tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
τό χόντρυνες πολύ!!!!!! άσε καλύτερα την Aγγελική
σιλάνς... θα αμολήσω παραγάδι
τό χόντρυνες πολύ!!!!!! άσε καλύτερα την Aγγελική
Η ταινία ήταν όντως από τις χειρότερες του σκηνοθέτη, με το σενάριο να "μπάζει" από παντού, πάντως εγώ την ξαναείδα ευχάριστα την Κυριακή και χωρίς να είναι τσόντα.
Κάποιος λόγος θα υπήρχε! ;)
Παρεπιπτόντως οι πραγματικές τσόντες δεν με συγκινούν πλέον! Τις βλέπω σαν τα ντοκυμανταίρ που δείχνουν πως πηδιούνται οι φάλαινες, οι κροκόδειλοι ή τα πούμα. Λέω ας πούμε "Ρε σύ τι κάνει αυτή; Μπράβο της!" Αλλά ειλικρινά δεν έχω "ερεθισμό". Ενίοτε κοιμάμαι κι όλας σ' αυτές της NOVA που είναι μεταμεσονύχτιες.
Η άποψή μου αυτή είχε πρόσφατα εντυπωσιάσει κάποιαν νεαρά εκδιδόμενη που είχε ακριβώς την ίδια, όταν με είχε ρωτήσει αν θα ήθελα να βλέπουμε "επιμορφωτικά" την ώρα της συνεύρεσης μας.
ΔΕΝ ήθελα! Ούτε κι αυτή, αλλά μου είχε πει πως αυτό σπανίως της συμβαίνει, γι αυτό και είχε εντυπωσιαστεί...
Συμφωνώ σε όλα εκτός από ένα...Mια χαρά μωράκι είναι! Γλυκιά και τσαχπίνα.
Δεν το πιστεύω πως αρέσουν η Μπάστα και η Αλεξανδράκη κι αυτή όχι.
Εν τάξει εμένα μου πέφτει πολύ μικρή, σαν την μικρή μου κόρη. Και βέβαια η μικρή μου κόρη έχει περισσότερο μυαλό, γιατί σπουδάζει. Αλλά αυτή έχει περισσότερη "τσαχπινιά"...
Ούτε μαλακισμένη την κόβω,αλλά τέλος πάντων...Δεν είπε ότι είναι άσχημη, μαλακισμένη είπε ότι είναι
Συμφωνώ σε όλα εκτός από ένα...
Χωρίς να θέλω να προσβάλλω,αλλά όποιος σπουδάζει δεν είναι αυτομάτως έξυπνος...
Δίκιο έχεις! Ας πουμε πως αντί το "γιατί σπουδάζει", αντικαθίσταται με το "και σπουδάζει".
Πάντως η κόρη μου ΕΙΝΑΙ πιο έξυπνη από την Νάργες. Και η Θεωνά είναι επίσης!
Μερικά πράγματα είναι εύκολο να τα καταλάβεις...
το θεμα ειναι να ειναι ωραια.
Μα θα σου έδινα εσένα άσχημη, πασά μου;
δε ξερω δε σουχω εμπιστοσυνη
μην τον πιστεύεις εκτορα... ο ντοκ θα προσπαθήσει να ξεφορτωθεί τα λιμά...
:S κατι ξερεις εσυ
είναι καλόςπρεφαδόροςμπριτζέρ.
Και μάλλον μέτριος.
Ότι μαθαίνεις μεγάλος...
κουβεντα που πιασανε οι γεροι
πρέφα = μπριτζ του λαού ... ;)
To ξέρω ρε σύ!
Όταν ήμουν φοιτητής κι εγώ πρέφα έπαιζα.
Αλλά το "κλισέ" πως το μπριτζ είναι για την αριστοκρατία, είναι ντεπασσέ.
Όλο φοιτητές και νέοι εργαζόμενοι μαθαίνουν πλέον.
περίμενε να δεις που σε λίγο θα αρχίσουν να μιλάνε για τις εξετάσεις τους και τα φάρμακά τους,όπως σε κάθε σωστό καφενείοκουβεντα που πιασανε οι γεροι