Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
πού βλέπετε το αστείο;

οι οθωμανοί έπαιρναν τον πούλο και έβαλαν στο παιχνίδι τους αιγυπτίους με τα ανάλογα ανταλλάγματα

ενδεχομένως αν δεν είχαμε ξεκινήσει τις εμφύλιες διαμάχες να είχαμε αντισταθεί στην προέλαση του ιμπραήμ και να μην χρειαζόταν η έξωθεν επέμβαση (ενδεχομένως)

εν κατακλείδι, δεν χρωστάμε περισσότερα στους άγγλους-γάλλους-ρώσους απ'όσα χρωστάνε (ή θα χρωστούσαν) οι οθωμανοί στους αιγυπτίους, το παιχνίδι δεν παίχτηκε με ίσους όρους και τους όρους τους άλλαξαν οι οθωμανοί
Γιατι ποιος πολεμος παιχτηκε με ισους ορους; Και γιατι να γινει αλλωστε.
Υπηρχε συμφωνια αλλωστε για διεξαγωγη του πολεμου μεσα σε συγκεκριμενα πλαισια;

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
κοιτα ..αμα αρχισουμε τι προυπηρχε ,παλι σε ελληνικο θα καταλληξουμε ,προγεννεστερο.....ρωμαικη αυτοκρατορια ειναι η απαντηση.....και πριν την ρωμαικη ??? ποιος κυριαρχουσε και παλι θα σου απαντησω και παλι.....μιας και οι ρωμαιοι ειχαν τρελα με τον ελληνικο πολιτισμο.......και για να μην σε φτασω στην κλασικη ελλδα οπου ολοι η νοτια ιταλια ηταν αποικιες των ελληνων που προυπηρχαν της ρωμαικης που ηρθε μετα !!!!μετα θα φτασουμε Μεγα Αλεξανδρο κλπ κλπ κλπ μεχρι την αυτοκρατορια του Ηρακλη και αλλων επισης ελληνικων αυτοκρατοριων προγεννεστερες των αλλων........Αν θυμαμαι καλα ,οι ελληνες απο τα αρχαια ετη ...στην ευρυτερη περιοχη εχουν καταγεγραμμενες 5 αυτοκρατοριες στο ενεργητικο τους...........καταγεγραμμενες ......αρα τι θες και που θες να καταλληξεις ???

έχω ήδη καταλήξει απλα ήσουν πολύ απασχολημένος να μας αποδείξεις ότι είμαστε γιοί του Περικλέους.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Γιατι ποιος πολεμος παιχτηκε με ισους ορους; Και γιατι να γινει αλλωστε.
Υπηρχε συμφωνια αλλωστε για διεξαγωγη του πολεμου μεσα σε συγκεκριμενα πλαισια;

αλλού ήθελα να καταλήξω, αναφέρθηκε πιο πάνω ότι αν δεν υπήρχαν οι αγγλογάλλοι σήμερα θα ήμασταν τούρκοι, προσωπικά διαφωνώ με το να "αποθεώνουμε" την συγκεκριμένη ναυμαχία (αν και ήταν αναμφισβήτητα κομβικής σημασίας) για τους λόγους που ανέφερα

1) γιατί μας βοήθησαν τρίτοι την στιγμή που και τον εχθρό μας βοηθούσαν τρίτοι
2) γιατί μετά την ναυμαχία συνέχισαν να σκοτώνονται έλληνες επί 3 συνεχή έτη

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γιατι ειναι βαρια η αποτετοια του τσολια και γιατι γαμαμε και δερνουμε.  :rockon:
Και μην ακουσω αλλες 'ενστασεις' μην σε παιξω κανα μονακι στο pro, φας 6-7 μπαλακια απ το ημιχρονο και ερθεις στα ισα σου. Εχεις και αποψη. Χου ρε  :birdman:

Μαλεα δε μου γλιτωνεις. Το πες ? Παει δε ξεφευγεις κανονιζουμεεεεεεεεεεεε! ραντεβου θανατου αλλιως κοκοκο χαχαχαχα!

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
έχω ήδη καταλήξει απλα ήσουν πολύ απασχολημένος να μας αποδείξεις ότι είμαστε γιοί του Περικλέους.

νομιζω σου εδωσα απαντηση....απλα προφανως κατανοεις οτι σε τετοια εδαφια δεν μπορεις να τα γνωριζεις και απαντας ρητορικα ....οτι θα εκανε καποιος που κοινος δεν γνωριζει !!!! που να ξερεις απο μινωικο πολιτισμο και κυκλαδιτικο κλπ κλπ......αστα δε σε συμφερει....καλυτερα ασχολησου με κανα συναρμολογουμενο γιατι οι γνωσεις σου περιοριζονται στο google και το wikipedia!!!!

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
δεν ειναι λιγο το ποσοστό που μας λείπει εάν αναλογιστείς ότι το δικό μας είναι ίδιο με των πιθήκων κατά 99%

χαχαχαχαχαχα

Επαναλαμβάνω ότι όποιος κάνει μία γύρα στο google θα μπορέσει να προμηθευτεί επιστημονικά στοιχεία για το ποσοστό προσμίξεων άλλων φυλών με την ελληνική.

Η συζήτηση ότι οι σύγχρονοι Έλληνες δεν κατάγονται γενετικά από τους αρχαίους Έλληνες ή ότι το Ελληνικό DNA εξαφανίστηκε από αυτό των Σλάβων ή των Τούρκων, έχει κλείσει, από επιστημονικής άποψης και αν για κάποιο λόγο κάπου - κάπως συνεχιστεί από κάποιους, αυτό σημαίνει ότι γίνεται είτε από πολιτικούς λόγους, είτε έστω εξαιτίας κάποιων έμμονων ιδεών που δεν επιθυμούν να υποχωρήσουν και φυσικά δεν είμαστε Νεοέλληνες ο όρος αυτός δεν ευσταθεί και καλό θα ήταν να εκλείψει συνειδητά αφού δεν εξυπηρετεί πλέον κανένα σκοπό και ουσιαστικά δεν καταδεικνύει τίποτε, πέρα από κάποια άκυρη και αναχρονιστική θεωρία του 19ου αιώνα ενός ανθέλληνα που τον έλεγαν Φαλμεράγιερ.

Πάντως όποιος επιθυμεί διακαώς να αυτοαποκαλείται τουρκόσπορος, εγώ δεν πρόκειται να τον σταματήσω. Αυτός ξέρει καλύτερα τον βίο και πολιτεία της μάνας του…  :fuck1:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
Γιατι ποιος πολεμος παιχτηκε με ισους ορους;

Του Βασιλείου ων Ζουλού κόντρα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κάνεις δεν βοήθησε ούτε τους μέν, ούτε τους δε. Άσχετο το ότι οι βρετανοί είχαν πυροβόλα και οι ζουλού τόξα και ακόντια.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Μαλεα δε μου γλιτωνεις. Το πες ? Παει δε ξεφευγεις κανονιζουμεεεεεεεεεεεε! ραντεβου θανατου αλλιως κοκοκο χαχαχαχα!

Σωστα γιατι αλλιως θα μας βαλουν και σε ψηφοφοριες για μεγαλυτερες κοτες του site και δεν λεει  :grin:
Καλο απογευμα σε ολους παω να βγαλω το ψωμι μου  :rockon:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
νομιζω σου εδωσα απαντηση....απλα προφανως κατανοεις οτι σε τετοια εδαφια δεν μπορεις να τα γνωριζεις και απαντας ρητορικα ....οτι θα εκανε καποιος που κοινος δεν γνωριζει !!!! που να ξερεις απο μινωικο πολιτισμο και κυκλαδιτικο κλπ κλπ......αστα δε σε συμφερει....καλυτερα ασχολησου με κανα συναρμολογουμενο γιατι οι γνωσεις σου περιοριζονται στο google και το wikipedia!!!!

Ψςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
Αφιερωμενη αυτη η φωτογραφία στους ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ που θελουν να φτιαχτει τζαμι στην Αθηνα

Αυτός ο άνθρωπος σκοτώθηκε στο Ιράν, επειδή πίστευε στον Ιησού Χριστό. Ένα ιρανικό δικαστήριο έχει εκτελέσει αυτόν τον άνθρωπο, επειδή αρνήθηκε να αποκηρύξει τον Χριστιανισμό. Έφυγε με ένα χαμόγελο.
Ένας αληθινός ήρωας. Είμαι περήφανος για αυτό που πιστεύω στον Ιησού Χριστό και είμαι περήφανος για την ορθόδοξη πίστη μου "

Στη σφαγή τού Λονδίνου έγινε απλή μεταφορά κουλτούρας.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σωστα γιατι αλλιως θα μας βαλουν και σε ψηφοφοριες για μεγαλυτερες κοτες του site και δεν λεει  :grin:
Καλο απογευμα σε ολους παω να βγαλω το ψωμι μου  :rockon:

Καλη δουλεια δικε μου, τα λεμε

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Επαναλαμβάνω ότι όποιος κάνει μία γύρα στο google θα μπορέσει να προμηθευτεί επιστημονικά στοιχεία για το ποσοστό προσμίξεων άλλων φυλών με την ελληνική.

Η συζήτηση ότι οι σύγχρονοι Έλληνες δεν κατάγονται γενετικά από τους αρχαίους Έλληνες ή ότι το Ελληνικό DNA εξαφανίστηκε από αυτό των Σλάβων ή των Τούρκων, έχει κλείσει, από επιστημονικής άποψης και αν για κάποιο λόγο κάπου - κάπως συνεχιστεί από κάποιους, αυτό σημαίνει ότι γίνεται είτε από πολιτικούς λόγους, είτε έστω εξαιτίας κάποιων έμμονων ιδεών που δεν επιθυμούν να υποχωρήσουν και φυσικά δεν είμαστε Νεοέλληνες ο όρος αυτός δεν ευσταθεί και καλό θα ήταν να εκλείψει συνειδητά αφού δεν εξυπηρετεί πλέον κανένα σκοπό και ουσιαστικά δεν καταδεικνύει τίποτε, πέρα από κάποια άκυρη και αναχρονιστική θεωρία του 19ου αιώνα ενός ανθέλληνα που τον έλεγαν Φαλμεράγιερ.

Πάντως όποιος επιθυμεί διακαώς να αυτοαποκαλείται τουρκόσπορος, εγώ δεν πρόκειται να τον σταματήσω. Αυτός ξέρει καλύτερα τον βίο και πολιτεία της μάνας του…  :fuck1:

για πες μας εσύ τι έχεις.
εγώ ειμαι Doric (J2b + I2a2) + some Aeolic(E-V13 + R1b)

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ότι αν δεν υπήρχαν οι αγγλογάλλοι

οχι μονον.

νομιζω οτι ο Σουλτανος τα εκανε πανω του οταν οι Ρωσοι προηλασαν προς Κωνσταντινουπολη απο τα παραλια του Ποντου και καταλαβε οτι πρεπει αναγκαστικα να αναγνωρισει την Ελευθερια των Ελληνων.

η ναυμαχια δεν ηταν αρκετη...

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories