Νέα

Λάουρα Νάργες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα al pacino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 442K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
βασικα υπαρχει μια παρανοηση οτι ο σαντικαι ειναι ο "τυχερος" της υποθεσης και η λαουρα ειναι αυτη που ξεπεσε... Η λαουρα λοιπον, αν λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, ειναι πλεον στα 31 της ενα τιποτα με ομορφο προσωπο, ενω ο 28χρονος κριστος γραφει μουσικη και στιχους για πασιγνωστους καλλιτεχνες (ακομα κι αν δεν εκτιμαμε τους σκυλαδες).

Ποιανου το ονομα πιστευετε οτι εχει μεγαλυτερη αξια στη σοου μπιζ αυτη τη στιγμη, και ποιος πιστευετε οτι εχει το μελλον μπροστα του; ρητορικη ερωτηση..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297
Σαν να έχεις δ
βασικα υπαρχει μια παρανοηση οτι ο σαντικαι ειναι ο "τυχερος" της υποθεσης και η λαουρα ειναι αυτη που ξεπεσε... Η λαουρα λοιπον, αν λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, ειναι πλεον στα 31 της ενα τιποτα με ομορφο προσωπο, ενω ο 28χρονος κριστος γραφει μουσικη και στιχους για πασιγνωστους καλλιτεχνες (ακομα κι αν δεν εκτιμαμε τους σκυλαδες).

Ποιανου το ονομα πιστευετε οτι εχει μεγαλυτερη αξια στη σοου μπιζ αυτη τη στιγμη, και ποιος πιστευετε οτι εχει το μελλον μπροστα του; ρητορικη ερωτηση.....
Σαν να έχεις δίκιο....ο άνδρας φέρνει τα λεφτά στο σπίτι.
Ελπίζω το παιδί να μοιάζει στην μάνα του αλλιώς το βλέπω να τρώει μπουλινγκ από το νηπιαγωγείο κιόλας.

• Like
Αντιδράσεις: saeh12

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
Βάλτε καμμια προσφατη φωτο του τυπου να έχουμε σφαιρική άποψη

• Like
Αντιδράσεις: saeh12
Εγγρ.
6 Ιουν 2020
Like
185
Πόντοι
0
la.jpg
Ώρε πουστη.τι μουναρα που είναι η κοπέλα,ακόμα και γκαστρωμενη,μου ξυπνάει άγρια ένστικτα.μετα από 2 δευτερόλεπτα όμως σκέφτομαι ότι την γκαστρωσε ο Αλβανός ταμτακος και επανέρχομαι στη πραγματικότητα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.701
Πόντοι
9.931
Ελπίζω να κρατήσει μερικά κιλά και να μην ξαναγίνει σαν τον Αϊ Γιάννη το Νηστικό.
Τυπε δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα τα κρατήσει όλα! Είναι το σκαρί της τέτοιο.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Πώς, σαν Ολλανδέζα αγελάδα έχει γίνει.
Θα κατεβάσει αυτή γάλα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297
Τυπε δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα τα κρατήσει όλα! Είναι το σκαρί της τέτοιο.
Έχει δίκιο...κοντή και Πόντια;Θα το φάει το γερμανικό γονίδιο ...αν δεν στρωθεί σε γυμναστικές κτλ θα τρομάζουμε όταν την βλέπουμε.
Ελπίζω να μην συμβεί....

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
μην ξεχνας τον παραγοντα λεφτα. Αν τα σκασει μια χαρα το διορθωνει το "προβλημα", μικρη ειναι ακομα. Θα στειλει το Σαντικαι σε κανα σουρβαιβορ κι αυτον και θα μαζευτει το κασερι

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.812
Πόντοι
366
αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι απο ολους τους πουτσους που εχει φαει , προτιμησε τον Σαρντικαι ?

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Όλες αυτές οι δευτεροτρίτες σταρλετίτσες τρώνε τις άπειρες πουτσες από παραγοντες, διευθυντές , μεσάζοντες , παρατρεχάμενους , μπας και γίνουν κάτι . Φτάνει καποια στιγμή που συνειδητοποιούν ότι το τρένο έχει φύγει, και τα ψωμιά τους πλέον είναι μετρημένα . Εκεί τους πιάνει και ο πανικός /ανασφάλεια , και προχωρούν στο επόμενο βήμα με αυτόν που πιστεύουν ότι θα τους δώσει μια σταθερότητα .

Δε ξέρω φυσικά προσωπικά αν αυτο είναι εδώ το case, κάνω μια γενίκευση ξεκινώντας από αυτο που σκέφτηκα εγώ όταν τους είχα δει μαζί : καλά ρε πούστη μου , από όλους που μπορούσε να γκαστρωθεί με τον πιθηκα βρήκε ;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
μην ξεχνας τον παραγοντα λεφτα. Αν τα σκασει μια χαρα το διορθωνει το "προβλημα", μικρη ειναι ακομα. Θα στειλει το Σαντικαι σε κανα σουρβαιβορ κι αυτον και θα μαζευτει το κασερι
Και τα Χριστούγεννα να λέει τα κάλαντα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297
αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι απο ολους τους πουτσους που εχει φαει , προτιμησε τον Σαρντικαι ?
H μέση γυναίκα ,ανεξαρτήτως υπηκοότητας διότι όλες τα ίδια κόμπλεξ κουβαλάνε,δεν θέλει εμφανίσιμο για σοβαρή σχέση η γάμο διότι ένας εμφανίσιμος έχει τα προσόντα ,τόσο σωματικά όσο και ψυχικά,να ξενοκοιταει αν κάτι δεν πάει καλά.
Θέλουν από μετριότητες έως ναυάγια ώστε να μην μπορούν να διεκδικήσουν κάτι πιο καλό από αυτές.Θελουν θύματα ,κατά κάποιον τρόπο.
Δείτε στο περιβάλλον σας πόσο εμφανίσιμοι είναι οι άνδρες που παντρεύονται ιδίως από τα 30 και μετά .
Σε νεανικές ηλικίες που πάνε για χαβαλε φυσικά και είναι πιο μεγάλο ζητούμενο η εμφάνιση....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom