Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Πες μας,εντυπωσιασε μας.

Εισαι μαγκας?Εισαι σφιχτης?Εισαι αλανι?Εισαι περιπτερας?

Η μηπως εισαι αλλος ενας μαλακας που κανει τον καμποσο μπροστα στο πισι?
θα μας πεις εσυ οταν κατεβω και θα ερθω να σε βρω, θα εχεις τα αρχιδια να ερθεις η
θα τα βαλεις στον κωλο σου;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.103
Πόντοι
1.686
Το ξέρει ο Αντισθένης Σεβαλιέ ότι δουλεύεις κλωνάρι;;; :grin:

Εεε θα μου πεις εδώ κ αυτός θα δουλεύει;;; :cheesy:

Που Ζου 89 ,είσαι η Μπουμπουλίνα του 2012 !  :2funny: :2funny:

images

Με νεες αρμοδιότητες στο αντάρτικο ,

να ξαλαφρώνεις τους αντάρτες .... :2funny:

images

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εχει καμια πανσεληνο σημερα ? Εχετε σεληνιαστει ολοι να πουμε :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εσύ ήσουν η εργατική τάξη...τώρα είναι οι Αλβανοί,Ρουμάνοι,Βούλγαροι,Σομαλοί,Νιγηριανοί κ κάθε καρυδιάς καρύδι...δεν παίζει να μην το ξέρεις από πρώτο χέρι....η προσπάθεια ταξικής συνείδησης κ οργάνωσης τους δεν πρέπει να γίνει;;;;
Communist_Emoticon_by_delatorre_politik.gif

Επισκέπτης
Εσύ ήσουν η εργατική τάξη...τώρα είναι οι Αλβανοί,Ρουμάνοι,Βούλγαροι,Σομαλοί,Νιγηριανοί κ κάθε καρυδιάς καρύδι...δεν παίζει να μην το ξέρεις από πρώτο χέρι....η προσπάθεια ταξικής συνείδησης κ οργάνωσης τους δεν πρέπει να γίνει;;;;

Αυτούς έχεις....μ'αυτούς πορεύεσαι...και αν η εργατική τάξη δεν ισοσκελιστεί με την αστική...δεν θα υπάρξει ποτέ δίκαιη κοινωνία κ το ξέρεις επίσης.

Ναι όντως οι καπιταλιστές τους θέλουνε για να μην υπάρχει κίνημα...το καταφέρνουν...κατά την γνώμη σου τί πρέπει να γίνει...να κάθεται η αριστερά κ να θαυμάζει τις δυνάμεις της να συρρικνώνονται;;;

ή να πάει να κάνει αριστερό τον γεροτράμυ;;;

Όχι να ακούσω τι προτείνεις...διάβασες από τον μαύρο κρίνο κάποια πράγματα κ τα έχεις κάνει ευαγγέλιο.

Διαβαζω τα παντα, αλλα δεν εχω ευαγγελια. Μ΄ενδιαφερουν οι αποψεις ολων οσων δεν ειναι κολημενοι και δεν εχουν στερεοτυπα. Τις προτασεις μου για το προβλημα της λαθρομεταναστευσης τις εχω γραψει πολλες φορες. Εν συντομια, συγκεντρωση ολων των αλλοδαπων σε στρατοπεδα οπου θα εκπαιδευτουν να μισουν τον καπιταλισμο και στο ανταρτικο πολεων και επιστροφη στις πατριδες τους. Εξαιρουνται οσοι εχουν κανει παιδια εδω τα οποια παιδια πηγαινουν σχολειο. Αυτοι αναγκαστηκα θα μεινουν με την προυποθεση οτι σεβονται τον τοπο που τους φιλοξενει. Ακυρωση της συνθηκης Δουβλινο 2. Δεν ευθυνεται η Ελλαδα για τα οσα δεινα περνουν οι μεταναστες στις χωρες καταγωγης τους, αλλα η Αμερικη και καποιες Ευρωπαικες χωρες. Αν θελουν μεταναστες ας τους παρουν αυτοι. Η Ελλαδα δεν μπορει να ταισει τα παιδια της πλεον, δεν θα αναλαβει να ταισει και τους λαθρους.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Διαβαζω τα παντα, αλλα δεν εχω ευαγγελια. Μ΄ενδιαφερουν οι αποψεις ολων οσων δεν ειναι κολημενοι και δεν εχουν στερεοτυπα. Τις προτασεις μου για το προβλημα της λαθρομεταναστευσης τις εχω γραψει πολλες φορες. Εν συντομια, συγκεντρωση ολων των αλλοδαπων σε στρατοπεδα οπου θα εκπαιδευτουν να μισουν τον καπιταλισμο και στο ανταρτικο πολεων και επιστροφη στις πατριδες τους. Εξαιρουνται οσοι εχουν κανει παιδια εδω τα οποια παιδια πηγαινουν σχολειο. Αυτοι αναγκαστηκα θα μεινουν με την προυποθεση οτι σεβονται τον τοπο που τους φιλοξενει. Ακυρωση της συνθηκης Δουβλινο 2. Δεν ευθυνεται η Ελλαδα για τα οσα δεινα περνουν οι μεταναστες στις χωρες καταγωγης τους, αλλα η Αμερικη και καποιες Ευρωπαικες χωρες. Αν θελουν μεταναστες ας τους παρουν αυτοι. Η Ελλαδα δεν μπορει να ταισει τα παιδια της πλεον, δεν θα αναλαβει να ταισει και τους λαθρους.
Αυτό προσπαθεί να κάνει κ η αριστερά...απλά δεν τους έχει σε στρατόπεδα...γιατί απλά δεν υπάρχουν στρατόπεδα σήμερα....

Και το ΚΚΕ το έχει πει πως πρέπει να δώσουν μάχες κ στις πατρίδες τους για ένα καλύτερο αύριο....και χαρτιά προς την υπόλοιπη ευρώπη μιας κ όπως σωστά λες δεν είναι ελληνικό το ζήτημα κ ας αντιμετωπίζεται ως τέτοιο...

Αλλά ποιος τολμάει να τα πει αυτά;;;;

Επισκέπτης
Εν συντομια, συγκεντρωση ολων των αλλοδαπων σε στρατοπεδα οπου θα εκπαιδευτουν να μισουν τον καπιταλισμο και στο ανταρτικο πολεων και επιστροφη στις πατριδες τους.
Bασικα εχουνε ηδη συγκεντρωθει σε στρατοπεδα οπου οι μπατσοι τους κοπανανε,η δε ντοπια"κενωνια"τους εκοψε και το νερο...δυσκολο το κοβω να γινουν πορωμενοι αντιφαδες μ' αυτον τον τροπο.

Επισκέπτης
Και επειδη καποιοι αναφερεστε στον Μαρξ και τον Λενιν, διαβαστε τις αποψεις τους για τους μεταναστες πριν τους πιασετε στο στομα σας.

Οι Ελληνες αριστεροι και στα δυο ανταρτικα πολεμισαν για να μην σκλαβωθει η πατριδα στους ξενους εισβολεις και στους ντοπιους συνεργατες τους. Και σημερα καποιοι σιγονταρουν τους συγχρονους εισβολεις. Αν δεν ειναι πλανεμενοι τοτε σιγουρα εξυπηρετουν καποιους σκοπους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom