Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τι επιχειρημα ειναι αυτο? πρεπει να ζησω κι αλλου για να παρω πιστοποιητικο ωστε να μπορω πλέον να σεβομαι χωρις φοβο τους συνανθρωπους μου?
δωσε ορισμο κατ'εσε αν μπορεις.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
και η ελλάδα δίνει εκατομμύρια σε αμυντικό εξοπλισμό, έλα σε λίγα χρόνια να σε δω τι θα τρως.

Σκύλους στα πλαίσια της πακιστανοποίησης!

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

χρησιμοποιούν τα φασισταριά τη Γαλλική επανάσταση για να προβάλουν τον πολιτισμό τους..

όπως θα'λεγε κι ένας γνωστός

ελεος

'Ασχετο με το όλο κλίμα της συζήτησης αλλά η γαλλική επανάσταση είναι η μητέρα του αστικού κράτους δικαίου...
Κατανοώ ότι από τη γαλλική επανάσταση κάποιοι έχουν κρατήσει μόνο την περίοδο της τρομοκρατίας και της γκιλοτίνας αλλά η γαλλική επανάσταση δεν είναι αυτό...
Και φυσικά η γαλλική επανάσταση ελάχιστη σχέση έχει  με την οκτωβριανή, με τον αναρχισμό και με τον εθνομηδενιστικό διεθνισμό...Αντίθετα προώθησε τον πατριωτισμό, τον κοινοβουλευτισμό και την αστική τάξη, παιδί της οποίας ήταν...

Αυτό ως παρένθεση και συνεχίζουμε το δημιουργικό διάλογο με ταγματασφαλίτες, σουφρέτα, Ελ, τσυριζαίους, πάκηδες και κομμουνιστοσυμμορίτες!  :grin:

εγώ αυτό το ξέρω και είμαι η πρώτη που συμφωνώ μαζί σου όποτε μιλάς γι'αυτό το θέμα.

αλλά το ότι δεν τους εκμεταλλεύεσαι εσύ δεν σου δίνει το δικαίωμα να γελάς αυτάρεσκα. για παράδειγμα κάτσε άνεργος ένα χρόνο, βρες από ανάγκη δουλειά σε οικοδομή και όταν αρχίσει να πονάει η μέση πες μου αν θα σου αρέσει να έρθω να σου πω "χαρ χαρ μαλάκα πονάς? να μη δουλεύεις".

Δεν γελάω καλή μου...
Κυρίως διότι ξέρω ότι όταν ο άλλος δίπλα μου πεινάει, μετά το σκύλο θα φάει και εμένα..Και θέλω να προλάβω αυτό το ενδεχόμενο.
Απλά όταν η άλλη μου λέει ότι η ελλάδα είναι χειρότερη από το πακιστάν δεν μπορώ παρά να απαντήσω ανάλογα...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
δεν ειναι επιχειρημα ειναι εγχειρημα. για κουνα τον κωλο σου να πας και μετα ελα εδω ξαναγραψε τις εντυπωσεις σου. κουμμουνιστρια της καρεκλας.
κουμουνιστρια!!!!! γεια σας ρε ελληναραδες με τα ελληνικα σας....οπως λεμε σουσιαλιστρια.....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αν έχεις κάποιο επιχείρημα μπορείς να το γράψεις πάντως. Άλλωστε είπαμε είσαστε ογκόλιθοι πνευματος μπροστά σε μας τις αμοιβάδες και θα μας διαλύσετε.
Ω ναι...Θα ηταν ανιση η μαχη. :jerking:

Επισκέπτης
να της κλεισω κρεββατι διπλα μου???
θα την στειλεις & αυτην???
ΧΟΥ μωρη λινατσα..

χαχαχαχαχαχα

δεν ειναι επιχειρημα ειναι εγχειρημα. για κουνα τον κωλο σου να πας και μετα ελα εδω ξαναγραψε τις εντυπωσεις σου. κουμμουνιστρια της καρεκλας.

και ξαναρωτω! για ποιο λογο πρεπει να παω ως εκει? ειμαι εδω, ειναι κι αυτοι εδω, και παλευουμε ολοι για ενα κοινο σκοπο.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ενα πραγμα μου κανει εντυπωση....ουτε ΜΙΑ γυναικα δεν υπαρχει ρε φασιστογουρουνα αναμεσα σας....ολο αλλαξοκωλιες-αλλαξοκωλιες εχει γινει η σουφρα σας σαν το παληο κατοσταρικο.....

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
και ξαναρωτω! για ποιο λογο πρεπει να παω ως εκει? ειμαι εδω, ειναι κι αυτοι εδω, και παλευουμε ολοι για ενα κοινο σκοπο.
και ξαναρωτω εγω. το εχεις σκεφτει να πας ως εκει?????? η εισαι αγωνιστρια του καναπε????

Επισκέπτης
Αν έχεις κάποιο επιχείρημα μπορείς να το γράψεις πάντως. Άλλωστε είπαμε είσαστε ογκόλιθοι πνευματος μπροστά σε μας τις αμοιβάδες και θα μας διαλύσετε.

ότι πεις λέμε...

το να κάθομαι να παραθέτω επιχειρήματα με κάποιον που για να προβάλει τις φασιστικο-ρατσιστικές ιδέες (λέμε τώρα) του μου πέφτει πολύ βαρύ.
προτιμώ να τον αφήσω να μονολογεί και να αυτο-εξευτελίζεται!

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
δλδ ή παω ως το πακισταν ή βολευομαι καλυτερα στον καναπε μου? εισαι λιγο των ακρων ε?!
καθολου των ακρων. απλα το να πας εκει και να αφησεις τα παντα πισω σου θελω να δω τι σκεφτεσαι οτι θα αντιμετωπισεις εκει. θα σε δεχθουν με ανοικτες αγκαλες θα πουν καλως την κοριτσαρα μας ή θα εχεις αλλη αντιμετωπιση??? αυτο θελω να μου απαντησεις

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
και ξαναρωτω εγω. το εχεις σκεφτει να πας ως εκει?????? η εισαι αγωνιστρια του καναπε????

σωστά. ας πούμε εγώ έχω πάει στη γαλλία και δε μου άρεσε, άρα δεν δέχομαι κανέναν γάλλο στη χώρα μου.

επιμένεις να λες μια βλακεία μόνο και μόνο για να νιώθεις ότι λες κάτι έξυπνο.
εξήγησε τι σχέση έχει η χώρα από την οποία προέρχονται.
από τη στιγμή που υπακούν στους εδώ νόμους τι λυσσάς?
τους νόμους της χώρας τους σου επιβάλλουν?

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ενα πραγμα μου κανει εντυπωση....ουτε ΜΙΑ γυναικα δεν υπαρχει ρε φασιστογουρουνα αναμεσα σας....ολο αλλαξοκωλιες-αλλαξοκωλιες εχει γινει η σουφρα σας σαν το παληο κατοσταρικο.....

Ομοφοβικέ!!!

image_preview

Πες μας τώρα καμμιά καλή άφιξη τουρίστριας, (μεγαλοαστέ αριστερέ της δεξιάς τσέπης με τους πακιστανούς φτηνούς υπάλληλους)

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
σωστά. ας πούμε εγώ έχω πάει στη γαλλία και δε μου άρεσε, άρα δεν δέχομαι κανέναν γάλλο στη χώρα μου.

επιμένεις να λες μια βλακεία μόνο και μόνο για να νιώθεις ότι λες κάτι έξυπνο.
εξήγησε τι σχέση έχει η χώρα από την οποία προέρχονται.
από τη στιγμή που υπακούν στους εδώ νόμους τι λυσσάς?
τους νόμους της χώρας τους σου επιβάλλουν?
ειπα πριν σε χωρα εκτος Ε.Ε. διαβαζε λιγο ή βαλε γυαλια μυωπιας

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
το να κάθομαι να παραθέτω επιχειρήματα με κάποιον που για να προβάλει τις φασιστικο-ρατσιστικές ιδέες (λέμε τώρα) του μου πέφτει πολύ βαρύ.
προτιμώ να τον αφήσω να μονολογεί και να αυτο-εξευτελίζεται!

Έτσι για μια ακόμη φορά αποδεικνύεις την ανωτερότητα τόσο πνευματός όσο και ήθους.
Ευγε Νεε μου

Επισκέπτης
αααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τους εβαλες σε σκεψεις τωρα..
σε λιγο θα σκασουν μυτη & γυναικες λοιπον..
ειναι τοσο ζωα που ουτε αυτο δεν μπορουν να σκεφτουν οι κλωνοι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom