voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Ναι ρε.
Ο www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=32761]dimitrakis29[/url].
Τον έχει βάλει μέσα σε πεπόνι και λέει ότι την βρήκε κιόλας.
Οπως προσβάλλει τους μουσουλμάνους η ταινία που προβάλλεται στην Αμερική η οποια σημειωτέον προβάλλεται σε ιδιωτικούς χώρους, το ίδιο και περισσότερο προσβάλλει εμένα στην χώρα μου όπου το επίσημο θρήσκευμα του κρατους είναι ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός αυτή η εικόνα στο κέντρο της πρωτεύουσάς μου:
http://[URL unfurl="true"]www.real.gr/filescalendar/2012/September/mousoulmanoi%206.jpg[/img[/URL]]
Οι διωγμοί που έχουν υποστεί και εξακολουθούν να υφίστανται οι χριστιανοί ακόμα και σήμερα ανά τον κόσμο είναι τεράστιο Θέμα, πολύ μεγαλύτερο απο το εάν ένας παρανοικός πάστορας στην Αμερική λοιδορεί τον Μωάμεθ.
Στην τελική οι μουσουλμάνοι θεωρούν απριόρι τον Χριστό μας απατεώνα και μη εκπρόσωπο του Θεού.
[b]Οπότε να πάνε στο καλό να γυρίσουν είτε στην Χώρα τους είτε στην Τουρκία να προσεύχονται ολημερίς κι ολονυχτίς στους δρόμους με τα κεφάλια στο πάτωμα. [/b]
[/quote]
αμην και πότε..
ας βάλει και λίγο το χεράκι του το κράτος .. αλλιώς θα το βάζει η ΧΑ :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
Ναι ρε.
Ο www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=32761]dimitrakis29[/url].
Τον έχει βάλει μέσα σε πεπόνι και λέει ότι την βρήκε κιόλας.
και φυσικά ο μουσουλμανολάγνος πορδόπαπος και οι συν αυτώ μούγκα στην στρούγκα επί του θέματος...
έμαθες τι γίνεται στην ευρώπη? εκτός από μπουτάκια?
Γι'αυτό λέμε να γίνουνε τζαμιά,εσύ γεροτράμυ τί θες πουλάκι μου να τους απαγορευτεί να προσεύχονται,να τους διώξουμε,να τους εκτελέσουμε,τί γουστάρεις;;;καμμία θέση επί του θέματος έχεις ή μόνο θα ασχολεισαι με την άγνοια μου δι τα τεκταινόμενα εις την Ευρώπην περί της γενοκτονίας των Αρμενίων...??
διότι και η μη θέση είναι θέση (καταπώς λέει κάποιος εδώ μέσα)...
καμμία θέση επί του θέματος έχεις ή μόνο θα ασχολεισαι με την άγνοια μου δι τα τεκταινόμενα εις την Ευρώπην περί της γενοκτονίας των Αρμενίων...??
διότι και η μη θέση είναι θέση (καταπώς λέει κάποιος εδώ μέσα)...
Γι'αυτό λέμε να γίνουνε τζαμιά,εσύ γεροτράμυ τί θες πουλάκι μου να τους απαγορευτεί να προσεύχονται,να τους διώξουμε,να τους εκτελέσουμε,τί γουστάρεις;;;
ποιο είναι το θέμα ρε παπάρα?
ας διαμαρτυρηθούν όμορφα κι ειρηνικά.
τι θες εσύ? να τους πικάρεις?
ή να ξεχάσουμε τα μνημνόνια κυνηγώντας το ισλαμ?
φυσικά.. μαζί σου.. να γίνουνε όχι ένα πολλά τζαμιά.. αλλά
(1) να τα πλερώσουνε οι πιστοί τους και όχι το ελληνικό κράτος (δηλαδή εγώ γιατί εσύ δεν πλερώνεις τεμπελόσκυλο).. και μην μου πείς μαλακίες περί της εκκλησίας και πληρωμής μισθών από το κράτος γιατί θα σε παραπέμψω εδώ
(2) όπως εγώ δεν σε κυνηγάω ποινικά και δεν σε γαμάω (αν και πολύ θα ήθελα να το κάνω) που καις την σημαία έτσι και αυτοί τουμπεκί ψιλοκομένο αν κάποιος βρίζει τον μωχαμέτη τους.. αν γουστάρουν βρισκουν μέσο και βρίζουν τον χριστό.. ουδόλως με ενδιαφέρει...
ποιο είναι το θέμα ρε παπάρα?
ας διαμαρτυρηθούν όμορφα κι ειρηνικά.
τι θες εσύ? να τους πικάρεις?
ή να ξεχάσουμε τα μνημνόνια κυνηγώντας το ισλαμ?
Τι σε χαλάει;
Υπουργός του Πακιστάν επικήρυξε τον δημιουργό της ταινίας για 100 χιλιάδες δολλάρια εφόσον τον σκοτώσει.
Μάλιστα κάλεσε τους Ταλιμπάν να αρχίσουν ιερό πόλεμο στην Αμερική και τον Δυτικό Κόσμο.
Εχεις αυταπάτες ότι ο Πακιστανός θα σε αφήσει να ζήσεις επειδή έχεις αριστερόστροφες θέσεις;
καμιά θρησκεία να μην την πλερώνει το κράτος.
.-
διαφωνείς γερο Σάυλωκ?
αυτό δε θέλει η τρόικα?
να ξεπουλάμε ακίνητα για να γλιτώνουμε πάγιες δαπάνες?
τι λες ακόλουθε της άγκελα?
όχι .. το κράτος να πληρώνει αυτούης που το με κάποιο τρόπο συνεισφέρουνε σε αυτό.. και επειδή μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια με το ΕΔΑΔ διαβάζεις αυτό
" Αυτό με τη μισθοδοσία του κλήρου ακούγεται πολύ ωραίο αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά απλούστατα επειδή ο κλήρος μισθοδοτείται έναντι παραχώρησης από το 1952 εκκλησιαστικής περιουσίας μέρος των αποδόσεων της οποίας χρησιμοποιείται για τη μισθοδοσία του κλήρου. Με άλλα λόγια, αν το κάνει αυτό το κράτος θα βγει ζημιωμένο.
Επιπλέον, πέρα από τον κλήρο της Εκκλησίας της Ελλάδος, στη συνέχεια αποφασίστηκε να μισθοδοτούνται και οι κληρικοί των υπόλοιπων αναγνωρισμένων θρησκειών όπως π.χ. οι μουφτήδες στη Θράκη. Να αφήσουμε να τους μισθοδοτεί το Προξενείο της Κομοτηνής; Είναι και αυτό μια άποψη...
Τέλος, το ζήτημα δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την Ορθοδοξία: ορθόδοξοι είναι και οι παλαιοημερολογίτες, ο κλήρος των οποίων όμως δεν μισθοδοτείται αλλά συντηρείται από τους πιστούς των εκκλησιών αυτών (ναι είναι πάνω από μια). Έχει να κάνει αποκλειστικά με την παραχώρηση εκκλησιαστικής περιουσίας της Εκκλησίας της Ελλάδας και όσα και να λένε διάφοροι είναι θέμα το οποίο αν το κράτος το αγγίξει η Εκκλησία της Ελλάδος μπορεί να το ξετινάξει μέσω του ΕΔΑΔ το οποίο παλαιότερα δεν υπήρχε (δεν είμασταν στην Ευρώπη) και άρα έκανε ό,τι γούσταρε..."
το λινκ το παρέθεσα ήδη...
τον πρέσβη της αμερικής στην λιβύη τον ρώτησες??
Μας σκότισες τον παργαλάτσο με τον πρέσβη..
καλά.. ότι πείς ...