Νέα

Λάουρα Νάργες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα al pacino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 442K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ναι αλλά ξέρεις τις κόρες των άλλων ΔΕΝ τις έβγαλα εγώ στη βίζιτα, μόνες τους βγήκαν!
Επίσης σαφέστατα σε καμία δεν της το πρότεινε ο πατέρας της και κατά πάσαν πιθανότητα το 90% των πατεράδων των εκδιδομένων αγνοούν το τί ακριβώς κάνουν οι κόρες τους...

ντοκ... μην ασχολείσαι με τον κλώνο  ;)

σφάλμα στην διαδικασία του προγεννητικού ελέγχου που οφείλουν να κάνουν οι μοντεράτορες είναι  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.606
Πόντοι
25.467
Μπάα...

Φέρνουν πολλές μύγες. Γι αυτό τα κρατάνε.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes:  βρε ..βρέ ...όλα τα καλά παιδιά σήμερα εδώώ :think: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:rolleyes:  βρε ..βρέ ...όλα τα καλά παιδιά σήμερα εδώώ :think: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

πλήρης απαρτία .. τις καλημέρες μου στους φίλους... την αγάπη μου στους εχθρούς μου.. και τα σιχτίρια στα μαλακισμένα...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Eπειδή λοιπόν δεν ξέρεις το πόσο το έχω "προεκτείνει" και πόσες επιλογές τους έχω αποδεχθεί, θέλοντας ή μή, άστο εσύ.

Μερικά πράγματα ξεπερνάνε την πλάκα του παρόντος σάιτ και αυτό ανεξάρτητα αν είσαι κλώνος ή σου φάνηκε τώρα να μας εκθέσεις τις απόψεις σου...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
%CE%B8%CE%B5%CF%89%CE%BD%CE%AC+%CF%84%CE%B6%CE%AD%CE%BD%CE%B7.jpg

Επειδή το σοβαρέψαμε λοιπόν κι εμένα ΑΥΤΗ με εξιτάρει περισσότερο!
Στην "Ψυχραιμία!" του Περάκη ήταν ο απόλυτος συνδυασμός αθωότητας και ξέκωλου ταυτόχρονα! Με τις ανύπαρκτες φουστίτσες και τα μικροσκοπικά τοπάκια!
"Έσβηνε" ακόμα και την Τζούλια! Και δεν μιλάμε για την τωρινή Τζούλια, αλλά γι αυτήν του 2006.

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ποιος είπε ότι επειδή έχει αθώα φατσούλα δεν κάνει τσιμπούκια? :pipa3: :pipa3:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

Στην "Ψυχραιμία!" του Περάκη ήταν ο απόλυτος συνδυασμός αθωότητας και ξέκωλου ταυτόχρονα! Με τις ανύπαρκτες φουστίτσες και τα μικροσκοπικά τοπάκια!
"Έσβηνε" ακόμα και την Τζούλια! Και δεν μιλάμε για την τωρινή Τζούλια, αλλά γι αυτήν του 2006.

* επιφυλλάσομαι ....παντός νoμίμου δικαιώματός μου  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ;) :2funny: :2funny: :2funny:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456

Respect :rockon:

Τζενη θεωνα ολα τα λευτα ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Ποιος είπε ότι επειδή έχει αθώα φατσούλα δεν κάνει τσιμπούκια? :pipa3: :pipa3:

Μα δεν είπα κάτι τέτοιο! Ίσα-ίσα ακριβώς αυτό είναι το ωραίο!

Δηλαδή το ίδιο είναι να σου κάνει αυτή με το να σου κάνει π.χ. το "Τιγράκι"; :grin: :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.606
Πόντοι
25.467
* επιφυλλάσομαι ....παντός νoμίμου δικαιώματός μου  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ;) :2funny: :2funny: :2funny:

Ότι τον εξιτάρει περισσότερο έγραψε ο άνθρωπος.  :uglystupid:

Το ξέρουμε οτι εσάς σας εξιτάρει μόνο η Νικολούλη...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Με την ταινια βεβαια να'ναι φιασκο,πραγμα που αποδεικνυει πως οι μουνιτσες δεν αρκουν εκτος αν προκειται για τσοντα.

Η ταινία ήταν όντως από τις χειρότερες του σκηνοθέτη, με το σενάριο να "μπάζει" από παντού, πάντως εγώ την ξαναείδα ευχάριστα την Κυριακή και χωρίς να είναι τσόντα.
Κάποιος λόγος θα υπήρχε! ;) :cheesy:

Παρεπιπτόντως οι πραγματικές τσόντες δεν με συγκινούν πλέον! Τις βλέπω σαν τα ντοκυμανταίρ που δείχνουν πως πηδιούνται οι φάλαινες, οι κροκόδειλοι ή τα πούμα. Λέω ας πούμε "Ρε σύ τι κάνει αυτή; Μπράβο της!" Αλλά ειλικρινά δεν έχω "ερεθισμό". Ενίοτε κοιμάμαι κι όλας σ' αυτές της NOVA που είναι μεταμεσονύχτιες.

Η άποψή μου αυτή είχε πρόσφατα εντυπωσιάσει κάποιαν νεαρά εκδιδόμενη που είχε ακριβώς την ίδια, όταν με είχε ρωτήσει αν θα ήθελα να βλέπουμε "επιμορφωτικά" την ώρα της συνεύρεσης μας.
ΔΕΝ ήθελα! Ούτε κι αυτή, αλλά μου είχε πει πως αυτό σπανίως της συμβαίνει, γι αυτό και είχε εντυπωσιαστεί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom