Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
αυτό λέω τόση ώρα...ή θα αναθεωρήσουμε την βιοθεωρία μας και θα προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα ή θα κινδυνεύσουμε με εξαφάνιση ως...έθνος :grin:
Ε ναι κι εγώ σου λέω ότι δεν γίνεται αυτό από την μία στιγμή στην άλλη!Δεν γίνεται να θεωρείς παράλογο που δεν γεννοβολάνε αυτή την στιγμή οι οικογένειες 5-6 παιδιά όπως την δεκαετία του 40 και 50!!!!Ακόμα δεν έχει καταλάβει ο Έλληνας τι έχει πάθει...είναι στην αναμονή!

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...εκαναν πολλα παιδια τοτε επειδη δεν υπηρχαν προφυλακτικα   :grin: ....

Επισκέπτης
Αλλάζουν οι εποχές ρε συ kosnik...γίνεται τώρα να μην στείλεις τα παιδιά σου Αγγλικά,Γαλλικά , μπαλέτο  :boobies: , να μην τα σπουδάσεις και να τα στείλεις στα χωράφια να μαζεύουνε ελιές?

Αναλογα τις αναγκες τις καθε οικογενειας, αλλα και τις δυνατοτητες των παιδιων.
Και στην τελικη δεν ειναι κακο καποιοι να γινουμε εργατες, η αγροτες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αναλογα τις αναγκες τις καθε οικογενειας, αλλα και τις δυνατοτητες των παιδιων.
Και στην τελικη δεν ειναι κακο καποιοι να γινουμε εργατες, η αγροτες.

το να γίνει κάποιος εργάτης ή αγρότης δεν σημαίνει όπως λεει ο γάτος ότι δεν μπορεί να εχει μάθει αγγλικά, γαλλικά ή και πιάνο ...

είτε θα έχουμε μια παιδεία και εκπαιδευτικό σύστημα στοχευμένο στις ανάγκες της αγοράς (εγώ προσωπικά είμαι υπέρμαχος της λογικής αυτής) ή θα έχουμε γενικώς παιδεία και μόρφωση αλλά ένα πτυχίο δεν θα εξασφαλίζει υποχρεωτικά ότι θα υπάρχει και ανάλογη απορρόφηση από την αγορά ...

δυστυχώς στο Ελλάντα θεωρούμε ότι μπορούμε να έχουμε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες αποφοίτους ΤΕΙ/ΑΕΙ και η αγορά εργασίας πρέπει υποχρεωτικά να τους αποροφήσει όλους.. για παράδειγμα πόσες ανάγκες έχει η αγορά από πτυχιούχους Θεατρολογίας ???

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλα στον alpha βρηκαν να επιτεθουν που τους υπερασπιζεται συνεχεια; :S

Επισκέπτης
κάποιος άλλος χρωστάει την ύπαρξή του στο ότι ο παππούς του κλέφτηκε με τη γιαγιά του όταν αυτός ήταν 25 κι η γιαγιά 13.

Ναι αλλά ο 25χρονος παππούς ήταν έλληνας και όχι ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ
ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

(Σκατά στους τάφους των παππούδων του 25χρονου, γαμώ τη φάρα του , γαμώ το έθνος του).

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ναι αλλά ο 25χρονος παππούς ήταν έλληνας και όχι ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ
ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

(Σκατά στους τάφους των παππούδων του 25χρονου, γαμώ τη φάρα του , γαμώ το έθνος του).
Τρομερη λογικη. Δεν μας πειραζει το εγκλημα η εθνικοτητα του δραστη μας πειραζει.  :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τρομερη λογικη. Δεν μας πειραζει το εγκλημα η εθνικοτητα του δραστη μας πειραζει.  :jerking:
Αλλες λογικες τοτε,αλλες εποχες,μην συγκρινετε ανομοια πραγματα ρε παιδια.
Και απαντησε με σε ενα πραγμα ρε φιλε,εσυ αν εβλεπες την αδελφη σου,κορη σου,13 χρονων να τραβιεται με ενα τετοιο ρεμαλι,τι θα ελεγες;ειδες τις φωτογραφιες του φανταζομαι.

Επισκέπτης
Και απαντησε με σε ενα πραγμα ρε φιλε,εσυ αν εβλεπες την αδελφη σου,κορη σου,13 χρονων να τραβιεται με ενα τετοιο ρεμαλι,τι θα ελεγες;

Δεν θα έλεγα ...
images

http://[URL unfurl="true"]www.rem870.com/wp-content/uploads/2012/11/shotshell_reloading_supplies.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.documentingreality.com/forum/attachments/f10/147157d1270249379-colombian-soldier-killed-shotgun-7.jpg[/img[/URL]]

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αλλες λογικες τοτε,αλλες εποχες,μην συγκρινετε ανομοια πραγματα ρε παιδια.
Και απαντησε με σε ενα πραγμα ρε φιλε,εσυ αν εβλεπες την αδελφη σου,κορη σου,13 χρονων να τραβιεται με ενα τετοιο ρεμαλι,τι θα ελεγες;ειδες τις φωτογραφιες του φανταζομαι.
Συγκρινα εγω το σημερα με το τοτε;  Για την "λογικη" του Λακη μιλησα.
Και δεν καταλαβαινω γιατι βαζεις την κασετα να παιζει ειπα εγω τιποτα για τον δραστη η οτι καλα εκανε;  :think:

Επισκέπτης
Συγκρινα εγω το σημερα με το τοτε;  Για την "λογικη" του Λακη μιλησα.

Η λογική μου είναι ότι οι Αλβανοί που το παίζουν γαμπροί στις ελληνίδες,
πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως οι αράπηδες που την έπεφταν σε λευκές,
στο Νότο των ΗΠΑ ,από την ΚΚΚ ....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Συγκρινα εγω το σημερα με το τοτε;  Για την "λογικη" του Λακη μιλησα.
Και δεν καταλαβαινω γιατι βαζεις την κασετα να παιζει ειπα εγω τιποτα για τον δραστη η οτι καλα εκανε;  :think:
Δεν λεω για εσενα λεω γενικα που καποιοι προσπαθουν να περασουν οτι αγαπιουνται
και ειναι ιστορια ερωτα και καλα και ιστοριες τετοιες.η λογικη του λακη πιστευω ειναι
οσο δυσκολο βεβαια ειναι να βρεις μια λογικη στον τυπο,οτι το εγκλημα ειναι διπλο.
δεν υπαρχει μονο η αποπλανηση ανηλικου,που ειναι απιστευτο και αποτροπαιο εγκλημα
στην σημερινη εποχη,αλλα υπαρχει και παρανομη παραμονη.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν λεω για εσενα λεω γενικα που καποιοι προσπαθουν να περασουν οτι αγαπιουνται
και ειναι ιστορια ερωτα και καλα και ιστοριες τετοιες.η λογικη του λακη πιστευω ειναι
οσο δυσκολο βεβαια ειναι να βρεις μια λογικη στον τυπο,οτι το εγκλημα ειναι διπλο.
δεν υπαρχει μονο η αποπλανηση ανηλικου,που ειναι απιστευτο και αποτροπαιο εγκλημα
στην σημερινη εποχη,αλλα υπαρχει και παρανομη παραμονη.
Και γιατι θεωρεις οτι ειναι παρανομος; Σχεδον ολοι οι Αλβανοι νομιμοι ειναι.
Δεν ηταν αυτη η λογικη του Λακη αλλα τεσπα.
Η αληθεια ομως ειναι οτι δεν ειμαι και σιγουρος οτι θα ειχε τον ιδιο αποηχο η ειδηση αμα ηταν Ελληνας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και γιατι θεωρεις οτι ειναι παρανομος; Σχεδον ολοι οι Αλβανοι νομιμοι ειναι.
Δεν ηταν αυτη η λογικη του Λακη αλλα τεσπα.
Η αληθεια ομως ειναι οτι δεν ειμαι και σιγουρος οτι θα ειχε τον ιδιο αποηχο η ειδηση αμα ηταν Ελληνας.
Δεν το θεωρω εγω,ειπαν οτι ειχε απελαθει απο την χωρα για κατοχη ναρκωτικων και ειχε ξαναμπει παρανομα.Γιατι δεν θα ειχε;Με τον δουρη που ηταν ελληνας δεν ειχε γινει χαμος σε ολη την ελλαδα;Και γενικα οταν αποκαλυπτεται κακοποιηση παιδιων;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η λογική μου είναι ότι οι Αλβανοί που το παίζουν γαμπροί στις ελληνίδες,
πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως οι αράπηδες που την έπεφταν σε λευκές,
στο Νότο των ΗΠΑ ,από την ΚΚΚ ....
Αυτη δεν ειναι λογικη αλλα καλος στον εγκεφαλο,ενα σωρο ζευγαρια υπαρχουν
που ειτε ο αντρας ειτε η γυναικα ειναι αλβανος.τοτε να σε κρεμασουμε και εσενα που
πας με αλλοδαπες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom