Νέα

Λάρνακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 475K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Cypriot man

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2020
Like
137
Πόντοι
1
Ρουμάνα στην καταγωγή, αλλά μεγαλωμένη στο UK (η αλήθεια ειναι ότι μιλούσε άπταιστα Αγγλικά, σπάνιο για Ρουμάνα) κάτι το οποίο το βρήκα πολύ θετικό καθώς με εκνευρίζει να μην μπορείς να συννενοηθείς με τον άλλον.
Φωτογραφίες πραγματικές (λίγο πιο αδύνατη στην πραγματικότητα), πρόσωπο όμορφο με κάποιες όμως ραγάδες στην περιοχή της κοιλιάς (μπορεί να γέννησε πρόσφατα).
Γενικά πολύ φιλική και ευδιάθετη, δεν διαμαρτυρήθηκε (σπάνιο για Ρουμάνα) και άντεξε δυνατό σφυροκόπημα και από κώλο.
120 ευρώ για μια ώρα +50 ευρώ για anal
Γλωσσόφιλα και πίπα χωρίς πλάστικο χρεώνει έξτρα άλλα δεν με νοιάζουν προσωπικά αυτά.
Γενικά ωραία φάση και σε συνδυασμό ότι μπορείς να πιάσεις κουβέντα επειδή ξέρει καλά αγγλικά πέρασα κάλα, σαν να γάμησα μια τύπου girl next door που γνώρισα έξω.

• Like
Αντιδράσεις: Tech86

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
616
Πόντοι
86
Η ιστορία λίγο κρύβει μυστήριο.
Λέει ο τύπος ότι χώρισε για πολύ λίγο και πήγε με μερικές εσκορτ αλλά φορούσε καποτες.
Και πώς κόλλησε τότε; όλοι λένε ότι δεν είναι και τόσο εύκολο να κολλήσεις Aids.
Άλλοι Γαμανε πουτανες κάθε βδομάδα για χρόνια και δεν κολλάνε.

Κάποιος τον ρώτησε μήπως κόλλησε από την κοπέλα του.
Και λέει αποκλείεται, είμαι ο πρώτος της! Πιο ηλίθια απάντηση δεν μπορούσε να δώσει.
Παίζει να τον κόλλησε και εκείνη.
Και με το στοματικό μπορείς να κολλήσεις λίγες πιθανότητες αλλά αν η πουτανα έχει πληγές στο στομα τότε υπάρχει η πιθανότητα και αν έχουν και οι 2 πληγές στο στομα (ουλίτιδα, χαλασμένο δόντι κτλ) οι πιθανότητες αυξάνονται, ο συγκεκριμένος δεν ξέρουμε πως το ανακάλυψε αν είναι μετά από τυχαίο έλεγχο ή άρχισαν τα πρώτα σοβαρά συμπτώματα ή εάν είχε την υποψία και έκανε εξετάσεις, αν είναι το δεύτερο τότε το έχει αρκετό καιρό (2-7 χρόνια με μ.ο 5 χρόνια για να φανούν τα πρώτα σοβαρά συμπτώματα) , στη περίπτωση των μαύρων πουτανων αυτές δρουν χωρίς κανένα έλεγχο, χρειάζεται προσοχή παιδιά και καλό είναι να πει της κοπέλας που ήταν σε σχέση να κοιταχτει και αυτή

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
616
Πόντοι
86
Ρε φιλε να κολησεις με καποτα αυτο δεν γινεται μην λεμε οτι θελουμε τωρα.αν εσπαγε η καποτα οκ ισως.αλλα μην καταριπτουμε την ιατρικη τωρα.αμα ηταν να κολαμε με καποτες θα.ειχαμε ολοι hiv. Κατι αλλο παιζει,εχεις δικιο,ισως τον κερασε η δικια του
Γίνετε έστω και με καποτο αλλά με πολύ ελάχιστα ποσοστά, γνωρίζω πάρα πολύ καλά πάνω στο θέμα, το έχω καλά διαβασμένο

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
616
Πόντοι
86
Και μιας και άνοιξε το θέμα για τα ΣΜΝ γνώμη μου είναι να κάνετε όλοι τεστ κάθε 6 μήνες (έτσι κάνω και εγώ) στην Λάρνακα είναι η Γρηγόριος κλινική στο νοσοκομείο Λάρνακας, στην Λεμεσό το ΚΥΦΑ στο παλιό νοσοκομείο Λεμεσού, Λευκωσία είναι δεν θυμάμαι καλά το όνομα, αλλά είναι για άτομα στήριξης ατόμων με HIV για άλλες πόλεις δεν γνωρίζω, όλα ανώνυμα ούτε στοιχεία δίνεις ούτε τίποτα και μέσα σε 5 λεπτά γνωρίζεις αν έχεις οτιδήποτε ΣΜΝ, εγώ το κάνω κάθε 6 μήνες παρόλο που προσέχω αλλά ποτέ δεν ξέρεις και έχω το κεφάλι μου ήσυχο, πρέπει να σκεφτόμαστε όλοι ότι κάποιοι έχουμε γυναίκες, φιλενάδες, γκόμενές μην τις κολλήσουμε, κάποιοι έχουμε οικογένειες όπου αν είσαι θετικός και δεν το ξέρεις μπορεί να πιεις από το μπουκάλι νερό να έχεις πληγή στο στομα να πάει λίγο αίμα στο στόμιο και πριν περάσει το 5 λεπτό που καταστρέφετε ο ιός να πιει από το μπουκάλι το παιδί σας, όταν ένα άτομο είναι θετικό και δεν λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή τότε το ονομαζομενο ιικο φορτίο είναι πολύ ψηλό και μπορεί να μετάδοση εύκολα τον ιό, αν λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή σωστά τότε δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσει κάποιον άλλον, δεν παίζω τον έξυπνο αλλά έχω ψάξει πάρα πολύ πάνω στο όλο θέμα, ελπίζω να βοήθησα

Pervaros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
52
Πόντοι
0
Το πιο πεθαμένο θέμα της Λάρνακας… Έχει καμιά νεαρή που αξίζει ρε παιδιά;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Το πιο πεθαμένο θέμα της Λάρνακας… Έχει καμιά νεαρή που αξίζει ρε παιδιά;
Αυτές τις ερωτήσεις δεν τις καταλαβαίνω από κάποιους.
Εσύ πόσες έχεις προτείνει αφού τις δοκίμασες;

Άσε που πολλοί είναι αχάριστοι εδώ μέσα.
Ρωτάνε για κάποιες, τους δίνουμε πληροφορίες από δικές μας εμπειρίες, και ούτε Ευχαριστώ δεν λένε.
Και έχετε και απαιτήσεις κάποιοι..

sudo

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2022
Like
30
Πόντοι
0

Nicosia1993

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2019
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα. Αύριο θα βρίσκομαι λαρνακα για δουλειά. Εχει καμία από δρόμο για να ψωνίσουμε? Τι ώρα ξεκινάνε οι πιατσες και πού?

Anonimous1982

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
80
Πόντοι
1
telika pedes oles oi orees mondele zitoun pleon 30min 100euro ne 50euro extra ajapoto ti ginete re pedia ????

Anooleo

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κάποιος το τηλέφωνο της Michaellas ? Αν μπορεί να μου το στείλει ; Michaella

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Ξέρει κάποιος το τηλέφωνο της Michaellas ? Αν μπορεί να μου το στείλει ; Michaella
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι η κοπέλα δεν είναι καν στη χώρα τυπε.
Και όταν ζητάς κάτι από κάποιον που δεν τον ξέρεις, πρώτα χαιρετάς και μετά Ρωτάς, χωρίς να ξεκινάς με "ρε".

Louis8

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2023
Like
0
Πόντοι
0

Κοπελιά κάποιος να μας πει για τη γνώμη του για αυτές

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
855
Πόντοι
86
Και μιας και άνοιξε το θέμα για τα ΣΜΝ γνώμη μου είναι να κάνετε όλοι τεστ κάθε 6 μήνες (έτσι κάνω και εγώ) στην Λάρνακα είναι η Γρηγόριος κλινική στο νοσοκομείο Λάρνακας, στην Λεμεσό το ΚΥΦΑ στο παλιό νοσοκομείο Λεμεσού, Λευκωσία είναι δεν θυμάμαι καλά το όνομα, αλλά είναι για άτομα στήριξης ατόμων με HIV για άλλες πόλεις δεν γνωρίζω, όλα ανώνυμα ούτε στοιχεία δίνεις ούτε τίποτα και μέσα σε 5 λεπτά γνωρίζεις αν έχεις οτιδήποτε ΣΜΝ, εγώ το κάνω κάθε 6 μήνες παρόλο που προσέχω αλλά ποτέ δεν ξέρεις και έχω το κεφάλι μου ήσυχο, πρέπει να σκεφτόμαστε όλοι ότι κάποιοι έχουμε γυναίκες, φιλενάδες, γκόμενές μην τις κολλήσουμε, κάποιοι έχουμε οικογένειες όπου αν είσαι θετικός και δεν το ξέρεις μπορεί να πιεις από το μπουκάλι νερό να έχεις πληγή στο στομα να πάει λίγο αίμα στο στόμιο και πριν περάσει το 5 λεπτό που καταστρέφετε ο ιός να πιει από το μπουκάλι το παιδί σας, όταν ένα άτομο είναι θετικό και δεν λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή τότε το ονομαζομενο ιικο φορτίο είναι πολύ ψηλό και μπορεί να μετάδοση εύκολα τον ιό, αν λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή σωστά τότε δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσει κάποιον άλλον, δεν παίζω τον έξυπνο αλλά έχω ψάξει πάρα πολύ πάνω στο όλο θέμα, ελπίζω να βοήθησα
Φιλε μεχρι ενα σημειο το πηγες καλα αλλα μετα το εχασες. συμφωνω απολυτα για τα τεστ, πριν απο λιγο καιρο εκανα και εδωσα και πληροφοριες για τιμη στο τμημα της λεμεσου.απο το σημειο ομως που αρχισες να μιλας για το οτι κολας απο το μπουκαλι νερο αν εχεις πληγη στο στομα κτλ εκει φιλε το εχασες συγνωμη κιολας. περασαν πολλες δεκαετιες για να ξεμπερδεψει η επιστημη απο τετοιες νοοτροπιες. δεν κολας hiv ουτε καν με το φιλι ουτε με την χρηση ποτηριου ουτε με την χρηση τουαλετας. αλλα σμν ισως ναι υπο προυποθεσεις. αλλα hiv οχι ποτε.τετοιες μυρολατριες πιστευαν την δεκαετια του 70 και 80 και κυνηγουσας τους αρρωστους hiv με τις καραμπινες.ευτυχως προχωρησε η επιστημη.δεν υπαρχει κανενα προβλημα αν ειναι ανοικτη πληγη και αλλα τετοια, και τι σημαινει ανοικτη πληγη οτι τρεχει αιμα δηλαδη; αν δηλαδη παω στο σουπερ και πιανω τις ντοματες να δω ποια ειναι σφιχτη και ο προηγουμενος ειχε ανοικτη πληγη και ειχε βαλει το χερι στο στομα και την πιανω εγω τη ντοματα και μετα τρωω τα νυχια μου θα κολησω Hiv απο τη ντοματα; νομιζω φιλε δεν πας καλα με ολο το σεβασμο. και για να μην αρχισεις τα εχω κανει ερευνα κτλ nhs uk:
"No, you cannot catch HIV from kissing. Evidence shows that the HIV virus is spread through the exchange of bodily fluids such as blood, semen and vaginal fluids, but not saliva.
Although HIV can be detected in saliva, it cannot be passed to other people through kissing because a combination of antibodies and enzymes found naturally in saliva prevent HIV infecting new cells.
You cannot catch HIV from:

• kissing
  • giving mouth-to-mouth resuscitation (the "kiss of life")
  • being sneezed on by someone with HIV
  • sharing baths, towels or cutlery with someone with HIV
  • swimming in a pool that's been used by someone with HIV
  • sitting on a toilet seat that someone with HIV has sat on
"
οποτε αν με το γλωσοφυλο και τις ιδιες πετσετες εισαι οκ μην ανυσηχας για το μπουκαλι το νερο

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
616
Πόντοι
86
Φιλε μεχρι ενα σημειο το πηγες καλα αλλα μετα το εχασες. συμφωνω απολυτα για τα τεστ, πριν απο λιγο καιρο εκανα και εδωσα και πληροφοριες για τιμη στο τμημα της λεμεσου.απο το σημειο ομως που αρχισες να μιλας για το οτι κολας απο το μπουκαλι νερο αν εχεις πληγη στο στομα κτλ εκει φιλε το εχασες συγνωμη κιολας. περασαν πολλες δεκαετιες για να ξεμπερδεψει η επιστημη απο τετοιες νοοτροπιες. δεν κολας hiv ουτε καν με το φιλι ουτε με την χρηση ποτηριου ουτε με την χρηση τουαλετας. αλλα σμν ισως ναι υπο προυποθεσεις. αλλα hiv οχι ποτε.τετοιες μυρολατριες πιστευαν την δεκαετια του 70 και 80 και κυνηγουσας τους αρρωστους hiv με τις καραμπινες.ευτυχως προχωρησε η επιστημη.δεν υπαρχει κανενα προβλημα αν ειναι ανοικτη πληγη και αλλα τετοια, και τι σημαινει ανοικτη πληγη οτι τρεχει αιμα δηλαδη; αν δηλαδη παω στο σουπερ και πιανω τις ντοματες να δω ποια ειναι σφιχτη και ο προηγουμενος ειχε ανοικτη πληγη και ειχε βαλει το χερι στο στομα και την πιανω εγω τη ντοματα και μετα τρωω τα νυχια μου θα κολησω Hiv απο τη ντοματα; νομιζω φιλε δεν πας καλα με ολο το σεβασμο. και για να μην αρχισεις τα εχω κανει ερευνα κτλ nhs uk:
"No, you cannot catch HIV from kissing. Evidence shows that the HIV virus is spread through the exchange of bodily fluids such as blood, semen and vaginal fluids, but not saliva.
Although HIV can be detected in saliva, it cannot be passed to other people through kissing because a combination of antibodies and enzymes found naturally in saliva prevent HIV infecting new cells.
You cannot catch HIV from:

• kissing
  • giving mouth-to-mouth resuscitation (the "kiss of life")
  • being sneezed on by someone with HIV
  • sharing baths, towels or cutlery with someone with HIV
  • swimming in a pool that's been used by someone with HIV
  • sitting on a toilet seat that someone with HIV has sat on
"
οποτε αν με το γλωσοφυλο και τις ιδιες πετσετες εισαι οκ μην ανυσηχας για το μπουκαλι το νερο
Δεν το έχασα φίλε ξέρω τι λέω, το μπουκάλι με το νερό το φέρνω ως παράδειγμα και ο ιός έχει μερικά λεπτά ζωής, τώρα εσύ μιλάς για τιμές, εγώ σας δίνω πληροφορίες που μπορείτε να το κάνετε δωρεάν και ανώνυμα και αν βρεθεί θετικό αποτέλεσμα ο ασθενής να παραμείνει ανώνυμος και να έχει την ιατρική περίθαλψη που χρειάζεται χωρίς να μάθει ο οποιοσδήποτε οτιδήποτε, στα χημεία δεν υπάρχει ανωνυμία και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα, σεβαστή η άποψη σου αλλά είμαι σε θέση να γνωρίζω καταστάσεις από πολύ δικά μου άτομα οπότε σε παρακαλώ μην με αμφισβητείς, ευχαριστώ

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
855
Πόντοι
86
Δεν το έχασα φίλε ξέρω τι λέω, το μπουκάλι με το νερό το φέρνω ως παράδειγμα και ο ιός έχει μερικά λεπτά ζωής, τώρα εσύ μιλάς για τιμές, εγώ σας δίνω πληροφορίες που μπορείτε να το κάνετε δωρεάν και ανώνυμα και αν βρεθεί θετικό αποτέλεσμα ο ασθενής να παραμείνει ανώνυμος και να έχει την ιατρική περίθαλψη που χρειάζεται χωρίς να μάθει ο οποιοσδήποτε οτιδήποτε, στα χημεία δεν υπάρχει ανωνυμία και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα, σεβαστή η άποψη σου αλλά είμαι σε θέση να γνωρίζω καταστάσεις από πολύ δικά μου άτομα οπότε σε παρακαλώ μην με αμφισβητείς, ευχαριστώ
Ποιος ειπε οτι στο χημειο δινουμε τα πραγματικα στοιχεια? μια καρτα soeasy των 2 ευρω και ενα ονομα οτι κατεβασει το μυαλο. αλλα το δωρεαν ναι οκ whatever αν δινω 200 ευρα για ενα εσκορτ στα 25 θα κολησω; τωρα το "ξερω καταστασεις απο ατομα που με ειπαν κατι" vs τι λεει το nhs ...τι να πω

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
616
Πόντοι
86
Ποιος ειπε οτι στο χημειο δινουμε τα πραγματικα στοιχεια? μια καρτα soeasy των 2 ευρω και ενα ονομα οτι κατεβασει το μυαλο. αλλα το δωρεαν ναι οκ whatever αν δινω 200 ευρα για ενα εσκορτ στα 25 θα κολησω; τωρα το "ξερω καταστασεις απο ατομα που με ειπαν κατι" vs τι λεει το nhs ...τι να πω
Όταν το ζεις με δικά σου άτομα γνωρίζεις και κάτι περισσότερο φίλε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom