Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

vasilislo

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2013
Κριτικές
2
Like
36
Πόντοι
1
Εχει παραγινει με τους ξενους εδω στην Ελλαδα νομιζω.

number 9

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ξανά....... :2funny: :2funny:

Επειδή όλοι τα ξέρουν όλα εδώ μέσα έχω μια απορία για όλους αυτούς που βαπτίζουν
τον καθέναν φασίστα και ρατσιστή υποστηρίζοντας τους ξένους κουβαλώντας τους εδώ
για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω......  :2funny: και με απώτερο σκοπό το κέρδος φυσικά
για να γαμάνε την αγορά καθώς και να τους εκμεταλλεύονται στο έπακρο.

Άρα δεν φταίνε οι ξένοι....ναι αλλά........(υπάρχει ένα "αλλά")

να η απορία.......

[move][size=20pt]ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ;;;ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ;;;[/size][/move]
:2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πας αθηνα και νομιζεις οτι εισαι στο ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ η στην ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Εκατό ευρώ την ημέρα και αφορολόγητα, είναι το ημερομίσθιο για καθάρισμα τζαμιών στα φανάρια.Πόσοι Ελληνες βγάζουν σήμερα 100€ την ημέρα;

Από που προκύπτει αυτό; Θα σου πω εγώ από που προκύπτει γιατί παίζει και να μη ξέρεις.
Από ηλίθιο βίντεο μιας Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Δράμας (Χρυσαυγίτες) που έβαλαν δυο Ελληνίδες να καθαρίζουν παράθυρα για κάποιες ώρες. Με κάμερα δίπλα και με τελείως διαφορετικές συνθήκες, έκαναν το 'πείραμα' που ήθελαν, ακριβώς όπως το ήθελαν για να βγάλουν τα συμπεράσματα που ήθελαν. Μετά αυτή η βλακεία αναμεταδόθηκε όπως κάθε βλακεία σε διάφορα copy paste blogs και έγινε 'είδηση'.
Δείτε την σελίδα στο facebook για να καταλάβετε...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
καλα στον alpha βρηκαν να επιτεθουν που τους υπερασπιζεται συνεχεια; :S

δαγκωτό ΧΑ τη βλέπω τη ρεπόρτερ...

εκτός και αν τις πούνε τπτ αναρχοανεγκέφαλοι ¨Γιατί οι έλληνες δε πετάνε πέτρες σε δημοσιογράφους ρε φιλαράκι??''και το ξανασκεφτεί..

:grin:

Επισκέπτης
Επειδή όλοι τα ξέρουν όλα εδώ μέσα έχω μια απορία για όλους αυτούς που βαπτίζουν
τον καθέναν φασίστα και ρατσιστή υποστηρίζοντας τους ξένους κουβαλώντας τους εδώ
για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω......
Οποιος μετα απο τρια χρονια μνημονιου καταληγει στο"φταινε οι μεταναστες"ειναι σιγουρα φασιστας παντως...

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
Από που προκύπτει αυτό; Θα σου πω εγώ από που προκύπτει γιατί παίζει και να μη ξέρεις.
Από ηλίθιο βίντεο μιας Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Δράμας (Χρυσαυγίτες) που έβαλαν δυο Ελληνίδες να καθαρίζουν παράθυρα για κάποιες ώρες. Με κάμερα δίπλα και με τελείως διαφορετικές συνθήκες, έκαναν το 'πείραμα' που ήθελαν, ακριβώς όπως το ήθελαν για να βγάλουν τα συμπεράσματα που ήθελαν. Μετά αυτή η βλακεία αναμεταδόθηκε όπως κάθε βλακεία σε διάφορα copy paste blogs και έγινε 'είδηση'.

Δείχνεις να θύμωσες πολύ, λες και θίχτηκε κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο.

Επισκέπτης
και συ ρε παλληκάρι μου γιατί δεν κοιτάς να βγάλεις καμμιά άδεια σαν παραγωγός??

θες να το ψάξω λίγο για λογαριασμό σου ?

Ελιες και σταφιδες εχουμε ρε φιλε, τα κηπευτικα δεν ειναι η βασικη μας καλιεργεια. Παρολα αυτα εχει αδεια ο θειος μου.

Επισκέπτης
]
Γελοιοι και επικινδυνοι,οπως ολοι οι φασιστες.

number 9

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά κανείς δεν τολμά να απαντήσει.....ας γελάσουμε!

:2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Οταν οι μαυροι εδιωχναν τους λευκους Ευρωπαιους καταχτητες-αποικιοκρατες απο την Αφρικη, ηταν απελευθερωτικος αγωνας.
Οταν ο Ελληνας ή ο Ευρωπαιος θελει να διωξει τους λαρθοεποικους απο τη χωρα του, ειναι ρατσισμος.

Επισκέπτης

Έκαναν μια έρευνα αγοράς. Εντάξει?
Για να δουν πόσα βγάζουν οι πακιστανοί. Εντάξει?
Που δε δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Εντάξει?
Για να μπορούν να διοχετεύσουν τους έλληνες άνεργους σε όλα τα φανάρια της χώρας. Εντάξει??

Επισκέπτης
H Ελλάδα που ονειρευεται ο Συριζα και μαζι ο καθε απλυτος....

Ναι, το '91 ο ΣΥΡΙΖΑ ανοιξε τα συνορα για να μπουκαρει εδω ολη η Αλβανια.
Και τα τελευταια χρονια που η Ελλαδα καταντησε ξεφραγο αμπελι, παλι ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερναει. :jerking: :jerking: :jerking:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Οταν οι μαυροι εδιωχναν τους λευκους Ευρωπαιους καταχτητες-αποικιοκρατες απο την Αφρικη, ηταν απελευθερωτικος αγωνας.
Οταν ο Ελληνας ή ο Ευρωπαιος θελει να διωξει τους λαρθοεποικους απο τη χωρα του, ειναι ρατσισμος.

Ατυχέστατη σύγκριση. Καμία σχέση απ όπου και αν το πιάσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom