και η ελλάδα δίνει εκατομμύρια σε αμυντικό εξοπλισμό, έλα σε λίγα χρόνια να σε δω τι θα τρως.
Σκύλους στα πλαίσια της πακιστανοποίησης!
χρησιμοποιούν τα φασισταριά τη Γαλλική επανάσταση για να προβάλουν τον πολιτισμό τους..
όπως θα'λεγε κι ένας γνωστός
ελεος
'Ασχετο με το όλο κλίμα της συζήτησης αλλά η γαλλική επανάσταση είναι η μητέρα του αστικού κράτους δικαίου...
Κατανοώ ότι από τη γαλλική επανάσταση κάποιοι έχουν κρατήσει μόνο την περίοδο της τρομοκρατίας και της γκιλοτίνας αλλά η γαλλική επανάσταση δεν είναι αυτό...
Και φυσικά η γαλλική επανάσταση ελάχιστη σχέση έχει με την οκτωβριανή, με τον αναρχισμό και με τον εθνομηδενιστικό διεθνισμό...Αντίθετα προώθησε τον πατριωτισμό, τον κοινοβουλευτισμό και την αστική τάξη, παιδί της οποίας ήταν...
Αυτό ως παρένθεση και συνεχίζουμε το δημιουργικό διάλογο με ταγματασφαλίτες, σουφρέτα, Ελ, τσυριζαίους, πάκηδες και κομμουνιστοσυμμορίτες!
εγώ αυτό το ξέρω και είμαι η πρώτη που συμφωνώ μαζί σου όποτε μιλάς γι'αυτό το θέμα.
αλλά το ότι δεν τους εκμεταλλεύεσαι εσύ δεν σου δίνει το δικαίωμα να γελάς αυτάρεσκα. για παράδειγμα κάτσε άνεργος ένα χρόνο, βρες από ανάγκη δουλειά σε οικοδομή και όταν αρχίσει να πονάει η μέση πες μου αν θα σου αρέσει να έρθω να σου πω "χαρ χαρ μαλάκα πονάς? να μη δουλεύεις".
Δεν γελάω καλή μου...
Κυρίως διότι ξέρω ότι όταν ο άλλος δίπλα μου πεινάει, μετά το σκύλο θα φάει και εμένα..Και θέλω να προλάβω αυτό το ενδεχόμενο.
Απλά όταν η άλλη μου λέει ότι η ελλάδα είναι χειρότερη από το πακιστάν δεν μπορώ παρά να απαντήσω ανάλογα...