Γουσταρεις να ακους τετοιες μαλακιες ομως ε;Ενταξει, ειπαμε οτι ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει ο,τι θελει, αλλά ποσες μαλακιες πια να αντεξουμε ρε πούστη μου?
Κατι τετοιες δηλωσεις δειχνουν οτι με χρονια με καιρους παλι δικοι σας θα ειναι.
Γουσταρεις να ακους τετοιες μαλακιες ομως ε;Ενταξει, ειπαμε οτι ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει ο,τι θελει, αλλά ποσες μαλακιες πια να αντεξουμε ρε πούστη μου?
Για καλο μου το λες?Γουσταρεις να ακους τετοιες μαλακιες ομως ε;
Κατι τετοιες δηλωσεις δειχνουν οτι με χρονια με καιρους παλι δικοι σας θα ειναι.
και στα τσιμπούκια Γιώργος [shadow=red,left][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΜΑΣΤΟΡΑΣ[/size][/size][/size][/size][/size][/shadow]Μ.Γ. Πολιτικός επιστήμων
Oχι φιλε δεν καταλαβες οταν λεμε ολοι εννουμε ΟΛΟΙ. Να κατσεις να γαμας τραβελια και ελληνιδες στα μπουρδελα.Θα ηταν ευχης εργον να φυγουν ολοι οι αλλοδαποι απο την Ελλαδα και να μεινουν μονο Ρωσιδες πουτανες
Δεν υπαρχει νομιμος μεταναστης στην Ελλαδα. Θεση της Χ.Α δεν ειναι αυτη;Αυτο ειναι θεση προσωπικη σου ή της ΧΑ?
Προσωπικα δεν εχω προβλημα με τη απελαση ολων των αλλοδαπων.
Τους θεωρω πληγη για τον κοινωνικο ιστο και την οικονομια.
Το ποιος ειναι νομιμος τύπε μου και ποιος οχι, το καθοριζει η Πολιτεια και οι νόμοι της, και οχι η Χρυση Αυγη ή οποιοδηποτε κομμα.Δεν υπαρχει νομιμος μεταναστης στην Ελλαδα. Θεση της Χ.Α δεν ειναι αυτη;
Και οταν η Χρυση Αυγη βγει στην εξουσια οταν γινουν οι εθνικες, με πανω απο 80 τις εκατο θα αλλαξει το συνταγμα και τους νομους της πολιτειας. Tι δεν καταλαβαινεις;Το ποιος ειναι νομιμος τύπε μου και ποιος οχι, το καθοριζει η Πολιτεια και οι νόμοι της, και οχι η Χρυση Αυγη ή οποιοδηποτε κομμα.
Και η Εθνικη θα κερδιζε σημερα το Ουζμπεκισταν, και οι πιτσιρικαδες κανανε δηλωσεις για τελικό και να το αποτελεσμα...Και οταν η Χρυση Αυγη βγει στην εξουσια οταν γινουν οι εθνικες, με πανω απο 80 τις εκατο θα αλλαξει το συνταγμα και τους νομους της πολιτειας. Tι δεν καταλαβαινεις;
Θέλω να εκφράσω την ικανοποίηση μου που τα δύο αλβανικα ψοφιμια αρχίζουν να βρωμανε και να σαπίζουν. Εύχομαι τις επόμενες ώρες και οι άλλοι τρεις γαμοσπιτοι να βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα. Συγχαρητήρια στην Ελληνική αστυνομία. Άμεση εκτέλεση στα κτηνη.
Μονο που πρεπει να επεκταθει το μετρο και σε αλλα τομαρια και εχει αργησει παρα πολυ να γινει
Ναι ρε είσαι 4 σε 1 φόρμουλα: Gastrenteriasi, Aρης Βελουχιώτης, Αmazing 9 και ο Σκύλος που ήρθε από τα παλια.Είμαι κάθε φορά άλλος κι αυτό επιτρέπεται.
Νέο… πολυπολιτισμικό σοκ, αυτή τη φορά στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας. Όπως καταγγέλλουν δύο οικογένειες, κοριτσιών 5 και 7 χρονών αντιστοίχως, ένας 40χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από το Πακιστάν αποπλάνησε τα δύο ανήλικα κοριτσάκια. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, το ανθρωπόμορφο κτήνος από το Πακιστάν θώπευσε σε διάφορα σημεία του σώματός τους, την 5χρονη (!!!) Ελληνίδα και ένα ακόμα 7χρονο κοριτσάκι από την Βουλγαρία.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, το 5χρονο κοριτσάκι αποκάλυψε στην μητέρα του τη δράση του Πακιστανού, ο οποίος απασχολείτο περιστασιακά σε διάφορες εργασίες από συγγενείς της. Μάλιστα η αποκάλυψη έγινε την ώρα που ο Πακιστανός ήταν στον ίδιο χώρο με την μητέρα και το παιδί. Η μητέρα του παιδιού αντέδρασε αμέσως και προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον 40χρονο Πακιστανό, ο οποίος όμως κατάφερε να ξεφύγει. Στη συνέχεια ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων το οποίο τον αναζητά. Ωστόσο η δράση του Πακιστανού δεν φαίνεται να σταματά εδώ, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε αποπλανήσει και ένα κοριτσάκι 7 ετών από την Βουλγαρία, η οικογένεια της οποίας κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.
Να το χαίρονται το κτήνος οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού και να φροντίσουν να τον γνωρίσουν στα παιδάκια τους, για να τα εκπαιδεύσει πολυπολιτισμικά…
(ΥΓ): Στο Πακιστάν, γι’ αυτή την πράξη θα τον κρεμούσαν ανάποδα. Στην Ελλάδα –αν πιαστεί- θα πάει 1-2 χρονάκια «μέσα» (στις φυλακές ανηλίκων, καθώς θα δηλώσει 17χρονος…), θα αποφυλακισθεί με «περιοριστικούς όρους» στα πλαίσια της επόμενης «αποσυμφόρησης των φυλακών» και θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Είναι αυτό δικαιοσύνη;
kerberos-hellas
hellas-now.com
Bοθρος εχει καταντησει η χωρα μας...με πολλα σκουπιδια που το υποστηριζουν κιολας
σάπισε η μούφα. μια βδομάδα τώρα τη σέρνετε στο νετ.
φτιάξτε καινούργια.
αυτή βρώμισε. ΑΝΟΗΤΟΙ!
εντάξει... δεν διαφέρει και πολύ από τις μούφες αυτοκτονίες που ποστάρει ο κοντινούλης...