ATENISTAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ευθείς απόγονοιναι ρε αδερφέ.
γι αυτο μιλούμε...
αλλο ΚΑΙ απόγονοι
άλλο ΕΥΘΕΙΣ απόγονοι
γιατί δεν συνεννοούμαστε;
ευθείς απόγονοιναι ρε αδερφέ.
γι αυτο μιλούμε...
αλλο ΚΑΙ απόγονοι
άλλο ΕΥΘΕΙΣ απόγονοι
γιατί δεν συνεννοούμαστε;
Γιατι ποιος πολεμος παιχτηκε με ισους ορους; Και γιατι να γινει αλλωστε.πού βλέπετε το αστείο;
οι οθωμανοί έπαιρναν τον πούλο και έβαλαν στο παιχνίδι τους αιγυπτίους με τα ανάλογα ανταλλάγματα
ενδεχομένως αν δεν είχαμε ξεκινήσει τις εμφύλιες διαμάχες να είχαμε αντισταθεί στην προέλαση του ιμπραήμ και να μην χρειαζόταν η έξωθεν επέμβαση (ενδεχομένως)
εν κατακλείδι, δεν χρωστάμε περισσότερα στους άγγλους-γάλλους-ρώσους απ'όσα χρωστάνε (ή θα χρωστούσαν) οι οθωμανοί στους αιγυπτίους, το παιχνίδι δεν παίχτηκε με ίσους όρους και τους όρους τους άλλαξαν οι οθωμανοί
κοιτα ..αμα αρχισουμε τι προυπηρχε ,παλι σε ελληνικο θα καταλληξουμε ,προγεννεστερο.....ρωμαικη αυτοκρατορια ειναι η απαντηση.....και πριν την ρωμαικη ??? ποιος κυριαρχουσε και παλι θα σου απαντησω και παλι.....μιας και οι ρωμαιοι ειχαν τρελα με τον ελληνικο πολιτισμο.......και για να μην σε φτασω στην κλασικη ελλδα οπου ολοι η νοτια ιταλια ηταν αποικιες των ελληνων που προυπηρχαν της ρωμαικης που ηρθε μετα !!!!μετα θα φτασουμε Μεγα Αλεξανδρο κλπ κλπ κλπ μεχρι την αυτοκρατορια του Ηρακλη και αλλων επισης ελληνικων αυτοκρατοριων προγεννεστερες των αλλων........Αν θυμαμαι καλα ,οι ελληνες απο τα αρχαια ετη ...στην ευρυτερη περιοχη εχουν καταγεγραμμενες 5 αυτοκρατοριες στο ενεργητικο τους...........καταγεγραμμενες ......αρα τι θες και που θες να καταλληξεις ???
σαν τον κύριο στη φωτό σου ένα πράγμα έτσι θείο;ευθείς απόγονοι
ο κύριος είναι μια χαρά και σπάει πλάκα με σαςσαν τον κύριο στη φωτό σου ένα πράγμα έτσι θείο;
στην ευρυτερη περιοχη εχουν καταγεγραμμενες 5 αυτοκρατοριες στο ενεργητικο τους...........καταγεγραμμενες ......αρα τι θες και που θες να καταλληξεις ???
και μεις με εσάς.ο κύριος είναι μια χαρά και σπάει πλάκα με σας
Γιατι ποιος πολεμος παιχτηκε με ισους ορους; Και γιατι να γινει αλλωστε.
Υπηρχε συμφωνια αλλωστε για διεξαγωγη του πολεμου μεσα σε συγκεκριμενα πλαισια;
εσείς δε γεμίζετε ταξί ούτε με τον ταξιτζήκαι μεις με εσάς.
Γιατι ειναι βαρια η αποτετοια του τσολια και γιατι γαμαμε και δερνουμε.
Και μην ακουσω αλλες 'ενστασεις' μην σε παιξω κανα μονακι στο pro, φας 6-7 μπαλακια απ το ημιχρονο και ερθεις στα ισα σου. Εχεις και αποψη. Χου ρε
έχω ήδη καταλήξει απλα ήσουν πολύ απασχολημένος να μας αποδείξεις ότι είμαστε γιοί του Περικλέους.
δεν ειναι λιγο το ποσοστό που μας λείπει εάν αναλογιστείς ότι το δικό μας είναι ίδιο με των πιθήκων κατά 99%
χαχαχαχαχαχα
Γιατι ποιος πολεμος παιχτηκε με ισους ορους;
Μαλεα δε μου γλιτωνεις. Το πες ? Παει δε ξεφευγεις κανονιζουμεεεεεεεεεεεε! ραντεβου θανατου αλλιως κοκοκο χαχαχαχα!
νομιζω σου εδωσα απαντηση....απλα προφανως κατανοεις οτι σε τετοια εδαφια δεν μπορεις να τα γνωριζεις και απαντας ρητορικα ....οτι θα εκανε καποιος που κοινος δεν γνωριζει !!!! που να ξερεις απο μινωικο πολιτισμο και κυκλαδιτικο κλπ κλπ......αστα δε σε συμφερει....καλυτερα ασχολησου με κανα συναρμολογουμενο γιατι οι γνωσεις σου περιοριζονται στο google και το wikipedia!!!!
Αφιερωμενη αυτη η φωτογραφία στους ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ που θελουν να φτιαχτει τζαμι στην Αθηνα
Αυτός ο άνθρωπος σκοτώθηκε στο Ιράν, επειδή πίστευε στον Ιησού Χριστό. Ένα ιρανικό δικαστήριο έχει εκτελέσει αυτόν τον άνθρωπο, επειδή αρνήθηκε να αποκηρύξει τον Χριστιανισμό. Έφυγε με ένα χαμόγελο.
Ένας αληθινός ήρωας. Είμαι περήφανος για αυτό που πιστεύω στον Ιησού Χριστό και είμαι περήφανος για την ορθόδοξη πίστη μου "
Σωστα γιατι αλλιως θα μας βαλουν και σε ψηφοφοριες για μεγαλυτερες κοτες του site και δεν λεει
Καλο απογευμα σε ολους παω να βγαλω το ψωμι μου
Επαναλαμβάνω ότι όποιος κάνει μία γύρα στο google θα μπορέσει να προμηθευτεί επιστημονικά στοιχεία για το ποσοστό προσμίξεων άλλων φυλών με την ελληνική.
Η συζήτηση ότι οι σύγχρονοι Έλληνες δεν κατάγονται γενετικά από τους αρχαίους Έλληνες ή ότι το Ελληνικό DNA εξαφανίστηκε από αυτό των Σλάβων ή των Τούρκων, έχει κλείσει, από επιστημονικής άποψης και αν για κάποιο λόγο κάπου - κάπως συνεχιστεί από κάποιους, αυτό σημαίνει ότι γίνεται είτε από πολιτικούς λόγους, είτε έστω εξαιτίας κάποιων έμμονων ιδεών που δεν επιθυμούν να υποχωρήσουν και φυσικά δεν είμαστε Νεοέλληνες ο όρος αυτός δεν ευσταθεί και καλό θα ήταν να εκλείψει συνειδητά αφού δεν εξυπηρετεί πλέον κανένα σκοπό και ουσιαστικά δεν καταδεικνύει τίποτε, πέρα από κάποια άκυρη και αναχρονιστική θεωρία του 19ου αιώνα ενός ανθέλληνα που τον έλεγαν Φαλμεράγιερ.
Πάντως όποιος επιθυμεί διακαώς να αυτοαποκαλείται τουρκόσπορος, εγώ δεν πρόκειται να τον σταματήσω. Αυτός ξέρει καλύτερα τον βίο και πολιτεία της μάνας του…
ότι αν δεν υπήρχαν οι αγγλογάλλοι
Ρε παιδιά κοροιδευόμαστε;;;Δλδ από τους 2.5 εκ. μετανάστες(νόμιμους και μη) που έχει η Ελλάδα ο Δένδιας έπιασε μόνο 4500 παράνομους;;;