Επισκέπτης
Ετοιμαζει δρασεις η ΧΑ απο Δευτερα...το ονειδος των πακιστανων στα φαναρια θα τελειωσει...Ρε μαλέα δεν είχα καταλάβει πόσο βυσματική δουλειά είναι το πόστο στα φανάρια..
Πρωτα οι ελληνες στα φαναρια!
Ετοιμαζει δρασεις η ΧΑ απο Δευτερα...το ονειδος των πακιστανων στα φαναρια θα τελειωσει...Ρε μαλέα δεν είχα καταλάβει πόσο βυσματική δουλειά είναι το πόστο στα φανάρια..
Το ξέρω πως το θέμα σας είναι η εθνικότητα του εγκληματία κι όχι το ίδιο το έγκλημα.
Εκατό ευρώ την ημέρα και αφορολόγητα, είναι το ημερομίσθιο για καθάρισμα τζαμιών στα φανάρια.Πόσοι Ελληνες βγάζουν σήμερα 100€ την ημέρα;
καλα στον alpha βρηκαν να επιτεθουν που τους υπερασπιζεται συνεχεια; :S
Οποιος μετα απο τρια χρονια μνημονιου καταληγει στο"φταινε οι μεταναστες"ειναι σιγουρα φασιστας παντως...Επειδή όλοι τα ξέρουν όλα εδώ μέσα έχω μια απορία για όλους αυτούς που βαπτίζουν
τον καθέναν φασίστα και ρατσιστή υποστηρίζοντας τους ξένους κουβαλώντας τους εδώ
για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω......
Από που προκύπτει αυτό; Θα σου πω εγώ από που προκύπτει γιατί παίζει και να μη ξέρεις.
Από ηλίθιο βίντεο μιας Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Δράμας (Χρυσαυγίτες) που έβαλαν δυο Ελληνίδες να καθαρίζουν παράθυρα για κάποιες ώρες. Με κάμερα δίπλα και με τελείως διαφορετικές συνθήκες, έκαναν το 'πείραμα' που ήθελαν, ακριβώς όπως το ήθελαν για να βγάλουν τα συμπεράσματα που ήθελαν. Μετά αυτή η βλακεία αναμεταδόθηκε όπως κάθε βλακεία σε διάφορα copy paste blogs και έγινε 'είδηση'.
Δείτε την σελίδα στο facebook για να καταλάβετε...
και συ ρε παλληκάρι μου γιατί δεν κοιτάς να βγάλεις καμμιά άδεια σαν παραγωγός??
θες να το ψάξω λίγο για λογαριασμό σου ?
Από που προκύπτει αυτό; Θα σου πω εγώ από που προκύπτει γιατί παίζει και να μη ξέρεις.
Από ηλίθιο βίντεο μιας Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Δράμας (Χρυσαυγίτες) που έβαλαν δυο Ελληνίδες να καθαρίζουν παράθυρα για κάποιες ώρες. Με κάμερα δίπλα και με τελείως διαφορετικές συνθήκες, έκαναν το 'πείραμα' που ήθελαν, ακριβώς όπως το ήθελαν για να βγάλουν τα συμπεράσματα που ήθελαν. Μετά αυτή η βλακεία αναμεταδόθηκε όπως κάθε βλακεία σε διάφορα copy paste blogs και έγινε 'είδηση'.
]
Γελοιοι και επικινδυνοι,οπως ολοι οι φασιστες.
Πας αθηνα και νομιζεις οτι εισαι στο ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ η στην ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ
Δείχνεις να θύμωσες πολύ, λες και θίχτηκε κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο.
Για τα μπουρδελα τι θα κανει η ΧΑ?Για τα κωλομπαρα?Δρώμενα τα λέμε κύριος..
H Ελλάδα που ονειρευεται ο Συριζα και μαζι ο καθε απλυτος....
Οταν οι μαυροι εδιωχναν τους λευκους Ευρωπαιους καταχτητες-αποικιοκρατες απο την Αφρικη, ηταν απελευθερωτικος αγωνας.
Οταν ο Ελληνας ή ο Ευρωπαιος θελει να διωξει τους λαρθοεποικους απο τη χωρα του, ειναι ρατσισμος.