Επισκέπτης
Iδίως όταν επιχειρείται υπό ερασιτεχνών.
Η καθαρεύουσα να δεις..
Iδίως όταν επιχειρείται υπό ερασιτεχνών.
Ε ναι κι εγώ σου λέω ότι δεν γίνεται αυτό από την μία στιγμή στην άλλη!Δεν γίνεται να θεωρείς παράλογο που δεν γεννοβολάνε αυτή την στιγμή οι οικογένειες 5-6 παιδιά όπως την δεκαετία του 40 και 50!!!!Ακόμα δεν έχει καταλάβει ο Έλληνας τι έχει πάθει...είναι στην αναμονή!αυτό λέω τόση ώρα...ή θα αναθεωρήσουμε την βιοθεωρία μας και θα προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα ή θα κινδυνεύσουμε με εξαφάνιση ως...έθνος
...εκαναν πολλα παιδια τοτε επειδη δεν υπηρχαν προφυλακτικα ....
αυτό λέω τόση ώρα...ή θα αναθεωρήσουμε την βιοθεωρία μας και θα προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα ή θα κινδυνεύσουμε με εξαφάνιση ως...έθνος
Αλλάζουν οι εποχές ρε συ kosnik...γίνεται τώρα να μην στείλεις τα παιδιά σου Αγγλικά,Γαλλικά , μπαλέτο , να μην τα σπουδάσεις και να τα στείλεις στα χωράφια να μαζεύουνε ελιές?
αυτό λέω τόση ώρα...ή θα αναθεωρήσουμε την βιοθεωρία μας και θα προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα ή θα κινδυνεύσουμε με εξαφάνιση ως...έθνος
Αναλογα τις αναγκες τις καθε οικογενειας, αλλα και τις δυνατοτητες των παιδιων.
Και στην τελικη δεν ειναι κακο καποιοι να γινουμε εργατες, η αγροτες.
Υπαρχει κι αλλη λυση. Να τους στειλουμε απο κει που ηρθαν.
κάποιος άλλος χρωστάει την ύπαρξή του στο ότι ο παππούς του κλέφτηκε με τη γιαγιά του όταν αυτός ήταν 25 κι η γιαγιά 13.
Τρομερη λογικη. Δεν μας πειραζει το εγκλημα η εθνικοτητα του δραστη μας πειραζει.Ναι αλλά ο 25χρονος παππούς ήταν έλληνας και όχι ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ
ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
(Σκατά στους τάφους των παππούδων του 25χρονου, γαμώ τη φάρα του , γαμώ το έθνος του).
Αλλες λογικες τοτε,αλλες εποχες,μην συγκρινετε ανομοια πραγματα ρε παιδια.Τρομερη λογικη. Δεν μας πειραζει το εγκλημα η εθνικοτητα του δραστη μας πειραζει.
Και απαντησε με σε ενα πραγμα ρε φιλε,εσυ αν εβλεπες την αδελφη σου,κορη σου,13 χρονων να τραβιεται με ενα τετοιο ρεμαλι,τι θα ελεγες;
Συγκρινα εγω το σημερα με το τοτε; Για την "λογικη" του Λακη μιλησα.Αλλες λογικες τοτε,αλλες εποχες,μην συγκρινετε ανομοια πραγματα ρε παιδια.
Και απαντησε με σε ενα πραγμα ρε φιλε,εσυ αν εβλεπες την αδελφη σου,κορη σου,13 χρονων να τραβιεται με ενα τετοιο ρεμαλι,τι θα ελεγες;ειδες τις φωτογραφιες του φανταζομαι.
Συγκρινα εγω το σημερα με το τοτε; Για την "λογικη" του Λακη μιλησα.
Δεν λεω για εσενα λεω γενικα που καποιοι προσπαθουν να περασουν οτι αγαπιουνταιΣυγκρινα εγω το σημερα με το τοτε; Για την "λογικη" του Λακη μιλησα.
Και δεν καταλαβαινω γιατι βαζεις την κασετα να παιζει ειπα εγω τιποτα για τον δραστη η οτι καλα εκανε;
Και γιατι θεωρεις οτι ειναι παρανομος; Σχεδον ολοι οι Αλβανοι νομιμοι ειναι.Δεν λεω για εσενα λεω γενικα που καποιοι προσπαθουν να περασουν οτι αγαπιουνται
και ειναι ιστορια ερωτα και καλα και ιστοριες τετοιες.η λογικη του λακη πιστευω ειναι
οσο δυσκολο βεβαια ειναι να βρεις μια λογικη στον τυπο,οτι το εγκλημα ειναι διπλο.
δεν υπαρχει μονο η αποπλανηση ανηλικου,που ειναι απιστευτο και αποτροπαιο εγκλημα
στην σημερινη εποχη,αλλα υπαρχει και παρανομη παραμονη.
Δεν το θεωρω εγω,ειπαν οτι ειχε απελαθει απο την χωρα για κατοχη ναρκωτικων και ειχε ξαναμπει παρανομα.Γιατι δεν θα ειχε;Με τον δουρη που ηταν ελληνας δεν ειχε γινει χαμος σε ολη την ελλαδα;Και γενικα οταν αποκαλυπτεται κακοποιηση παιδιων;Και γιατι θεωρεις οτι ειναι παρανομος; Σχεδον ολοι οι Αλβανοι νομιμοι ειναι.
Δεν ηταν αυτη η λογικη του Λακη αλλα τεσπα.
Η αληθεια ομως ειναι οτι δεν ειμαι και σιγουρος οτι θα ειχε τον ιδιο αποηχο η ειδηση αμα ηταν Ελληνας.
Αυτη δεν ειναι λογικη αλλα καλος στον εγκεφαλο,ενα σωρο ζευγαρια υπαρχουνΗ λογική μου είναι ότι οι Αλβανοί που το παίζουν γαμπροί στις ελληνίδες,
πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως οι αράπηδες που την έπεφταν σε λευκές,
στο Νότο των ΗΠΑ ,από την ΚΚΚ ....