Ποιά είναι αυτή, δώσε πληροφορίες!!!Έχει κανείς το τηλέφωνο τις Ζαχαρούλας?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λάρνακα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 470K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
..charis..
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
ποια ειναι η ζαχαρουλα ρε παιδια; καμια πληροφορία;
...φιλε έχει τπτ καλό στην ΛάρνακαΠοιά είναι αυτή, δώσε πληροφορίες!!!
..charis..
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
ρε παιδια καμια πληροφορια για τη ζαχαρουλα και το τηλεφωνο της???
Cypriot man
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2020
- Like
- 137
- Πόντοι
- 1
Guys και γω θέλω το τηλέφωνο της Ζαχαρουλας please
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Καλά το θέμα παλιά δεν είχε κίνηση όσο τα άλλα θέματα της Κύπρου και λογικό γιατί είχε λίγες κοπέλες στην περιοχή.
Τώρα ξαφνικά έχει γεμίσει από τρολς. Με τον έναν έχει κολλήσει η βελόνα και ενώ δεν του απαντάει κανείς, ρωτάει κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια και οι υπόλοιποι ρωτάνε για κοπέλα φάντασμα που κανείς δεν έχει δει.
Σας έχει φάει όλους η Μαλακια κανονικά...
Τώρα ξαφνικά έχει γεμίσει από τρολς. Με τον έναν έχει κολλήσει η βελόνα και ενώ δεν του απαντάει κανείς, ρωτάει κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια και οι υπόλοιποι ρωτάνε για κοπέλα φάντασμα που κανείς δεν έχει δει.
Σας έχει φάει όλους η Μαλακια κανονικά...
Πρώτο αυτή την κοπέλα υπάρχει την έχω ακουστά δεύτερον οταν Κάπιος δεν απαντάει βεβαίως ενα ρωτάω μέχρι να απαντήσει οπιος δοιποτε...εσυ κάμνεις οτι τα ξέρεις όυλα... η συγκεκριμένη Ζαχαρούλα είναι απο τα κοκκινοχωρια και βγήκαν και βίντεο πολλά απο εκείνη παράδειγμα εκείνο που επιε στο φυλακιο στην άχνα τζιε ακομα ενα βίντεο τζιε λαλις μού οτι εν την είδε κανένας
Πρώτο αυτή την κοπέλα υπάρχει την έχω ακουστά δεύτερον οταν Κάπιος δεν απαντάει βεβαίως ενα ρωτάω μέχρι να απαντήσει οπιος δοιποτε...εσυ κάμνεις οτι τα ξέρεις όυλα... η συγκεκριμένη Ζαχαρούλα είναι απο τα κοκκινοχωρια και βγήκαν και βίντεο πολλά απο εκείνη παράδειγμα εκείνο που επιε στο φυλακιο στην άχνα τζιε ακομα ενα βίντεο τζιε λαλις μού οτι εν την είδε κανένας
Χαχαχα μα τζινην την ζαχαρούλα γιρευκεις ρεε? Ήμουν μαθητής γυμνασίου όταν βγήκε το βίντεο και τώρα πλέον γέρασα. Εν νμζ να ασχολείτε με μλκιες.
Άμα μας πεις ποια είναι μπορεί να σου πούμε...Δοκίμασε κανείς την Κύπρια πού λέει στο Παζαρακι απο Λάρνακα
Βάζε linkmaria
Στο Bazaraki από Νοέ, 2017 αυτή την έχει δοκιμάσει κανείς
papadiamantaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Like
- 635
- Πόντοι
- 86
αυτή τι λέει;
xenitemenos