Ρε παιδιά για τις κινεζούλες κοντά στην ΕΚΟ μπορείς κάποιος να μας πει τις ώρες που πάτε; Επειδή είμαι περαστικός από το σημείο λόγω δουλειάς νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ, δεν είδα κάτι, απ' ότι αντιλαμβάνομαι πρέπει να περάσω άλλη ώρα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λάρνακα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 474K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
ALEX-LARNACA
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2011
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
Εγώ είχα περάσει απόγευμα Σαββάτου.Ρε παιδιά για τις κινεζούλες κοντά στην ΕΚΟ μπορείς κάποιος να μας πει τις ώρες που πάτε; Επειδή είμαι περαστικός από το σημείο λόγω δουλειάς νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ, δεν είδα κάτι, απ' ότι αντιλαμβάνομαι πρέπει να περάσω άλλη ώρα.
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 21.030
καλησπέρα σας!!αλλαγή ημερομηνιών!3-15 Μαΐου (12 βράδια)θα είμαι κοντά σας!!Σημείωσε ημερομηνίες.
2/5 θα είναι εδώ το κορίτσι.
Strakastroukas2
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2021
- Like
- 17
- Πόντοι
- 0
Πέρασα κατα τις 23:00 και τίποτε δεν είχε. Λογικά μόνο Σαββατοκύριακα που κυκλοφορεί κοσμος βγαίνουν…Ρε παιδιά για τις κινεζούλες κοντά στην ΕΚΟ μπορείς κάποιος να μας πει τις ώρες που πάτε; Επειδή είμαι περαστικός από το σημείο λόγω δουλειάς νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ, δεν είδα κάτι, απ' ότι αντιλαμβάνομαι πρέπει να περάσω άλλη ώρα.
Strakastroukas2
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2021
- Like
- 17
- Πόντοι
- 0
Καλώς να μας έρθεις Στέφ. Έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια στις Ελλαδίτισσες καθώς παν’απόλα ξέρουν να συμπεριφέρονται. Δώσε και μια φωτογραφία να ανάψεις φωτιέςκαλησπέρα σας!!αλλαγή ημερομηνιών!3-15 Μαΐου (12 βράδια)θα είμαι κοντά σας!!
dimitriseas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36
- Πόντοι
- 1
Cindy
Hi sweetheart, I offer the best blowjob without Condom, sex in all positions, body to body massage, erotic massage, breast sucking, 2 guy’s, French kiss, squirting, doggy, balls sucking, Pussy...
m.bazaraki.com
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Με τέτοια περιγραφή περίμενε Ρουμάνα διαφορετική από τις φώτο.Παιδιά καλησπέρα. Την Παρασκευή θα πάω εδώ Ορόκλινη. Την επισκέφθηκε κάνεις? Δηλώνει Ιταλίδα.Cindy
Hi sweetheart, I offer the best blowjob without Condom, sex in all positions, body to body massage, erotic massage, breast sucking, 2 guy’s, French kiss, squirting, doggy, balls sucking, Pussy...m.bazaraki.com
80% μούφα αγγελία.
dimitriseas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36
- Πόντοι
- 1
Πολύ το φοβάμαι. Αν δεν είναι αυτή στη φωτό θα φύγω . Αν είναι αυτή και Ρουμάνα και Βουλγάρα να είναι θα μπωΜε τέτοια περιγραφή περίμενε Ρουμάνα διαφορετική από τις φώτο.
80% μούφα αγγελία.
Πρωί κάποιες και απογεύματα.Πέρασα κατα τις 23:00 και τίποτε δεν είχε. Λογικά μόνο Σαββατοκύριακα που κυκλοφορεί κοσμος βγαίνουν…
Είναι αργά στις 23:00. Τα κορίτσια κοιμούνται νωρίς.Πέρασα κατα τις 23:00 και τίποτε δεν είχε. Λογικά μόνο Σαββατοκύριακα που κυκλοφορεί κοσμος βγαίνουν…
Teodor 1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2018
- Like
- 616
- Πόντοι
- 86
πέρασα σήμερα η ώρα 3 πήρα την πιο όμορφη τους, πιπα χωρίς καποτο, γαμιση μουνι κολο 20€Πέρασα κατα τις 23:00 και τίποτε δεν είχε. Λογικά μόνο Σαββατοκύριακα που κυκλοφορεί κοσμος βγαίνουν…
Jayalan4.201
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2023
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Sibel
I am a luxurious, independent high-class girl blessed with true , and natural beauty, warm, open-minded, educated and know how to satisfy the most demanding men.I don't do anal, I don't have sex...
m.bazaraki.com
Για τούτες ξέρουμε?
ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΕ ΧΘΕΣ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6:30 ΚΑΙ ΕΙΧΕ 3 ΑΗΔΙΑΡε παιδιά για τις κινεζούλες κοντά στην ΕΚΟ μπορείς κάποιος να μας πει τις ώρες που πάτε; Επειδή είμαι περαστικός από το σημείο λόγω δουλειάς νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ, δεν είδα κάτι, απ' ότι αντιλαμβάνομαι πρέπει να περάσω άλλη ώρα.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
τέλος του μήνα αρχές του επόμενου πάω Λάρνακα και ήδη έχω ρίξει τα δίχτυα μου και έχω δει τι παίζει σε cg και έσκορτς και μπορώ να πω η ποικιλία είναι αντίστοιχη με Ελλάδας
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Όταν λες Ελλάδος, συγκρίνεις με Αθήνα;τέλος του μήνα αρχές του επόμενου πάω Λάρνακα και ήδη έχω ρίξει τα δίχτυα μου και έχω δει τι παίζει σε cg και έσκορτς και μπορώ να πω η ποικιλία είναι αντίστοιχη με Ελλάδας
Αν ναι, τότε καμία σχέση η Λάρνακα με την Αθήνα όσον αφορά τις επιλογές.
Δεν ξέρω πώς σκέφτηκες κάτι τέτοιο.
Εγώ πχ που προτιμώ Ρωσίδες βρίσκω μόνο στη Λεμεσό αρκετές επιλογές.
Kalikantzaros48
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2019
- Like
- 190
- Πόντοι
- 1
Γαμήσι στο αυτοκίνητο; Ή έχουν χώρο.φίλεπέρασα σήμερα η ώρα 3 πήρα την πιο όμορφη τους, πιπα χωρίς καποτο, γαμιση μουνι κολο 20€
ALEX-LARNACA
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2011
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
2030 σήμερα. Πέντε κοπελιές. Οι τέσσερεις από αυτές που βλέπουμε στα ντοκιμαντέρ στους ορυζώνες της Κίνας και μία πιο νεαρή, αν μη τι άλλο. Όπως είχα ξαναπεί, δεν με ενδιαφέρουν οι Ασιατισσες, απλά το παραθέτω προς ενημέρωση...ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΕ ΧΘΕΣ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6:30 ΚΑΙ ΕΙΧΕ 3 ΑΗΔΙΑ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
1030 ήθελα να γράψω...2030 σήμερα. Πέντε κοπελιές. Οι τέσσερεις από αυτές που βλέπουμε στα ντοκιμαντέρ στους ορυζώνες της Κίνας και μία πιο νεαρή, αν μη τι άλλο. Όπως είχα ξαναπεί, δεν με ενδιαφέρουν οι Ασιατισσες, απλά το παραθέτω προς ενημέρωση...
Αυτά είναι! ))))πέρασα σήμερα η ώρα 3 πήρα την πιο όμορφη τους, πιπα χωρίς καποτο, γαμιση μουνι κολο 20€
Ε παιθκια μεν συγχυζεστε.2030 σήμερα. Πέντε κοπελιές. Οι τέσσερεις από αυτές που βλέπουμε στα ντοκιμαντέρ στους ορυζώνες της Κίνας και μία πιο νεαρή, αν μη τι άλλο. Όπως είχα ξαναπεί, δεν με ενδιαφέρουν οι Ασιατισσες, απλά το παραθέτω προς ενημέρωση...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
1030 ήθελα να γράψω...
Ότι πληρώνεις παίρνεις.
Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στα 20 ευρώ επηδηξα και πολυ όμορφες βιετναμεζες και φιλιπινεζες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις