Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
μπορείς να ρωτήσεις τον αμερικανο πρέσβυ στην Λιβύη .. αυτός θα σου πεί...
Μιλαμε για την συγκεντρωση στην αθηνα. Εκτος αμα θεωρουμε ολους τους μουσουλμανους υπευθυνους για τις πραξεις στην Λιβυη.

Μια συγκεντρωση διαμαρτυριας (περα τον ηλιθιο οπισθοδρομικο λογο της...αν ειναι δυνατον δηλαδη να φοβομαστε να κανουμε σατυρα σε ενα αντικειμενο ποθου λατρειας πιθικων) που εξελισεται σε βιαιη. Αν δεν γουσταρουν Δυση μπορουν να πανε παλι πισω στο βρωμοπακισταν τους. Αλλα βρισκουν και τα κανουν...
Η ταινια δεν ειναι απλα μια σατυρα αλλα ειναι ενα αισχος που βρωμικα  προσβαλει την πιστη των μουσουλμανων.
Ειμαι κατα του ακραιου φανατισμου και βλακειας που εκδηλωνεται στην ανατολη λογου της ταινιας. Απο την αλλη δεν μπορεις να μιλας για ελευθερια της εκφρασης και συχρονως να απογορευεις διαδηλωσεις.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δεν είδα κανέναν από τους "προοδευτικούς" να βγεί να τους ρίξει κανένα μπινελίκι... αμα πεί τίποτε από άμβωνος ο παναχρειώτατος Ανθιμος ή ο Ιδιωνυμος σε κανένα κανάλι σκούζουν σαν να τους γάμησε αράπης...

ουστ ρε ...

δακρυγόνα λέει έριξε η αστυνομία... zyclon B έπρεπε να ρίξει γαμώ τον μωχαμέτη τους...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν είδα κανέναν από τους "προοδευτικούς" να βγεί να τους ρίξει κανένα μπινελίκι... αμα πεί τίποτε από άμβωνος ο παναχρειώτατος Ανθιμος ή ο Ιδιωνυμος σε κανένα κανάλι σκούζουν σαν να τους γάμησε αράπης...

ουστ ρε ...

δακρυγόνα λέει έριξε η αστυνομία... zyclon B έπρεπε να ρίξει γαμώ τον μωχαμέτη τους...
καμια τετοια θα εκανε καλη δουλεια τυπε :grin:
Napalm_Attack.jpg

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μιλαμε για την συγκεντρωση στην αθηνα. Εκτος αμα θεωρουμε ολους τους μουσουλμανους υπευθυνους για τις πραξεις στην Λιβυη.

η μη θέση είναι θεσάρα κατά υπερπόντικα...

Η ταινια δεν ειναι απλα μια σατυρα αλλα ειναι ενα αισχος που βρωμικα  προσβαλει την πιστη των μουσουλμανων.
Ειμαι κατα του ακραιου φανατισμου και βλακειας που εκδηλωνεται στην ανατολη λογου της ταινιας. Απο την αλλη δεν μπορεις να μιλας για ελευθερια της εκφρασης και συχρονως να απογορευεις διαδηλωσεις.

το αίσχος κρίνεται από τους θεατές και τιμωρείται με την οικονομική καταβαράθρωση... δεν απαγορεύεται δεν λογοκρίνεται.. ούτε παιδιά είχε μέσα ούτε σεξ με ζώα... 

οι "αγαπητοί" και "φιλειρηνικοί" μουσουλμάνοι μπορούν να προσβληθούν όσο θέλουν .. πρόβλημα τους.. εγώ δεν προσβάλλομαι και έχω κάθε δικαίωμα να δω την ταινία, να πω ότι γουστάρω για τον Χριστό, τον Μωχαμέτη, τον Βούδα, τον Μαρξ, τον Λένιν τον Χίτλερ, τον Τσίπρα ή τον Μιχαλολιάκο και ας προσβληθούν όσο γουστάρουν οι πιστοί τους... και αντίστοιχα και αυτοί έχουν δικαίωμα να πούν ότι γουστάρουν... να μου απαγορεύσουν να λέω ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ...

κανένας δεν τους απαγόρευσε την διαδήλωση ... τους είπαν να μείνουν στην Ομόνοια.. αυτοί σώνει και καλά θέλανε να πάνε στην πρεσβεία... εεε δεν θα πάνε τον κώλο τους να χτυπάνε κάτω...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ποια οικονομικη απωλεια τυπε?του κεντρου? :grin:

εεεε όσο να είναι .. μαγαζιά, περίπτερα, καθίσματα, παγκάκια κλπ.. κρίμα δεν είναι ??

ενώ με αυτό που είπα όλα παραδίδονται σε χρήση μετά  ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εεεε όσο να είναι .. μαγαζιά, περίπτερα, καθίσματα, παγκάκια κλπ.. κρίμα δεν είναι ??

ενώ με αυτό που είπα όλα παραδίδονται σε χρήση μετά  ;)
ολα αυτα ειναι αλλοδαπων τυπε

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
το αίσχος κρίνεται από τους θεατές και τιμωρείται με την οικονομική καταβαράθρωση... δεν απαγορεύεται δεν λογοκρίνεται.. ούτε παιδιά είχε μέσα ούτε σεξ με ζώα...  

οι "αγαπητοί" και "φιλειρηνικοί" μουσουλμάνοι μπορούν να προσβληθούν όσο θέλουν .. πρόβλημα τους.. εγώ δεν προσβάλλομαι και έχω κάθε δικαίωμα να δω την ταινία, να πω ότι γουστάρω για τον Χριστό, τον Μωχαμέτη, τον Βούδα, τον Μαρξ, τον Λένιν τον Χίτλερ, τον Τσίπρα ή τον Μιχαλολιάκο και ας προσβληθούν όσο γουστάρουν οι πιστοί τους... και αντίστοιχα και αυτοί έχουν δικαίωμα να πούν ότι γουστάρουν... να μου απαγορεύσουν να λέω ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ...

κανένας δεν τους απαγόρευσε την διαδήλωση ... τους είπαν να μείνουν στην Ομόνοια.. αυτοί σώνει και καλά θέλανε να πάνε στην πρεσβεία... εεε δεν θα πάνε τον κώλο τους να χτυπάνε κάτω...
Και εγω σαν θεατης την εκρινα και την βρηκα αισχρη που το μονο που ηθελε ηταν να προκαλεσει τους μουσουλμανους. Ειναι μια ακρως ρατσιστικη ταινια.
Ειναι διαφορετικο να ασκεις μια κριτικη σε ενα θεμα και αλλο το να προσπαθεις χυδαια να  επιτεθεις σε μια τοση μεγαλη μεριδα του κοσμου.
Ναι, να μην υπαρχει λογοκρισια (λες και στην δυση δεν υπαρχει κανουμε) αλλα ισχυει και η ρηση "η ελευθερια μου τελειωνει εκει που αρχιζει η ελευθερια του αλλου"

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Υπαρχουν νομοι σε ορισμενες χωρες που επιβαλει κυρωσεις για αυτους που αρνουνται την γενοκτονια των αρμενιων και ποντιων και πολλες αλλες τετιες περιπτωσεις. Λογοκρισια;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Και εγω σαν θεατης την εκρινα και την βρηκα αισχρη που το μονο που ηθελε ηταν να προκαλεσει τους μουσουλμανους. Ειναι μια ακρως ρατσιστικη ταινια.
βγήκε σε τόρρεντ? :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ειναι διαφορετικο να ασκεις μια κριτικη σε ενα θεμα και αλλο το να προσπαθεις χυδαια να  επιτεθεις σε μια τοση μεγαλη μεριδα του κοσμου.
Ναι, να μην υπαρχει λογοκρισια (λες και στην δυση δεν υπαρχει κανουμε) αλλα ισχυει και η ρηση "η ελευθερια μου τελειωνει εκει που αρχιζει η ελευθερια του αλλου"

υπάρχει στην δύση λογοκρισία??? πες μου κάτι που να έχει απαγορευθεί στην Ελλάδα (τουλάχιστον) μια ταινία, ένα βιβλίο κάτι τι τα τελευταία 35 χρόνια ...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
υπάρχει στην δύση λογοκρισία??? πες μου κάτι που να έχει απαγορευθεί στην Ελλάδα (τουλάχιστον) μια ταινία, ένα βιβλίο κάτι τι τα τελευταία 35 χρόνια ...
Η λογοκρισια εχει πολλες μορφες.

Επισκέπτης
εγώ δεν προσβάλλομαι και έχω κάθε δικαίωμα να δω την ταινία, να πω ότι γουστάρω για τον Χριστό, τον Μωχαμέτη, τον Βούδα, τον Μαρξ, τον Λένιν τον Χίτλερ, τον Τσίπρα ή τον Μιχαλολιάκο και ας προσβληθούν όσο γουστάρουν οι πιστοί τους...

τύπε πρόσεχε
λίγα για τον αρχηγό ε;  :uzi:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Υπαρχουν νομοι σε ορισμενες χωρες που επιβαλει κυρωσεις για αυτους που αρνουνται την γενοκτονια των αρμενιων και ποντιων και πολλες αλλες τετιες περιπτωσεις. Λογοκρισια;

είναι το ίδιο η άρνηση με την λογοκρισία??

και δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη νόμος που να απαγορεύει την άρνηση της γενοκτονίας των Ποντίων ή Αρμενίων...

μόνο στην Γερμανία υπάρχει νόμος για την απαγόρευση άρνησης του ολοκαυτώματος των Εβραίων και ίδρυσης ναζιστικών κομμάτων..

και στην Ελλάδα έχουμε περιπτώσεις που δεν ασξήθηκε λογοκρισία σε καλλιτεχνικά δρώμενα που σαφώς προσέβαλαν ένα τμήμα του ελληνικού λαού (μεγάλο-μικρό δεν έχει σημασία) τους χριστιανούς

για παράδειγμα θα φέρω τον πίνακα του Βέλγου ζωγράφου ντε Κορντιέ, που εκτέθηκε στην διεθνή έκθεση Outlook της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας το 2003.. έγινε σάλος αλλά δεν απαγορεύθηκε το έργο.. έμεινε 2 μέρες και μετά κατέβηκε από τον ίδιο τον ζωγράφο..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Η λογοκρισια εχει πολλες μορφες.

όπως??

μην μου πείς ότι εκδοτικοί οίκοι θα αρνηθούν να εκδώσουν βιβλίο, κινηματογράφοι να παίξουν ταινία, γκαλερί να εκθέσουν πίνακες, κανάλια να προβάλουν εκπομπές γιατί αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση που κρίνουν ότι το έργο (οποιασδήποτε μορφής) θα φέρει κέρδη... αμα κρίνουν ότι δεν πρόκειται να κονομήσουν δεν πρόκειται να το δείξουν... (και καλά θα κάνουν εμπορικές επιχειρήσεις είναι)....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom