Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 697 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.531

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
για ποιο λογο να μειονεκτουν αυτοι μπροστα σε μενα? μην πεις παλι για τον παππου μου ομως!
αμα ειναι καλυτεροι απο μενα, ας την παρουν την γαμωδουλεια!
η πολυ αξιοκρατια μου φερνει αλλεγρια μωρο μου..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
αυτό ΑΠΛΑ επιβεβαιώνει την αρχική μου τοποθέτηση ότι ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΟΥΧΙ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.

Ρε παπάρα! Βεβαίως δε φταίει ο μετανάστης. Όπως και δε θα φταίω εγώ άμα κλέψω λεφτά ή χρυσό που δε φυλάσεται επαρκώς. ή άμα αποδράσω από φυλακή δε με  εμποδίσει κανείς!

Όταν όμως αποφασίσουμε να ΛΥΘΕΙ το πρόβλημα, ε η λύση θα συμπεριλαμβάνει και αρνητικές συνέπειες και για τον μετανάστη ( όπως και για τον κλέφτη, και για τον δραπέτη)!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Όχι και να την "βγαίνουμε" στον tomito !!!

συγγνώμη δηλαδή,

..παρότι άγιες μέρες,

νομίζω ότι υπάρχουν ορισμένα όρια  :booty:

telos panton

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με ΥΓΕΙΑ !!!  ;)

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Σκηνές Φαρ Ουέστ στα Χανιά

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2009, 10:13

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ανήμερα των Χριστουγέννων ο Δήμος Μουσούρων στα Χανιά της Κρήτης, όταν 100 περίπου αλλοδαποί συνεπλάκησαν μεταξύ τους.

Κρατώντας στα χέρια σιδερολοστούς και ξύλα, οι αλλοδαποί που δουλεύουν στα χωράφια των γύρω περιοχών έκλεισαν «ραντεβού» στον Δήμο Μουσούρων, όπου έδωσαν «μάχες» σώμα με σώμα.

Από τη συμπλοκή δεν γλίτωσαν ούτε τα αυτοκίνητα των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι συχνά γίνονται θιασώτες ανάλογων περιστατικών.

Τέσσερις Βούλγαροι συνελήφθησαν και κρατούνται στην αστυνομική διεύθυνση Χανίων ως υπαίτιοι της συμπλοκής.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Βέβαια ο "Νόμιμος Μετανάστης" έχει νομιμοποιηθεί από μια εξ'ολοκλήρου διεφθαρμένη Δημόσια Διοίκηση, με πλαστά δικαιολογητικά και λάδωμα...
λεπτομέρειες φυσικά...

Deja vu, με τις ελληνοποιήσεις ομογενών και "ομογενών" της περιόδου 1996 - 2000.
Μάλλον θα πήρε το know how το gap από το τάπερμαν.

Τέσπα, να δούμε το τελικό πόνημα του ξαδέλφου της αλβανόφιλης μεγαλοσυζύγου.

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6

Είχαν ρημάξει εξοχικά στην Μάνδρα

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2009, 10:31

Εννέα διαρρήξεις σε εξοχικά στην Μάνδρα Αττικής, μέσα σε ένα μόλις μήνα, είχε διαπράξει ένας 27χρονος Αλβανός μαζί με άγνωστους συνεργούς του.

Εναντίον του 27χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τις ληστείες, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των υπολοίπων δραστών, οι οποίοι είχαν μετατραπεί σε φόβο και τρόμο των ιδιοκτητών εξοχικών κατοικιών στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας.

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Έκλεψε 50 πρόβατα

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2009, 12:13

Το απόγευμα του Σαββάτου, στην αγροτική περιοχή «Στεφάνη» Δερβενοχωρίων Βοιωτίας, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν πενήντα πρόβατα ιδιοκτησίας ενός 58χρονου κτηνοτρόφου.

Από την προανάκριση που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου Αττικής, προέκυψε ότι δράστης της κλοπής είναι τελικά ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 44 ετών, κάτοικος Ασπροπύργου.

Ο δράστης αναζητείται.

Επισκέπτης
χτες βραδυ μου ετυχε καρατζαφερικος ταριφας (μου το δηλωσε με καμαρι  :uglystupid: ) και εβριζε/χλευαζε σε ολη την ατελειωτη διαδρομη τους ξενους.. αλλα μου εχω υποσχεθει οτι με ταριφες δεν ξανατσακωνομαι...

ααα και στο τελος που περασαμε και μια εκκλησια, εκανε ευλαβικα και το σταυρο του...  :jerking:

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
χτες βραδυ μου ετυχε καρατζαφερικος ταριφας (μου το δηλωσε με καμαρι  :uglystupid: ) και εβριζε/χλευαζε σε ολη την ατελειωτη διαδρομη τους ξενους.. αλλα μου εχω υποσχεθει οτι με ταριφες δεν ξανατσακωνομαι...

ααα και στο τελος που περασαμε και μια εκκλησια, εκανε ευλαβικα και το σταυρο του...  :jerking:
o ταριφας ειναι καθε μερα στους δρομους, αρα κατι βλεπει παραπανω απο εσενα
και δευτερον ετσι οπως εχει καταντησει το επαγγ. πως να μην κανει το σταυρο του..
αιντε χαιβανι

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
επειδη η Αθηνα εχει γεμισει blackmen πρεει να υπαρχει ενημερωση
Νέα πειρατεία σε ελληνόκτητο πλοίο
29 Δεκεμβρίου 2009, 12:03

Νέα πειρατεία σε ελληνόκτητο πλοίο

Στα χέρια ένοπλων Σομαλών πειρατών έπεσε χθες το βράδυ και ενώ έπλεε φορτωμένο λίπασμα για την Ινδία, 240 ν.μ. ανατολικά, βορειοανατολικά των Σεϋχελών, το με σημαία Παναμά, ελληνόκτητο φορτηγό πλοίο "Navios Apollon", στο οποίο μόνο ο πλοίαρχος είναι Ελληνας, ενώ οι υπόλοιποι 18 ναυτικοί του είναι αλλοδαποί.

Σύμφωνα με το αρχηγείο της Ελληνικής Ακτοφυλακής στο πλοίο που ανήκει στην ελληνίδα εφοπλίστρια Αγγελική Φράγκου, οι περίπου 10 ένοπλοι πειρατές έφτασαν με τουλάχιστον δύο ταχύπλοα σκάφη, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν το 19μελές πλήρωμα.

Το "Navios Apollon" είχε αποπλεύσει από τη Φλόριδα των ΗΠΑ,με τελικό προορισμό την Ινδία όπου και θα ξεφόρτωνε το φορτίο του.

Να επισημανθεί ότι μόνο το 2008, σημειώθηκαν παγκόσμιως 293 πειρατικές επιθέσεις σε πλοία, ενώ για το πρώτο εννεάμηνο του 2009 οι επιθέσεις είναι πολύ περισσότερο από το 2008.

Τέλος να τονισθεί ότι τόσο η Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών όσο και το Committee του Λονδίνου, αλλά και οι διεθνείς εφοπλιστικές ενώσεις έχουν ζητήσει την αύξηση των πολεμικών πλοίων και περιπολιών στις ακτές της Αφρικής, ενώ οι ΗΠΑ πρόσφατα κατέθεσαν πρόταση να σταματήσει κάθε διαπραγμάτευση των πλοιοκτητών με τους πειρατές για την καταβολή λύτρων.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ρε Μοderators πεστε του σκατοπουστα να βγαλει το σκασμο επιτελους..!
τι διαολο ολοι κολλητοι ειστε εδω μεσα

Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααχαχχχχχχχαχχαχαχχαχαχα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
o ταριφας ειναι καθε μερα στους δρομους, αρα κατι βλεπει παραπανω απο εσενα
και δευτερον ετσι οπως εχει καταντησει το επαγγ. πως να μην κανει το σταυρο του..
αιντε χαιβανι
σε παρακαλω...ζει στο κεντρο εναν ολοκληρο χρονο(χωρις τα καλοκαιρια και τις γιορτες)....
κατεχει την απολυτη αληθεια ειπαμε..

Επισκέπτης
ρε Μοderators πεστε του σκατοπουστα να βγαλει το σκασμο επιτελους..!
τι διαολο ολοι κολλητοι ειστε εδω μεσα
κλαψε μωρη λουμπινα αλλα μολογα..
αραπης-πακι-αφγανος,ποιος σου πηρε την παρθενια της χιλιοξεσκισμενης σουφρας σου???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom