tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
είναι μούφα?![]()
εσύ τι λές ??
είναι μούφα?![]()
εσύ τι λές ??
να το πείς στον κοντινούλη... θα σε ερωτευθεί...
μωρή λουλού,
για τη μούφα που λανσάρουν τα φασιστοπουστράκια σαν την παρτη σου,
λέω, με το δήθεν πακιστανό βιαστή...
Ποιος σου ειπε οτι θελουν τους ελληνες οικοδομους ?σε εργοταξιο επι της οδου Κυριαζη στην Κηφισια παρατηρω καιρο τωρα να εργαζονται αποκλειστικα μελαμψοι ξενογλωσοι εργατες.
Θα ηθελα να με ενημερωσει ο Αντωνακης της αναπτυξης καθως και ο Αλεξης με τη Αλεκα της πολυπολιτισμικοτητας,
ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ![]()
είπαμε .. η είδηση είναι τόσο αληθινή όσο αληθινή είναι η αυτοκτονία του τύπου στο ωδείο θεσσαλονίκης (ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με την "είδηση" έκοψε μόνος του τον λαιμό του) ή η ανάλογη είδηση σχετικά με μια μάνα που αυτοκτόνησε με μαχαίρι μπροστά στο παιδί της...
Ποιος σου ειπε οτι θελουν τους ελληνες οικοδομους ?
Γουσταρουν αλβανοπακιστανικη φθηνη πουτσα τυπε !!!!!!!
Χθεσινο σκηνικο απο το μπαλκονι μου για πολλά γέλια.
Ελλεεινίδα πιτσιρικα κοντη χωντροκώλα,
περπατα χερι χερι με ψιλολιγνο μαρουκο-κατραμι...
όπως περπατουσαν ποιανει κατουρημα μαλλον τον μπλακμαν
σταματαει, πλησιάζει το πεζοδρομιο και ενα seat ibiza
την πεταει εξω κι αρχιζει
του λεει η ελεεινη η δικιά μας
δεν μπορουσες να κρατηθεις, φτανουμε (μαλλον σπιτι εννοουσε)
αφου εκι κι αλλα νερα εντο μορο μου λεει ο μπλακ
και συνεχιζει...
εκεινη την στιγμη ερχοτανε αμαξι και τον φωτισε καλυτερα
ριχνει ενα καλο τιναγμα ο δικος σου, με ολο το κορμι,
πιανει την μικρη αγκαζε και συνεχιζουν το περπατημα
σκυλι μαυρο που λέμε!!!
![]()
μου θυμισε τον δημητρακη μας
αλλα εκεινος είχε επιλέξει σκοτεινο στενο τουλάχιστον![]()
κατα κύριο λόγο σε πάνχοντρες μπαζόλες στοχεύουν οι λαθροπίθηκοι τύπε.
όσο πιο γάμησετα είναι η γκόμενα τόσο πιο εύκολη στο να γίνει η μέλλουσα νύφη, και άρα η
πολυπόθητη άδεια παραμονής.
σπέρνουν 1-2 μούλικα αν τύχει και μετά την κάνουν για της ευρώπες και αφήνουν τη μπαζόλα με τα κουτσούβελα να κλαίει
τη μοίρα της.
και τι σχέση έχει αυτό?Για βιασμό που φέρεται να διέπραξε το Μάρτιο του 2007 συνελήφθη ένας άνδρας στην Πάρο.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν χθες το απόγευμα έναν 42χρονο υπήκοο Ρουμανίας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 13ου Τακτικού Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Συγκεκριμένα κατηγορείται ότι την 25η Μαρτίου του 2007 διέπραξε βιασμό στην περιοχή του Δήμου Αμαρουσίου Αττικής.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=219642&catid=6]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=219642&catid=6[/url]
γιατι σε ενοχλει που λεει για Ρουμανο?η επειδη ειναι στην ευρωπαικη ενωση σου αρεσουν?και τι σχέση έχει αυτό?
τη μούφα την πέταξες, ήταν χαλασμένη?
γιατι σε ενοχλει που λεει για Ρουμανο?η επειδη ειναι στην ευρωπαικη ενωση σου αρεσουν?
ποια μουφα λες?για τον βιαστη?ε δεν μπορω να ξερω αν ειναι μουφα η οχι,εσυ το ξερεις?τώρα ούτε τους εε θέλετε? ? ?
για τη μούφα έχεις να πεις κάτι ?
ποια μουφα λες?για τον βιαστη?ε δεν μπορω να ξερω αν ειναι μουφα η οχι,εσυ το ξερεις?
εγω στο ανωτερω το βρηκα που εχω γραψει,τωρα απο κει και περα εαν εσυ δεν πιστευεις κατι ειναι δικαιωμα σου τυπε...για δες σε ποια σάιτς υπάρχει και με ποια διασταυρώνεται... και πόσο καιρό σέρνεται στο νετ.
περιμένω.
μην τα θες όλα έτοιμα.
εγω στο ανωτερω το βρηκα που εχω γραψει,τωρα απο κει και περα εαν εσυ δεν πιστευεις κατι ειναι δικαιωμα σου τυπε...