apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε σαν πολλοι σε εχουν βαλει στο ματιΜε κάτι τέτοια μήπως κατέληξες στην μπουζού;;;
προβλεπω οταν αρχισει ο πολεμος να σε γραβατιαζουν πρωτο
τυπε σαν πολλοι σε εχουν βαλει στο ματιΜε κάτι τέτοια μήπως κατέληξες στην μπουζού;;;
αμην και ποτε να ξεβρωμισει ο τοπος , φαγανε μια φορα την πουτσα οι αριστεροι η 2η θα ειναι πιο βιαιη
Ναι συμφωνώ....αλλά είπαμε: ''αναγκαίο κακό'' εφόσον αυτοί έχουν γίνει σήμερα η εργατική τάξη....οι αλλοδαποί κ όχι οι ντόπιοι...τα αφεντικά τους χρησιμοποίησαν ως φθηνό δυναμικό...οι έλληνες καλομάθανε κ πλέον δεν τους ενδιαφέρουν οι εργατικές δουλειές....η αριστερά πρέπει να κάθεται κ να κοιτάει;;;;Και επειδη καποιοι αναφερεστε στον Μαρξ και τον Λενιν, διαβαστε τις αποψεις τους για τους μεταναστες πριν τους πιασετε στο στομα σας.
Οι Ελληνες αριστεροι και στα δυο ανταρτικα πολεμισαν για να μην σκλαβωθει η πατριδα στους ξενους εισβολεις και στους ντοπιους συνεργατες τους. Και σημερα καποιοι σιγονταρουν τους συγχρονους εισβολεις. Αν δεν ειναι πλανεμενοι τοτε σιγουρα εξυπηρετουν καποιους σκοπους.
λες; δεν γαμιεται; μηπως δεν εχουμε κανει;Με κάτι τέτοια μήπως κατέληξες στην μπουζού;;;
Αλλο το πειθεις ως κομμουνι τον αλλον να γυρισει στην πατριδα του(οι μαυροκριναδες δεν ειναι τετοιοι,ουτε οι τυποι στο"ρεσαλτο"),τελειως αλλο το στηριζεις,η κανεις οτι δεν βλεπεις οσο οι μπατσοι,φασιστες και αφεντικα τους σαπιζουν στο ξυλο και τους μπουζουριαζουν για να τηρησουν τις"δεσμευσεις της χωρας απεναντι στους εταιρους"...Και επειδη καποιοι αναφερεστε στον Μαρξ και τον Λενιν, διαβαστε τις αποψεις τους για τους μεταναστες πριν τους πιασετε στο στομα σας.
Οι Ελληνες αριστεροι και στα δυο ανταρτικα πολεμισαν για να μην σκλαβωθει η πατριδα στους ξενους εισβολεις και στους ντοπιους συνεργατες τους. Και σημερα καποιοι σιγονταρουν τους συγχρονους εισβολεις. Αν δεν ειναι πλανεμενοι τοτε σιγουρα εξυπηρετουν καποιους σκοπους.
τυπε λες οτι με τον καταλληλο σωφρονισμο θα μπει στον σωστο δρομο ο παπαζολης?λες; δεν γαμιεται; μηπως δεν εχουμε κανει;
παντως εσυ δεν ξερω γιατι σε παω απλα πιστευω εχεις παρει λαθος δρομο
Την πουτσα που λες πως εφαγαν οι αριστεροι δεν την εριξες μονος σου νενεκο, αλλα με τη βοηθεια των Αγγλοαμερικανων. Οι οποιοι σε πουλαν και σ΄αγοραζουν για πλακα. Κρατα λοιπον μικρο καλαθι.
Ωωω τιμή μου....λες; δεν γαμιεται; μηπως δεν εχουμε κανει;
παντως εσυ δεν ξερω γιατι σε παω απλα πιστευω εχεις παρει λαθος δρομο
κανα 2 μπατσες και μετα αγαπη και προδερμ θελειτυπε λες οτι με τον καταλληλο σωφρονισμο θα μπει στον σωστο δρομο ο παπαζολης?
Θα επρεπε να πολεμησουν ΧΩΡΙΣ συμμαχους δηλαδη?Η μηπως διαλεξαν λαθος συμμαχους?Να τα λεμε ολα ρε δικε μου και ο οπλισμος που ειχαν οι ανταρτες απο αγγλους και επειτα γιουγκοσλαβους ηταν
Θα με σωφρονίσει ο Λάκης.τυπε λες οτι με τον καταλληλο σωφρονισμο θα μπει στον σωστο δρομο ο παπαζολης?
τυπε εγω νομιζω οτι κουρεμα με την ψιλη και δημοσια διαπομπευση θα του κανει καλοκανα 2 μπατσες και μετα αγαπη και προδερμ θελει
τυπε ο λακης θα σε καθαρισειΘα με σωφρονίσει ο Λάκης.
Από τους Γιουγκοσλάβους το ξέρουμε...για Άγγλους πρώτη φορά ακούω....Να τα λεμε ολα ρε δικε μου και ο οπλισμος που ειχαν οι ανταρτες απο αγγλους και επειτα γιουγκοσλαβους ηταν
Να τα λεμε ολα ρε δικε μου και ο οπλισμος που ειχαν οι ανταρτες απο αγγλους και επειτα γιουγκοσλαβους ηταν
Θα επρεπε να πολεμησουν ΧΩΡΙΣ συμμαχους δηλαδη?Η μηπως διαλεξαν λαθος συμμαχους?
Όλα τα ρουχαλάκια θα μου τα καθαρίσει;;;τυπε ο λακης θα σε καθαρισει
Βασικά δεν πιστεύει τίποτα,απλά του αρέσει να γίνεται ντόρος....είναι σαν αυτούς στην Τατιάνα που δίνουν το σήμα για να αρχίσουν να βαράνε παλαμάκια.Eλα τωρα που πιστευεις οτι ειχαν την ιδια βοηθεια οι αριστεροι με αυτη που ειχαν οι χιτες. Οι βομβες ναπαλμ δοκιμαστηκαν απο τους Αμερικανους στην Ελλαδα, στα κεφαλια Ελληνων κομμουνιστων καπου στη βορεια Ελλαδα.
Τοτε γιατι το αντεπιχειρημα ειναι πως τους εθνικοφρονες τους βοηθησαν οι αγγλοαμερικανοι? Βασικα οι αγγλοι εβαλαν και τους μεν και τους δε, ωστε να χουν πατημα να χωνονται ( αυτοι η τα ξαδερφια τους οι αμερικανοι) μετα.
Παγια εγγλεζικη τακτικη ( ινδια- πακισταν, κυπρος ελληνες-τουρκοι κλπ)
Eλα τωρα που πιστευεις οτι ειχαν την ιδια βοηθεια οι αριστεροι με αυτη που ειχαν οι χιτες. Οι βομβες ναπαλμ δοκιμαστηκαν απο τους Αμερικανους στην Ελλαδα, στα κεφαλια Ελληνων κομμουνιστων καπου στη βορεια Ελλαδα.