Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 698 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.532

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
1)συμψηφισμοι και γενικοτητες...
στην επαρχια,στην ελλαδα της υπογενετικοτητας και του αδικαιολογητου κομπασμου,ειναι λογικο να εργαζονται μεταναστες στα κτηματα...
ο λογος δεν ειναι απραιτητα η μαλακια της ελληνικης οικογενειας που σηντηρει το μαντραχαλο μεχρι τα 40,αλλα και η ελλειψη ανθρωπινου δυναμικου...με δεδομενη μαλιστα την αυξηση του ποσοστου των νεων που συνεχιζει σε τριτοβαθμια εκπαιδευση και τις αυξημενες γεννησεις κοριτσιων, ο αριθμος μειωνεται δραματικα..
2)στα ιδια γυρναμε...αυτα λεγαμε και εχθες...κατι δεν εχεις καταλαβει..το ελληνικο κρατος ηταν,ειναι και θα ειναι μπουρδελο..
οποτε τα φιλοδοξα σχεδια περι γαλλικου,σουηδικου και γερμανικου μοντελου ειναι μονο για να γελαει ο κοσμος....
το θεμα ειναι να αποδεχτεις την κατασταση,και να βρεις μια λυση με τα δεδομενα που'χεις γυρω σου(κυριως το μαλακα νεοελληνα και την ολη φιλοσοφια που τον συνοδευει)....οχι να λες τι γινεται σε Κ Ρ Α Τ Η...

μόνος σου στα γράφεις μονος αυτοαναιρείσαι.
Ολοι μέχρι τα 40 φοιτητές και μετά φταίνε οι ξένοι και η υπογεννητικότητα.
στα λοιπά συμφωνάμε.

Υ.Γ.
έχω μάθει να ζητάω το καλύτερο που βλέπω και όχι να μεμψιμοιρώ γι αυτό έφυγα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
να πληρωσουν τουλαχιστον τα χρεη της αεκ οι μεταναστες.με το που μπαινουν στην χωρα να ειναι υποχρεωτικο να εχουν το ακριβοτερο διαρκειας για μια 10ετια τουλαχιστον.
ο καθενας με τον πονο του δικε μου...
φετος ευρωπη-του χρονου νευροκοπι..
και οποιος καταλαβε καταλαβε..

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καταλαβαίνεις τώρα γιατί λέω στο τέλος,δε γαμιέται ας γράψουν ότι θέλουν;
Πως να κάνεις εικόνα στον κάθε ένα που δεν έχει ιδέα γι'αυτά που γράφει αυτά που μπορεί να βλέπεις καθημερινά;
Ε ναι λοιπόν αν το θέλετε έτσι ο Έλληνας στην επαρχία και δη ο αγρότης είναι πλέον ο μεγαλύτερος τεμπέλης ίσως και ολόκληρης της Ευρώπης.
Έχει ξεχάσει πλέον που πέφτει το χωράφι του,τι παράγει πόσο παράγει με τι το λιπαίνει,με τι το ψεκάζει,και πόσο το ποτίζει.
Και το χειρότερο απ'όλα είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχει γίνει και κρατικοδίαιτος!
μονο τα τελευταια χρονια τυπε;πολλα περσοτερα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μόνος σου στα γράφεις μονος αυτοαναιρείσαι.
Ολοι μέχρι τα 40 φοιτητές και μετά φταίνε οι ξένοι και η υπογεννητικότητα.
στα λοιπά συμφωνάμε.

Υ.Γ.
έχω μάθει να ζητάω το καλύτερο που βλέπω και όχι να μεμψιμοιρώ γι αυτό έφυγα.
προσπαθω να σου δειξω οτι ειναι πολλοι παραραγοντες που δρουν συνεπικουρικα για να φτασουμε στην σημερινη κατασταση στην αγροτια..
μεχρι τα 40 δεν ειναι φοιτητες,απλα δεν μπορουν να νοικιασουν σπιτι με τα 700 κα για αυτο φυτοζωουν εις βαρος της οικογενειας τους..αρρωστημενη κατασταση..(για αυτο δε φταινε οι μεταναστες βεβαια)..
Υ.Γ.επειδη τα ιδια ισχυουν και για εμενα,σε 2 χρονια εχω φυγει. ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Πως να κάνεις εικόνα στον κάθε ένα που δεν έχει ιδέα γι'αυτά που γράφει αυτά που μπορεί να βλέπεις καθημερινά;
Ε ναι λοιπόν αν το θέλετε έτσι ο Έλληνας στην επαρχία και δη ο αγρότης είναι πλέον ο μεγαλύτερος τεμπέλης ίσως και ολόκληρης της Ευρώπης.
Έχει ξεχάσει πλέον που πέφτει το χωράφι του,τι παράγει πόσο παράγει με τι το λιπαίνει,με τι το ψεκάζει,και πόσο το ποτίζει.
Και το χειρότερο απ'όλα είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχει γίνει και κρατικοδίαιτος!

αστονα να λεέι πιτσιρικάς είναι....
όποιονο έλληνα γνωστό από επαρχία έχω γνωρίζει (ειδικά από βόρεια ελλάδα) μου λέει ακριβώς αυτό το πράγμα.....
το τραγικότερο βεβαίως είναι πως αυτό έχει γίνει και στα λεγόμενα αστικά επαγγέλματα. Για παράδειγμα.
Φέρνεις τον τεντά, τον ηλεκτρολόγο, τον υδραυλικό, τον σιδερά, τον κηπουρό.
Ερχεται με το κάμπριο και το σκαρπίνι κλείνει το πρότζεκτ.
Την επομένη έρχεται ο πολωνός, ο αλβανός κάνει τη δουλειά και ο πρώτος έρχεται να μαζέψει το μπαγιόκο. Σου παίρνει το γνωστό νταβατζόσημο χωρίς να έχει κάνει 5 λεπτά εργασία. Τα παίρνεις ζητάς το κινητό του αλβανοπολωνού και την επόμενη έρχεται ο πιτσιρικά το ΣΚ και σου κάνει δουλειά με τα μισά λεφτά.
Σιγά σιγά μαζεύει μπαγιόκο κάνει κύκλωμα και γράφει (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ)τον σκαρπινάτο στα πελέ του.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Η Λαθρομετανάστευση συνιστά πρόβλημα κυρίως για τα αστικά κέντρα και όχι για τις αγροτικές περιοχές.
Αφήστε λοιπόν τα σχόλια για τους τεμπέληδες αγρότες.
Δεν φταίνε αυτοί που έχει γεμίσει το κέντρο της Αθήνας.

Επισκέπτης
μεχρι τα 40 δεν ειναι φοιτητες,απλα δεν μπορουν να νοικιασουν σπιτι με τα 700 κα για αυτο φυτοζωουν εις βαρος της οικογενειας τους..αρρωστημενη κατασταση..(για αυτο δε φταινε οι μεταναστες βεβαια)..

καλα δε φταιει μοναχα το οτι παιρνουν 700 αλλα εχουν καλομαθει στη μανουλα και δεν ξεκουνανε απο εκει..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
οι μεταναστες δε δουλευουν μονο στα χωραφια...
το 70% ζει στα αστικα κεντρα...
και εκει τεμπεληδες ειναι οι ελληνες??

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Πλούσια  ήταν η λεία τεσσάρων αλλοδαπών  γυναικών με… μακριά χέρια,  που εκμεταλλεύονταν τον συνωστισμό στα σούπερ μάρκετ των Σερρών και της Δράμας για να… ελαφρώνουν από τα πορτοφόλια τους τις τσέπες των ανυποψίαστων πελατών!

Μέσα  σε λίγες μόνο ώρες, δεκάδες  κλοπές καταγράφηκαν με δράστιδες  τις τέσσερις αλλοδαπές που είναι ηλικίας από 15 έως 46 χρόνων, ώσπου οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών κατάφεραν τελικά να τις εντοπίσουν κατά την έξοδό τους από το τελευταίο σουπερ μάρκετ που «χτύπησαν» και να τις συλλάβουν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν κλεμμένα χρήματα ύψους περίπου 4.000 ευρώ, τα οποία επιστράφηκαν στους νόμιμους κατόχους τους. Όμως, ο… «αρχηγός» τους κατάφερε να ξεφύγει. Ήταν ένας 46χρονος Έλληνας ο οποίος είχε αναλάβει να τις μεταφέρει από κατάστημα σε κατάστημα με το αυτοκίνητό του και, όταν είδε τους αστυνομικούς να τις συλλαμβάνουν, έσπευσε να εξαφανιστεί.

Οι «ελαφροχέρες» αλλοδαπές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους απήγγειλε κατηγορίες για κλοπές κατά συρροή κατ’ επάγγελμα και διέταξε την κράτησή τους ως την απολογία τους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
προσπαθω να σου δειξω οτι ειναι πολλοι παραραγοντες που δρουν συνεπικουρικα για να φτασουμε στην σημερινη κατασταση στην αγροτια..
Υ.Γ.επειδη τα ιδια ισχυουν και για εμενα,σε 2 χρονια εχω φυγει. ;)
κάτσε ρε αδερφέ;
παλαιότερα πώς τα βγαζαν πέρα και με 700 καο νοίκι;
να σου πως.
τώρα θέλεις από τα 20 και την πλάσμα σου και το ιποντ σου και το αμαξάκι σου και το αντίντας σου και την ντόλτσε καμπάνα σου. Θές και καφετέρια διαρκώς την πλερώνεις και χρυσή.
εγώ μεγάλωσα με ζήτα ελλάς και χωρίς τηλεόραση για πολλά χρόνια όταν οι άλλοι έσπευδαν να πάρουν. Καφέ πίναμε μόνο σε συγγενείς, ή στο σπίτι η την Κυριακή και μόνο μια φορά την εβδομάδα. Είχε άλλα στο μυαλό του ο πατέρας μου για επένδυση.
Εχω ξαναπεί.
Πίτα ολόκληρη και σκύλος χορτάτος ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
οι μεταναστες δε δουλευουν μονο στα χωραφια...
το 70% ζει στα αστικα κεντρα...
και εκει τεμπεληδες ειναι οι ελληνες??

σου απάντησα τι κάνουν.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Μανατζαρέοι το παίζουν όλοι.
Στην Ελλάδα πλέον το μόνο παραγόμενο προιόν είναι οι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. πουλάω τον τίτλο μου.
Τη δουλειά την κάνει άλλος.
Οσο βέβαια ο άλλος δεν πουλάει από μόνος του τις υπηρεσίες.
Βάλτο το καλά στο μυαλό σας.
Οσο το παίζει η μισή Ελλάδα μάνατζερ, η χώρα θα διαλύεται.
Τελεία.

Επισκέπτης
κάτσε ρε αδερφέ;
να σου πως.
τώρα θέλεις από τα 20 και την πλάσμα σου και το ιποντ σου και το αμαξάκι σου και το αντίντας σου και την ντόλτσε καμπάνα σου. Θές και καφετέρια διαρκώς την πλερώνεις και χρυσή.
εγώ μεγάλωσα με ζήτα ελλάς και χωρίς τηλεόραση για πολλά χρόνια όταν οι άλλοι έσπευδαν να πάρουν. Καφέ πίναμε μόνο σε συγγενείς, ή στο σπίτι η την Κυριακή και μόνο μια φορά την εβδομάδα. Είχε άλλα στο μυαλό του ο πατέρας μου για επένδυση.
Εχω ξαναπεί.

α μπραβο! δεν ξερω τι ειναι το ζητα ελλας  :rolleyes: αλλα ετσι παει.
αμα δεν ειναι μαρκα το ρουχο και δεν εχω και iphone δουλεια δε γινεται δλδ?
αμα θες να μεινεις μονος σου, τα καταφερνεις. εγω τι ξεχωριστο εχω? (παιρνω παραπανω αλλα βαζω και στην ακρη-οποτε μια η αλλη παει).

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
κάτσε ρε αδερφέ;
να σου πως.
Εχω ξαναπεί.
με τα δεδομενα που'χεις γυρω σου(κυριως το μαλακα νεοελληνα και την ολη φιλοσοφια που τον συνοδευει)....οχι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
α μπραβο! δεν ξερω τι ειναι το ζητα ελλας  :rolleyes: αλλα ετσι παει.
αμα δεν ειναι μαρκα το ρουχο και δεν εχω και iphone δουλεια δε γινεται δλδ?
αμα θες να μεινεις μονος σου, τα καταφερνεις. εγω τι ξεχωριστο εχω? (παιρνω παραπανω αλλα βαζω και στην ακρη-οποτε μια η αλλη παει).

ζήτα ελλάς ήταν παπούτσια ΕΛΛΗΝΙΚΑ που αγοράζαμε οι πιτσιρικάδες του 80....
όπως και πολλά άλλα προιόντα που δε γνωρίζεις και έχουν πουληθεί βιομηχανίες ολόκληρες σε ξένους.

τον έλληνα δεν τον ξεπούλησαν. Ξεπουλήθηκε μόνος και τώρα πάλι ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ που ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ.
περαστικά.
Το κλάμα μόλις άρχισε.
Σε λίγο εκτός από την πείνα θα πέφτει και ξύλο από αλλοδαπά συμφέροντα.
Ακόμα και τα κυκλώματα της νύχτας έχασαν οι έλληνες.
τι να πει κανείς......
ξεφτίλα;
κατάντια;
ό,τι και να πει είναι λίγο.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
σου απάντησα τι κάνουν.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Μανατζαρέοι το παίζουν όλοι.
Στην Ελλάδα πλέον το μόνο παραγόμενο προιόν είναι οι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. πουλάω τον τίτλο μου.
Τη δουλειά την κάνει άλλος.
Οσο βέβαια ο άλλος δεν πουλάει από μόνος του τις υπηρεσίες.
Βάλτο το καλά στο μυαλό σας.
Οσο το παίζει η μισή Ελλάδα μάνατζερ, η χώρα θα διαλύεται.
Τελεία.

Συνυπογράφω με χέρια και με πόδια.
Ξυπνήσαμε ένα πρωϊ και το αποφασίσαμε αυτό ή κάποιοι καλλιέργησαν τέτοια νοοτροπία στον κόσμο ?
Και αν έγινε κάτι τέτοιο ποιοι ήταν αυτοί και γιατί το κάνανε ?

Επισκέπτης

αρα? επειδη ειναι μαλακες οι ελληνες και το κρατος γαμιεται, θα την πληρωσει ο νομιμος μεταναστης που σπουδαζει κι ο πατερας του πληρωνει τα κερατα του στο κρατος? λογικο ειναι αυτο τωρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom