Νέα

Λάρνακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 473K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

SlaveCY

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα σας σκέφτομαι να έρθω αρχές Μαΐου πρώτη φορά στη Λάρνακα!
Η εμπειρία που προσφέρω είναι καλό μασάζ κ αισθησιακές προεκτάσεις από happy ending (με την ενισχυμένη μέθοδο edging), μέχρι πλήρες πρόγραμμα.
Οποιαδήποτε πληροφορία όπως το που θα ήταν καλό να μείνω σαν μέρος, για να σας διευκολύνει θα ήταν ευπρόσδεκτη.
Πολύ καλό το edging σαν επιλογή εάν κάνεις και προγράμματα bdsm και υποταγη/ποδολαγνια θα σε επισκεφτούμε σίγουρα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Πολλοί σίγουρα.
Μιλφαρα τρελή, οι φωτογραφίες είναι λίγο παλιές.
Γαμιεται καλά, προσωπικά πήγα μια φορά γιατί έχει χάλια σιλικόνη βυζι και αρκετά σπασμένο σώμα, χωρίς να είναι καμία χοντρή.

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.998
Καλημέρα σας σκέφτομαι να έρθω αρχές Μαΐου πρώτη φορά στη Λάρνακα!
Η εμπειρία που προσφέρω είναι καλό μασάζ κ αισθησιακές προεκτάσεις από happy ending (με την ενισχυμένη μέθοδο edging), μέχρι πλήρες πρόγραμμα.
Οποιαδήποτε πληροφορία όπως το που θα ήταν καλό να μείνω σαν μέρος, για να σας διευκολύνει θα ήταν ευπρόσδεκτη.
Λοιπόν 2 μαϊου ως 12 μαϊου θα σας επισκεφτώ!μου προτείνετε κάποια συγκεκριμένη περιοχή στη Λάρνακα που σας βολεύει ν κλείσω Airbnb, ή οι αποστάσεις εκεί είναι μικρές οπότε όπου και να μένω θα είναι εύκολη πρόσβαση για εσάς?

Anonimous1982

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
80
Πόντοι
1
Λοιπόν 2 μαϊου ως 12 μαϊου θα σας επισκεφτώ!μου προτείνετε κάποια συγκεκριμένη περιοχή στη Λάρνακα που σας βολεύει ν κλείσω Airbnb, ή οι αποστάσεις εκεί είναι μικρές οπότε όπου και να μένω θα είναι εύκολη πρόσβαση για εσάς?
καλησπερα θα σε περιμενουμε στην πολη μας οπου και να κλήσης στο κεντρο θα ειναι ευκολα για εμας προτιμα κοντα στης φινικουδες

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Φοινικουδες ή Μακενζυ μένουν συνήθως τα εργαζόμενα κορίτσια.

facepisser

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
2
Like
123
Πόντοι
1

Kokos4194

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2019
Like
94
Πόντοι
0
Επειδή είναι μικρές οι αποστάσεις στην Κύπρο, μπορεί κάποιος από Λάρνακα να πάει Λευκωσία ή Λεμεσό και το αντίστροφο. Το Μακένζυ είναι κοντά στον αυτοκινητόδρομο και βουλεύει. Επίσης βρίσκει κάποιος εύκολα χώρος στάθμευσης, ενώ είναι λιγότερο πολυσύχναστο από Φοινικούδες, εφόσον μιλάμε για κάτι που απαιτεί διακριτικότητα, δεν θέλουμε χίλια βλέμματα πάνω μας όταν ερχόμαστε ή να βρούμε στον δρόμο κανένα γνωστό ή να δει το αυτοκίνητο μας.

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.998
Επειδή είναι μικρές οι αποστάσεις στην Κύπρο, μπορεί κάποιος από Λάρνακα να πάει Λευκωσία ή Λεμεσό και το αντίστροφο. Το Μακένζυ είναι κοντά στον αυτοκινητόδρομο και βουλεύει. Επίσης βρίσκει κάποιος εύκολα χώρος στάθμευσης, ενώ είναι λιγότερο πολυσύχναστο από Φοινικούδες, εφόσον μιλάμε για κάτι που απαιτεί διακριτικότητα, δεν θέλουμε χίλια βλέμματα πάνω μας όταν ερχόμαστε ή να βρούμε στον δρόμο κανένα γνωστό ή να δει το αυτοκίνητο μας.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, Για αυτό ρώτησα Γιατί προφανώς και με ενδιαφέρει πάνω από όλα διακριτικότητα για όλους μας Απλά επειδή δεν τα ξέρω καθόλου τα μέρη εκεί ,αλλα θέλω πολύ να έρθω για αυτό λαμβάνω υπόψιν τη γνώμη σας.

Cypriot man

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2020
Like
137
Πόντοι
1
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, Για αυτό ρώτησα Γιατί προφανώς και με ενδιαφέρει πάνω από όλα διακριτικότητα για όλους μας Απλά επειδή δεν τα ξέρω καθόλου τα μέρη εκεί ,αλλα θέλω πολύ να έρθω για αυτό λαμβάνω υπόψιν τη γνώμη σας.
Με το καλό να έρθεις. Και μόλις έρθεις ειδοποίησε μας, για να κλείσουμε ραντεβού

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846

Anonimous1982

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
80
Πόντοι
1
εχει κατι που να αξηση στη Λαρνακα για σημερα ;

ALEX-LARNACA

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Like
72
Πόντοι
1
στον κεντρικό δρόμο από αστυνομία προς κυκλικό κόμβο λιμανιού υπάρχει ένα βενζινάδικο με το όνομα ΕΚΟ στα 10-20 περίπου μέτρα υπάρχει στρίψιμο αριστερά πας αριστερά, στα 20 μέτρα κάθονται εκεί κινεζακια, σταματάς το αμάξι κατεβενεις και διαλέγεις, απλά πράγματα και σταματήστε να με ρωτάτε πως και γιατί, 4 άτομα που στείλατε προσωπικό μήνυμα να με ρωτάτε τα ίδια, αν δεν μπορείτε πάλι λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σας πιάσω από το χέρι και να σας δείξω τον τρόπο, καλή συνέχεια και καλά γαμησια
Επιβεβαιώνω. Πολύ καλή πληροφορία. Παρκάρισμα λίγο πιο κάτω, παρακολούθησα τη φάση. Δύο αρχικά και μετά τρεις Κινέζες, που περίμεναν σε έναν πεζόδρομο και έκαναν κίνηση προς τον δρόμο όταν ένα αυτοκίνητο προσέγγιζε με χαμηλή ταχύτητα. Για μένα για τα μπάζα οι κοπελιές αλλά γούστα είναι αυτά. Δεν πάω τις Ασιατισσες καθόλου...

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
616
Πόντοι
86
Επιβεβαιώνω. Πολύ καλή πληροφορία. Παρκάρισμα λίγο πιο κάτω, παρακολούθησα τη φάση. Δύο αρχικά και μετά τρεις Κινέζες, που περίμεναν σε έναν πεζόδρομο και έκαναν κίνηση προς τον δρόμο όταν ένα αυτοκίνητο προσέγγιζε με χαμηλή ταχύτητα. Για μένα για τα μπάζα οι κοπελιές αλλά γούστα είναι αυτά. Δεν πάω τις Ασιατισσες καθόλου...
έχει 2 που είναι ομορφουλες φίλε οι υπόλοιπες είναι για κλάματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom