αυτοι εδω, και εχουν τα ιδια δικαιωματα με μενα. ειμαστε ισοι. το καταλαβαινεις?
το να συμπεριφερομαι σε ρατσιστες, ρατσιστικα, με κανει και μενα ρατσιστρια.

απαντας με ερωτηση. καν δεν το εχεις σκεφτεις. κατσε εδω στην ανεση του καναπε σου και του τζακιου σου και ασε τα πολλα τα λογια.
ισα δικαιωματα δεν εχουμε ακομα. δεν εχουν το δικαιωμα της ψηφου και της εκλογης ακομα. αν καποτε το αποκτησουν τοτε θα ειμαστε ισοι. δεν ειναι παιδια κατωτερου θεου απλα η ελλαδιτσα μας δεν αντεχει τοσους......

Επισκέπτης
άσε που άμα πας σε μια χώρα όπου απαγορεύεται να είσαι ξέκωλο οφείλεις να το σεβαστείς.

ακριβώς το αντίστροφο συμβαίνει και εδώ.
αλλά προκειμένου να βρούμε ένα επιχείρημα πετάμε μια μαλακία μπας και βαρεθεί να μιλάει ο άλλος...
που να μαθουν οτι γαμιεσαι ΜΟΝΟ με μαυρους..
ε ρε γλεντια..
ααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΔΕΝ μπορεί να αμφισβητηθεί το γεγονός ότι απότοκος της Γαλλικής Επανάστασης είναι τα εθνικά κράτη όπως άλλωστε και το δικό μας. Η Αστική Δημοκρατία, η ισότητα των πολιτών και ο Κοινοβουλευτισμός αποτελούν δικά της παιδιά. Πρέπει βέβαια να συνυπολογιστούν και άλλα φαινόμενα όπως η Αμερικανική Ανεξαρτησία και ο αντιγαλλικός συνασπισμός των ευρωπαίων αμέσως μετά. ωστόσο είναι αδιαμφισβήτητο το ότι η Γαλλική Επανάσταση έφερε έννοιες όπως Ελευθερία, Αυτοδιάθεση των Λαών και Έθνος στα λεξικά πολλών χωρών...
η έννοια ελευθερία και αυτοδιάθεση Λαού δλδ έχει ιστορία 200 και κάτι ετών δλδ.

πριν οι άνθρωποι γούσταραν τη σκλαβιά το γαμήσι και την πείνα.

λαμπρή ιστορική ανάλυση.

Επισκέπτης

ακριβώς το αντίστροφο συμβαίνει και εδώ.

ελα μου ντε! αμα το κανω, θα κλαιγομαι γτ μ εδειραν? εγω θα φταιω! σεβασμος στην κουλτουρα του καθενος..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν εχουν το δικαιωμα της ψηφου και της εκλογης ακομα. αν καποτε το αποκτησουν τοτε θα ειμαστε ισοι.

δλδ εάν είσαι ψωμολύσσας από το Πέραμα είσαι ίσος με τον γιο του Μητσοτάκη για παράδειγμα επειδή εκλέγεις και εκλέγεσαι.

Καλή χρονιά και καλη νύχτα.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
καλά καλά τραγούδα τσοπάνη, μπας και πείσεις κανέναν ότι ξέρεις για τι πράγμα μιλάς  :2funny: :2funny: :2funny:
μαλλον εσυ δεν θελεις να καταλαβεις τι υπερασπιζεσαι....οσο για το τσοπανης οποτε θελεις ελα να σου δειξω το κατσικακι μου......

Επισκέπτης
μουνοπανα ξαναποσταρω μηπως & καποιος μπινες με διαψευσει..

κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
επιχειρηματα του κωλου..
γιατι πρεπει να εχουν καθαρο ποινικο μητρωο???
στους ελλΕηναραδες αφαιρειται η υπηκοοτητα οταν το λερωνουν???
δεν κανουν τα χαρτια αξιοπιστο τον λαο μιας χωρας..
στους γαμιαδες σου στηνεσαι σαν καλο & προθυμο πουτανακι για να παρεις βιζα,δινεις τα ανθρωπομετρικα σου στοιχεια,κανεις επικυψεις στο αεροδρομιο για να μπεις στο αεροπλανο για την χωρα των καραβλαχων νταβατζηδων του πλανητη..
μαθημενος εισαι..
απλα θα σκυβεις & στους γερμανους(ηδη σκυβεις απλα δεν το μολογας)..120 δις χρωστας στους απογονους του φυρερ..
το αυτο & στους μονιμους συμμαχους πουρκουαδες που σε γαμανε μεσα στο ιδιο σου το σπιτι(πεσινε-καρφουρ κλπ)επι σειρα δεκαετιων..
με τα πουστρακια απο το νησι,δεν εχεις προβλημα αφου εισαι λουμπινα & κανετε ανετα πλακομουνι οποτε στο ζητανε(οι πρακτορες τους κυκλοφορουν με πληρη ασυλια επι σειρα ετων)..
τα κατακαθια που στελνουν καθε χρονο στην κρητη-ζακυνθο-κερκυρα-ροδο-κω δεν σε ενοχλουν βεβαια..
ειναι γαλαζοαιματοι,ασπρουλιαρηδες,κοκκινοκωλοι οπως & οι μπουρανταδες-χιτες προπατορες σου..
να συνεχισω???
μπααααααααααααααααααααα..
ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΚΛΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..
τοιχο-τοιχο λεμε..
βαλε κανα καγκελακι-συναγερμο-καμερες,βγαλε τα γκαφρα εξω γιατι ερχεται βροχη,ερχεται μπορα..
αρκετα πουστηδες..

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Τους υποστηριζω γιατι καλυπτουν τις σεξουαλικες αναγκες,τις δικες σου  και μερικων αλλων.....

Των Συριζαίων εννοείς προφανώς. Εκτός και αν ο Σεργιανόπουλος ήταν Χρυσαυγίτης οπότε σκατά στον τάφο του.

βρε χαζοζηλιαρη,τις χρυσοπληρωνω τις κυριες...αυτες με εκμεταλευονται!!!!! ΖΗΛΙΑΡΗ...ΧΑΖΟΥΛΗ....

Για τα πάκια εργαζόμενους σου μίλαγα όχι για τις τουρίστριες  :2funny:

Επισκέπτης
απαντας με ερωτηση. καν δεν το εχεις σκεφτεις. κατσε εδω στην ανεση του καναπε σου και του τζακιου σου και ασε τα πολλα τα λογια.
ισα δικαιωματα δεν εχουμε ακομα. δεν εχουν το δικαιωμα της ψηφου και της εκλογης ακομα. αν καποτε το αποκτησουν τοτε θα ειμαστε ισοι. δεν ειναι παιδια κατωτερου θεου απλα η ελλαδιτσα μας δεν αντεχει τοσους......

ειμαστε ΙΣΟΙ ως ανθρωποι. αξιζουμε την ιδια μεταχειριση. ειτε ψηφιζει ειτε οχι, δε θα γελασω με τον πονο του, ουτε θα τον καταγγειλω επειδη εσφαξε κατι για να φαει μη εχοντας αλλη επιλογη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom