Νέα

Λάρνακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 490K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

charskos

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Εχω τηλέφωνω ανταλλαγή για Σάββατο Κυπραία 50ευρω. Στείλτε μήνυμα

JustJhon

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2020
Like
52
Πόντοι
0

Έχει πάει κανείς σε αυτή εδώ να μας πει τι παίζει; Είναι Λευκωσία αλλά έχει αρκετά σχόλια από Λάρνακα

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.192
Πόντοι
206
Αυτό το Ρωσίδι το δοκίμασε κανείς;

Kokos4194

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2019
Like
94
Πόντοι
0

Οι υπηρεσίες της

Hello
Relax massage , b2b massage, shower together sex , 69, bj without a condom,kisses
1hr (2 times ) - 120€.

45 min (2times ) -100€. Sex , 69 and bj with condom .

30 min (1time)-70€. Relax massage , b2b massage, shower together sex, 69, bj without a condom, kisses.

20 min (1 time)-60€ .Sex, bj without a condom ,69.

10 min (1 time) -50€. Only bj with condom or sex .

‼️ Don’t make any extra or another option ‼️

Θα επανέλθω με κριτική

koullourka

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2024
Like
12
Πόντοι
0
Eshei kamia skaliotissa na kamoyme add mesto facebook poutanaki? stilte moy please

@marios93

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Κάποιος εμπειρία;
1000005850.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.192
Πόντοι
206

Οι υπηρεσίες της

Hello
Relax massage , b2b massage, shower together sex , 69, bj without a condom,kisses
1hr (2 times ) - 120€.

45 min (2times ) -100€. Sex , 69 and bj with condom .

30 min (1time)-70€. Relax massage , b2b massage, shower together sex, 69, bj without a condom, kisses.

20 min (1 time)-60€ .Sex, bj without a condom ,69.

10 min (1 time) -50€. Only bj with condom or sex .

‼️ Don’t make any extra or another option ‼️

Θα επανέλθω με κριτική
Τελικά πήγες;
Περιμέναμε την κριτική.

Kokos4194

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2019
Like
94
Πόντοι
0
Τελικά πήγες;
Περιμέναμε την κριτική.
Ναι δεν έγραψα απολογούμαι. Λοιπόν το πρόγραμμα των €70 έλεε για σεξ στο ντους, πήγα για αυτό και τελικά μου λέει δεν της αρέσει στο μπάνιο. wtf, εσύ το έβαλες στην αγγελία. Όπως και να έχει πήγα στο πιο κάτω πρόγραμμα των €60 λεπτών. Έκανα μπάνιο (μόνος), βγήκα και την βρήκα γυμνή να με περιμένει μπρούμυτα στο κρεβάτι χαμογελαστή. Πήγα από πάνω της, φιλιά στο στόμα, διάφορα προκαταρτικά, ήταν αρκετά ενεργητική και ευδιάθετη. Της έβαλα δάκτυλο, ωραίο μουνί, βράχηκε, αλλά δεν δεχόταν πολύ βαθιά (2ο αρνητικό, μετά το μπάνιο). Γλυφομούνι δεν έκανα, δεν με τράβησε. Ωραία πίπα χωρίς προφυλακτικό στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, κόντευα να χύσω και την σταμάτησα. Την έβαλα στα τέσσερα και την σφυροκόπησα γερά μέχρι να χύσω, χωρίς να διαμαρτυρηθεί. Πέρασα καλά θα ξαναπήγαινα. Κυρίως βρίσκεται στην Λεμεσό. Δεν ανάφερα εμφάνιση. Είναι γύρω στα 40, από το πρόσωπο φαίνεται. Αλλά το σώμα της είναι τέλιο, χωρίς περιττά κιλά και πολύ απαλό δέρμα, μικρό βυζί, ωραίο κωλαράκι για πισοκολλητό. Είναι από Καζακστάν, κάτι που κατάλαβα πριν μου το πεί από τα χαρακτηριστικά της.

KingKong1

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Like
46
Πόντοι
0
Ναι δεν έγραψα απολογούμαι. Λοιπόν το πρόγραμμα των €70 έλεε για σεξ στο ντους, πήγα για αυτό και τελικά μου λέει δεν της αρέσει στο μπάνιο. wtf, εσύ το έβαλες στην αγγελία. Όπως και να έχει πήγα στο πιο κάτω πρόγραμμα των €60 λεπτών. Έκανα μπάνιο (μόνος), βγήκα και την βρήκα γυμνή να με περιμένει μπρούμυτα στο κρεβάτι χαμογελαστή. Πήγα από πάνω της, φιλιά στο στόμα, διάφορα προκαταρτικά, ήταν αρκετά ενεργητική και ευδιάθετη. Της έβαλα δάκτυλο, ωραίο μουνί, βράχηκε, αλλά δεν δεχόταν πολύ βαθιά (2ο αρνητικό, μετά το μπάνιο). Γλυφομούνι δεν έκανα, δεν με τράβησε. Ωραία πίπα χωρίς προφυλακτικό στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, κόντευα να χύσω και την σταμάτησα. Την έβαλα στα τέσσερα και την σφυροκόπησα γερά μέχρι να χύσω, χωρίς να διαμαρτυρηθεί. Πέρασα καλά θα ξαναπήγαινα. Κυρίως βρίσκεται στην Λεμεσό. Δεν ανάφερα εμφάνιση. Είναι γύρω στα 40, από το πρόσωπο φαίνεται. Αλλά το σώμα της είναι τέλιο, χωρίς περιττά κιλά και πολύ απαλό δέρμα, μικρό βυζί, ωραίο κωλαράκι για πισοκολλητό. Είναι από Καζακστάν, κάτι που κατάλαβα πριν μου το πεί από τα χαρακτηριστικά της.
Μπράβο Κοκό ωραίος για €70 καλά ήταν αν τζαι είχε τζαι δύο αρνητικά εν πειράζει ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα χεχεχε

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.192
Πόντοι
206
Έτσι την βρήκα και εγώ που πήγα πριν κάτι βδομάδες.
Είναι 45 πατημένα, πεσμένο βυζί και γενικά έχει αγυμναστο σώμα. Δεν το λες τέλειο σε καμία περίπτωση.
Αλλά η διάθεση μετράει και ιδρώνει τη φανέλα.

Kokos4194

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2019
Like
94
Πόντοι
0
Έτσι την βρήκα και εγώ που πήγα πριν κάτι βδομάδες.
Είναι 45 πατημένα, πεσμένο βυζί και γενικά έχει αγυμναστο σώμα. Δεν το λες τέλειο σε καμία περίπτωση.
Αλλά η διάθεση μετράει και ιδρώνει τη φανέλα.
εν το υπολογισά καν ότι υπήρχε για να δω αν είναι πεσμένο :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom