Νέα

Λάουρα Νάργες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα al pacino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 442K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.034
Πόντοι
11.146
Και τα Χριστούγεννα να λέει τα κάλαντα...
...και εκει παραπονα εκανε ο τουρκαλβανογυφτος, λεει δν του εδωσε το τοτε ALTER τα συμφωνημενα! Που αμα δν τον εκανε φιρμα στο γυαλι θα εβαφε νταβανια για "τυροπιτα με κορταρι"! :jerking2:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
...και εκει παραπονα εκανε ο τουρκαλβανογυφτος, λεει δν του εδωσε το τοτε ALTER τα συμφωνημενα! Που αμα δν τον εκανε φιρμα στο γυαλι θα εβαφε νταβανια για "τυροπιτα με κορταρι"! :jerking2:

Ελπίζω τουλάχιστον να είναι Χριστιανός και να μην έχει εικόνισμα τον Μαρξ και Ραμίζ Αλία στο σπίτι ...

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.034
Πόντοι
11.146

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
...ας εχει και τον Λουκι-Λουκ, δν ειναι εκει το θεμα! :cheesy::cheesy::cheesy:
Είναι και παρα είναι....δεν γίνεται να είναι άθεος η Μουσουλμάνος και να ψάλλει τα κάλαντα .
Φυσικά έχω αμφιβολιες για το πραγματικό του όνομα....πολλοί Αλβανοί κυκλοφορούσαν με ελληνικά ,χριστιανικά ονόματα αλλά στα χαρτιά έλεγε ο,τιδηποτε άλλο.
Μακάρι να είναι πραγματικό το όνομα του....

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.034
Πόντοι
11.146
Είναι και παρα είναι....δεν γίνεται να είναι άθεος η Μουσουλμάνος και να ψάλλει τα κάλαντα .
Φυσικά έχω αμφιβολιες για το πραγματικό του όνομα....πολλοί Αλβανοί κυκλοφορούσαν με ελληνικά ,χριστιανικά ονόματα αλλά στα χαρτιά έλεγε ο,τιδηποτε άλλο.
...κατσε ρε μαγκα μισο! Δλδ αν εγω ειχα φωναρα καταληλλη για χριστουγενιατικα ή για υμνους, τα τραγουδουσα και σε εβαζα σε mood χριστουγενιατικο, θρησκευτικό, κατανυξης κτλ και γουσταρες, θα ειχε σημασια που ειμαι αθεος? Το αποτελεσμα εχει σημασια, οχι? :think:
:hi:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
...κατσε ρε μαγκα μισο! Δλδ αν εγω ειχα φωναρα καταληλλη για χριστουγενιατικα ή για υμνους, τα τραγουδουσα και σε εβαζα σε mood χριστουγενιατικο, θρησκευτικό, κατανυξης κτλ και γουσταρες, θα ειχε σημασια που ειμαι αθεος? Το αποτελεσμα εχει σημασια, οχι? :think:
:hi:
Aς τραγουδούσε Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Ρε μαγκες βγειτε να πατε καμμια βολτα να ξεσκασετε , και μην ασχολειστε με τις κυταριτιδες
Εχει μεινει στην ιστορια η ατακα του Κυπριου απο το 1ο survivor " μας κερδιζει η λαουρα με τον κωλον τον τοσον "

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ρε μαγκες βγειτε να πατε καμμια βολτα να ξεσκασετε , και μην ασχολειστε με τις κυταριτιδες
Εχει μεινει στην ιστορια η ατακα του Κυπριου απο το 1ο survivor " μας κερδιζει η λαουρα με τον κωλον τον τοσον "
Κοίτα δουλειά σου, με ό,τι γουστάρουμε θα ασχοληθούμε...

Add1cted

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
5.132
Πόντοι
1.046
αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι απο ολους τους πουτσους που εχει φαει , προτιμησε τον Σαρντικαι ?
Και γιατί να μην το δούμε αλλιώς το ερώτημα: Μήπως από όλους τους πούτσους που λες, κανείς δεν την ήθελε για οικογένεια και παιδιά? Γι'αυτό κατέληξε στον Σαντικαι που ήταν ο μόνος που ήθελε

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
θα επαναφερω ενα προηγουμενο μηνυμα μου γιατι καποιοι ζειτε στο 2000 και νομιζετε οτι ο σαντικαι ειναι ενα αλβανακι που ζητιανευει απο καναλια και η λαουρα ειναι καποια μουναρα που κανουν ουρα να την προσλαβουν να κανει τη γλαστρα.

βασικα υπαρχει μια παρανοηση οτι ο σαντικαι ειναι ο "τυχερος" της υποθεσης και η λαουρα ειναι αυτη που ξεπεσε... Η λαουρα λοιπον, αν λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, ειναι πλεον στα 31 της ενα τιποτα με ομορφο προσωπο, ενω ο 28χρονος κριστος γραφει μουσικη και στιχους για πασιγνωστους καλλιτεχνες (ακομα κι αν δεν εκτιμαμε τους σκυλαδες).

Ποιανου το ονομα πιστευετε οτι εχει μεγαλυτερη αξια στη σοου μπιζ αυτη τη στιγμη, και ποιος πιστευετε οτι εχει το μελλον μπροστα του; ρητορικη ερωτηση..

μην αυταπαταστε λοιπον

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.807
Πόντοι
1.056

ε και?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Πάει το κορμί πατριωτηηηηη....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
θα επαναφερω ενα προηγουμενο μηνυμα μου γιατι καποιοι ζειτε στο 2000 και νομιζετε οτι ο σαντικαι ειναι ενα αλβανακι που ζητιανευει απο καναλια και η λαουρα ειναι καποια μουναρα που κανουν ουρα να την προσλαβουν να κανει τη γλαστρα.

μην αυταπαταστε λοιπον
Σε κοινωνικο-οικονομικα κριτήρια έχεις δίκιο.
Απλώς είναι ένα αταίριαστο ζευγάρι εμφανισιακά...

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487

μην αυταπαταστε λοιπον
Σαντικάι εσυ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom