Φιλε μεχρι ενα σημειο το πηγες καλα αλλα μετα το εχασες. συμφωνω απολυτα για τα τεστ, πριν απο λιγο καιρο εκανα και εδωσα και πληροφοριες για τιμη στο τμημα της λεμεσου.απο το σημειο ομως που αρχισες να μιλας για το οτι κολας απο το μπουκαλι νερο αν εχεις πληγη στο στομα κτλ εκει φιλε το εχασες συγνωμη κιολας. περασαν πολλες δεκαετιες για να ξεμπερδεψει η επιστημη απο τετοιες νοοτροπιες. δεν κολας hiv ουτε καν με το φιλι ουτε με την χρηση ποτηριου ουτε με την χρηση τουαλετας. αλλα σμν ισως ναι υπο προυποθεσεις. αλλα hiv οχι ποτε.τετοιες μυρολατριες πιστευαν την δεκαετια του 70 και 80 και κυνηγουσας τους αρρωστους hiv με τις καραμπινες.ευτυχως προχωρησε η επιστημη.δεν υπαρχει κανενα προβλημα αν ειναι ανοικτη πληγη και αλλα τετοια, και τι σημαινει ανοικτη πληγη οτι τρεχει αιμα δηλαδη; αν δηλαδη παω στο σουπερ και πιανω τις ντοματες να δω ποια ειναι σφιχτη και ο προηγουμενος ειχε ανοικτη πληγη και ειχε βαλει το χερι στο στομα και την πιανω εγω τη ντοματα και μετα τρωω τα νυχια μου θα κολησω Hiv απο τη ντοματα; νομιζω φιλε δεν πας καλα με ολο το σεβασμο. και για να μην αρχισεις τα εχω κανει ερευνα κτλ nhs uk:
Read about the causes of HIV, how it spreads and who is most at risk.
www.nhs.uk
"No, you cannot catch
HIV from kissing. Evidence shows that the HIV virus is spread through the exchange of bodily fluids such as blood, semen and vaginal fluids, but not saliva.
Although HIV can be detected in saliva, it cannot be passed to other people through kissing because a combination of antibodies and enzymes found naturally in saliva prevent HIV infecting new cells.
You cannot catch HIV from:
- kissing
- giving mouth-to-mouth resuscitation (the "kiss of life")
- being sneezed on by someone with HIV
- sharing baths, towels or cutlery with someone with HIV
- swimming in a pool that's been used by someone with HIV
- sitting on a toilet seat that someone with HIV has sat on
"
οποτε αν με το γλωσοφυλο και τις ιδιες πετσετες εισαι οκ μην ανυσηχας για το μπουκαλι το νερο