Νέα

Λάρνακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 474K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Kokos4194

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2019
Like
94
Πόντοι
0
Ρε παιδιά για τις κινεζούλες κοντά στην ΕΚΟ μπορείς κάποιος να μας πει τις ώρες που πάτε; Επειδή είμαι περαστικός από το σημείο λόγω δουλειάς νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ, δεν είδα κάτι, απ' ότι αντιλαμβάνομαι πρέπει να περάσω άλλη ώρα.

ALEX-LARNACA

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Like
72
Πόντοι
1
Ρε παιδιά για τις κινεζούλες κοντά στην ΕΚΟ μπορείς κάποιος να μας πει τις ώρες που πάτε; Επειδή είμαι περαστικός από το σημείο λόγω δουλειάς νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ, δεν είδα κάτι, απ' ότι αντιλαμβάνομαι πρέπει να περάσω άλλη ώρα.
Εγώ είχα περάσει απόγευμα Σαββάτου.

Strakastroukas2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2021
Like
17
Πόντοι
0
Πέρασα κατα τις 23:00 και τίποτε δεν είχε. Λογικά μόνο Σαββατοκύριακα που κυκλοφορεί κοσμος βγαίνουν…

Strakastroukas2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2021
Like
17
Πόντοι
0
καλησπέρα σας!!αλλαγή ημερομηνιών!3-15 Μαΐου (12 βράδια)θα είμαι κοντά σας!!
Καλώς να μας έρθεις Στέφ. Έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια στις Ελλαδίτισσες καθώς παν’απόλα ξέρουν να συμπεριφέρονται. Δώσε και μια φωτογραφία να ανάψεις φωτιές

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
1
Παιδιά καλησπέρα. Την Παρασκευή θα πάω εδώ Ορόκλινη. Την επισκέφθηκε κάνεις? Δηλώνει Ιταλίδα. :)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Παιδιά καλησπέρα. Την Παρασκευή θα πάω εδώ Ορόκλινη. Την επισκέφθηκε κάνεις? Δηλώνει Ιταλίδα. :)
Με τέτοια περιγραφή περίμενε Ρουμάνα διαφορετική από τις φώτο.
80% μούφα αγγελία.

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
1
Με τέτοια περιγραφή περίμενε Ρουμάνα διαφορετική από τις φώτο.
80% μούφα αγγελία.
Πολύ το φοβάμαι. Αν δεν είναι αυτή στη φωτό θα φύγω . Αν είναι αυτή και Ρουμάνα και Βουλγάρα να είναι θα μπω

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
616
Πόντοι
86
Πέρασα κατα τις 23:00 και τίποτε δεν είχε. Λογικά μόνο Σαββατοκύριακα που κυκλοφορεί κοσμος βγαίνουν…
πέρασα σήμερα η ώρα 3 πήρα την πιο όμορφη τους, πιπα χωρίς καποτο, γαμιση μουνι κολο 20€

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
Roselle τουτη φενετε πολα ενδιαφερον, εδοκιμασε η ακουσε κανης τπτ?

Pervaros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
52
Πόντοι
0
ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΕ ΧΘΕΣ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6:30 ΚΑΙ ΕΙΧΕ 3 ΑΗΔΙΑ

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
τέλος του μήνα αρχές του επόμενου πάω Λάρνακα και ήδη έχω ρίξει τα δίχτυα μου και έχω δει τι παίζει σε cg και έσκορτς και μπορώ να πω η ποικιλία είναι αντίστοιχη με Ελλάδας

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
τέλος του μήνα αρχές του επόμενου πάω Λάρνακα και ήδη έχω ρίξει τα δίχτυα μου και έχω δει τι παίζει σε cg και έσκορτς και μπορώ να πω η ποικιλία είναι αντίστοιχη με Ελλάδας
Όταν λες Ελλάδος, συγκρίνεις με Αθήνα;
Αν ναι, τότε καμία σχέση η Λάρνακα με την Αθήνα όσον αφορά τις επιλογές.
Δεν ξέρω πώς σκέφτηκες κάτι τέτοιο.

Εγώ πχ που προτιμώ Ρωσίδες βρίσκω μόνο στη Λεμεσό αρκετές επιλογές.

ALEX-LARNACA

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Like
72
Πόντοι
1
ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΕ ΧΘΕΣ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6:30 ΚΑΙ ΕΙΧΕ 3 ΑΗΔΙΑ
2030 σήμερα. Πέντε κοπελιές. Οι τέσσερεις από αυτές που βλέπουμε στα ντοκιμαντέρ στους ορυζώνες της Κίνας και μία πιο νεαρή, αν μη τι άλλο. Όπως είχα ξαναπεί, δεν με ενδιαφέρουν οι Ασιατισσες, απλά το παραθέτω προς ενημέρωση...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

2030 σήμερα. Πέντε κοπελιές. Οι τέσσερεις από αυτές που βλέπουμε στα ντοκιμαντέρ στους ορυζώνες της Κίνας και μία πιο νεαρή, αν μη τι άλλο. Όπως είχα ξαναπεί, δεν με ενδιαφέρουν οι Ασιατισσες, απλά το παραθέτω προς ενημέρωση...
1030 ήθελα να γράψω...

Handsome8

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2023
Like
14
Πόντοι
0
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

1030 ήθελα να γράψω...
Ε παιθκια μεν συγχυζεστε.
Ότι πληρώνεις παίρνεις.
Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στα 20 ευρώ επηδηξα και πολυ όμορφες βιετναμεζες και φιλιπινεζες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom