axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
:S :S :S :S :S :S :S :S :Sναι αλλά θα κάτσεις στο πίσω κάθισμα... δεν ξέρεις να οδηγείς
:S :S :S :S :S :S :S :S :Sναι αλλά θα κάτσεις στο πίσω κάθισμα... δεν ξέρεις να οδηγείς
ρε μαλακα λιγο σεβασμο σε εναν πολυ μεγαλυτερο σου δεν μπορεις να εχεις ?
ελεος δηλαδη .....
:S :S :S :S :S :S :S :S :S
Χα νομίζεις,έχω δίπλωμα.ναι αλλά θα κάτσεις στο πίσω κάθισμα... δεν ξέρεις να οδηγείς
Σε έναν πολύ μεγαλύτερό μου μπορώ...σε ένα πτώμα δεν βλέπω κανένα λόγο.ρε μαλακα λιγο σεβασμο σε εναν πολυ μεγαλυτερο σου δεν μπορεις να εχεις ?
ελεος δηλαδη .....
δεν ισχυει αυτο τυπεΤα γραφεία κηδειών είναι ίσως οι μόνες επιχειρήσεις που δεν έχουν επηρεαστεί από την κρίση...
Ντάξει είσαι γομάρι,τρως όσο δέκα,μην μας το θυμίζεις συνέχεια.μητσάρα σαν τον παπατρόμπα θέλω δέκα ......
Χα νομίζεις,έχω δίπλωμα.
Αρχίσανε να τους θάβουν στον κήπο λόγω κρίσης;;;δεν ισχυει αυτο τυπε
Μη κρίνεις εξ ιδίων....αφού ρε μαλάκα ο γέρος σου λάδωσε τον εξεταστή για να το πάρεις
σε λιγο θα μας ζητανε να τους θαβουμε σε χαρτοκουτα απο ψυγεια τυπεΑρχίσανε να τους θάβουν στον κήπο λόγω κρίσης;;;
Εγώ τον τράμυ θα τον πετάξω σε κανέναν κάδο....μέσα σε σακούλα μαύρη να μην φαίνεται τι πετάω.
Μπαχαλάκηδες τυπε!σε λιγο θα μας ζητανε να τους θαβουμε σε χαρτοκουτα απο ψυγεια τυπε
ουτε να πεθανουν σωστα δεν μπορουνε
οι παλιογυφτοι
Μη κρίνεις εξ ιδίων....
Απλά έτυχε να'ναι σύντροφος από την κνε.
Γεροτράμυ γιατί σιώπησες ξαφνικά,απέθανες;;;;
δεν ειναι μπαχαλακηδες τυπεΜπαχαλάκηδες τυπε!
Tις έχουμε καταλάβει τις ιδεολογικές σου πεποιθήσεις εδώ και καιρό...ο Παπαδόπουλος πέθανε,ο Μακαρέζος επίσης,εσύ θες να ταξιδέψεις παρέα με τον Παττακό κ δεν ψοφάς,δεν μπορείς μόνος ε;;;μαλάκα το δίπλωμα το πήρα επί χούντας.. μέχρι και πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων μου ζητήσανε..
τότε δεν έπαιζαν τα συντρόφια...
Τώρα μιλάς σωστά τύπε.δεν ειναι μπαχαλακηδες τυπε
γυφτοι ειναι
αν δεν εχεις λεφτα κυριε πως πας και πεθαινεις
εμεις δηλαδη κλεφτες θα γινουμε?
το τσιγαρο το απαγορευσαν
τα νοσοκομεια τα εκαναν μπουρδελο και χασαμε τα κονε μας
πεθαινετε πιο μεγαλοι
δεν βγαινουμε δικε μου
Tις έχουμε καταλάβει τις ιδεολογικές σου πεποιθήσεις εδώ και καιρό...ο Παπαδόπουλος πέθανε,ο Μακαρέζος επίσης,εσύ θες να ταξιδέψεις παρέα με τον Παττακό κ δεν ψοφάς,δεν μπορείς μόνος ε;;;