Μιλαει τωρα το ατομο με ειδικες αναγκες (κατα δικη του δηλωση) που ψηφιζει χρυση αυγη :S
Λοιπον μαλακα θα σου εξηγησω το σκεπτικο με το οποιο πολλοι συμπολιτες σου θα ψηφισουν το μορφωμα της χρυσης αυγης
Αυτη την νστιγμη εδω και μερικα χρονια βλεπω οτι υπαρχει μια καθοδηγουμενη ασυδοσια σε συνδιασμο με μια ακρατη εγκληματικοτητα και τωρα κορυφωνεται το δραμα με την στερηση αρκετων εργατικων δικαιωματων σε συνδιασμο με την καταπνιξη καθε ειδους ελπιδας για κατι καλυτερο για ολους εν μεσω οικονομικης κρισης
Στον αντιποδα βλεπω ολους αυτους που μας εφεραν σε αυτο το χαλι να καλοπερνανε και να συνεχιζουν προκλητικοτατα το καταστροφικο εργο τους πανω στα ονειρα μου και τις οποιες φιλοδοξιες μου
Αυτη την στιγμη το μονο που θελω ειναι καποιον να τους κρεμμασει η να τους εκτελεσει που με εφεραν σε αυτο το χαλι με προκλητικοτατο τροπο καταπνιγοντας ολα μου τα ονειρα και ισοπεδωνοντας καθε ελπιδα για ενα καλυτερο αυριο
Το τελευταιο που με νοιαζει ειναι τα πιστευω του μορφωματος εφοσον μου δειχνει οτι αντιδρα στην εξουσια που μκε εφερε σε αυτο το σημειο
Οταν τα πιστευω του μορφωματος φτασουν να με θιγουν αμεσα τοτε μεσω της δημοκρατικης οδου θα παρει κι αυτο ποδι οπως και οι αλλοι που με εφεραν εδω
Με αυτη την λογικη λοιπον ναι θα ψηφισω το μορφωμα κι οπου βγει ..... δεν εχω να χασω τιποτα αλλο πια απο οσα εχασα μεχρι τωρα με ολους αυτους που περασαν τα τελευταια 5 ετη
Καταλαβες μαλακα μου η να στο σπασω και σε πενηνταρακια μιας και φαινεσαι πανιβλακας και κολλημενος απο την πλυση εγκεφαλου που τρως καθημερινως ?