teengenerate
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Tελικά υπάρχει κατι χειρότερο απο τους φασίστες και τον ρατσισμό τους αντιρατσισμός των φιλελέδων.
θα τον τιμωρησει η ελληνικη δικαιοσυνη τυπεΣτην Μυρτω ποιος θα της δωσει πισω την ζωη της ?
Ποιος θα αναλαβει την ευθυνη να τιμωρηθει παραδειγματικα το σκουλικι που την καταντησε ετσι ?
Ακομη και τα λαμογια που κοιταξαν να καρπωθουν φημη απο το παθημα της τα ιδια σκατα μου φαινεται πως ειναι
Την εφεραν πισω και θα νοσηλευεται στην Λαρισα ......
Πραγματικα τιποτα δεν μου κανει εντυπωση πλεον και καλο ειναι να μην υπολογιζει κανεις τιποτα για κανεναν γιατι οι αξιες εχουν χαθει προ πολλου
Εσυ εισαι μεγαλυτερος ρατσιστης και φασιστας παπαζολη.Προσπαθεις να καπηλευτεις αδικοχαμενεςTελικά υπάρχει κατι χειρότερο απο τους φασίστες και τον ρατσισμό τους αντιρατσισμός των φιλελέδων.
ο παπαζολης ειναι τυπε?Εσυ εισαι μεγαλυτερος ρατσιστης και φασιστας παπαζολη.Προσπαθεις να καπηλευτεις αδικοχαμενες
ζωες για να λοιδορισεις ενστολους.
Γιαυτο μιλαμε τυπε....θα τον τιμωρησει η ελληνικη δικαιοσυνη τυπε
σε 10 χρονια θα ειναι εξω
σε καποιο ιδρυμα οπως και για ολη της την ζωη :SΓιαυτο μιλαμε τυπε....
Η Μυρτω ομως που θα ειναι σε 10 χρονια ???????????
ο παπαζολης ειναι τυπε?
επειδη στο τελευταιο νικ ηταν χρυσαυγιτης και δεν ολοκληρωσε τον κυκλο του το ειπα τυπεΔεν είναι αυτός, ρε τύπε. Είχε ποτέ ειρμό και συγκροτημένο λόγο ο παπαζόλης;
Νάτσο ή σουπερμάους έχουμε εδώ ;)
Tελικά υπάρχει κατι χειρότερο απο τους φασίστες και τον ρατσισμό τους αντιρατσισμός των φιλελέδων.
με κατι τετοια περιστατικα θα ζωντανεψει το 4ο ραιχ :SΚαλά τα λες τύπε!
Μια φορά λοιπόν ήμουν στον Προαστιακό και επειδή είμαι φιλελεύθερος και προσπαθώ να μην εκδηλώνω αντιρατσιστικές τάσεις έκανα χώρο να καθίσει δίπλα μου ένα Πάκης που ήταν όρθιος. Μόνο που ο τύπος μύριζε απίστευτα και μετά σηκώθηκα εγώ και ήμουν όρθιος το υπόλοιπο της διαδρομής! Αυτός φυσικά σιγά να μην ενολήθηκε, έπιασε και τη θέση μου στο παράθυρο...
ουτε συνταγμα ουτε λαικα δικαστηρια,ουτε καρεκλες ουτε τιποτα!!!τιμωρα συμφωνα με την Σαρια!!!!να δεις τοτε ποσα απιδια πιανει ο σακος μουσουλμανο πουστες!!!!ισλαμ ισλαμ οπου μας βολευει,αλλα την σαρια την τρεμετε!!!!
;)και οι κλώνοι των τροπαιούχων τύπε
Εσυ εισαι μεγαλυτερος ρατσιστης και φασιστας παπαζολη.Προσπαθεις να καπηλευτεις αδικοχαμενες
ζωες για να λοιδορισεις ενστολους.
έτσι μπράβο, δείξτε το θαυμασμό σας στη σαρία, φασισταριά!
Έλα τώρα! "Σεβασμός στη πολυπολιτισμικότητα" λέγεται αυτό!
Εσύ θα έπρεπε να συμφωνείς!
Για την Μυρτω εχεις να μας πεις τιποτα ?έτσι μπράβο, δείξτε το θαυμασμό σας στη σαρία, φασισταριά!
Μην του τα λες απότομα.Για την Μυρτω εχεις να μας πεις τιποτα ?